Wat is het Bedrijvenconsultant.nl-oordeel over Affiliate Marketing Domination (AMD) van Corné Marchand & Robert Jansen? Is dit training- en coaching-traject voor affiliate marketers de investering waard? Wij vinden gedegen business-coaching altijd een goede keuze om harder te groeien als ondernemer – maar laten we kijken of dat ook het geval is voor dit programma. Wij besloten deze training volledig te doorlopen en onze ervaringen te delen. Ook vind je aan het einde van onze review een kortingscode van €100,00. Lees verder voor onze kritische review

Wat is Affiliate Marketing Domination?

am domination

Affiliate Marketing Domination is een uitgebreid training- en coaching-traject van een tweetal dat tot de beste affiliate marketers van Nederland behoort: Corné Marchand en Robert Jansen. De opzet is als volgt:

 1. Het training-aspect: je krijgt via het cursusmateriaal praktijkgerichte stap-voor-stap methodes aangereikt die je zelfstandig kunt opvolgen. Zo bouw je van A tot Z je eigen affiliate marketing-bedrijf door Corné & Robert eenvoudig na te doen.
 2. Het coaching-aspect: wanneer je vast loopt of vragen hebt, stel je ze in het coaching-gedeelte. Corné & Robert beantwoorden hier alles uitgebreid. Dit is dus een complete begeleiding voor jouw bedrijf.
 3. Het reflectie-aspect: al je successen kun je delen met Corné, Robert en je medestudenten. Je komt dus in een premium community.

Even een stapje terug: wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing bestaat uit twee partijen:

 • De maker of winkel van een product. Dit is bijvoorbeeld Zalando.
 • De affiliate/influencer. Dit is bijvoorbeeld de blog: BellaBeauty.

Iedere keer wanneer BellaBeauty een product van Zalando succesvol aanprijst – waardoor een volger van BellaBeauty iets van Zalando koopt – dan verdient BellaBeauty daar een percentage commissie over.

De AMD leert je om bijvoorbeeld als BellaBeauty te worden. Je kunt bijvoorbeeld een website beginnen rondom fitness, waarna je affiliate wordt van fitshop.nl en waarin je allerlei vitaminen, shakes en fitness-boeken verkoopt als affiliate.

Is affiliate marketing een bewezen en blijvend verdienmodel?

Is dit verdienmodel – affiliate marketing dus – een zinvol model dat jou ook echt naar succes kan en gaat brengen? We kunnen dit met een dikke ja beantwoorden: met affiliate marketing verdien je 24/7 geld via jouw website.

Je hoeft bijna niks te doen omdat er geen sprake is van inkoop, opslag, verzending en klantenservice. Jij mag je lekker focussen op één ding: jouw passie overbrengen en op die manier klanten naar bedrijven sturen. Ideaal – en inderdaad, het werkt!

Dat blijkt niet alleen uit onze eigen affiliate-verkopen, maar ook uit de verkoopcijfers die de trainers van Affiliate Marketing Domination zelf behalen. De methode en de training zijn op bewezen cijfers gebaseerd.

Goed, terug naar Affiliate Marketing Domination-review… Kunnen we de beloftes geloven?

Bij het reviewen van zakelijke cursussen kijken we altijd ook naar wat er beloofd wordt. In het geval van de AMD worden er nogal wat mooie dingen beloofd rondom financiële vrijheid en passief inkomen – en gelukkig nog wel gewoon met beide benen op de grond. We worden dus niet gek gemaakt met veel te mooie beloftes.

De belofte is simpel en nuchter – en daar houden we van: jouw huidige manier van leven zou ietsje beter kunnen – of misschien wel stukken beter. Dat is mogelijk met affiliate marketing – en dat zou je ook moeten doen in onze beleving.

Als je nu een baan hebt die het niet helemaal is, dan moet je eigenlijk naar een ander soort werk kijken. En nou komt het: wat is er nou beter dan van je eigen hobby je werk maken? Dat kan met affiliate marketing.

