Wie is Hans van der Klok, wat biedt hij aan en is het een geschikte mentor als je wilt leren om slimmer online te ondernemen? Hans van der Klok biedt een aantal mooie programma’s aan die we onder de loep namen. Met name zijn training ‘Maak een online training en verdien een passief inkomen’ vonden we ‘hip’ genoeg klinken om aan een test te onderwerpen: is dit iemand die jou een droom verkoopt over ‘passief inkomen’ of is de training ook echt iets substantieels? Lees verder voor onze review…

Alles wat je moet weten over Hans van der Klok

Hans van der Klok heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een expert op het gebied van slim ondernemen. Hij helpt ondernemers een constante stroom aan klanten te creëren en leert hen meer over het inzetten van optimalisatie- en automatiseringstools voor hun dagelijkse werkzaamheden. Het uiteindelijke doel? Geld verdienen terwijl je tegelijkertijd meer tijd hebt voor de dingen in het leven die echt belangrijk zijn. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Hans van der Klok en zijn cursussen.

Wie is Hans van der Klok?

Hans van der Klok is een rasechte ondernemer. Al vanaf jonge leeftijd had hij een interesse in beeld en geluid en droomde hij van een carrière als natuurfilmmaker. Om deze droom werkelijkheid te maken, besloot hij in 2003 dan ook de opleiding Bos- en Natuurbeheer te gaan volgen aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. In deze tijd leerde hij veel over het beleven van de natuur en om hier nog meer over te leren, ging hij verder met een opleiding Audiovisuele Media aan de HKU. Tijdens deze opleiding kwam hij erachter dat zijn interesse toch meer lag bij het produceren van commerciële projecten. Dit was dan ook de rol waar hij zich verder in ging specialiseren.

Dit leidde tot een baan als videoproducten en -marketeer, waarbij Hans zich voornamelijk bezig hield met het visualiseren van verhalen voor bedrijven en andere grote organisaties. Zo werkte hij lange tijd als zelfstandig ondernemer, waar hij enorm veel tijd en energie in stak. Na een paar jaar begon hij zich steeds meer af te vragen of dit niet anders kon. Elke dag maar weer die lange uren, dat moest toch slimmer kunnen. En dat kon!

Sinds 2018 is Hans van der Klok volledig overgestapt op een carrière als online marketeer. Hij gebruikt zijn eigen ervaring om andere ondernemers meer te leren over hoe ze hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Inmiddels heeft hij het punt bereikt dat hij geld verdient, zonder daadwerkelijk aan het werk te zijn. Zo worden zijn online cursussen bijvoorbeeld verkocht terwijl hij lekker met zijn gezin geniet van een dagje uit. Bovendien verschijnen er helemaal automatisch afspraken in zijn agenda met potentiële nieuwe klanten. Dat is natuurlijk ideaal en ook precies wat hij zijn klanten aanbiedt.

Hans van der Klok biedt momenteel twee verschillende online cursussen aan: de ene is gericht op het opzetten van een online programma, de andere draait om het creëren van een constante stroom aan leads via LinkedIn. Hieronder vertellen we je meer over deze cursussen en hoe jij als ondernemer hier optimaal van kunt profiteren.

Wat vonden wij van de training: ‘Maak een online training en verdien een passief inkomen’?

Voordat we ingaan op de inhoud van deze cursus, zullen we even kort bespreken voor wie die nou eigenlijk bedoeld is. Daar heeft Hans van der Klok een aantal vragen voor opgesteld:

  • Ben jij iemand die hard werkt, veel uren maakt en meer vrijheid wilt creëren in je onderneming?
  • Heb jij waardevolle kennis en ervaring die je graag met anderen wilt delen, maar weet je niet goed hoe?
  • Wil je een passief inkomen generen, maar weet je niet goed hoe?

Kan je één of meerdere van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is deze cursus voor het maken van een online programma geschikt voor jou. Maar ja, vonden wij dat ook?

De cursus heeft de vorm van een online masterclass, die je eenvoudig kunt volgen via je laptop, tablet of mobiele telefoon. Het mooie hiervan is dat al je vragen ook persoonlijk worden behandeld door Hans van der Klok zelf, via het community-gedeelte. Je hebt dus altijd de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Je ontvangt direct antwoorden die je kunt toepassen op jouw specifieke situatie, zodat je direct aan de slag kunt gaan met het toepassen van deze informatie.

Waar letten wij op bij het beoordelen van dit soort trainingen?

Wij bij bedrijvenconsultant.nl kijken kritisch naar snel-rijk-worden-programma’s en trainingen die jou een droom van passief inkomen voorschotelen. Daarom hanteren wij een aantal criteria bij het beoordelen van deze trainingen, waaronder die van Hans van der Klok. Er zijn een aantal onderwerpen en aspecten die tijdens dit soort cursussen sowieso moeten worden besproken, namelijk:

  • Wat een online programma nu eigenlijk is en hoe jij hiervan kunt profiteren.
  • Hoe je een succesvol online programma creëert.
  • Hoe je dit binnen zeer korte tijd doet.
  • Hoe je jouw online programma het beste kunt positioneren.
  • Hoe je de juiste prijs voor jouw online programma kunt bepalen.
  • Hoe je de lancering van jouw programma het beste aan kunt pakken.
  • En last but not least, wat de veelgemaakte fouten zijn en hoe jij kunt voorkomen dat je deze ook begaat.

Voldeed Hans van der Klok aan onze eisen?

Wij konden verrassend genoeg al onze eisen afstrepen bij Hans van der Klok. Zijn training behandelde al deze belangrijke punten en dat maakte ons erg tevreden. Aan de hand van de informatie van Hans van der Klok heb jij binnen no-time een winstgevend online programma opgezet en kan je gaan profiteren van het geld dat je op deze manier verdient.

