Wie is Boyd Hoek en hoe goed of slecht is zijn training: de SMMB Masterclass? Misschien kende je hem van zijn reclames en ben je benieuwd of hij betrouwbaar is. Lees verder voor een wiki & recensie over Boyd Hoek en zijn premium & gratis training…

Wat is SMMB?

SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau. Als jij een SMMB hebt, houdt dat simpelweg in dat jij een dienst verkoopt aan andere bedrijven. Namelijk: het aanmaken en managen van social media-advertenties voor andere bedrijven. De Engelse term is SMMA: Social Media Marketing Agency.

Wat is de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass is een cursus van 6 weken waarin je precies leert hoe je jouw Social Media Marketing Agency kunt beginnen en laten groeien.

Wat zit er allemaal in de SMMB Masterclass?

De leraar, Boyd Hoek, heeft er geen passieve, maar interactieve cursus van gemaakt. De belangrijkste componenten van de SMMB Masterclass zijn:

  • De SMMB-masterclass zelf met de online video-cursus.
  • Wekelijkse coaching-calls.
  • Actieve en hechte community van 400+ gemotiveerde studenten die actie onderneemt.

Wie is Boyd Hoek? Laten we verder kijken dan de reclame…

Boyd Hoek heeft geen opleiding gestart na zijn middelbare school, maar hij besloot meteen een agency te starten. Gewoon volhardend aankloppen bij lokale bedrijven en advertentie-opdrachten binnenslepen. Dat deed hij vanuit zijn kvk-ingeschreven-bedrijfsnaam: ‘Digital Presence’.

En dat ging hem goed af: hij wist binnen een jaar 10.000 euro per maand winst te maken. En dat terwijl hij eerder in zijn sales-baaantje bij Pepperminds juist ondermaats presteerde.

Hij ontdekte dat hij opeens vertrouwen kreeg als hij iets verkocht dat écht van hem was – en wat echt voor één niche bedoeld was, zoals sportscholen en personal trainers in Boyd’s geval.

Is Boyd Hoek legit?

Om te beginnen: Boyd Hoek leert zijn studenten om alleen het belangrijkste te doen. Hij leert zijn studenten niet om maandenlang aan je eigen website te sleutelen, want dat levert simpelweg geen geld op.

Hij leeft uiteraard ook zelf naar dit advies. Tot en met december 2019 had Boyd Hoek geen website en communiceerde hij niet precies over wat hij precies had bereikt. In december 2019 had hij dit hersteld, hoewel dat van ons niet had gehoeven: hij liet precies zien wat hij ooit allemaal heeft verdiend en wie zijn agency-klanten waren.

Zoals je in de vorige paragraaf kunt lezen, is Boyd wel degelijk legit. Boyd heeft recentelijk complete openheid gegeven over zijn verleden. Het zou in onze ogen bovendien niet alleen raar – maar ook onmogelijk zijn om iets aan iemand te leren zonder dat je zelf de top hebt bereikt.

Hoeveel moeite moet je doen om 10.000 euro winst per maand te krijgen?

Als agency is je omzet bijna gelijk aan je winst. Boyd maakte 11.000 euro omzet exclusief btw, had maar 200 euro aan bedrijfskosten en hield 10.800 euro netto winst per maand over.

Dit was niet makkelijk. De helft van zijn werkdag was hij kwijt aan het leveren van service, want daar betalen ze hem tenslotte die 10.000 euro voor. Natuurlijk kun je dat op een gegeven moment uitbesteden, maar dat is een volgende stap. Zelf schrijft hij hierover:

Ik werkte KEI hard door aan mijn SMMB en besteedde de eerste helft van de dag altijd aan ads onderhouden & berichten sturen naar bedrijven en de 2e helft van de dag aan sales calls met nieuwe personal trainers.

– Boyd Hoek

Waarom doet Boyd dit?

⁣Boyd Hoek heeft een missie: hij wil zoveel mogelijk mensen een alternatief bieden op het leven van ‘negen tot vijf’. Een alternatief waarin je locatie-onafhankelijk kunt werken door een eigen bedrijf te starten én financieel vrij te worden.

