Wat vinden wij van Desko.nl? Is dit een goede partij om aan je kwalitatieve, ergonomische kantoormeubelen te komen? Wij zochten het uit. Lees verder voor onze review…

Desko review

Voor kantoormeubelen en de algehele inrichting van uw kantoor ben je bij Desko aan het juiste adres. De inrichting van je kantoor is iets waar je het beste veel tijd en moeite in kunt steken. Het zegt immers iets over je bedrijf en over jezelf. Je wilt er iets mee uitstralen.

Bovendien wil je ook dat klanten zich welkom voelen op je kantoor. Het moet passen bij het DNA van je bedrijf. Tegelijkertijd moeten er diverse andere factoren in het oog gehouden worden.

Het inrichten van je kantoor is dan ook een behoorlijke klus waar je het beste professionals voor kunt inhuren. Eén van de opties die je hebt op dit vlak is Desko. Maar is dit bedrijf ook de moeite waard? Dat gaan we in deze review bekijken.

Wat is Desko precies?

Bij Desko kun je terecht voor alles wat je nodig hebt op het gebied van kantoormeubelen. Of je nu over een groot kantoorpand beschikt of wanneer je vanuit je eigen huis werkt, er is altijd wel iets passends te vinden.

Desko beschikt over een ruim assortiment waarin je alles vindt wat je nodig hebt. Natuurlijk zijn hier nieuwe kantoormeubelen te vinden, maar als je wat geld wilt besparen kun je ook kiezen voor tweedehands kantoormeubelen of refurbished kantoormeubelen.

Maar of je nu voor nieuw of tweedehands kiest, je bent altijd gegarandeerd van een scherpe prijs. Dat is toch iets waar wij Nederlanders veelal naar kijken. Met de prijs – kwaliteit verhouding zit het wel snor bij deze webshop. Naast het kopen van kantoormeubelen kun je deze ook huren via deze site. Je kunt al je aankopen online doen, maar Desko beschikt ook over een showroom waar je alles in real life kunt bekijken.

Het aanbod van Desko

Hierboven vertelden we je al dat Desko over een flink aanbod beschikt op het gebied van kantoormeubelen. Onder dit kopje vertellen we je meer over wat je zoal kunt ontdekken binnen het assortiment van dit bedrijf. Hun aanbod is namelijk in een aantal categorieën onderverdeeld. Deze categorieën bespreken we hieronder in meer detail.

Nieuwe kantoormeubelen

Tot de nieuwe kantoormeubelen behoort al het nieuwe meubilair dat nog nooit gebruikt is. Omdat deze meubelen compleet nieuw zijn, betaal je een hogere prijs in vergelijking met het kopen van tweedehands of refurbished meubilair. Binnen deze sectie vind je alles wat je nodig hebt om jouw kantoor in te richten.

Zowel bedrijven met een kantoorpand als thuiswerkers zullen hier vinden wat ze nodig hebben. Voor thuiswerkers is het zelfs mogelijk om een thuiswerkplek te huren. Hierbij kun je gaan voor een zit – sta werkplek, een complete werkplek of een directie werkplek. Hieronder vertellen we je meer over de producten die je nieuw kunt kopen.

Bureaus & tafels

Tot de bureaus & tafels behoren alle plekken waar je aan kunt zitten in een kantoor of thuiswerkplek. Hiertoe behoren dus niet de bureaustoelen, deze meubelen hebben hun eigen sectie. Een bureau is de plek waar je de hele dag achter zit. Je werkt hieraan, vaak staat je computer erop en er staan diverse spullen op geplaatst.

Belangrijke papieren liggen hier een ook je pennenhouder heb je altijd snel bij de hand. Het is belangrijk dat hier comfortabel achter kunt zitten voor langere tijd. Naast standaard bureaus kun je ook kiezen voor een zit – sta bureau, duo werkplekken, directie werkplekken, kantoor bureaus of een hoek bureau.

Tafels zijn perfect voor werknemers om aan plaats te nemen tijdens de lunch, maar je kunt ze ook in de wachtruimte plaatsen voor klanten om aan te zitten. Ook op dit vlak heb je ruim de keuze bij Desko.

Bureaustoelen

Ook op het gebied van bureaustoelen valt er genoeg te ontdekken binnen het aanbod van deze site. Een goede bureaustoel is essentieel voor iedereen die bij een kantoor werkt. Niet alleen moet je hier vele uren op spenderen, maar het is ook de bedoeling dat je dit comfortabel kunt doen.

