Wat vinden wij van Mrs. E-commerce? Iedereen kan tegenwoordig even een training in elkaar zetten. En als het over ondernemen en online marketing gaat, kan iedereen even goeroe’tje spelen en gretige ondernemers als klant krijgen. Zijn de trainingen van Mrs. E-commerce daadwerkelijk gedegen en sterk? Lees verder voor onze review en ervaringen

Mrs. E-commerce: de zoveelste goeroe voor het opzetten van een succesvolle webshop?

Heb jij een webwinkel en lukt het je maar niet om hier een succes van te maken? De bestellingen komen niet voldoende binnen, je marketing op sociale media levert niet genoeg op en je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt.

Wat bedoeld was als initiatief om meer vrije tijd te creëren, neemt nu al je tijd in beslag en dat zonder resultaat. Dit is de situatie die Stefanie van Mrs. E-commerce schetst en die veel (beginnende) webshop eigenaren heel bekend voor komt. Zij biedt een aantal trainingen en coaching aan om jou te helpen je online winkel succesvol te maken.

Wat doet Mrs. E-commerce precies?

Mrs. E-commerce is opgezet door Stefanie, een zakenvrouw die met vallen en opstaan zichzelf een formule heeft aangeleerd en op die manier verscheidene succesvolle webshops heeft gemanaged.

Deze kennis die ze heeft opgedaan deelt ze met anderen via gratis materialen, betaalde cursussen en coaching sessies. Je kunt bij haar terecht voor 1 op 1 coaching, voor een cursus Webshop Succesformule, voor een cursus Social Ads voor Webshops en een cursus Design Jouw Eigen Instagram Shop.

Kies je voor 1 op 1 coaching, dan gaat Stefanie intensief met jou aan de slag zodat je je webshop met behulp van haar kennis en ervaring ook succesvol maakt. De andere opties zijn online trainingen en daar gaan we hier verder op in.

Drie online trainingen

Mrs. E-commerce biedt drie online trainingen aan die specifiek ontwikkeld zijn voor mensen met een webshop die meer willen leren en hier een winstgevend bedrijf van willen maken.

1.       Webshop Succesformule 2.0

Deze training is bedoeld voor webshop eigenaren die moeite hebben om geld te verdienen met hun webshop. Het bestaat uit 9 online modules waar je toegang toe krijgt en die je in je eigen tijd door kunt nemen.

Nadat je de training hebt afgerond, heb je geleerd welk systeem je moet gebruiken om meer verkeer naar je webshop te trekken en meer bestellingen binnen te halen. Je weet hoe je zelf je omzet beïnvloedt en hoe je winstgevende acties opzet. Je leert hoe je je prijzen zo instelt dat je meer verkoopt én winst maakt tegelijkertijd. En als laatste weet je hoe je ervoor zorgt dat de huidige bezoekers niet alleen kijken, maar ook daadwerkelijk op die koopknop drukken.

Behalve toegang tot de 9 modules van de training krijg je ook automatisch toegang tot de online community van Mrs. E-commerce. Daar vind je andere webshop eigenaren die in dezelfde situatie zitten als jij en waarmee je ervaringen kunt delen. Ook krijg je een half jaar toegang tot live Q&A’s zodat je Mrs. E-commerce nog lang kunt benaderen als je vragen hebt. De prijs voor deze training is €1497 eenmalig. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen.

2.       Social Ads Training

De Social Ads Training van Mrs. E-commerce is specifiek ontwikkeld voor eigenaren van webshops die sociale media advertenties willen gebruiken om meer bestellingen te krijgen. Adverteren via sociale media is een gouden kans, want je bereikt een bijzonder specifieke doelgroep die je zelfs op interesses kunt uitkiezen.

Tegelijkertijd is het wel lastig om succesvolle campagnes op te zetten, want de concurrentie is groot. Deze training bestaat ook uit 9 online modules waarin je leert hoe je de beste advertenties opzet voor een zo laag mogelijke investering en een zo hoog mogelijke opbrengst. Aan het einde weet je exact hoe je sociale media advertenties op Facebook en Instagram plaatst en daar winst mee maakt.

Besluit je deze online training aan te schaffen, dan ontvang je naast de online modules ook toegang tot de online community van Mrs. E-commerce. Ook hier kun je dan ervaringen uitoefenen met andere webshop eigenaren die exact in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten als jij.

