Wat is onze mening over Affiliate Marketing In 10 Dagen? Ondertussen verschijnen er steeds meer cursussen over affiliate marketing – en hoewel het in onze beleving een aantrekkelijk en zinvol verdienmodel is, kun je er niet blind van uit gaan dat iedere cursus van 197 euro automatisch een goede investering is. Lees verder voor onze review

Grootste punt-van-verbetering: deze cursus biedt geen how-to-stappenplan

Laten we de review meteen met een belangrijk minpunt beginnen. Hoewel we dit een theoretisch erg sterke cursus vonden, ontbrak het ons sterk aan how-to’s. Je kunt als beginner dus niet verwachten dat je bij de hand genomen wordt bij het maken van je website, pagina’s en opmaak.

Affiliate Marketing In 10 Dagen is meer een soort herhaling/verdieping voor mensen die al bezig zijn met een website of affiliate marketing. In dat doel slaagt deze training naar onze mening wel.

Grootste pluspunt: het is echt uniek met een eigen smaak

Het meest bijzondere en interessante aan Affiliate Marketing In 10 Dagen vonden wij de unieke, frisse aanpak van de trainer – Paco Vermeulen. Hij neemt ons mee in wat allemaal niet werkt – en wat de oplossingen daarvoor zijn. Dit maakt van deze training een unieke cursus die het verdiend om gevolgd te worden.

Iedere individuele les is goed gestructureerd, maar de complete cursus niet

We vonden het erg prettig dat we bij iedere les een inleiding, aankondiging én samenvatting kregen. Het klinkt hard wat we nu gaan zeggen, maar des te meer viel het ons op dat Paco Vermeulen zich niet voldoende in de cursist heeft verplaatst bij het ontwerpen van de cursus. Meermaals gaat hij ervan uit dat zijn cursisten wel weten wat een ‘funnel’ is, wat het betekent om ‘onderaan de funnel’ te opereren of hoe je ‘schema markup’ maakt voor je website.

De cursus begon nog rustig met een algemene, simpele uitleg over wat affiliate marketing is, wat prima te volgen is door nieuwelingen, maar vervolgens ging het direct de diepte in over begrippen en termen die een nieuweling niks zouden zeggen.

Geen tiendaags stappenplan

Anders dan de titel van deze training doet vermoeden, biedt Affiliate Marketing In 10 Dagen je geen gestructureerd stappenplan naar het implementeren van de gegeven stof. De cursus is meer een stapel aan informatie. Nuttige informatie – maar dus wel zonder al te veel structuur.

Pluspunt: erg diepgaand

Waar andere cursussen – zoals de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard – het houden bij ‘schrijf maar een artikel, maak hem op, zet er een zoekterm in en zet er een call to action met een affiliate-link in’, gaat Paco juist in op tactieken en strategieën die werken en niet werken. Het is dus vooral een verdiepende cursus waarbij je uitzoomt en op een hoger niveau naar affiliate marketing gaat kijken.

Paco Vermeulen benoemt ook de valkuilen en schaduwzijdes

Wat we helemaal uniek vonden aan Affiliate Marketing In 10 Dagen, was de focus op wat allemaal niet werkt. In bijna iedere les leer je vooral ook hoe het niet moet, waarna je steeds een beter alternatief krijgt. Een erg zinvolle toevoeging voor iedere affilate marketer.

Affiliate Marketing In 10 Dagen biedt ook unieke tactieken

Dit is het bijzondere van Affiliate Marketing In 10 Dagen: wij vonden de geboden tactieken en strategieën uniek: je vindt ze in geen andere cursus over affiliate marketing terug. Daarom is het zeker een goede aanvulling voor iedereen die al met affiliate marketing bezig is.

Zo gaat de training in op storyselling, het 10x-principe, het bieden van bonussen als affiliate en nog veel meer bijzondere tactieken.

Paco Vermeulen: een erg succesvolle trainer

De trainer van deze cursus – Paco Vermeulen – is niet zomaar iemand, maar een bekende affiliate marketer die zowel nationaal als internationaal veel successen heeft behaald en deze heeft gedeeld via diverse fora. In de cursus zie je daar echter maar weinig van terug.

