365 Dagen Succesvol… we kennen ze allemaal wel. Het is – naast Omdenken – zo’n beetje de enige partij in Nederland die het gelukt is om in Nederland persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit naar de massa te brengen. Je zou dus denken dat ze een goed voorbeeld zijn om van te leren voor je eigen business. Is dat ook zo? Lees verder voor onze review over de 365 Business Tribe

Alles wat je moet weten over de voordelen van Business tribe

Business tribe is hét online leerplatform voor alle ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar het volgende niveau willen tillen. Het idee is dat je binnen 365 dagen jouw ondernemersdroom werkelijkheid maakt. Dit doe je aan de hand van handige tips, de nieuwste tools en een krachtige tribe van gelijkgezinden. Het achterliggende idee? Je profiteert van wisdom of the crowd. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder.

Wat is de 365 Business tribe?

Business tribe is opgericht door David en Arjan. Zij zijn bekend van 365 Dagen Succesvol. Het is hun doel en passie om Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken en dit doen ze door ondernemers te inspireren, motiveren en helpen het meeste uit zichzelf te halen. Ze hebben inmiddels talloze boeken geschreven, helpen online honderdduizenden mensen met hun vragen en staan regelmatige in uitverkochte locaties als de Ziggo Dome, AFAS Live en de Beurs van Berlage.

Arjan en David hebben het succes van 365 Dagen Succesvol doorgezet naar de Business tribe. Maar wat kan je nu zoal verwachten van een lidmaatschap van deze exclusieve groep? Dat hebben we hieronder kort voor je op een rijtje gezet. Zo word je onder andere geholpen met onderwerpen als:

 • Marketing. Hoe maak je jouw bedrijf tot een echte klantenmagneet?
 • Netwerken. Hoe verzamel je de juiste mensen om je heen waarmee je verder kunt groeien?
 • Executie. Hoe zet je jouw ideeën om concrete acties?
 • Mindset. Hoe creëer je een echte ondernemersmindset?
 • Finance. Hoe houdt je inzicht in de financiën van jouw onderneming?
 • Sales. Hoe zorg je ervoor dat je meer diensten of producten verkoopt?
 • Strategie. Wat is de juiste strategie voor jouw bedrijf?

Door deze onderwerpen uitvoerig te bespreken tijdens de trainingssessies, in de community en in één-op-één gesprekken met jouw coach, leer je binnen korte tijd enorm veel over hoe je jouw onderneming kunt laten groeien. En dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt om al jouw dromen uit te laten komen.

Laten we beginnen met onze videoreview over de 365 Business Tribe

Voor alle informatie kun je onze review verder lezen én je kunt via onderstaande buttons alles zelf ervaren:

Wat zijn de voordelen?

Het idee achter de Business tribe is dus dat je niet alleen bent. Met jou zijn er nog honderdduizenden andere ambitieuze ondernemers, waar je ideeën mee kunt uitwisselen, strategieën mee kunt bespreken en die je indien nodig om advies kunt vragen. Kortom, je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Bovendien profiteer je als lid van de Business tribe van de volgende voordelen:

 • Je krijgt iedere dag van de week toegang tot nieuwe inzichten. Dat betekent dat je elke dag iets nieuws leert, wat je weer kunt toepassen op jouw onderneming.
 • De inzichten zijn ook daadwerkelijk zo opgesteld dat ze toepasbaar zijn in iedere situatie.
 • De trainingen worden gegeven door ervaren experts uit allerlei verschillende vakgebieden. Samen zorgen zij ervoor dat je de nodige kennis tot je beschikking hebt.

Kortom, een lidmaatschap van de Business tribe brengt talloze voordelen met zich mee. Maar hoe weet je nou of dit echt iets voor jou is. Daar hebben Arjan en David een aantal vragen voor opgesteld. Het gaat hierbij om vragen als: heb jij het idee dat je meer uit je onderneming kunt halen? Heb je wel een vliegende start gemaakt, maar is die stijgende lijn inmiddels aan het afvlakken? Heb je jouw ondernemersdroom nog niet bereikt? Heb je het idee dat je het niet alleen aankunt? Beantwoord je één of meerdere van deze vragen met ‘ja’? Dan is het zeker de moeite waard om een abonnement te overwegen.

