Resultmentor Naima: Is de Personal Growth Academy echt een ondersteuning voor jouw persoonlijke groei?

Heb jij veel grote ideeën, maar loop je vast op de uitwerking ervan? Heb je het gevoel dat je een stok achter de deur nodig hebt om gefocust te blijven? Dit is normaal. Veel mensen houden zich door deze factoren tegen om te starten met het ondernemen. Maar wat als er een oplossing voor was? Resultmentor Naima heeft haar Personal Growth Academy opgericht speciaal om deze reden. In dit artikel nemen wij een goede kijk naar wat de Personal Growth Academy is en of het jouw geld waard is.

Mijn weg naar het ondernemerschap

Ik heb altijd al een motivatie gehad om het ondernemerschap in te duiken. Er zijn echter altijd veel factoren geweest die mij tegen hebben gehouden om deze stap te maken. Los van het feit dat een belangrijke factor te maken heeft met het financiële risico wat bij een startende onderneming komt kijken, hadden de meeste factoren te maken met mezelf. Het ondernemen is een pittig vakgebied. Je moet zelfverzekerd zijn, positief blijven, gemotiveerd blijven en jouw doel niet uit het oog verliezen. Je staat er daarnaast ook vaak alleen voor. Dit vond ik persoonlijk erg spannend en hierdoor heb ik continu niet de stap durven nemen.

Na een tijdje was ik er klaar mee. Ik realiseerde mee dat ik alleen mezelf tegenhield en dat er een manier moest zijn om deze onzekerheden aan te pakken. In deze periode heb ik deelgenomen aan verschillende cursussen hier en daar. Ondanks dat ze goed werkte, leek de inspiratie die het gaf al snel te verdwijnen.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de Personal Growth Academy van Resultmentor Naima. Dit is een jaarprogramma waar je toegang krijgt tot waardevolle cursussen, workshops van experts en nog veel meer. Is het echter echt het geld waard? Helpt een platform zoals deze me om persoonlijke groei door te maken die me uiteindelijk brengt tot de ondernemer waar ik van droom? In deze review deel ik mijn ervaring met jullie.

Wie ben ik om dit te reviewen?

Ik ben een enthousiaste deelnemer. Door de groei van het internet zijn er steeds meer cursussen te vinden op het internet. Maar hoe weet je welke goed of slecht zijn? Mijn doel is om door middel van mijn kritische review jou een inzicht te geven in of een cursus past bij jou en of het jouw geld waard is.

Waarom je kritisch moet zijn op dit soort producten
Het is belangrijk om kritisch te kijken naar een cursus of product voordat je jezelf aanmeldt. Dit heeft te maken met het feit dat de oprichters of het bedrijf altijd hun best zullen doen om het zo mooi mogelijk te laten lijken. Ondanks dat hun beloftes de waarheid kunnen zijn, is het belangrijk om deze niet klakkeloos te geloven. Probeer zelf, op basis van jouw kritische blik, te beoordelen of een cursus eerlijk en kwalitatief is. Daarnaast helpt het ook om deze review te lezen, aangezien ik met dezelfde kritische blik heb deelgenomen aan het jaarprogramma van Naima.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

De Personal Growth Academy is een jaarprogramma waar je voor een jaar toegang krijgt tot live coaching, online cursussen, workshops en masterclasses. Ondanks dat er op de website duidelijk wordt aangegeven wat je qua content kan verwachten, vraag ik me toch af hoe de gebruikerservaring gaat zijn op het platform. Wanneer je zoveel informatie tot je beschikking krijgt, hoe navigeer je er doorheen? Wordt er bijvoorbeeld waardevolle ondersteuning aangeboden door middel van de live coaching sessies?

Wat zijn de beloftes van het programma?

 • Het belooft je te leren hoe je jouw ideeën omzet naar de realiteit. Wordt er ook ondersteuning gegeven om een duidelijk plan op te stellen?
 • Het belooft je te inspireren. Is de inspiratie blijvend en echt de moeite waard om deel te nemen aan het jaarprogramma?
 • Het belooft je meer zelfverzekerdheid te geven.
 • Het belooft je te leren waar jouw drijfveer ligt.

De criteria waar we de Personal Growth Academy op beoordelen

Welke punten vinden we belangrijk om te beoordelen?

 • Is de community van het jaarprogramma een hechte groep waar je mogelijk ook kan netwerken?
 • Is de content op het platform overzichtelijk?
 • Hoe zit het met de persoonlijke groei?
 • Wordt er vaak nieuwe content geüpload?

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Om te zorgen dat deze recensie zo oprecht en eerlijk mogelijk is, heb ik zelf een abonnement voor het jaarprogramma afgesloten. Zo heb ik zelf deel kunnen nemen aan alle cursussen, live sessies en meer. Daarnaast heb ik ook geluisterd naar de ervaringen van andere deelnemers. Wat heeft de Personal Growth Academy hun gegeven? Was het volgens hen het geld waard? Ook heb ik direct met Naima contact gehad over haar motivatie en persoonlijke verhaal achter de Resultmentor.

In het kort: wat is het precies?