Internationale ervaring: je wordt aangemoedigd om ook in het Engels aan de slag te gaan

Een van de bijzondere elementen van Affiliate Marketing In 10 Dagen – en de trainer Paco Vermeulen – is dat het zich niet beperkt tot de Nederlandse markt: de cursus durft je aan te moedigen om ook een Engels project te maken, zodat je veel grotere bedragen kunt binnenhalen dan wanneer je enkel het Nederlandstalige publiek zou bedienen.

Overzicht van andere reviews & ervaringen over In 10 Dagen

RecensentSamenvatting van de review
Reviewlezen.nlDe reviewer was al eerder bekend met de persoon en heeft daarom bij het uitbrengen van een cursus niet getwijfeld en meteen de cursus aangeschaft. De cursus wordt gezien als een totaalpakket om op te starten met een website. Er zit wel Engels in de cursus, maar deze persoon vindt dat geen probleem.
De Review KoningDe cursus en community inspireerden om meer uit affiliate marketing te halen dan deze persoon het afgelopen jaar had gedaan. Succesverhalen van anderen werkten aanstekelijk. De trainer laat zijn eigen website zien, wat als uniek ervaren wordt. De taal en inhoud van de cursus is prettig en duidelijk.
Een Online OndernemingDe reviewer vindt de cursus een goede start voor iedereen die met zijn eigen website geld wil verdienen. De strategie van hoe dit in zijn werk gaat wordt in deze training duidelijk uitgelegd. De theorie is direct toepasbaar in de praktijk.
Geld Verdienen Met PassieDe cursus is volgens deze reviewer vooral bedoeld voor mensen die al een website hebben.  De optie bij de cursus om vragen te kunnen stellen aan de trainer wordt gewaardeerd, zeker omdat je ook leert van de vragen van andere cursisten. Antwoorden van de trainer zijn zeer uitgebreid.
Review PlekDe inhoud van de cursus is compleet en je kunt er meteen mee aan de slag. Ook deze reviewer geeft aan dat de cursus geschikter is voor mensen die al wat van affiliate marketing afweten en al een website gebouwd hebben. Er zit meer verdieping in dan bij algemenere cursussen.
Mama Met VrijheidDit is een vrouwelijke reviewer en ze is heel enthousiast over de cursus. Volgens haar was de cursus heel anders dan wat ze al eerder geleerd had over affiliate marketing. De cursus binnen 10 dagen afronden was wat te hoog gegrepen. Meer praktijkvoorbeelden zou wenselijk zijn en er zou meer specifieke informatie over SEO in de cursus mogen zitten.
Websitesmaken.nlWanneer je nog geen eigen website hebt, zou deze reviewer de cursus nog niet aanraden. Dit deel wordt namelijk niet in de cursus behandeld. De reviewer is tevreden over de cursus vanwege de eerlijkheid en transparantie die de trainer biedt. Ondersteunende middelen bij de cursus zijn duidelijk en to the point. Ook hier wordt benadrukt dat de cursus verder gaat dan menig beginnende affiliate marketing cursus.
Review BureauVoor wat betreft de diepgang vindt deze reviewer dat dit de enige cursus is die op dit moment telt. Je krijgt duidelijk uitgelegd wat je mag verwachten bij affiliate marketing. Een deel gaat dan ook in op je eigen mindset over deze manier van geld verdienen. De termijn van 10 dagen is echter niet voor iedereen haalbaar.

Start hier met Affiliate Marketing In 10 Dagen

Als je je droom als affiliate marketer serieus neemt, dan moet je deze cursus niet laten liggen. Vooral omdat Paco heeft aangekondigd de prijs in de toekomst te verhogen. Als je nu start, krijg je toekomstige updates er gewoon bij.

Onze review samengevat

ReviewAffiliate Marketing In 10 Dagen
SamenvattingDeze cursus durft jou verder te brengen dan de simpele vormen van affiliate marketing die in Nederland te vaak gebruikt worden. Paco Vermeulen deelt exclusieve tips, inzichten en tactieken die elders niet geleerd worden. We raden deze training dan ook sterk aan.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier

Op jouw succes!