Is Kjell Fruytier een goede en bekwame marketing-leraar? Wellicht kende je hem van Youtube of andere reclames, waarin hij vertelt over zijn OMB Masterclass. Lees verder voor de review & ervaringen over Kjell Fruytier en de OMB Masterclass.

De OMB Masterclass

We kijken altijd kritisch naar marketing-cursussen. Deze keer: de OMB Masterclass. Wil jij een succesvol Online Marketing Bureau starten? Dan is de OMB Masterclass van Kjell Fruytier misschien iets voor jou.

De OMB Masterclass is samengesteld voor de Vlaamse markt, met kent veel overlappingen met de Nederlandse markt. Is de Masterclass echt de succesformule waarmee je geld kunt verdienen? Wij zochten het voor je uit.

Wat is de OMB Masterclass?

De OMB Masterclass biedt alle kennis en tools om een succesvol Online Marketing Bureau te starten. Je werkt naar een bedrijf toe waarbij je uiteindelijk zoveel taken automatiseert en delegeert dat je veel vrijheid kunt krijgen. Niet alleen wordt je bedrijf locatie onafhankelijk, maar je zult ook een mate van financiële vrijheid ervaren die je in staat stelt om je mooiste leven te leven. De OMB Masterclass bestaat onder andere uit verschillende modules die je online kunt volgen. Je kunt ook mp3’s downloaden zodat je de modules onderweg kunt beluisteren.

Wat biedt de OMB Masterclass?

De OMB Masterclass is een volledig programma waarmee je een succesvol Online Marketing Bureau kunt starten dat je in staat zal stellen om financiële vrijheid te bereiken. De OMB Masterclass bestaat uit:

 • 6 modules
 • Toegang tot de OMB Masterclass Mastermind Groep
 • Een professionele website
 • Marketing funnels en advertenties
 • Het ultieme sales script
 • Een dienstverleningscontract
 • Systemen en processen
 • Bonusmateriaal

Modules

Door middel van zes modules leer je hoe je een Online Marketing Bureau opricht en deze stap voor stap voor jou laat werken. Zo leer je eerst hoe je een succesvolle onderneming start om deze vervolgens te automatiseren. Op die manier creëer je voor jezelf de financiële vrijheid waar je naar op zoek bent. Je volgt de lessen op een online platform waar en wanneer het jou uitkomt. De lesstof van de OMB Masterclass is laagdrempelig en voor iedereen geschikt.

 • Module Je brein programmeren voor succes
  In deze module leer je de zogenaamde €100K mindset te ontwikkelen, dit is de sleutel tot financiële vrijheid. Je leert in deze module alle geheimen om direct succes te behalen met je onderneming. Door de juiste mindset te hanteren zou het boeken van succes voor iedereen haalbaar moeten zijn.
 • Module De uitgangspunten voor succes
  In deze module leer je met welke klanten je moet werken om successen te behalen. Bovendien leer je waarom bedrijven jou in willen huren. Tot slot leer je een stevig fundament neer te zetten voor jouw route naar succes.
 • Module Je eerste klant binnenhalen
  Met bewezen methodes leer je hoe je klanten binnen 24 uur kunt binnenhalen en hoe je een klant bij de eerste afspraak aan je kunt binden. Bovendien leer je hoe je de klant in kunt zetten om nieuwe klanten voor jouw onderneming binnen te halen.
 • Module Resultaten behalen voor jouw klanten
  Je kunt alleen tevreden klanten krijgen als jij goed bent in jouw werk. In deze module leer je stap voor stap hoe je dat doet. Met de AVC-methode heb je gegarandeerd succes.
 • Module In een stroomversnelling naar €10K per maand
  Deze module vertelt je meer over het vinden van potentiële klanten op diverse platforms, het voeren van salesgesprekken, het script dat je daarbij kunt gebruiken en dienstverleningscontracten.
 • Module Automatiseer jouw bedrijf
  Deze laatste module brengt je alle kennis bij om misbaar te worden voor jouw bedrijf. Zo kun je geld verdienen door anderen en automatisering voor je te laten werken.

