Zijn de Appointment Twins goede en eerlijke trainers? Zou je ze moeten volgen en zijn ze echt bekwaam in hun vak en in de vaardigheid om veel geld te kunnen verdienen? Wij doorliepen al hun trajecten en geven je in deze eerlijke review onze ongezouten mening over deze twee heren. Is appointment setting een goede vaardigheid en wat vinden we van deze cursus? Lees verder voor onze ervaringen…

De Appointment Twins Cursus: is het de moeite waard?

Het internet heeft voor veel veranderingen gezorgd. Niet alleen zijn we voorzien van een globalere manier om met elkaar in contact te zijn, ook is er een zee van nieuwe mogelijkheden beschikbaar om geld te verdienen. Wij, als online ondernemers en recensenten, vinden deze shift enorm interessant. Het is daarom onze missie geworden om de beste online cursussen te reviewen door deze zelf te volgen. In deze review hebben we de Appointment Twins Cursus gevolgd. Ben jij benieuwd naar onze eerlijke mening? 

De zoektocht naar de beste online cursus om geld mee te verdienen

Na jarenlang te hebben gewerkt in grote bedrijven, werd ik nieuwsgierig naar meer. Begin 2020 begon het me op te vallen dat er steeds meer cursussen over online geld verdienen opdoken. Als marketeer en online ondernemer werd ik erg nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze cursussen. Vooral omdat ik langzaam doorkreeg dat verschillende businessmodellen die in deze cursussen gepromoot werken veel potentie leken te hebben.

Zodra ik op zoek wilde gaan naar een cursus om te volgen, kwam ik er al snel achter dat het lastig was om vooraf te weten te komen hoe goed een cursus bij mij zou passen. Daarnaast merkte ik dat ik op zoek was naar externe bevestiging of de cursus daadwerkelijk mijn geld waard zou zijn. Ik ging op zoek naar recensies op het internet van andere klanten, maar ondanks de populariteit van een cursus, was het lastig om een goede en kritische review te vinden.

Na een tijdje had ik een lijst samengesteld met cursussen waar ik potentie in zag. In plaats van om slechts één cursus te volgen, ben ik ze allemaal gaan doen. Dit met het doel om vervolgens anderen te kunnen informeren welke cursussen vanuit mijn kritische blik het meeste op hebben geleverd.

Via social media ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij de cursus van Appointment Twins. In deze cursus leren ze hoe je Appointment Setting effectief in kan zetten op social media om geld te verdienen. Wat mij aansprak aan deze cursus was het businessmodel. Ik was nog nooit op een online cursus uitgekomen die dit businessmodel zodanig uitgewerkt had om vervolgens te gebruiken op social media.

Ik kon het niet laten om deel te nemen aan deze cursus. Het begon met de gratis cursus die voor iedereen beschikbaar is, maar ik werd al snel gemotiveerd om ook de betaalde cursus te volgen. In deze review neem ik je graag mee naar mijn bevindingen van deze cursus.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Door de groei van sociale media zijn er steeds meer mogelijke manieren om geld te verdienen. Dit betekent ook dat er steeds meer diverse cursussen worden opgezet. Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe manieren van geld verdienen en willen graag uittesten welke online cursussen echt de moeite waard zijn om te volgen. Alle tijd die wij hebben gestoken in het volgen en uittesten van verschillende cursussen kan jij overslaan door onze kritische reviews te lezen. We vergroten hierdoor niet alleen onze eigen kennis, maar helpen jou ook mee om de zee aan online cursussen te filteren naar alleen de beste en meest effectieve.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Ieder bedrijf wil zijn product verkopen. Om dit te doen wordt er vaak gebruikgemaakt van grote verkooppraatjes, mooie foto’s, goede commercials en meer. Het is ons doel om een review met een kritische blik in te gaan om te kijken in hoeverre de beloftes van een bedrijf of cursus waar worden gemaakt.

Het is onze missie om jou zo concreet mogelijk de voor- en nadelen van een cursus te geven. Dit geldt ook voor onze review voor de cursus van de Appointment Twins. Het is onze taak om eerlijk te zijn over onze ervaring. Doordat we zelf online ondernemers zijn, kunnen we echt oprecht vertellen wat deze cursus ons heeft gegeven. Maken we vandaag de dag nog gebruik van technieken die we door de cursus hebben geleerd? Vinden we dat onze voorafgaande verwachtingen aansluiten bij het resultaat?