Als je dan met affiliate marketing gaat beginnen, dan zijn er nog bijkomstige voordelen die mooi meegenomen zijn: minder verplichtingen, meer vrijheid, minder je hoeven te verantwoorden bij een baas, minder de wekker hoeven zetten, meer baas over je agenda, meer energie en waarschijnlijk ook meer geld. Kortom: de beloftes vonden we netjes gebracht.

Toen doken we in het materiaal zelf…

De elektronische leeromgeving: handig en goed gevuld met bruikbare lessen?

affiliate marketing domination leeromgeving

Het videotraining-gedeelte van de AMD maakt gebruik van Huddle. Dit is bekende software voor elektronische leeromgevingen. Deze software staat er echter ook om bekend dat het de online trainingen op een onoverzichtelijke wijze presenteert. We vonden het daardoor extra knap dat Corné en Robert erin zijn geslaagd er een overzichtelijk en toch ook uitgebreid en volledig geheel van te maken.

We vonden het erg eenvoudig om onze voortgang te volgen en om direct een vraag te stellen in de community over een bepaald onderdeel. Dat is direct ook het volgende bijzondere aspect van de elektronische leeromgeving: je vragen kun je niet onder de lessen stellen, maar in de community. Dit vinden we erg prettig werken omdat op deze manier onze vraag niet als een simpele ‘vraag-onder-een-video’ wordt behandeld: je vragen krijgen hun eigen topic waardoor het als volwaardige casus wordt behandeld.

Sowieso is het trainingsgedeelte niet het enige belangrijke van de AMD. Ook het stuk begeleiding en coaching speelt een grote rol. Daar gaan we in de komende paragrafen op in.

De trainers/coaches van de AMD: Corné Marchand & Robert Jansen

Robert Jansen & Corné Marchand

Corné Marchand en Robert Jansen stellen in de AMD hun tijd en kennis beschikbaar om deelnemers op weg te helpen naar een eigen affiliate marketing-bedrijf. Zijn dit geschikte mentoren?

Onze conclusie: absoluut. Sterker nog: we vinden beiden tot de top behoren van Nederland. En dat is exact waar je naar op zoek moet gaan als je business coaching neemt: gedegen coaches die zelf succes hebben met affiliate marketing – en dat hebben deze heren.

Bovendien specialiseren ze zich in een heel specifiek onderwerp binnen business coaching: affiliate marketing. En dat is nou net wat ervoor nodig is om succesvol te worden: wil je gecoacht worden in affiliate marketing, dan moet je niet naar een algemene business coach gaan, maar naar specialisten zoals Corné en Robert.

Het krachtigste aspect van de training: de coaching

Community AMD

We waren positief verrast dat je de deskundige begeleiding van Corné & Robert gewoon volledig tot je beschikking krijgt als je in de Affiliate Marketing Domination zit.

Dit is in onze beleving ook het belangrijkste aspect aan een dergelijk programma: er zijn zat mensen die alleen maar cursus-materiaal bekijken, maar slechts 1 op de 100 doet er ook wat mee. Die ratio verandert echter volledig als je er ook coaching bij hebt: dan ga je vrijwel zeker over tot actie – en dat koop je vooral met de Affiliate Markeitng Domination.

Bij andere trainingen moet je de coaching er achteraf bij kopen

Wat je meestal bij dit soort trainingen ziet, is dat er een cursus aangeboden wordt, die achteraf slechts een ‘instap-cursus’ blijkt te zijn om je vervolgens veel duurdere coaching aan te bieden.

De AMD biedt je alles direct – dus zonder verborgen addertjes. Je krijgt direct toegang tot persoonlijke 1-op-1 coaching, groepscoaching en alle premium content. Geen verborgen modules tegen extra kosten dus.

