Wat is Great Property Experience en bieden ze zinvolle cursussen, kennis en skills? Zijn het Frank & Pieter eigenlijk gewoon gladde vijftigers of hebben ze echt wat te vertellen? Lees verder voor onze review en ervaringen

De belofte is simpel zat…

“Verdien een tweede inkomsten met vastgoed.” Simpele belofte, maar wordt dat ook waargemaakt?

Frank Bakker en Pieter Monsma hebben enkele jaren geleden de cursus Great Property Experience opgezet met het doel mensen te helpen met het veilig aankopen van vastgoed.

En dat met een kleine investering per vastgoed-item, waardoor een eigen vastgoedportefeuille voor veel mensen realistisch wordt.

Vastgoed is een véél betere keuze dan aandelen

Wij bij Bedrijvenconsultant.nl zijn groot voorstander van vastgoed. Over investeren in andere dingen, zoals aandelen, zijn we minder te spreken. Aandelen bieden veel minder zekerheid.

Ook als het aan Frank en Pieter ligt, is investeren in vastgoed de veiligste keuze. Het zou mensen in staat stellen hun levensdoelen te bereiken en op termijn financieel vrij te worden. En daar heeft volgens het team iedereen een ander aantal woningen voor nodig.

In de Great Property Experience delen Frank en Pieter hun kennis met je. Ze vertellen je stap voor stap wat zij hebben gedaan om hun vastgoedportefeuille consequent uit te bouwen.

Gratis webinars rondom Great Property Experience & Masters Of Property

Wat is Great Property Experience?

Great Property Experience is het bedrijf achter verschillende online cursussen die zich hoofdzakelijk bezighouden met vastgoed. Naast hun populairste cursus, Master of Property, kun je ook voor de volgende cursussen bij Great Property Experience terecht:

 • Great Academy UK Property Mastery
 • Great Academy Property Sourcing
 • Great Academy Tax Saving Strategies
 • Black Badge Jaarprogramma

Altijd heeft op de een of andere manier een cursus met vastgoed te maken. Of dat nu door een uitleg over vastgoedbesparingen of het aankopen van nieuw vastgoed komt.

Uiteindelijk is het doel van Great Property Experience ervoor te zorgen dat de algemene knowhow over vastgoed groter wordt. Dit zodat mensen die misschien anders helemaal nooit vastgoed hadden gehad, voor het eerste in vastgoed kunnen beleggen. Of ze nu een budget van € 1.000 of € 1.000.000 hebben.

Wat wordt er in de Great Property Experience besproken?

Omdat het overgrote deel van de cursisten van Great Property Experience de Masters of Property cursus volgt, wordt voor het gemak de noemer Great Property Experience aangehouden. Het is namelijk het overkoepelende bedrijf dat veel aan alle merkbekendheid te danken heeft.

De daadwerkelijke cursus heeft een duidelijke opbouw en een verloop dat vergelijkbaar is met andere cursussen. De cursus wordt rustig opgestart om vervolgens 18 uur lang verschillende onderwerpen te bespreken. Dat doet het middels 12 modules en tientallen video’s waardoor je eenvoudig op een later moment de cursus kunt hervatten. Want zoals je aan de onderstaande lijst met modules kunt zien, wordt een groot aantal onderwerpen besproken;

 • Module 1: Jumpstart van je vastgoed inkomen
 • Module 2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed
 • Module 3: Psychologie van de beste deal
 • Module 4: Onder Markt Prijs kopen
 • Module 5: Wetgeving voor vastgoed
 • Module 6: Financieren van particulieren
 • Module 7: Vastgoed en belastingvoordeel
 • Module 8: Lessen van een vastgoedtycoon
 • Module 9: Sleutels tot het financieren van je portfolio
 • Module 10: Great Property Succes strategie
 • Module 11: Vastgoed Mindset voor succes
 • Module 12: Banken begrijpen

Een enorme verzameling aan modules welke je langs alle ins en outs van de vastgoedwereld zullen leiden. Wie besluit om deel te nemen aan de populairste cursus van Great Property Experience staat een avontuur in de wereld van vastgoed te wachten.