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

Wat zijn de beloftes van de makers? Zijn deze beloftes gebakken lucht?

 • Het belooft je om social mediaberichten om te zetten naar extra inkomen. Het doel van de cursus is om je te leren hoe je appointment setting effectief kan gebruiken op social media. In de cursus leer je inderdaad handige tips, do’s en don’ts en andere belangrijke informatie om jouw pad als appointment setter te starten.
 • Het belooft je om te leren hoe je jouw maandelijks inkomen kan laten groeien. Dit is een grote belofte, wat we onder de categorie verkooppraatjes vinden vallen. Het resultaat van een cursus ligt namelijk altijd deels bij de cursist. Tijdens en na het volgen van een cursus is het namelijk tijd om zelf de kennis om te zetten tot resultaten. Wel zijn wij van mening dat de inhoud die je leert in de cursus daadwerkelijk tot groei van het inkomen kan leiden. 
 • Het belooft je om te kunnen werken van overal ter wereld. Dit is inderdaad een mogelijkheid aangezien je dit werk vanaf jouw laptop of telefoon kan uitvoeren. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Onze beoordelingscriteria voor de Appointment Twins cursus

Om onze mening over de cursus van de Appointment Twins te vormen, houden wij de volgende criteria in ons achterhoofd:

 • Hoe innoverend is de cursus tegenover de concurrenten?
 • Is de stof goed op te nemen?
 • Gaat de cursus de diepte in?
 • Kunnen cursisten de gewenste resultaten verwachten na het volgen van de cursus?

Onze testmethode: Hoe hebben we onze onderzoeksdata verzameld?

Wij zijn van mening dat we alleen de meest oprechte recensie kunnen samenstellen wanneer we zelf de cursus van het begin tot het einde hebben gevolgd. In dit geval hebben we zowel de gratis als de betaalde cursus van Appointment Twins gevolgd.

Naast het volgen van de cursus, vinden we het ook belangrijk om van de makers zelf te horen. We hebben verschillende kritische vragen aan de Appointment Twins gesteld om een beter beeld te krijgen achter hun passie en motivatie. Ook helpt het ons om inzicht te krijgen in hoe ze hebben gegarandeerd dat ze de kwaliteit van de cursus kunnen garanderen.

Tot slot hebben we ook onze ervaring met andere cursussen meegenomen in de beoordeling. Dit geeft ons de mogelijkheid om de prijs-kwaliteitverhouding tegenover concurrenten te bepalen.

In het kort: wat is het precies?

Het doel van de cursus van Appointment Twins is dat jij succesvol leert om appointment setting toe te passen op social media. Het doel van deze methode is dat jij de inbox van een influencer of bedrijf overneemt. Jij bent dus verantwoordelijk om met de volgers te communiceren. Vervolgens help jij in deze gesprekken om de producten van het bedrijf of de influencer te promoten. Wordt er vervolgens een sale gemaakt of een meeting gepland met het officiële sales team? Dan ontvang je een commissie.

Info over de makers

Martijn en Robin de Jonge zijn het gezicht achter Appointment Twins. De tweeling is hun bedrijf begonnen met een visie: ze wilde de wereld ontdekken. Om deze visie realiteit te maken moesten ze op zoek gaan naar een manier om online, oftewel locatie onafhankelijk, geld te gaan verdienen. Ondanks dat bekende methodes, zoals e-commerce of online marketing, een stap zijn om dit te realiseren, vereisen ze vrij veel voorkennis.

Het idee om de focus te leggen op het ontwikkelen van één specifieke en waardevolle vaardigheid, in plaats van het uitvoeren van verschillende taken, heeft Martijn en Robin bij appointment setting gebracht. Nadat ze zelf hebben ervaren hoe effectief deze techniek kan worden toegepast op social media, werd de tweeling gemotiveerd om het aan anderen ook te leren. Dit doen ze via hun online cursus.

Hoe ziet het eruit?

Het concept van de cursus wordt duidelijk verteld. Ze willen de cursisten binnen 60 dagen leren hoe ze locatieonafhankelijk hun geld kunnen verdienen. Daarnaast beloven ze ook dat, mits je tijdens deze 60 dagen jouw energie en moeite in de cursus stopt, je aan het einde al direct de resultaten zult zien.

