Actief.nl is een platform met een groot netwerk van ervaren en beginnende vastgoedbeleggers. Zij hebben als doel (beginnende) beleggers te helpen een strategie te vinden die bij hen past. Dit doen ze aan de hand van allerlei verschillende diensten, van juridische ondersteuning tot klusjes in en rondom jouw vastgoed. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Over Actief.nl

Bij Actief draait het dus allemaal om het helpen van vastgoedbeleggers bij het sluiten van de beste deals. Dit doen ze onder ander in de vorm van intensieve coaching, trainingen en de community. Het team van Actief is zowel betrokken bij beginnende vastgoedbeleggers als beleggers die al een tijdje bezig zijn. Het maakt dus niet uit hoe ver je bent en wat jouw doelen zijn.

Wanneer je besluit lid te willen worden van Actief, heb je de keuze uit drie verschillende abonnementen:

 1. Gratis. Met het gratis lidmaatschap krijg je toegang tot het netwerk en de community en word je op de hoogte gehouden van het laatste vastgoednieuws.
 2. Voor €49,- per maand wordt dit aangevuld met onder andere toegang tot voorbeelddocumenten, artikelen door experts, een online vastgoedcoach, BeleggerBorrels en 5% korting op dienstverlening.
 3. Het meest volledige abonnement kost je €79,- per maand. Hierbij worden de bovenstaande diensten nog eens verder aangevuld met toegang tot alle trainingen, live Q&A-sessies, masterclasses en de mogelijkheid tot aan- en verkopen. Bovendien ontvang je 10% korting op de dienstverlening van Actief.

Het voordeel van de community

We hebben het inmiddels al enkele keren over de community van Actief gehad. Maar wat is nu eigenlijk het grote voordeel van deze community. Dat heeft alles te maken met de vele experts en gelijkgezinden die je hier kunt vinden. Het geeft je de mogelijkheid om met anderen te sparren over de nieuwste ontwikkelingen, succesverhalen uit te wisselen en advies te vragen over een specifieke situatie waar je je in bevindt.

Gezien het feit dat de community een zeer diverse samenstelling heeft, kan je informatie verzamelen van allerlei verschillende soorten vastgoedbeleggers. Zo kan je dus meer leren over andere strategieën die je eventueel zou kunnen gebruiken. Vooral voor beginnende beleggers is dit erg fijn, omdat het je helpt een richting te kiezen voor jouw toekomstige vastgoedbeleggingen. Op deze manier voorkom je veelvoorkomende fouten te maken e profiteer je tegelijkertijd van betrouwbare informatie over de mogelijke kansen die je kunt aangrijpen.

De diensten van Actief

Zoals gezegd biedt Actief ook een aantal diensten aan. Om je een beeld te geven van wat je hiervan kunt verwachten, hebben we ze even kort voor je op een rijtje gezet:

 • Aankoop, verkoop en verhuur. Als je gebruikmaakt van deze dienst, profiteer je van de specialisatie van Actief in het aankopen, verkopen en verhuren van portefeuilles. Je kunt ook zelf vastgoed aanmelden op Funda.
 • Telefoondienst. Met deze dienst krijg je als het ware een telefoniste in dienst. Actief neemt de telefoon op wanneer je wordt gebeld over bijvoorbeeld lekkages of klachten. Zo ben je altijd 24/7 bereikbaar.
 • Advies. Waar je ook mee zit, je kunt Actief om advies vragen.
 • Juridische ondersteuning. Je krijgt toegang tot juridische voorbeelddocumenten, zodat je zelf aan de slag kan. Je kunt dit ook aan Actief overlaten, zodat je zeker weet dat alles klopt.
 • Klusteam. Moeten er klussen worden uitgevoerd in of rondom jouw vastgoed? Dan kan je het klusteam inschakelen. Zij regelen ook onderhouds- en facilitaire taken zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken.
 • Maatwerk. Staat de dienst die jij nodig hebt hier niet bij? Neem dan gerust even contact op. Zolang het met vastgoed te maken heeft, is er een grote kans dat ze het bij Actief alsnog kunnen regelen.

Om gebruik te kunnen maken van deze diensten hoef je niet per se lid te zijn van Actief. Zoals je eerder in het overzicht van lidmaatschappen echter al zag, krijg je afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest wel 5% tot 10% korting op deze dienstverlening. Het is dus zeker de moeite waard om dit te overwegen.

Online en offline vastgoedtrainingen

Wil je nog meer te weten komen over vastgoed en hoe jij succesvol kunt worden op deze markt? Volg dan één of meerdere van de online of offline vastgoedtrainingen van de Actief Academie. Je leert alles over het onderwerp dat je hebt gekozen. Dit kan bijvoorbeeld de training ‘Beginnen met beleggen in vastgoed’ zijn, maar we bespreken ook onderwerpen zoals het gebruiken van handige software of informatie over het laatste huurrecht. Oftewel alles wat je nodig hebt om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn.

De offline trainingen vinden plaats in de prachtige Villa Rietvink in Laren. Als je hiervoor kiest, profiteer je van een volledig verzorgde dag met hapjes en drankjes, inspirerende sprekers en natuurlijk alle informatie die je nodig hebt om de overgedragen kennis effectief toe te passen op jouw vastgoedbeleggingen. De online trainingen kan je lekker vanuit je eigen woonkamer volgen. Deze worden aangevuld met live Q&A-sessies, zodat je al jouw vragen kunt stellen en direct nuttige antwoorden ontvangt.

Ontdek het platform van Actief

actief platform review

De laatste dienst van Actief die we hier willen bespreken is het uitgebreide platform. Dit is als het ware een verzameling van alle informatie die we hierboven hebben gegeven. Je krijgt als lid van Actief toegang tot dit platform, waar je alles vindt wat je nodig hebt, zoals:

 • Een netwerk van vastgoedbeleggers. Dit is de community waar we het eerder al over hadden.
 • Het laatste nieuws en interessante artikelen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Alle beschikbare trainingen en masterclasses. Hier leer je alles over de verschillende aspecten van het vakgebied met behulp van ervaren fiscalisten, vastgoedbeleggers, juristen, adviseurs, enzovoort.
 • Voorbeelddocumenten. Actief werkt samen met Dirkzwager, waardoor jij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste wet- en regelgeving en gebruik kunt maken van up-to-date voorbeelddocumenten.
 • Je eigen vastgoedcoach. De online vastgoedcoach adviseert je over allerlei zaken waar jij op dit moment mee te maken heeft.

Oftewel, het Actief-platform biedt alles wat jij nodig hebt om een succesvolle vastgoedbelegger te worden (en blijven).

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vastgoed of wil jij de eerste zijn die het hoort als er nieuwe trainingen online komen? Volg Actief dan op de verschillende social media-kanalen. Ze zijn inmiddels onder andere actief op Facebook, Instagram en YouTube. Hier worden allerlei interessante updates geplaatst en komen ook regelmatig experts uit de praktijk aan het woord. Uiteraard profiteer je nog meer als je lid wordt van de community.

Neem contact op

Als je meer wilt weten over Actief of vragen hebt over de verschillende diensten, kan je natuurlijk altijd even een berichtje sturen. Dit kan via de bovengenoemde social media-kanalen of per e-mail, via het e-mailaders van actief.nl. Er is ook nog een chatfunctie op de website, waarmee je in direct contact komt met een van de medewerkers. Je krijgt over het algemeen binnen enkele werkdagen een inhoudelijke reactie. Wil je meteen een antwoord op je vragen of opmerkingen? Dan kan je op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur ook nog bellen naar 085 – 808 12 70.

Alle info over het lidmaatschap >>