Geen live events meer

Tot maart 2020 werd de cursus, al dan niet deels, middels live-evenementen gehouden. Na aanschaf van de cursus kreeg je automatisch een uitnodiging toegestuurd om een van de Great Property Experience evenementen bij te wonen. Hier kon je dan de belangrijkste modules live met Frank en Pieter volgen.

Vanwege corona zijn de live-evenementen, al dan niet permanent, stopgezet. Je volgt daardoor de volledige Great Property Experience cursus online. Het is onduidelijk of in de toekomst opnieuw live-evenementen rondom de hoofdcursus gehouden zullen worden.

Belangrijkste lessen uit de Great Property Experience volgens Frank en Pieter

Er zijn een klein aantal basisprincipes waar Frank Bakker en Pieter Monsma hun succes aan te danken hebben. Deze basisprincipes zijn als een rode lijn door de cursus van Great Property Experience te vinden. Daarmee in het speciaal, de volgende principes;

 • Je hoeft niet rijk te zijn om met vastgoed te beginnen
 • Je kunt een volledig inkomen uit vastgoed halen
 • Je moet vaardig worden in het sluiten van goede deals
 • Koop onder de marktprijs
 • Begrijp de wetgeving rondom vastgoed van binnen en buiten
 • Weet waar het belastingvoordeel te halen is
 • Realiseer een mindset waar je jarenlang op kunt teren

Vooral het realiseren van de mindset komt in het overzicht van de verschillende modules misschien nog niet zo heel duidelijk naar voren. In de praktijk speelt dit echter een belangrijke rol, mede doordat Pieter zijn ervaring als inspirator een rol wilt laten spelen.

Onze waarschuwing: vastgoed is niet zaligmakend

Wij vinden het belangrijk om niet zomaar iedere ‘kans’ te grijpen – en bijvoorbeeld allerlei hypotheken afsluiten om vastgoed te kunnen kopen. Er zijn genoeg horrorverhalen van hoe het slecht af kan lopen, zoals het voorbeeld hierboven. Wij zijn van mening dat je je eerst echt goed moet verdiepen – bijvoorbeeld met een gedegen cursus – voordat je zulke beslissingen maakt. Kijk maar naar het voorbeeld van de video hierboven, waarbij een vastgoedmiljonair voor een te riskante constructie heeft getekend.

Wat kost het om aan de Great Property Experience deel te nemen?

Wil je deelnemen aan de cursus van de Great Property Experience? Dan kost dit momenteel € 1448,37 (€ 1197 ex. btw). Er is echter een speciale kortingsactie bezig waardoor je op de deelname aan Great Property Experience kunt besparen. De korting is maar liefst 50% van de originele aanschafprijs. Hierdoor betaal je € 843,37 (€ 697 ex. btw) om aan Great Property Experience deel te nemen.

Extra begeleiding middels het Black Badge jaarprogramma

Wie extra verdieping en/of begeleiding zoekt, kan hiervoor terecht bij het Black Badge Programma. Binnen dit programma is het mogelijk om extra hulp te krijgen van zowel Frank als Pieter.

Om aan dit programma te mogen deelnemen wordt er eerst een intake ingepland met Frank of Pieter. Op basis hiervan, kun je tot het Black Badge programma worden toegelaten.

Onze mening: gedegen trainers & goede resultaten

We vonden Frank & Pieter nét een beetje te glad, maar ze blijken daadwerkelijk kennis, kunde en ervaring te hebben waardoor ze ook wel zo zelfverzekerd mogen zijn. Wie zich bij hen aansluit, krijgt krachtige hulp van ze – om via de best mogelijke adviezen, stappen en tips – aan de slag te gaan met vastgoed. De resultaten van onze medestudenten waren dan ook verrassend.