De AMD is fel tegenstander van ‘reviews uitkotsen’

Het meest positieve van de AMD vonden we dat het een integrale aanpak heeft met ongelooflijk veel marketingkennis. Hiermee laten Corné en Robert zien dat ze je niet leren om enkel reviews te maken, wat een te beperkte manier is voor als je echt een goed, autoritair merk wilt opbouwen.

Zo behandelt de AMD onder andere e-mailmarketing, funnels en het maken van goede content waar je mensen daadwerkelijk mee verder helpt. Dat is de manier om een merk op te bouwen.

De prijzen van de AMD

Laten we de prijzen van Affiliate Marketing Domination bespreken.

Oude prijs AMD

De prijzen van AM Domination

Huidige actieprijs AMD: levenslang toegang voor een coulante prijs

De AMD kende voorheen een speciale actieprijs van 1.197,- per jaar, wat 989,- excl. btw was. Dit vonden we een uitstekende prijs en momenteel is er zelfs een nog vriendelijkere prijs van 997,- voor lifetime-toegang, wat slechts 824,- excl. btw is.

Als we kijken naar wat je allemaal voor jezelf hebt staan in de eerste maanden, is dit een zeer coulante prijs: je hebt hiermee je eigen website, merk, mailinglist, funnel en affiliate marketing-inkomsten. Dat levert al een stroom aan inkomen op om het snel terug te verdienen. Dat is echter niet het belangrijkste punt van de AMD. Dat is namelijk de persoonlijke coaching…

Met de AMD ga je een volwaardig coachingstraject aan. Een dergelijk high-end coachngstraject kost normaal gesproken zo’n 500 euro per coachingssessie (zo gaat dat nou eenmaal in de zakenwereld), maar voor de prijs van twee van zulke coachingssessies (prijs exclusief btw) heb je nu lifetime toegang tot volledige coaching in het vak waar jij goed in wilt worden: affiliate marketing. Voor de intensiteit en de veelvoud van de coaching die je van de AMD krijgt, is de prijs erg goed geprijsd.

Op dit moment is er een kortingscode: RUBIN100. Deze is te gebruiken voor het lifetime abonnement voor extra korting bovenop de actieprijs.

Waarom wij de AMD een goed programma vinden

 • Corné en Robert articuleren ongelooflijk duidelijk. Hoe anders is dat bij andere online trainers die niet eens de moeite voor je nemen om hun mond fatsoenlijk open te doen – en in principe aan het mompelen zijn en binnensmonds aan het presenteren zijn. Hieruit blijkt dat Corné en Robert daadwerkelijk wat om hun studenten geven. Dit soort dingen zit hem al in de details.
 • Er worden continu nieuwe lessen toegevoegd en herzien. Corné en Robert hebben namelijk van de AMD hun levenswerk gemaakt en werken er hard aan. Zo is het complete materiaal zelfs al volledig vervangen vóórdat de cursus live is gegaan. Dat noemen we toewijding en kwaliteit.
 • Het is niet een simpel cursusje met zomaar wat video’s achter een login-muur. Het is een volledig pakket met daadwerkelijk honderden les-items en persoonlijke coaching.
 • Alle lessen bevatten rijke visuele ondersteuning. Je kunt meelezen via de bullets op de sheets, modellen en meekijk-video’s die je een-op-een na kunt doen.