Als je elke dag last hebt van je rug of nek word je minder productief. Dit willen werkgevers voorkomen, en dat kunnen ze het beste doen door een goede bureaustoel te bestellen. Zo zijn er goede bureaustoelen waar je maar liefst 24 uur in kunt spenderen in alle comfort. Ook speciale kantoorstoelen, directiestoelen en designer stoelen zijn hier te vinden.

Kantoorkasten

Een goede kantoorkast is altijd welkom. Kantoorkasten zijn perfect voor het bewaren van belangrijke gegevens, mappen en papieren.

Ook kun je hier voorraden in bewaren. Er zijn diverse soorten kasten met ieder hun eigen functie. Zo sla je in de archiefkasten alles op wat jij eigenlijk niet meer nodig hebt maar wel moet bewaren.

Dossierkasten zijn perfect voor dossiers. Folderkasten zijn perfect om in de wachtruimte te plaatsen, zodat bezoekers een foldertje kunnen pakken terwijl ze wachten. Zo zijn er diverse soorten kasten te vinden bij Desko.

Thuiswerken

Naast accessoires voor het kantoor en spullen voor ontvangst-, kantine- en vergaderruimtes kunnen ook thuiswerkers bij Desko terecht. Bij sommige sites worden thuiswerkers nog wel eens vergeten, dus het is een groot pluspunt dat Desko hier een eigen sectie voor heeft.

Hier kun je terecht voor bureaus, stoelen, tafels, kasten en meer. Het is zelfs mogelijk om een geheel eigen thuiswerkplek te huren. Huur je een complete werkplek van hen, dan beschik je in één klap over een bureau, bureaustoel, ladenblok en een archiefkast. Je kunt zelf de combinaties maken die je nodig hebt. Ook een zit – sta werkplek en een directie werkplek zijn opties.

Tweedehands kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubelen zijn meubelen die al een keer gebruikt zijn. Deze meubelen verkeren in een goede staat en kunnen daardoor prima een tweede leven ergens anders krijgen.

Binnen deze sectie vind je alle categorieën die je ook nieuw bij deze site kunt kopen: bureaus, stoelen, kasten, tafels, accessoires en nog veel meer. De prijzen hier zijn extra scherp, waardoor het een interessante optie is voor iedereen die over goede spullen wil beschikken en tegelijkertijd flink geld wil besparen.

Extra mooi zijn de tweedehands aanbiedingen, waardoor je nog meer geld kunt besparen. Top voor iedereen die extra op zijn of haar budget moet letten.

Refurbished kantoormeubelen

Met refurbished producten worden meubelen bedoeld die om wat voor reden dan ook zijn teruggestuurd naar de verkoper. Het zijn in feite tweedehands producten die zijn opgeknapt, waardoor ze er weer zo goed als nieuw uitzien. Tegelijkertijd is de prijs lager omdat ze refurbished zijn.

Ook binnen deze sectie vind je alles wat je nodig hebt voor je kantoor tegen een scherpe prijs. Naast spullen voor het kantoor vind je ook schoolmeubilair binnen deze sectie. Voor vele bedrijven kan dit een interessante optie zijn. Neem hier gerust eens een kijkje, je kunt er veel ontdekken.

Kantoorinrichting uitbesteden aan Desko

Het inrichten van een kantoor is een behoorlijke klus. Misschien heb je wel helemaal niet de tijd hiervoor. Daarnaast kan het zijn dat je een specialist wilt inschakelen die een oog heeft voor een mooi interieur. Tegelijkertijd zoek je iemand die het DNA van jouw bedrijf kan uitstralen.

In dat geval zit je bij Desko helemaal goed. Je kunt hen inschakelen als je de kantoorinrichting wilt uitbesteden aan een derde partij. Zij zorgen er voor dat alles klopt, van de indeling tot aan de lichtinval. Zij denken over alles na, zelfs over elementen waar je zelf niet bij stil zou staan. Ook voor advies kun je bij Desko terecht.

Conclusie over Desko

Desko beschikt over een enorm aanbod. Voor zowel ondernemers als thuiswerkers vind je hier alles wat je nodig hebt. De prijzen zijn goed en de kwaliteit is hoog. Hierdoor ontstaat er een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Je kunt Desko tevens inschakelen als je jouw kantoorinrichting wilt uitbesteden.

Ze staan je tevens met raad en daad bij als je hier advies over nodig hebt. Zij geven interieuradvies op maat, waarbij duurzaam inrichten hoog in het vaandel staat. Het team van Desko heeft vele jaren aan ervaring op dit vlak en weet precies wat jouw kantoor nodig heeft. Wij zijn dan ook zeer te spreken over Desko. Neem eens een kijkje en maak gebruik van de code #StaySafe om gelijk 6% korting te scoren op je eerste aankopen.

Op jouw succes!