Het doel van de cursus is om jou de essentiële vier stappen te leren om een succesvolle appointment setter te maken. Het maakt niet uit wat jouw begin level is, wat jouw werkervaring is, de cursus is beginnersvriendelijk maar belooft ook de diepte in te gaan. Daarnaast staan zowel Martijn als Robin klaar om brandende vragen te beantwoorden en heb je nauw contact met de rest van de cursisten om samen te kunnen sparren.

Onze ervaringen: wat voor resultaten hebben wij bereikt met behulp van de cursus?

Het doel van de cursus is om jou een nieuwe vaardigheid aan te leren en om deze vervolgens om te zetten in de echte wereld. Ondanks dat wij de cursus met een open blik in zijn gegaan, hebben we continu onze criteria in ons achterhoofd gehouden.

Dus hoe zit het met onze ervaring? Vanaf het eerste moment dat we aan de cursus begonnen, werden we hartelijk (online) ontvangen door Martijn en Robin. Allereerst werd er duidelijk besproken hoe de cursus in elkaar zit, wat er van ons werd verwacht, waarvoor we altijd terecht kunnen bij de tweeling en wat het doel is waar we naartoe willen werken. Dit bracht exact de motivatie en het vertrouwen in ons naar boven die je wilt voelen aan het begin van een cursus.

Hoe zit het met de inhoud van de cursus? De content is erg goed onderverdeeld. Het is beginners vriendelijk, waardoor het voor iedereen goed te volgen is. Hoe verder we in de cursus waren, hoe dieper de stof werd. Nadat we het theoretische gedeelte van de cursus hebben afgerond hadden we ook echt het gevoel dat we een bom aan nieuwe kennis hebben gekregen.

Dit bracht ons bij de volgende stap. Het was tijd om de kennis om te zetten naar resultaten. Wij merkte gelijk dat de kennis die we hebben geleerd erg in lijn was met hoe het in de praktijk werkte. Dit gaf ons erg veel vertrouwen om nog meer tijd in het vinden van nieuwe leads te stoppen.

Uiteraard is iedere lead en ieder project net wat anders. Mochten we toch tegen een struikelblok stappen, dan stonden Martijn en Robin direct klaar om ons te begeleiden. De geweldige ondersteuning van de tweeling gaf als beginnende appointment setter het zelfvertrouwen om het diepe in te duiken en om zo verbluffende resultaten te behalen.

Kosten

De cursus valt onder de hogere prijsklasse. Dit is echter ook wat we verwachten van een cursus van dit niveau. Je krijgt naar onze mening echt waarde voor je geld.

Is het het geld waard?

Wij hebben zelf ondervonden dat de cursus het geld de volle 100% waard is. Het is uniek om tijdens en na het volgen van een cursus zo snel resultaten te zien. Het is erg motiverend om tijdens de cursus te zien dat het harde werk wordt beloond. De eerste leads die we tijdens de cursus hadden al bijna de initiële kosten van de cursus terugverdiend.

Ook is het belangrijk om te benoemen dat je na afloop van de cursus een officieel certificaat ontvangt. Dit certificaat kan je vervolgens gebruiken om bedrijven of influencers te overtuigen van jouw kennis.

Wat vinden wij van de inhoud van de cursus?

De informatieve kant van de cursus

Allereerst stonden we versteld van de kwaliteit van vakkennis die er in de cursus gegeven wordt. Ondanks dat er een hoop informatie op ons afkwam, was het stap voor stap goed te volgen.

Het omzetten van kennis naar resultaten

Zodra we de theoretische  kennis over Appointment Setting volledig hebben doorgenomen, is het tijd om te focussen op de echte wereld. Dit is ook wat er in de cursus wordt gedaan. Er wordt veel tijd genomen om te bespreken hoe je de kennis omzet naar resultaten.

