Wat is de cursus ‘The Instagram Academy‘, waar Socialized By Nies achter zit? Is het een goed programma waarmee je daadwerkelijk succes en mastery krijgt op Instagram? Lees verder voor onze review en ervaringen over dit programma.

The Instagram Academy: onze review en ervaringen

Het succes van Instagram is ongekend en veel mensen hebben dan ook de ambitie om een groter bereik te realiseren met een Instagram-account. Zowel influencers, beginnende artiesten als ondernemers zien hun toekomst binnen dit sociaal media kanaal. Het is echter nog niet zo eenvoudig om veel volgers te krijgen. Met het algoritme heb je bovendien niet alles zelf in de hand.

Insta Mastery biedt voor deze doelgroep sinds kort het Insta Mastery Programma aan waarmee het bedrijf belooft alle geheimen rond het creëren van een succesvol Instagram-account uit de doeken te doen. En dat voor een eerlijke actie-prijs van een paar honderd euro. Het programma is vooral geschikt voor mensen die geld willen verdienen met hun Instagram-account. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een affiliate-systeem.

In deze review bekijken we het aanbod van de Insta Mastery: het Insta Mastery programma. Doet dit bedrijf wat het belooft, of is het allemaal te mooi om waar te zijn? Ligt een succesvol Instagram-account met dit programma voor iedereen binnen handbereik?

Wat is The Instagram Academy?

insta mastery ervaringen

Insta Mastery is simpelweg een video-cursus die gegeven wordt door experts die al veel succes hebben gehad met Instagram. Insta Mastery is dan ook een onderneming die zich richt op Instagram Accounts. Een team van experts houdt zich bezig met het opzetten van een succesvol account op Instagram, het onderhouden van dit account en het optimaliseren.

De meeste experts zijn al sinds 2014 bezig met Instagram en hebben zich de kneepjes van het social media kanaal volledig eigen gemaakt. Ze hebben hun expertise in mogen zetten voor grote namen zoals Puma, Sony en Asus. Insta Mastery heeft een groot netwerk binnen diverse branches waaronder fashion en music waardoor iedere influencer en artiest in korte tijd een succesvol Instagram account kan hebben.

Wat biedt The Instagram Academy?

De experts van Insta Mastery voorzien al veel artiesten en influencers van een succesvol Instagram-account. Iedereen met ambitie kan het opzetten, onderhouden en optimaliseren van een account uit handen geven aan deze experts. Echter, je kunt het ook allemaal zelf leren.

Je kunt nu ook zelf de teugels in handen nemen door lid te worden van de besloten online community van Insta Mastery. Wie lid wordt krijgt toegang tot alle tips en trucs waarmee je van jouw Instagram account een succes kunt maken. Het bedrijf claimt alle geheimen prijs te geven waarmee je zonder agency en tegen een eerlijke prijs mooie resultaten kunt behalen. Dit doet Insta Mastery omdat ‘wij jou óók graag zien stralen’. Natuurlijk zit er ook een financieel aspect achter het aanbod, maar het bedrijf profileert zich liever als een betrouwbare partner op weg naar succes.

Wat biedt het Instagram Academy programma?

insta mastery jaap hulsmann

Om het Insta Mastery programma te kunnen volgen, dien je lid te worden van de besloten online community. Het belangrijkste onderdeel van het programma is een online cursus die bestaat uit verschillende video’s. Daarnaast kun je profiteren van de expertise van het team op het gebied van branding en positionering in de markt. Met het affiliate programma kun je eenvoudig geld verdienen met je Instagram account. Hieronder belichten we alle aspecten van het Insta Mastery programma.

Online cursus

In de online cursus leer je alles wat je moet weten om een succesvol Instagram account te realiseren. Je leert niet alleen alle technische aspecten, maar ook hoe je ervoor zorgt dat jouw account groeit. Dit zijn alle geheimen waarmee de experts van Insta Mastery al jaren lang veel accounts succesvol hebben gemaakt. Zo wordt een Instagram-account met veel likes en volgers voor iedereen bereikbaar.

Affiliate-systeem

Wil jij graag geld verdienen met je Instagram-account? Dan kun je gebruikmaken van het interessante affiliate-systeem van Insta Mastery. Door een link over het Insta Mastery programma te promoten, ontvang je commissie over iedere sale. Het bedrijf geeft aan dat je slechts drie keer het programma hoeft te verkopen om je investering terug te verdienen. Met het grote aantal volgens dat je met dit programma krijgt, moet dat kinderspel zijn. De bonussen worden iedere maand uitbetaald.