Onze mening punt voor punt

 • De mindset-modules: mindset klinkt ontzettend vaag en onzinnig. Het is iets wat chique klinkt, maar stiekem is het gebakken lucht. Corné en Robert hebben het echter voor elkaar gekregen om mindset daadwerkelijk in harde, stoere schop onder je kont te veranderen zodat je daadwerkelijk iets gaat doen. Klasse!
 • Corné en Robert slagen erin om je daadwerkelijk te leren om een winstgevende business te starten zonder eigen producten, werknemers & klantenservice. Dat is erg waardevol omdat het daadwerkelijk vrijheid creëert.
 • De AMD slaagt erin om je te leren hoe je een ‘werkweek van 4 uur’ kunt hebben. Nou is 4 uur per week werken ook weer overdreven weinig, maar de lessen hameren er continu op om dingen uit te besteden zodat je harder groeit en minder zelf doet.
 • Er zitten zeer kwalitatieve lessen in het programma rondom het kiezen van de juiste niche die blijvend winstgevend is.
 • Veel mensen vragen zich af hoe ze nou een website moeten opzetten. De AMD behandelt dit stap voor stap – en wij vinden dat ze dit uitstekend uitleggen via zien-en-nadoen-video’s.
 • De AMD laat op zeer effectieve wijze zien hoe je de juiste (high-ticket) producten vindt om te promoten. Deze producten leveren je het meeste geld op: beter een fitness-programma van 100 euro verkopen dan een boek van 20 euro. Dan heb je met dezelfde hoeveelheid moeite 5x zoveel geld.
 • Wij horen bij bedrijvenconsultant.nl continu dat mensen niet weten hoe ze daadwerkelijk bezoekers op hun website krijgen. De AMD leert je dat gewoon. Het gaat mooi de diepte in op SEO: je leert precies hoe je hoog in Google komt… en wel gratis.
 • Ook vonden wij de adverteer-lessen kort en krachtig. Erg zinvol om snel producten te verkopen en geld te verdienen.
 • Wij vonden de lessen over de inzet van de gratis Google tools erg zinvol omdat deze op krachtige wijze ingezet kunnen worden om hard te groeien met je website.
 • We waren verrast dat de meest waardevolle skill van het internet, ook gewoon in de AMD geleerd wordt: hoe e-mailmarketing werkt en hoe je dit effectief ik kunt zetten voor je business.
 • Wij vonden de lessen over het maken van de beste content, een van de beste lessen. Hierdoor leer je om daadwerkelijk hoog te scoren in Youtube en Google.
 • De AMD gaat uit van een integrale aanpak. Daarom vonden we het zo goed dat ze je ook leren hoe je je daadwerkelijk je eigen merk op kunt bouwen, in plaats van gewoon zomaar wat reviews en affiliate links uitkotsen.
 • Het meest waardevolle vonden we de wekelijkse groepscoaching, omdat Corné en Robert live aan de slag gaan met de voortgang van de leden – terwijl andere leden daarbij mee konden kijken en leren.
 • Het Content Kanon vonden we een waardevolle bonus: met deze bonus leerden we om allerlei begrippen rondom onze niche gewoon uit te leggen in aparte paginaatjes, waardoor we opeens een autoritaire website hebben met organisch verkeer.
 • Ook waren we positief verrast dat Corné en Robert je ook meenemen in alle handigheidjes en gang van zaken rondom belasting & administratie
 • Toegang tot de exclusieve community was in onze beleving het meest motiverende van de training. Je gaat samen een traject in en je motiveert elkaar.
 • De bonus: ‘Uitbestedingsformule‘ was erg welkom omdat je daarin daadwerkelijk leert te investeren en niet alles zelf te leren doen. Dit vinden wij bij bedrijvenconsultant.nl een belangrijke skill.
 • En zo waren we ook erg te spreken over alle andere bonussen, waaronder de SEO Checklist en de 15K+ Case Studie.

Zijn wij dan echt niet negatief over Affiliate Marketing Domination?

We hebben ons best gedaan, maar: nee, alles van de AMD is daadwerkelijk zinvol en van kwaliteit. Natuurlijk kunnen we muggenziften op kleine dingen, zoals hier en daar wat geïmproviseerde lessen in plaats van 100% foutloos voorbereide lessen, maar dat menselijke, low-key-aspect van Corné en Robert vinden we juist de kracht van de AMD.

Sowieso verdienen beide trainers onze complimenten voor hun presentatie-stijl: duidelijk gearticuleerd, luid en het juiste simpele woordgebruik om ons daadwerkelijk iets te laten begrijpen en naar actie te sturen.

