Is de Traffic Booster Academy van Birgit Luijk een goed trainingsbureau? Is Birgit Luijk de zoveelste goeroe die zich richt op vrouwen die ‘financieel vrij’ en ‘zelfstandig’ willen worden en dit ‘hun jaar’ willen maken? Of geeft ze daadwerkelijk zinvolle lessen en tools? Lees verder voor onze review en ervaringen…

Succesvol Adverteren op Facebook met Traffic Booster Academy

Adverteren op Facebook heeft een groot aantal voordelen. Het is relatief goedkoop, maar je bereikt een zeer specifieke doelgroep. Je kunt zelfs zeggen dat je je ideale klant bereikt die je uitkiest op geslacht, leeftijd, regio, interesses enzovoorts. Het is dan ook niet vreemd dat veel ondernemers ervoor kiezen om te adverteren via Facebook en dat betekent dan direct ook dat er veel concurrentie is.

Hoe maak jij advertenties die rendabel zijn, die uniek zijn en waar je winst mee maakt? De Succesvol Adverteren op Facebook cursus van Traffic Booster Academy is dan mogelijk het antwoord.

Wat is Succesvol Adverteren op Facebook?

Het is duidelijk dat Facebook advertenties aanbiedt om zelf geld te verdienen. En dat betekent dat je er niet klakkeloos van uit moet gaan dat jij met jouw advertenties op Facebook winst gaat maken.

De cursus Succesvol Adverteren op Facebook is bedoeld voor jou om dit onder de knie te krijgen en dat leer je in 7 weken. Het resultaat is dat je advertenties maakt die gericht zijn op jouw specifieke doelgroep en dat je daar zo min mogelijk geld voor betaalt. Succesvol Adverteren op Facebook is georganiseerd door de Traffic Booster Academy, een marketing bureau dat al 5 jaar actief is en ondernemers steunt meer omzet te draaien.

De inhoud van de cursus

De Succesvol Adverteren op Facebook cursus bestaat uit 7 modules. Vanaf het moment dat je je inschrijft heb je direct toegang tot de eerste module en daarna krijg je er elke week een nieuwe module bij. Deze bestaan uit videomateriaal, maar je krijgt ook een werkboek waarmee je wat je geleerd hebt in praktijk brengt. Aan het einde weet je exact hoe je meer omzet behaalt door te adverteren via Facebook. De cursus bestaat uit enkele onderdelen:

  • De cursus zelf heeft 7 modules. Deze gaan in op de onderwerpen: De Ideale Klant, Targeting & Advertentietypes, Groter Bereik en Advertentiestrategieën, Pixels, Gameplan, Teksten & Afbeeldingen en Kosten Verlagen & Winst Verdubbelen.
  • Je wordt automatisch 6 maanden lid van de exclusieve community. Daar vind je steun, wissel je ervaringen en successen uit en kun je je kennis delen. Er worden regelmatig Q&A sessies georganiseerd met experts in Facebook adverteren en daar doe je gratis aan mee.
  • Je krijgt een werkboek waarin opdrachten staan die bij de module horen waar je op dat moment mee bezig bent. Deze opdrachten helpen je om de theorie in de praktijk toe te passen.
  • Je leert extra over dynamische product advertenties. Dat zijn advertenties die gericht zijn op mensen die al bepaalde producten en diensten op je site hebben bekeken, maar deze niet hebben gekocht. Met deze advertenties herinner je ze daar weer even aan.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het is beter om te vragen voor wie de cursus niet geschikt is, want als jij een ondernemer, blogger, trainer, coach, virtual assistant, marketeer, freelancer of adviseur bent dan heb je vast veel aan Facebook adverteren.

Heb je een eigen bedrijf, maar ben je niet bereid om daar in te investeren? Ben je iemand die liever zelf het wiel uitvindt en die eigen gebruiken en strategieën op wil bouwen? Dan is de cursus Succesvol Adverteren op Facebook niet geschikt voor jou. Voor iedere andere ondernemer die Facebook ziet als een kans en die graag van de specialisten wil leren hoe je dat sociale media kanaal in je voordeel kunt gebruiken, is de cursus Succesvol Adverteren op Facebook een aanrader.

Inschrijven en prijs

Je schrijft je in voor deze cursus via de website van de Traffic Booster Academy. Momenteel is er een aanbieding waarmee je een aantal extra bonussen krijgt, zoals een cursus over adverteren op Instagram en een consult van 30 minuten met een Facebook advertentie expert.