Sowieso raden we je aan om de gratis masterclass te volgen. Het inschrijven voor deze gratis cursus is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar even naar de website van Hans van der Klok te gaan en het inschrijfformulier op de pagina in te vullen. Je ontvangt vervolgens een mail met alle benodigde informatie, zodat je goed voorbereid aan de masterclass kunt beginnen.

Onze videoreview over Hans van der Klok

Wat wij indrukwekkend vonden aan Hans van der Klok: gewoon ouderwets sales genereren

We vinden het eerlijk gezegd belachelijk dat allerlei goeroes je tegenwoordig bezighouden met ‘zichtbaar zijn’, ‘live gaan op Insta’, ‘podcast maken’, ‘personal branding’ en andere onzin die niks te maken heeft met klanten een aanbod doen voor jouw online training. Daarom vonden we het zo sterk dat Hans van der Klok gewoon in gaat op harde salestechnieken, waaronder via Linkedin.

Het idee voor het genereren van leads via LinkedIn ontstond bij Hans van der Klok toen hij erachter kwam dat hij voor zijn onderneming teveel afhankelijk was van mond-tot-mondreclame. Het is natuurlijk fijn dat mensen zo tevreden zijn over je werk, dat ze je aanbevelen aan anderen, maar hier zit ook een groot nadeel aan: je hebt totaal geen controle over wat voor klanten je aantrekt.

Om dit op te lossen besloot Hans zich meer te gaan verdiepen in verschillende marketingstrategieën. Hij begon met het adverteren op platformen zoals Facebook, Instagram, Google Ads en nog veel meer. Hij meldde zich zelfs aan bij allerlei netwerkclubs. Dit zorgde wel voor meer leads, maar nog steeds niet genoeg om hem tevreden te stellen. Tot hij de kracht van LinkedIn ontdekte.

LinkedIn is een online platform waar mensen als het ware hun CV delen met hun contacten. Je kunt er dus terecht voor het vinden van een baan, maar ook voor het adverteren van vacatures en jouw producten of diensten. Oftewel, de ideale plek om potentiële klanten te benaderen. Om echt te profiteren van de mogelijkheden van LinkedIn, moet je echter wel weten hoe dit platform nu eigenlijk werkt. Daarom volgde Hans van der Klok cursus na cursus en ging hij vooral ook veel zelf experimenteren. Zo ontwikkelde hij langzaam maar zeker een aantal strategieën die erg succesvol waren.

Inmiddels heeft hij het voor elkaar dat hij zonder al teveel moeite te hoeven doen een constante stroom aan nieuwe potentiële klanten binnenkrijgt via LinkedIn. En deze informatie wil hij graag delen met andere ondernemers. Dat doet hij aan de hand van een online training. Hierin laat hij ondernemers aan de hand van een handig stappenplan zien hoe ze via LinkedIn gemiddeld drie tot vijf leads per week kunnen genereren.

Wanneer je je aanmeldt voor deze training, profiteer je niet alleen van de trainingsvideo’s, maar ook van persoonlijke ondersteuning van Hans van der Klok zelf. Bovendien ontvang je regelmatig updates en leer je meer over de drie beste LinkedIn-strategieën. Heb jij binnen de eerste maand na het toepassen van de strategieën nog geen enkele lead ontvangen? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Je profiteert dus van de ultieme win-winsituatie.

Succesverhalen

Hans van der Klok heeft inmiddels al talloze ondernemers geholpen met zijn trainingen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van jouw collega-ondernemers? Dan kan je een kijkje nemen op de website. Je vindt hier op de hoofdpagina een verzameling van succesverhalen, waarin mensen vertellen hoe de trainingen van Hans hen hebben geholpen hun bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Blijf op de hoogte

Als de bovenstaande informatie jouw interesse heeft gewekt en je het leuk zou vinden om op de hoogte te blijven van de bezigheden van Hans van der Klok, is het altijd een goed idee om hem te volgen via LinkedIn. Hier deelt hij allerlei interessante informatie en zo zie je meteen wanneer de volgende cursus plaatsvindt, zodat je je op tijd kunt inschrijven.

Wil je graag meer weten over de diensten van Hans van der Klok of heb je een andere vraag? Neem dan vooral eens contact met hem op. Dit kan op verschillende manieren. Ten eerste kan je ervoor kiezen het contactformulier op de website in te vullen. Stuur je liever een mailtje? Dat kan ook via het e-mailadres van hansvanderklok.nl. Je ontvangt altijd binnen enkele werkdagen een reactie. Echter, de manier die we het meeste aanraden, is dat je meedoet met de gratis masterclass van Hans van der Klok.

Conclusie: wat vonden wij nou uiteindelijk van Hans van der Klok en zijn trainingen?

Hoewel wij online trainingen met spectaculaire geld- en vrijheidsbeloftes verafschuwen, waren wij enorm verrast door hoe Hans van der Klok ons bij de hand nam in zijn training. Wij waren met name erg onder de indruk van ‘Maak een online training en verdien een passief inkomen’. Middels de community konden we op ieder moment vragen stellen, waarna Hans van der Klok direct antwoord gaf, specifiek op onze situatie. Hierdoor voelde het programma ook als volwaardige coaching aan.

Beginnen: wat moet je doen?

Wij raden aan dat je meedoet met de gratis masterclass van Hans van der Klok.

Tip: 500 euro extra korting op ‘Maak een online training en verdien een passief inkomen!’

Wanneer je éérst de gratis masterclass van Hans van der Klok volgt, krijg je 500 euro extra korting op het volwaardige programma: ‘Maak een online training en verdien een passief inkomen!’

>> Meld je hier aan voor de gratis masterclass en benut de 500 euro extra korting.

Op jouw succes!