De begeleiding na de cursus

Het laatste punt waar we verder op in willen duiken, is de begeleiding die we ontvingen nadat we de cursus hadden afgerond. Zodra we ons certificaat hebben behaald is de cursus officieel afgerond. Echter, het is duidelijk dat Martijn en Robin veel waarde hechten aan hun community. Ze staan namelijk ook na deze periode nog steeds klaar om dringende vragen voor je te beantwoorden. Uiteraard is dit het moment waarin we zelf hard moeten werken om onze doelen te behalen, maar het voelt fijn om te weten dat ook Martijn en Robin tussendoor vroegen hoe het er voor stond.

Voor- en nadelen van X

Voordelen

✅ Een persoonlijke aanpak: voordat je begint heb je een kort gesprek met Martijn of Robin om met goede motivatie aan de cursus te beginnen.
✅ Unieke lesstof
✅ De cursus is goed te combineren naast jouw huidige baan
✅ Informatie wordt duidelijk uitgelegd
✅ Robin en Martijn zijn altijd snel bereikbaar wanneer jij vragen hebt
✅ Ontvangt een officieel certificaat aan het einde van de cursus

Nadelen

❌ De prijs van de cursus wordt pas na de eerste kennismaking gecommuniceerd

Onze score per criterium:

Vanwege de score op de volgende criterium raden wij deze cursus zeker aan:

 • Kwaliteit – 9
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 9
 • Waardevolle inhoud? – 9
 • Is het diepgaand? – 9
 • Persoonlijke begeleiding – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid – 8
 • Design van de cursus – 7
 • Expertise van de maker – 9
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Kennis effectief te gebruiken in de echte wereld? – 9
 • De steun van de community – 10

Is de cursus uniek tegenover de concurrenten?

In vergelijking met andere online cursussen op de markt valt de cursus van Appointment Twins zeker op. Dit zeggen we met een erg positieve toon. Zoals we in het begin van deze recensie al kort hebben benoemd, zijn er tegenwoordig erg veel cursussen die zich richten op online marketing, e-commerce of trading.

De Consumentenbond, Kassa, en Radar hebben ook met regelmaat verschillende cursussen onderzocht. Het is immers belangrijk dat je, als consument, zekerheid hebt dat een cursus een bepaald niveau haalt. Naar onze mening voldoet de cursus van Appointment Twins volledig aan onze verwachtingen.

Het leren van Appointment Setting is binnen deze markt een vrij nieuwe manier van online geld verdienen. Het is nu dus het perfecte moment om in deze trein te stappen door middel van de cursus, aangezien de markt nog lang niet oververzadigd is.

Waarom niet alles gratis opzoeken via YouTube?

Het verdienmodel rondom Appointment Setting op social media is nog erg nieuw. Wanneer je op YouTube of op het internet op zoek gaat naar handige tips of tricks, zal je nooit de diepgang vinden die er in de cursus wordt aangeboden. Het doel van de cursus is niet alleen om je de juiste informatie te geven om zelf aan de slag te gaan, maar ook om je de begeleiding te geven om vanaf het begin succesvol te zijn. Dit is exact wat de cursus van de Appointment Twins je geeft: diepgaande kennis en persoonlijke begeleiding. Twee elementen die wij niet op YouTube hebben gevonden.

De begeleiding: hoe snel wordt er op vragen gereageerd?

Zowel tijdens als na de cursus hebben we meerdere keren contact opgenomen met Martijn en Robin. Wij waren uiteraard erg benieuwd hoe snel ze op onze vragen konden reageren en hoe waardevol de antwoorden waren. Op iedere vraag hebben we snel reactie gekregen. Normaal binnen enkele uren, maar nooit later dan dezelfde dag. Ook hebben Martijn en Robin ons tussendoor vaak zelf gecontacteerd om te kijken hoe we ervoor stonden.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die niet meer gelukkig is in zijn huidige baan, meer flexibiliteit wil, meer financiële onafhankelijkheid wilt opbouwen of een hoger inkomen wilt genereren is deze cursus geschikt.

Wat heb je nodig om te beginnen?

Om de cursus te starten heb je internetverbinding nodig en een laptop en/of telefoon. Ondanks dat je aan het einde van de cursus een expert wordt op het gebied van Appointment Setting, is de cursus beginners vriendelijk.

Hoe ging het er vroeger aan toe?

Het mooie van Appointment setting is dat het een techniek is die al decennialang werd toegepast. Voorheen gingen de appointment setters persoonlijk langs van deur tot deur, maar door de komst van social media kan dit online worden gedaan.