Voor- en nadelen van 365 business tribe

voordelen en nadelen van 365 business tribe

Een betere ondernemer word je door vallen en opstaan, maar soms kan je een handige sluiproute gebruiken naar succes. In dat geval is een community waar je tips krijgt van kenners onontbeerlijk. 355 Business Tribe is zo’n site die marketingadvies biedt, trainingen geeft van experts en je toegang geeft tot een community van ondernemers. 365 Business Tribe wil daarmee een broedplaats zijn voor starters en mensen met ideeën. De vraag is natuurlijk of het een goede keuze is voor jou en jouw bedrijf. Wij geven je daarom hier een opsomming van de zaken waar je op moet letten bij deze partij.

Voordelen

✅ Een groep van ervaren marketeers geeft je tips waar jouw bedrijf echt iets aan heeft.

✅ De community van 365 Business Tribe is makkelijk toegankelijk en bestaat uit ambitieuze mensen die je zullen stimuleren en inspireren.

✅ Een goede manier om je financiën op orde te houden voor als je niet goed bent met getallen en cijfers.

✅ Een training aanbod waar experts advies geven over vakgebieden en er voor ieder wat wils is.

Nadelen

❌ Er zijn wat onderdelen die specifiek gericht zijn op startende ondernemers die beginnen met hun zaak en willen groeien, dus voor ervaren ondernemers zal een deel bekend in de oren klinken.

❌ Hoog lidmaatschapsbedrag als je er weinig mee doet. Wanneer je het echter daadwerkelijk als actieve en inhoudelijke mastermindgroep inzet, ga je hard vooruit.

Beschikbare abonnementen

Wanneer je hebt besloten om lid te worden van de Business tribe, heb je de keuze uit twee verschillende soorten abonnementen. De eerste optie is een maandabonnement. Dit kost €60,- per maand en is maandelijks opzegbaar. Met dit lidmaatschap profiteer je van een vast ritme waarbij je elke dag een klein stapje in de goede richting zet. Bovendien krijg je toegang tot de gehele tribe, inclusief tips, tools en cursussen. Tot slot betaal je gedurende je hele abonnementsperiode de bètaprijs, in plaats van de standaardprijs van €100,- per maand.

Het jaarabonnement is uitgebreider. Hiervoor betaal je eenmalig €497,- en heb je toegang tot de bovenstaande diensten en nog veel meer. Zo krijg je onder andere een gratis ticket voor de seminars Ontspannen ondernemen en Financiële vrijheid. Tijdens de eerste seminar leer je alles wat je moet weten om succesvol een onderneming op te zetten. Je stelt een strategie op, stelt een verdienmodel samen en ontdekt wie jouw ideale klant is.

Tijdens de tweede seminar leer je hoe je jouw onderneming nog winstgevender kunt maken. Hoe bouw je vermogen op? Hoe ontwikkel je een money-mindset? Hoe zorg je ervoor dat je niet iedere dag lange uren moet draaien om je vaste lasten te kunnen betalen?

Voor beide seminars geldt dat je er niet per se bij hoeft te zijn. Ze worden namelijk op professionele wijze opgenomen en die opnames krijg jij achteraf gratis toegezonden. Daar moet wel bij gezegd worden dat je van nog meer voordelen profiteert als je wel aanwezig bent. Op die manier kan je namelijk ook gebruikmaken van de netwerkmogelijkheden en gesprekken aanknopen met gelijkgezinde ondernemers. De keuze is aan jou.

Ontdek de community

We hebben het inmiddels al een aantal keer over de Business tribe-community gehad. Veel van de leden van de Business tribe zien dit als één van de grootste voordelen. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat je het als het ware kan gebruiken als klankbord. Het leven van een ondernemer gaat namelijk niet altijd over rozen en soms kan het heel prettig zijn om je problemen voor te leggen aan mensen die begrijpen waar je mee te maken hebt.