OMB Masterclass Mastermind Groep

Deelname aan de OMB Masterclass geeft je ook toegang tot een online community waarin je kunt sparren met mensen die dezelfde lessen als jij volgen of gevolgd hebben. Je kunt hier vragen stellen, kennis delen en successen vieren. De groep bestaat veelal uit (startende) ondernemers die er net als jij op gefocust zijn om van hun onderneming een succes te maken. Volgens Fruytier is de community zeer actief waardoor je direct deel uit kunt maken van de ‘OMB-familie’.

Website

Deelname aan de OMB Masterclass geeft je ook de beschikking over een professionele website voor je onderneming. Bovendien kun je met behulp van instructies op een eenvoudige wijze je website inrichten zodat deze volledig aansluit op jouw huisstijl en optimaal gebouwd is voor jouw online succes.

Marketing funnels en advertenties

Je kunt gebruikmaken van funnels en advertenties die volgens Fruytier hun succes al hebben bewezen. Door te knippen en te plakken kun je gebruikmaken van deze tools om klanten de beste resultaten te laten behalen.

Ultiem Sales Script

Fruytier heeft naar eigen zeggen €30.000 geïnvesteerd in het vergaren van kennis op het gebied van sales. Deze kennis heeft hij omgezet in scripts die je woordelijk kunt volgen bij sales gesprekken.

Dienstverleningscontract

Je kunt gebruikmaken van een standaard dienstverleningscontract dat Fruytier op heeft laten stellen door een advocaat. Het enige wat je nog hoeft te doen is de personalia en andere details in te vullen. Op die manier hoef je geen kosten te maken voor juridisch advies.

Systemen en processen

Je krijgt de beschikking over systemen en processen waarmee je precies weet welke taken je voor klanten moet doen.

Bonussen

Naast bovenstaande onderdelen, krijg je ook de beschikking over een aantal bonussen die het succes van jouw OMB zullen vergroten:

 • Een geautomatiseerd funnelsysteem
 • De methode Van afspraak naar klant
 • Het stappenplan In 30 dagen naar €10.000

Voor wie is de OMB Masterclass?

De Masterclass is geschreven voor de Vlaamse markt, maar wij denken dat ook Nederlandse ondernemers veel hebben aan de geboden kennis op het gebied van sales en internet marketing. Je moet niet denken dat je met dit programma snel rijk wordt. Je kunt allerlei processen automatiseren, maar zeker in het begin vraagt het ook heel veel energie om een Internet Markering Bureau te starten. Om successen te behalen moet je niet alleen klanten binnen halen, maar ook zorgen dat ze tevreden zijn. Dit kan alleen door hard te werken en goed werk af te leveren. Deze Masterclass is daarom met name geschikt voor ondernemende mensen die willen starten met een Internet Marketing Bureau of de kennis uit deze OMB Masterclass in willen zetten voor hun eigen bedrijf.

Wat is de prijs van de OMB Masterclass?

Een deelname aan de OMB Masterclass geeft je levenslang toegang tot het online platform met alle onderdelen. Je betaalt voor de OMB Masterclass normaal een bedrag van €3.000. Wil je het bedrag in termijnen betalen dan is dit mogelijk. Voor een betaling in drie of vijf termijnen worden wel extra kosten berekend. Je bent dus goedkoper uit wanneer je kiest voor een betaling in één termijn.

Fruytier biedt 100% geld terug garantie. Dit betekent dat wanneer je alle oefeningen hebt gedaan en jij je volledig hebt ingezet om een succesvolle onderneming op te bouwen, maar het succes toch uitblijft, jij je geld terug krijgt. Dit is de manier van Fruytier om aan te geven dat hij volledig gelooft in zijn methode en iedereen die de methode nauwgezet volgt succes kan behalen. De voorwaarden zijn echter enigszins vaag waardoor de kans ons klein lijkt dat hij zich ooit genoodzaakt voelt om zich aan deze belofte te houden.

De Masterclass is regelmatig met hoge kortingen aan te schaffen. Zo kun je vaak profiteren van hoge kortingen waardoor de Masterclass in totaal slechts €997 kost. Dit is een scherpe prijs als je ziet wat je er allemaal voor terug krijgt. Ook tijdens actieperiodes is het mogelijk om het bedrag in drie of vijf termijnen te voldoen. Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te kijken of de Masterclass bij je past en eventueel de aanschaf ongedaan te maken.