Niet tevreden? Geld terug

Om te laten zien dat Frank Bakker en Pieter Monsma zeker zijn van de kwaliteit en effectiviteit van hun cursus, is er een softe garantieregeling op de website van Great Property Experience te vinden. Iedereen die binnen 30 dagen na aanschaf van een Great Property Experience cursus niet tevreden is, krijgt 100% van het originele aanschafbedrag terug.

De podcast

Onze review samengevat

ReviewGreat Property Experience
SamenvattingHet zijn ‘aparte’ types – veel te glad – maar lesgeven kunnen ze in ieder geval wel. De verschillende modules en lessen van hun training zijn zeer sterk en de coachingsaspecten zetten je met beide benen in het vastgoedspel. In onze beleving is dit een kwalitatief traject dat we zeker aanraden.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier

Reviews & ervaringen van anderen

RecensentSamenvatting van de review
Online CommitmentDeze reviewer vond de projectcyclus vooral interessant, want dat sloot aan bij zijn behoefte aan informatie. Ook de informatie over belastingen was nuttig. Positief vond hij de praktijkgerichte benadering, minder positief was hij over het blijven aandringen om een vervolgtraining te doen. 
De GeldwolfDe bron is wat minder enthousiast over de ondersteunende middelen en hoeveel je zelf mee moet schrijven tijdens het volgen van de training. Wel is hij te spreken over de financiële mogelijkheden na het aan de slag gaan met de inhoud van de training. Het niveau is daarnaast voor iedereen te doen.
Online Rijkdom SpecialistDe indruk van de cursus op zich (o.a. camerawerk) is goed, maar de gesprekken die opgenomen zijn worden wel als erg lang ervaren. De cursus is voor elk niveau. Je moet wel zelf goed door de inhoud kunnen prikken en overzicht creëren, want dat wordt niet voor je gedaan.
Doen Of Niet DoenEr zit veel diepgang in de cursus en hij is voor iedereen te volgen, maar het ontbreekt aan structuur en extra materiaal ter ondersteuning. Ondanks dat wordt benadrukt dat je niet rijk hoeft te zijn om in vastgoed te investeren, heb je alleen voor de cursus toch al een aardig bedrag nodig.
Money In StyleDeze reviewer vindt het prettig dat het netwerk van de trainers wordt ingezet om specifieke informatie (bijvoorbeeld belastingen) uit te leggen. De training wordt vooral gezien als een noodzakelijk onderdeel om als beginner te bepalen of je er wel echt mee door wilt gaan en wat je daar dan voor nodig hebt.
TrustpilotDe training scoort 4,8 van 5 sterren. Men ervaart de cursus als volledig en makkelijk te volgen. Vooral de basisprincipes van investeren in vastgoed zijn handig om te weten. Anderen vinden het netwerk dat je via de community kunt opbouwen waardevol.
DD ReviewsAls voordelen worden genoemd dat de training geschikt is voor beginnende vastgoedinvesteerders. Je kunt elke week je vragen kwijt in live sessies met de trainers. De praktijkervaring van de trainers werkt stimulerend. Nadelen zijn de prijs en het gebrek aan voorbeelden of modeldocumenten.
Overal GeldDeze bron is blij met de vele informatie die verstrekt wordt en de aanvullingen vanuit de praktijk van de trainers. Het is wel flink aanpoten en je moet meeschrijven als beginner, anders mis je te veel interessante informatie. Je bent dan ook flink wat tijd kwijt met deze cursus. Je doet het er niet even bij.

Gratis webinar van Pieter Monsma

Wil je voordat je van start gaat eerst nog een beter idee krijgen van het bedrijf Great Property Experience en de oprichters Frank en Pieter? Dan is dat kosteloos mogelijk door de gratis training van de oprichters te volgen. In deze gratis training word je meegenomen langs de belangrijkste in’s en outs van de actuele woningmarkt.

Daarnaast krijg je inzicht in de onderwerpen die in de Master of Property cursus besproken worden en laat Frank je verschillende praktijkvoorbeelden zien. Je kunt volledig vrijblijvend aan de gratis vastgoedtraining deelnemen.

Korting op Masters of Property

Op jouw succes!