Wie is Hans van der Klok, wat biedt hij aan en is het een geschikte mentor als je wilt leren om slimmer online te ondernemen? Hans van der Klok biedt een aantal mooie programma’s aan die we onder de loep namen. Lees verder voor onze review…

Alles wat je moet weten over Hans van der Klok

Hans van der Klok heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een expert op het gebied van slim ondernemen. Hij helpt ondernemers een constante stroom aan klanten te creëren en leert hen meer over het inzetten van optimalisatie- en automatiseringstools voor hun dagelijkse werkzaamheden. Het uiteindelijke doel? Geld verdienen terwijl je tegelijkertijd meer tijd hebt voor de dingen in het leven die echt belangrijk zijn. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Hans van der Klok en zijn cursussen.

Wie is Hans van der Klok?

Hans van der Klok is een rasechte ondernemer. Al vanaf jonge leeftijd had hij een interesse in beeld en geluid en droomde hij van een carrière als natuurfilmmaker. Om deze droom werkelijkheid te maken, besloot hij in 2003 dan ook de opleiding Bos- en Natuurbeheer te gaan volgen aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. In deze tijd leerde hij veel over het beleven van de natuur en om hier nog meer over te leren, ging hij verder met een opleiding Audiovisuele Media aan de HKU. Tijdens deze opleiding kwam hij erachter dat zijn interesse toch meer lag bij het produceren van commerciële projecten. Dit was dan ook de rol waar hij zich verder in ging specialiseren.

Dit leidde tot een baan als videoproducten en -marketeer, waarbij Hans zich voornamelijk bezig hield met het visualiseren van verhalen voor bedrijven en andere grote organisaties. Zo werkte hij lange tijd als zelfstandig ondernemer, waar hij enorm veel tijd en energie in stak. Na een paar jaar begon hij zich steeds meer af te vragen of dit niet anders kon. Elke dag maar weer die lange uren, dat moest toch slimmer kunnen. En dat kon!

Sinds 2018 is Hans van der Klok volledig overgestapt op een carrière als online marketeer. Hij gebruikt zijn eigen ervaring om andere ondernemers meer te leren over hoe ze hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Inmiddels heeft hij het punt bereikt dat hij geld verdient, zonder daadwerkelijk aan het werk te zijn. Zo worden zijn online cursussen bijvoorbeeld verkocht terwijl hij lekker met zijn gezin geniet van een dagje uit. Bovendien verschijnen er helemaal automatisch afspraken in zijn agenda met potentiële nieuwe klanten. Dat is natuurlijk ideaal en ook precies wat hij zijn klanten aanbiedt.

Hans van der Klok biedt momenteel twee verschillende online cursussen aan: de ene is gericht op het opzetten van een online programma, de andere draait om het creëren van een constante stroom aan leads via LinkedIn. Hieronder vertellen we je meer over deze cursussen en hoe jij als ondernemer hier optimaal van kunt profiteren.

Een online programma in 60 dagen

Voordat we ingaan op de inhoud van deze cursus, zullen we even kort bespreken voor wie die nou eigenlijk bedoeld is. Daar heeft Hans van der Klok een aantal vragen voor opgesteld:

  • Ben jij iemand die hard werkt, veel uren maakt en meer vrijheid wilt creëren in je onderneming?
  • Heb jij waardevolle kennis en ervaring die je graag met anderen wilt delen, maar weet je niet goed hoe?
  • Wil je een passief inkomen generen, maar weet je niet goed hoe?

Kan je één of meerdere van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is deze cursus voor het maken van een online programma geschikt voor jou.

De cursus heeft de vorm van een online masterclass, die je eenvoudig kunt volgen via je laptop, tablet of mobiele telefoon. Het mooie hiervan is dat alle informatie live wordt gedeeld door Hans van der Klok zelf. Aangezien de cursus altijd in de avonduren wordt georganiseerd, is deze ook prima te volgen voor mensen die overdag gewoon aan het werk zijn. Tijdens de livesessie heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Je ontvangt direct antwoorden die je kunt toepassen op jouw specifieke situatie, zodat je direct aan de slag kunt gaan met het toepassen van deze informatie. Het is wel belangrijk om een plaatsje te reserveren voor de cursus, aangezien ze vaak al snel vol zitten.