Als we naar nog meer negatieve dingen zouden zoeken, dan valt ons ook op dat bepaalde technieken en tools die ons geleerd worden, best wel een drempel bevatten voor beginners. Als je als beginner te horen krijgt dat je nu meteen maar eens een mailinglist, banners, website, Yoast SEO en Google Ads mag gaan opzetten… dan krijg je misschien wel het gevoel dat je tegen een berg werk aan het opkijken bent. Gelukkig moet de begeleiding en coaching ervoor zorgen dat je op je eigen tempo al die dingen in de lucht gaat zetten.

Het is best uniek te noemen dat we zo positief zijn, maar het is toch echt zo: qua andere aspecten zijn we niks negatiefs tegengekomen in deze training. Je krijgt gewoon alle benodigdheden en begeleiding om jouw affiliate marketing-droom werkelijkheid te laten worden.

De coaching is uitstekend – en de content overtreft het

amd bonussen

We waren verrast met hoe rijk de content van de AMD is. Je leert alles over een converterende website, funnels, visuals en mailinglists. Ook de bonussen zijn allemaal erg volledig en zinvol omdat ze kant-en-klare oplossingen aanreiken om je op weg te helpen.

Hoe is Affiliate Marketing Domination anders dan andere cursussen?

Onlangs hebben we de affiliate marketing-cursussen van Nederland vergeleken en Affiliate Marketing Domination als beste gekozen. Dat heeft onder andere te maken met de volledige aanpak inclusief individuele coaching, groepscoaching en alle bijkomende informatie die nodig is voor het daadwerkelijk opbouwen van je eigen merk.

De modules en lessen

Er zijn zoveel dramatisch slechte online trainingen te vinden die even denken te cashen door 10 videootjes op te nemen, achter een inlogmuur te zetten en het daarbij laten. Hoe anders is dat bij de uitgebreide inhoud van de AMD. In onze beleving bevat de AMD alle lessen en handvatten om een volledig eigen merk op te zetten.

module 1-3 amd
module 4-6 amd
module 7-8 amd

Tip: maak gebruik van de 100% risicovrije garantie

De wettelijke 14 dagen bedenktijd is niet van toepassing op digitale producten, zoals digitale trainingen. Daarom krijg je standaard bij geen enkele digitale training, e-boek of audioboek garantie. Corné en Robert hebben er echter voor gekozen om je wél tevredenheidsgarantie te geven. Wij raden het aan om hiervan gebruik te maken. Hoe?

 • Schaf de AMD aan.
 • Bekijk maximaal 5 video’s, dus geen zesde meer.
 • Als je niet tevreden bent, neem je binnen 14 dagen contact met ze op en ze storten je geld terug.

Wij kunnen de AMD echter zeker aanbevelen omdat ze je gewoon bij de hand nemen zodat jij een waardevolle eigen business up & running hebt.

Conclusie: de beste affiliate marketing-cursus van Nederland & België

Wij zijn erover uit: de AMD komt met harde cijfers, harde resultaten, harde how-to’s en praktische, toegewijde coaching van Corné en Robert. Een absolute aanrader waarmee je met twee benen stevig in het affiliate marketing-werkveld staat!

Gratis materiaal van de AMD (tip!)

Maak gebruik van de speciale kortingscode van de AMD (€100,00 korting)

Op dit moment is er een kortingscode: RUBIN100. Deze is te gebruiken voor het lifetime abonnement voor extra korting bovenop de actieprijs.

Onze review samengevat

ReviewAffiliate Marketing Domination
SamenvattingWe waren positief verrast door de openheid, kwaliteit, diepgang en breedte van de Affiliate Marketing Domination. Je leert geen tactiekjes, maar langetermijnstrategieën. De trainers van deze cursus houden zich bovendien niet in en geven je daadwerkelijk de tactieken waarmee je succes gaat behalen. Een absolute aanrader.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6 (van de 10)
StartenStart hier

Op jouw succes!