Maar hoe kwam hij op dat idee? Hij werd simpelweg overladen door vragen over zijn succes. Dit inspireerde hem om deze makkelijke vaardigheid op grotere schaal aan mensen te leren.

Waarom wil Boyd dat je een SMMB-bedrijf start?

Goed, ondernemen is slim. Maar waarom niet een bakkerij starten? Of een autogarage? Dat verdient toch ook goed? Dat klopt, maar er is een belangrijke reden waarom Boyd Hoek voorstander is van het starten van een agency. Je klanten zijn dan namelijk: andere bedrijven, en dat is erg voordelig.

Andere bedrijven hebben namelijk veel geld te besteden. Ze hebben advertenties nodig. En dat kun jij aan ze leveren. Kortom: met een SMMB-bedrijf heb je een dienst in handen dat zichzelf verkoopt. Bovendien kun je het werk laten uitbesteden, waardoor het resultaat steeds passiever en meer wordt voor jou.

Voor wie is het?

Iedereen kan een bedrijf starten: jonge mensen, oude mensen, mannen, vrouwen, mensen met een baan en mensen die alle tijd aan hun handen hebben. Zolang je maar dat ene doel hebt, kun je meedoen: compleet leven zoals je wilt leven.

Vind ik Boyd en zijn training goed?

Mijn oordeel valt verrassend positief uit: Boyd’s training is volledig, zijn manier van structureren en presenteren is erg duidelijk en zijn studenten hebben daadwerkelijk resultaat.

Hoe goed ik de videotraining zelf vind, er blijft één ding waar ik altijd op let om het succes van een trainer af te meten: de mate van succes van de deelnemers.

Ik vind deze training vooral goed omdat ik Boyds studenten daadwerkelijk in het wild voorbij zie komen, terwijl ze laaiend enthousiast zijn over hun mentor Boyd. Ik zie ze om sales-gesprekken vragen en ik hoor regelmatig van andere ondernemers dat ze de consultancy van Boyd’s studenten hebben aangeschaft.

Met andere woorden: Boyd zet echt mensen in het werkveld die met twee benen alvast aan de slag gaan terwijl ze leren.

Andere recensies en ervaringen over Boyd Hoek en zijn training

smmb masterclass boyd hoek ervaringen

Steeds wanneer ik een Facebook-ondernemersgroep opensla, kom ik de actieve studenten van Boyd Hoek tegen die advies bieden en klanten binnenhalen. Ik ben in al die tijd nog geen negatieve deelnemer tegengekomen. Ook niet in de studenten-community van Boyd.

Aangeraden gratis training: De Gratis SMMB Webinar:

Er is een gratis training van Boyd die direct ter zake komt en Boyds complete methode onthult. Je leert hoe Boyd het zo snel heeft laten groeien tot 10.000 euro winst per maand.

Je leert bijvoorbeeld hoe je binnen 24 uur je eerste klant krijgt voor jouw SMMB. Ook leer je hoe je met slechts 30 minuten per week aan werk, resultaten behaalt voor die klanten. Dat bereik je met Boyds drie-stappen-systeem voor Facebook-advertenties.

Ook deelt hij zijn 100k-salesscript gratis uit en geeft hij voorbeelden van zijn beste en meest effectieve Facebook-advertenties.

Klik hier om direct aan te sluiten bij de gratis training: ‘Hoe je een hyper winstgevende social media marketing bureau start & schaalt.’

De vollegie SMMB Masterclass

Klik hier voor de volledige masterclass. Het is niet alleen bewezen bij alle huidige studenten, maar het heeft ook gewoon een tevredenheidsgarantie waarbij je binnen 14 dagen je geld terug krijgt zonder dat ze vragen gaan stellen.

Conclusie: praktijkgericht en effectief

smmb masterclass ervaringen goed

Nog een korte conclusie: de SMMB Masterclass zet je direct in het werkveld met klanten en al. Logisch, want in de training krijg je alles om te beginnen: de advertentie-methodes, kant-en-klare contracten, live sales calls en ads die je voor je klanten kunt inzetten.

Klik hier om direct gratis mee te doen met de gratis training: ‘Hoe je een hyper winstgevende social media marketing bureau start & schaalt.’

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...