Er zijn een aantal onderwerpen die tijdens de cursus sowieso worden besproken, namelijk:

  • Wat een online programma nu eigenlijk is en hoe jij hiervan kunt profiteren.
  • Hoe je een succesvol online programma creëert.
  • Hoe je dit binnen zeer korte tijd doet.
  • Hoe je jouw online programma het beste kunt positioneren.
  • Hoe je de juiste prijs voor jouw online programma kunt bepalen.
  • Hoe je de lancering van jouw programma het beste aan kunt pakken.
  • En last but not least, wat de veelgemaakte fouten zijn en hoe jij kunt voorkomen dat je deze ook begaat.

Aan de hand van deze informatie heb jij binnen no-time een winstgevend online programma opgezet en kan je gaan profiteren van het geld dat je op deze manier verdient. Het inschrijven voor de cursus is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar even naar de website van Hans van der Klok te gaan en het inschrijfformulier onderaan de pagina in te vullen. Je ontvangt vervolgens een mail met alle benodigde informatie, zodat je goed voorbereid aan de masterclass kunt beginnen.

Leads via LinkedIn

Het idee voor een training in het genereren van leads via LinkedIn ontstond bij Hans van der Klok toen hij erachter kwam dat hij voor zijn onderneming teveel afhankelijk was van mond-tot-mondreclame. Het is natuurlijk fijn dat mensen zo tevreden zijn over je werk, dat ze je aanbevelen aan anderen, maar hier zit ook een groot nadeel aan: je hebt totaal geen controle over wat voor klanten je aantrekt.

Om dit op te lossen besloot Hans zich meer te gaan verdiepen in verschillende marketingstrategieën. Hij begon met het adverteren op platformen zoals Facebook, Instagram, Google Ads en nog veel meer. Hij meldde zich zelfs aan bij allerlei netwerkclubs. Dit zorgde wel voor meer leads, maar nog steeds niet genoeg om hem tevreden te stellen. Tot hij de kracht van LinkedIn ontdekte.

LinkedIn is een online platform waar mensen als het ware hun CV delen met hun contacten. Je kunt er dus terecht voor het vinden van een baan, maar ook voor het adverteren van vacatures en jouw producten of diensten. Oftewel, de ideale plek om potentiële klanten te benaderen. Om echt te profiteren van de mogelijkheden van LinkedIn, moet je echter wel weten hoe dit platform nu eigenlijk werkt. Daarom volgde Hans van der Klok cursus na cursus en ging hij vooral ook veel zelf experimenteren. Zo ontwikkelde hij langzaam maar zeker een aantal strategieën die erg succesvol waren.

Inmiddels heeft hij het voor elkaar dat hij zonder al teveel moeite te hoeven doen een constante stroom aan nieuwe potentiële klanten binnenkrijgt via LinkedIn. En deze informatie wil hij graag delen met andere ondernemers. Dat doet hij aan de hand van een online training. Hierin laat hij ondernemers aan de hand van een handig stappenplan zien hoe ze via LinkedIn gemiddeld drie tot vijf leads per week kunnen genereren.

Wanneer je je aanmeldt voor deze training, profiteer je niet alleen van de trainingsvideo’s, maar ook van persoonlijke ondersteuning van Hans van der Klok zelf. Bovendien ontvang je regelmatig updates en leer je meer over de drie beste LinkedIn-strategieën. Heb jij binnen de eerste maand na het toepassen van de strategieën nog geen enkele lead ontvangen? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Je profiteert dus van de ultieme win-winsituatie.

Succesverhalen

Hans van der Klok heeft inmiddels al talloze ondernemers geholpen met zijn trainingen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van jouw collega-ondernemers? Dan kan je een kijkje nemen op de website. Je vindt hier op de hoofdpagina een verzameling van succesverhalen, waarin mensen vertellen hoe de trainingen van Hans hen hebben geholpen hun bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Blijf op de hoogte

Als de bovenstaande informatie jouw interesse heeft gewekt en je het leuk zou vinden om op de hoogte te blijven van de bezigheden van Hans van der Klok, is het altijd een goed idee om hem te volgen via LinkedIn. Hier deelt hij allerlei interessante informatie en zo zie je meteen wanneer de volgende cursus plaatsvindt, zodat je je op tijd kunt inschrijven.

Contact opnemen

Wil je graag meer weten over de diensten van Hans van der Klok of heb je een andere vraag? Neem dan vooral eens contact met hem op. Dit kan op verschillende manieren. Ten eerste kan je ervoor kiezen het contactformulier op de website in te vullen. Stuur je liever een mailtje? Dat kan ook via het e-mailadres van hansvanderklok.nl. Je ontvangt altijd binnen enkele werkdagen een reactie. Daarnaast is het ook mogelijk te bellen naar 06 – 52 14 23 72.

Op jouw succes!