Branding

Om van jouw Instagram account een succes te maken, is het ook noodzakelijk om jezelf als product in de markt te zetten. Dit wordt branding genoemd. Wie lid is van de besloten online community kan terugvallen op de experts van Insta Mastery bij de positionering in de markt. Het bedrijf geeft niet alleen kennis en ervaring door, maar deelt ook de agency en het netwerk met zijn leden.

Online besloten community

De online besloten community is er in de eerste plaats om je toegang te geven tot de online cursus, maar kan ook een goede start zijn van jouw netwerk. Binnen de community kan je namelijk contact leggen met influencers van Insta Mastery en andere artiesten en influencers met ambitie zoals jij.

De kosten van het Insta Mastery programma

insta mastery review en ervaringen

Als je lid wordt van de online besloten community krijg je het volledige Insta Mastery programma dat bestaat uit een online cursus, begeleiding bij branding en het affiliate programma. Normaal gesproken kost dit programma €1197, maar dankzij een tijdelijke kortingsactie kun je dit programma al voor €555 aanschaffen. Dit is een eerlijke prijs als je nagaat welke diensten er geboden worden. Bovendien kun je met het affiliate systeem je investering al met drie sales terugverdienen.

>> Hier vind je de mega-deal van Insta Mastery

Wie zit er achter het Insta Mastery programma?

Op de site staat aangegeven dat de online cursus wordt aangeboden door Socialized By Nies. Het Insta Mastery programma is één van de online producten die Socialized By Nies. aanbiedt. Het wordt op de site niet duidelijk wie de Instagram experts zijn die hun kennis en kunde delen binnen het programma. Bovendien worden er geen namen genoemd van bekende influencers en artiesten die gebruik maken van hun expertise.

Volgens de website hebben inmiddels ruim 1.600 mensen gebruik gemaakt van het Insta Mastery programma, toch zijn er weinig tot geen reviews buiten de eigen website te vinden – die natuurlijk enkel lovend zijn. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het een slecht product is, een gebrek aan reviews kan ook een goed teken zijn. Wanneer een product slecht is, zal er immers eerder online aandacht aan worden besteed. Het ontbreken van reviews kan dus betekenen dat er een solide product wordt geboden of dat er maar weinig mensen gebruik van maken.

Hoe beoordelen wij het Insta Mastery programma?

Een team van experts zal precies uit de doeken doen hoe je van jouw Instagram-account een succes kunt maken, maar er wordt niet verteld wie deze experts zijn. Qua klanten worden er grote namen genoemd zoals Sony en Puma, maar er worden geen details gegeven. Hierdoor is het erg lastig om het product op voorhand te beoordelen. Toch waagden wij een poging door met de cursus aan de slag te gaan – en het cursusmateriaal was erg goed.

Ons vallen echter wel een paar andere zaken op. Zo heeft het Instagram account van Insta Mastery circa 29.000 volgers, Socialized By Nies zelf heeft er circa 12.000. Voor een bedrijf dat een programma voor het creëren van een succesvol Instagram Account op de markt wil brengen, presteren ze zelf aardig.

Wij kunnen ons echter niet aan de indruk onttrekken dat het bij dit programma in werkelijkheid om het affiliate-systeem te doen is. Een systeem dat volledig is opgezet om geld te verdienen met het doorverkopen van het Insta Mastery programma. Dat hoeft niet erg te zijn, zolang de cursus ook inhoudelijk hout snijdt – en dat is het geval.

Conclusie over het Insta Mastery programma

insta mastery is het goed

Op de website van het Insta Mastery programma wordt met grote namen gestrooid en wordt de lezer lekker gemaakt met grote volgersaantallen. Door de geheimen van de experts (welke experts?) te ontdekken zou iedereen een succesvol Instagram-account moeten kunnen realiseren en vanuit zijn luie stoel geld kunnen verdienen met het affiliate programma. Inhoudelijk wordt er weinig prijs gegeven.

Wij vinden Insta Mastery inhoudelijk goed in elkaar gezet: de cursus is inhoudelijk erg sterk en je leert van mensen die daadwerkelijk grote successen met Instagram hebben geboekt.

>> Hier vind je de mega-deal van de Instagram Academy