Daarbij krijg je toegang tot drie live Q&A’s. Dat betekent dat je drie keer de mogelijkheid hebt om je vragen te stellen en daar direct antwoord op te krijgen.

De Social Ads Training kost €997 eenmalig. Daarbij krijg je ook een gratis technische account check, een kijkje achter de schermen bij Mrs. E-commerce en een bonus les over het maken van een goede advertentie op Canva.

3.       Design Jouw Eigen Instagram Shop

De laatste online training die je bij Mrs. E-commerce kunt aanschaffen is Design Jouw Eigen Instagram Shop. Je leert hoe je van een saaie en onaantrekkelijke Instagram shop een winkel maakt die er wel uitspringt. Hoe mooi ook je foto’s, het lukt je niet om jouw shop te onderscheiden van de andere winkels die Instagram gebruiken om te verkopen.

In deze training wordt uitgelegd hoe je je Instagram winkel zelf ontwerpt en deze exact zo uitvoert dat hij past bij je huisstijl en dat hij uniek wordt. Naast het ontwerpen van een aantrekkelijke winkel leer je ook hoe je je producten het beste opdeelt en hoe je banners maakt.

Deze online training bestaat uit 5 delen. De enige voorwaarde is dat je al een Instagram shop hebt en dat je foto’s van je collectie hebt laten maken. Meer dan 300 webshop eigenaren hebben deze online training al gebruikt om van hun eigen Instagram winkel een unieke en succesvolle winkel te maken.

De kosten voor Design Jouw Eigen Instagram Shop zijn €47 (momenteel is er een actie waarmee je maar €9,95 betaalt).

Wat biedt Mrs. E-commerce nog meer aan?

Je vindt bij Mrs. E-commerce ook een aantal andere gratis producten. Zo is er de Webshop Groeiversneller Challenge. Tijdens deze challenge krijg je elke ochtend toegang tot een besloten live Facebook presentatie van Stefanie.

Ook krijg je een werkboek en opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. Je kunt een gratis e-boek downloaden genaamd De 5 Gouden Regels voor een Succesvolle Webshop, er zijn video’s die je kunt bekijken en een gratis 30-minuten strategie gesprek aanvragen.

Conclusie

Mrs. E-commerce is een slimme onderneming met een sterke en enthousiaste vrouw aan het roer. Het is duidelijk dat Stefanie zeeën aan kennis en ervaring heeft die ze graag wil delen met anderen. Ze vertelt eerlijk op haar website dat ze zelf ook voldoende fouten heeft gemaakt en dat deze voornamelijk voortkwamen uit een gebrek aan kennis.

Deze kennis heeft ze nu wel doordat ze een aantal webshops zeer succesvol heeft gemanaged en winstgevend heeft gemaakt. Door jou training en coaching aan te bieden deelt ze deze kennis met jou, ongetwijfeld omdat ze dat zelf meer dan 10 jaar geleden ook zo heeft gemist.

De online trainingen die Mrs. E-commerce aanbiedt zien er professioneel uit en met 9 modules en een aantal extra’s zijn ze zeker waar voor je geld. Als de prijs te hoog voor je is, kun je ook in 4 of 6 termijnen betalen. Vooral met de Design Jouw Eigen Instagram Shop krijg je echt waar voor je geld.

Naast de betaalde diensten die je bij Stefanie en Mrs. E-commerce kunt aanschaffen zijn er ook een aantal gratis opties waarvan je gebruik kunt maken. De gratis Webshop Groeiversneller Challenge is dat zeker de moeite waard.

Je krijgt dan in principe 4 gratis sessies met Stefanie waarin je allerlei kennis opdoet over het succesvol maken van je webshop. Je krijgt dan niet alleen toegang tot deze besloten sessies, maar ook tot werkboeken en opdrachten waarmee je deze informatie direct toepast. Uiteraard download je dan ook het gratis e-boek.

Over Stefanie

Stefanie is een open en enthousiaste vrouw die eerlijk is over de successen en tegenslagen tijdens haar loopbaan. Ze werkt graag met andere enthousiastelingen die bereid zijn hard te werken en wel houden van een uitdaging.

De diensten die ze aanbiedt zijn daarom zeker de moeite waard en voor iedere webshop eigenaar die meer winst wil maken een aanrader. Door samen te werken met Stefanie en haar los te laten op jouw webwinkel maak je van een sudderend bedrijfje een succesvolle concurrent in jouw branche.

Op jouw succes!