De kans is bovendien groot dat je niet de eerste bent die tegen dergelijke problemen aanloopt. Er is altijd wel iemand die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt en dit ook op heeft weten te lossen. Zij kunnen jou vervolgens helpen met nuttige tips en adviezen. Daarnaast zitten er ook ware experts in de community. Zo weet je zeker dat je informatie ontvangt die ook daadwerkelijk klopt. Al met al is het de ideale mogelijkheid om al jouw vragen te laten beantwoorden en direct toepasbare kennis te ontvangen.

Leer elke dag iets nieuws

Als lid van de Business tribe leer je elke dag iets nieuws. Om ervoor te zorgen dat je een goed ritme kunt opbouwen, heeft elke weekdag een ander thema, namelijk:

 1. Marketing Monday. Op maandag leer je alles over de nieuwste en meest effectieve marketingstrategieën.
 2. Tribal Tuesday. Dinsdag staat in het teken van het ontdekken van de kracht van jouw zakelijke en persoonlijke omgeving.
 3. Working Wednesday. Op woensdag ga je actief aan de slag. De Business tribe is jouw stok achter de deur om ideeën om te zetten in actie.
 4. Thriving Thursday. Tegen het einde van de week kan je wel een oppepper gebruiken, dus ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw ondernemersmindset.
 5. Finance Friday. Op vrijdag is het tijd voor het bijwerken van je administratie.
 6. Sales Saturday. Op zaterdagen staat het ontwikkelen van een onweerstaanbaar aanbod centraal.
 7. Strategy Sunday. Tot slot ga je op zondagen aan de slag met het bijwerken van jouw strategie. Wat is de volgende stap die je moet zetten om jouw doelen te bereiken?

Deze manier van werken heeft al veel (beginnende) ondernemers geholpen bij het uitbreiden van hun bedrijf. Dankzij het vaste ritme weet je precies waar je aan toe bent en zet je elke dag een stapje in de goede richting. Dit werkt zeer motiverend en is dan ook een gewaardeerd onderdeel van het Business tribe-proces.

Resultaatgarantie

Het aanschaffen van een abonnement voor de Business tribe is natuurlijk een aardige investering. Mocht je nu nog twijfels hebben, dan stelt de resultaatgarantie je misschien gerust. Deze komt erop neer dat het wel de bedoeling is dat je aan het einde van het jaarabonnement wel hebt geprofiteerd van jouw investering. Heb je het gevoel dat je niet hebt ontvangen wat je had verwacht? Dan krijg je het volledige abonnementsbedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Je hoeft dus eigenlijk vrijwel geen risico meer te nemen.

Weet je het nog steeds niet helemaal zeker? Neem dan vooral eens een kijkje bij de verschillende reviews op de website. Hier vind je eerstehands verhalen van mensen die jou voorgingen, zodat je precies weet wat je ongeveer kunt verwachten. Zo kan je vol vertrouwen de sprong wagen en profiteren van alles wat de Business tribe jou te bieden heeft.

Aanmelden

Aanmelden voor een abonnement van de Business tribe is heel eenvoudig. Je hoeft eigenlijk alleen maar het gewenste abonnement te selecteren, de nodige gegevens in te voeren en te betalen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende betaalmethoden, waaronder Apple Pay, iDeal, creditcard en bancontact. Plaats het abonnement in je winkelmandje, klik op afrekenen en klaar is Kees! Je ontvangt het cursusmateriaal nu zo snel mogelijk in je inbox, zodat je direct aan de slag kunt met het realiseren van jouw ondernemersdroom.

Contact opnemen en starten met de 365 Business Tribe

Heb je vragen of opmerkingen over de Business tribe en wat je hiervan kunt verwachten? Neem dan vooral eens contact op. Dit doe je door het contactformulier op de website in te vullen. Je kunt ook een mailtje sturen naar info [apenstaartje] 365businesstribe.nl. Je ontvangt altijd binnen enkele werkdagen een inhoudelijke reactie.

Gratis materiaal van de 365 Business Tribe

Tot slot kun je nog een aantal mooie gratis tools ontdekken van David & Arjan’s methodiek:

Op jouw succes!