Ook de prijzen zijn tijdelijk lager. Normaal gezien kost de cursus Succesvol Adverteren op Facebook €1297, maar nu is dat tijdelijk €997. Je kunt ook 4 maandtermijnen betalen (€335/260) of 6 maandtermijnen (€223/183). Je kunt veilig betalen met iDeal en Bancontact. Een groot voordeel van deze cursus is dat je een 30 dagen niet goed, geld terug garantie krijgt. Dat is een bewijs van kwaliteit en geeft aan dat de Traffic Booster Academy daar ook veel vertrouwen in heeft.

Probeer het eerst gratis uit

Als je nog twijfelt over de Traffic Booster Academy en de Succesvol Adverteren met Facebook cursus, dan kun je deelnemen aan een gratis masterclass. Deze is ontworpen voor dezelfde doelgroep als boven genoemd en neemt 90 minuten in beslag. Het is interactief, dus jij kunt je vragen stellen. De presentator en presentatrice zijn zichtbaar voor jou, maar de andere deelnemers niet. De presentatoren kunnen jou ook niet zien, dus vragen stel je via de chatfunctie.

Tijdens de masterclass krijg je te zien welke stappen je moet volgen om een goede advertentiestrategie op te bouwen en hoe je de resultaten kunt meten. Meld je aan, volg de link en woon de masterclass op de aangegeven datum en tijd bij.

Over de Traffic Booster Academy

De Traffic Booster Academy is opgezet zodat jij kunt leren van experts. Zij delen hun systemen en stappenplannen met jou, zodat jij het wiel niet meer uit hoeft te vinden. De ideeën die gedeeld worden komen ook uit eigen ervaring, want ze zijn al meer dan 5 jaar marketing adviseur voor ondernemers.

Dat doen ze ook voor hun eigen bedrijven: birgitluijk.nl en createakillerlaunch.nl. Met de Traffic Booster Academy krijg je trainingen aangeboden waarmee je van A tot Z wordt begeleid en uitleg krijgt over waarom iets zo is. Zelf verdienen ze met 7 euro met elke euro die ze in Facebook adverteren steken. De bedoeling is om jou leads, omzet, bestellingen en dus winst op te leveren.

Conclusie

De Succesvol Adverteren met Facebook cursus van Traffic Booster Academy is aan de dure kant, maar in deze wereld is het vaak beter om wat meer te investeren. Voor het geld dat je betaalt krijg je namelijk veel terug en in de harde wereld van Facebook adverteren is deze informatie bijzonder nuttig. In 7 weken kun je zelf ook beginnen met succesvol adverteren via facebook en is je kans van slagen veel groter. Daarnaast slaag je ook sneller dan wanneer je zelf met vallen en opstaan aan de slag gaat.

Als het je naderhand inderdaad lukt succesvol te adverteren, dan heb je de investering snel terug verdiend. Het feit dat je een 30 dagen niet goed, geld terug garantie krijgt is bijzonder positief. Lang niet alle aanbieders van cursussen hanteren een garantie en als ze dat doen is deze meestal 14 dagen geldig. Met deze garantie heb je 4 modules gezien voordat je moet besluiten of je de cursus ook echt aan wilt schaffen. Dat geeft jou gemoedsrust en meer zelfvertrouwen bij de aanschaf. Mocht het echt niet bevallen, dan kun je altijd van je garantie gebruik maken.

De concurrentie in de wereld van Facebook adverteren is erg groot en ga je deze concurrentie alleen aan, dan is het erg lastig om daar een succes van te maken. Het is de bedoeling dat jij en Facebook samen profiteren van deze samenwerking en niet alleen Facebook zelf. Een cursus is dus altijd een goed idee, want daarmee leer je onderscheidend te zijn en winst te maken met je advertenties. Succesvol Adverteren met Facebook is niet de enige cursus die er is op dat gebied, maar het is wel een cursus die professioneel en kwalitatief overkomt.

Uiteraard ben jij uiteindelijk degene die moet beslissen of Succesvol Adverteren met Facebook de juiste cursus is voor jou. Twijfel je, dan is er altijd de gratis masterclass waarmee je een idee krijgt van wat je gaat kopen. Met de garantie die je krijgt kan er eigenlijk niets mis gaan. Wij denken dat je door de Succesvol Adverteren met Facebook cursus niet zult worden teleurgesteld.

Op jouw succes!