Klantervaringen

Op de website vind je tientallen positieve klantervaringen van veelal jonge ondernemers die hebben deelgenomen aan de online Masterclass. We lezen veel enthousiaste reacties van mensen die vaak na de nodige tegenslag dankzij deze lessen de omzet van hun bedrijf hebben zien groeien. Ook klantervaringen die we buiten de website vinden zijn zeer positief. We kunnen dan ook concluderen dat de deelnemers aan de OMB Masterclass tevreden zijn over de kennis en tools die geboden worden.

Wie zit er achter de OMB Masterclass?

De man achter de OMB Masterclass is Kjell Fruytier. Fruytier droomde ervan om profvoetballer te worden, maar die droom kon hij helaas niet waarmaken. Aangezien hij nooit iets anders gewild had in het leven, verloor hij het doel en de focus die hem altijd dreven. Hij vergokte al zijn geld en nam verkeerde beslissingen.

Op een dag herpakte hij zichzelf en ging hij weer studeren. Hij koos voor boekhouding, omdat hij het leuk vond om met cijfers te werken. Hij werd boekhouder bij Mercedes, maar zag opnieuw alles ineenstorten toen hij na vier maanden ontslagen werd.

Hij besloot nooit meer te willen werken voor een baas en zelfstandig ondernemer te worden. Hij ging als freelancer aan de slag met de sales van een bedrijf en werd direct verkoper van het jaar. Hij raakte zeer geïnteresseerd in sales en startte zijn eigen Online Marketing Bureau. Dit werd al snel een succes waardoor zijn vermogen groeide. Op een gegeven moment kon hij de zaken zo delegeren en automatiseren dat hij na jaren hard werken steeds meer kon verdienen zonder dat het veel tijd en energie kostte. Hij had zichzelf misbaar gemaakt.

Nu verdient Fruytier niet alleen geld met de online marketing voor bedrijven, hij geeft zijn kennis ook door aan (jonge) ondernemers door middel van de Online Marketing Bureau Masterclass. Alle activiteiten die hij uitvoert zijn niet locatie-afhankelijk waardoor hij een grote mate van vrijheid geniet. Zijn ondernemingen zorgen daarnaast voor financiële vrijheid. Kortom: hij leidt het leven waar veel jonge ondernemers van dromen.

Is de OMB Masterclass aan te raden?

Fruytier deelt in de Masterclass waardevolle kennis waar iedereen die streeft naar financiële vrijheid iets aan heeft. Je koopt niet alleen kennis, maar krijgt ook de nodige tools die je het werk vergemakkelijken. Het pakket is zeer breed, zelfs een website en geautomatiseerde systemen maken deel uit van de Masterclass. Bovendien krijg je een leven lang toegang tot alle onderdelen van het programma, vergelijkbare programma’s willen hier nog wel eens een limiet aan stellen. De Masterclass zelf duurt slechts zes weken en is zeer praktijkgericht. Je kunt direct aan de slag zonder dat je over gedetailleerde kennis beschikt. Al met al denken wij dat Fruytier met de OMB Masterclass doet wat hij belooft, we vinden dit dan ook echt een aanrader.

Conclusie over de OMB Masterclass

Fruytier is een succesvolle ondernemer die met de OMB Masterclass zijn kennis wil delen met het grote publiek. Het is geen trucje om snel geld te verdienen, je zult hard moeten werken om van je Online Marketing Bureau een succes te maken. Wie de lessen van Fruytier volgt, zal echter vrijwel zeker succes behalen. Het is dan ook niet voor niets dat hij een 100% niet goed geld terug garantie biedt. Al zijn de voorwaarden wat vaag, als hij hiermee het succes van zijn strategie aan wil tonen, heeft hij zeker een punt.

Onze voorkeur gaat echter voor Nederlandse cursisten uit naar de Bol Masterclass. Lees hier onze review.

Begin hier

Op jouw succes!