Ervaringen van anderen

Naast de positieve ervaring die wij met de cursus hebben bereikt, zijn er ook andere cursisten geweest die ons voor zijn gegaan. In de reviews van andere cursisten is terug te lezen dat ze effectief opdrachtgevers weten te werven door de kennis van de cursus toe te passen.

Enkele samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
RobertVolgens Robert is de cursus erg succesvol vanwege de hoge mate van begeleiding, groepscoaching sessies en diepgaande stof.
Dennis NoordamVolgens Dennis heeft hij succesvol in de eerste maand een klant binnengehaald en commissies gewonnen door middel van appointment setting via Facebook ads. Zonder de stof die hij uit de cursus heeft geleerd was dit niet mogelijk geweest
Teun JanssenVolgens de cursist was de cursus verreikend. Niet alleen was de persoonlijke begeleiding erg motiverend, maar ook hielp het enorm dat er zo’n sterke community was om geïnspireerd door te raken.

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Wij hebben uit onze onafhankelijke ervaring kunnen concluderen dat deze cursus meer dan het geld waard is. Naast het feit dat je door middel van de cursus een geheel nieuwe skill leert, leer je ook meer over de werking van social media en het concept rondom online geld verdienen. Het is erg inspirerend om te zien hoe er binnen de 60 dagen van de cursus al resultaten behaald werden, wetende dat deze in de komende maanden alleen nog maar verder groeien.

Als jij op zoek bent naar een kwalitatieve cursus om te volgen waarmee jij leert om online geld te verdienen, zijn wij van mening dat je niet meer verder hoeft te zoeken. Meld je snel aan voor de gratis cursus om het zelf te ervaren of start gelijk met het echte werk via de betaalde cursus.

ReviewAppointment Twins: Appointment setting cursus
SamenvattingDe cursus van de Appointment Twins geeft je niet alleen de kennis om zelf een succesvolle appointment setter te worden, maar je krijgt ook de ondersteuning, begeleiding en motivatie om voor jezelf aan de slag te gaan. De cursus bestaat uit verschillende modules waar je langzaam
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6

Gratis beginnen

Het is een heel fijn idee om eerst kennis te maken met het verdienmodel en de makers achter de cursus. Om een kleine indruk te krijgen van wat je te wachten staat tijdens de betaalde cursus, kan je in het begin een gratis cursus volgen. Deze is volledig vrijblijvend. Er is dus vrijwel geen reden om er niet aan te beginnen!

Ga aan de slag!

Kan jij niet wachten om aan de cursus te beginnen? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Ben jij klaar om aan het echte werk te beginnen? Dan plan je hier https://www.appointmenttwins.com/book-a-call een kennismakingsgesprek in.

Vergeet ook zeker niet om de introductievideo te bekijken waar de meest veelgestelde vragen door Martijn en Robin worden uitgelegd.

FAQ

Vraag: Is het mogelijk om snel resultaat te behalen van de cursus?
Antwoord: Al het resultaat heeft tijd nodig om tot zijn volledige potentie te groeien. Wel hebben wij tijdens het volgen van de cursus gemerkt dat wanneer jij jouw tijd in de cursus investeert en omzet naar de echte wereld, het mogelijk is om binnen 2 weken eerste leads te winnen. Wanneer je vervolgens consistent aan de slag blijft gaan, kan er binnen 3 maanden resultaat worden behaald waarmee jij jouw huidige baan zeker kunt opzeggen.

Vraag: Is het mogelijk om de cursus te volgen naast een fulltime baan?
Antwoord: Het is zeker mogelijk om de cursus te combineren met een huidige baan. Het voordeel van de cursus is dat alle modules al klaar staan. Jij kunt iedere module bekijken op een moment wanneer het jou uitkomt. Om te zorgen dat je het beste resultaat behaalt is het echter wel belangrijk om te onthouden dat je er altijd tijd in moet investeren. Hoe meer tijd je in een korte periode kan geven, hoe sneller jij de ladder omhoog klimt.

Inspirerende media over de Appointment Twins:
Wil jij graag wat inspirerende content zien voordat je aan de slag gaat? Neem dan zeker een kijkje naar het TikTok account @theappointmenttwins of de Instagram @appointmenttwins.

Op jouw succes!