De Personal Growth Academy is een jaarprogramma gericht op mensen die persoonlijke groei willen doorgaan, mensen die hun mindset willen ontwikkelen of startende ondernemers die op zoek zijn naar motivatie en inspiratie. Via het platform krijg je toegang tot online cursussen, live Q&A sessies, masterclasses van experts en een besloten Instagram community. Het platform is bedoeld als inspiratiebron, als plek waar je kan netwerken, waar je meer over jezelf leert en waar je leert hoe je dromen tot werkelijkheid kan maken.

Info over de maker

De maker achter het platform is Naima. Naima is een gepassioneerde ondernemer die genoeg ervaring in de praktijk heeft opgedaan. Zelf heeft ze jaren gewerkt achter de schermen van een van de grootste development coaches ter wereld. Tijdens deze periode is ze erachter gekomen dat ze zelf direct mensen wil helpen. Daarom heeft ze de Resultmentor opgericht. Vanuit het kantoor in Almere wordt alles voor het platform geregeld en georganiseerd. Doordat het een online community is, kan iedereen van overal ter wereld deelnemen.

Hoe ziet het eruit?

Het platform ziet er georganiseerd uit. Het is mooi ontworpen en heeft een gebalanceerde huisstijl. Dit is een teken dat aangeeft dat het een professioneel platform is, met een oog voor detail. Vanuit het platform krijg je toegang tot alle cursussen en en opkomende masterclasses. Ook blijf je via de besloten instagram op de hoogte van alle nieuwtjes. Het doel hiervan is ook om continu motivatie aan te bieden.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Ik heb een aantal maanden intensief deelgenomen aan het jaarprogramma. Ondanks dat mijn initiële doel was om een aantal maanden gefocust te blijven, kan ik aangeven dat ik eigenlijk gedurende het hele jaar gebruik heb gemaakt van het platform. Dit laat zien hoe effectief en inspirerend het voor mij was. Zoals ik in het begin heb aangegeven was ik op zoek naar inspiratie en een stok achter de deur om mijn ideeën te starten. Dat is exact wat ik door middel van de live sessies, masterclasses en verschillende cursussen heb gevonden.

Kosten

De kosten liggen erg goed in de markt. De prijs is vergelijkbaar met andere programma’s, maar ik durf wel te zeggen dat je via de Personal Growth Academy echt waardevolle content terug krijgt. Iedere cursus en masterclass wordt met zorg gemaakt. Je krijgt dus echt waarde voor je geld.

Is het het geld waard?

Als ik kijk naar de hoeveelheid content die ik na en tijdens het aanmelden voor het programma ontving, kan ik zeggen dat het de prijs meer dan waard is. Je zou in veel gevallen dezelfde prijs betalen voor een enkele cursus als wat je nu betaalt voor een jaarprogramma dat gevuld is met diverse cursussen.

Wat vinden wij van alle producten in het programma?

De coaching/Q&A sessies

De online coaching en Q&A sessies zijn een geweldige manier om lekker inspiratie en motivatie op te doen op een laagdrempelige manier. Er wordt gepraat, er worden verhalen gedeeld en er worden vragen beantwoord. Deze sessies worden om de week gegeven en je kan vrijblijvend bijwonen.

Masterclasses

Het mooie van de masterclasses is dat ze zorgvuldig worden georganiseerd aan de hand van de wensen van de deelnemers. Wanneer je de behoefte hebt om meer te leren over een specifiek onderwerp, dan kun je deze wensen aangeven. Ondanks dat er geen maandelijks ritme is over wanneer nieuwe masterclasses online komen, zijn er gedurende het jaar veel inspirerende gesprekken online gekomen.

Cursussen

De cursussen zijn stuk voor stuk van hoog niveau. Je krijgt toegang tot alle voorgaande en geplande cursussen, waardoor je zelf kunt kiezen welke van waarde zijn voor jou. Zo heb je bijvoorbeeld cursussen waar je leert hoe jouw voeding zorgt voor een betere mindset, leer je hoe je jouw ideeën omzet in daden en meer.

Besloten Instagram Community

De besloten instagram community is een geweldige plek om in contact te komen met de community. Niet alleen leer je andere deelnemers kennen, maar ook wordt je zowel door woorden als beelden geïnspireerd.

Voor- en nadelen van de Personal Growth Academy

Voordelen

✅ Een erg inspirerend platform

✅ Waardevolle informatie die helpt in persoonlijke groei en ondernemerschap

✅ Toegang tot een hechte community

✅ Persoonlijke begeleiding door middel van de live sessies

Nadelen

❌ 1-op-1 sessies zitten niet inbegrepen mini de Personal Growth Academy, maar zijn wel apart beschikbaar

Onze score per criterium:

 • Kwaliteit – 9
 • Prijs – 9
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 10
 • Is het diepgaand? – 9
 • Persoonlijke begeleiding – 8
 • Gebruiksvriendelijkheid – 9
 • Design en representativiteit – 10
 • Expertise van de maker – 9
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten – 9

Hoe is het anders dan zijn concurrenten?

In vergelijking met andere jaarprogramma’s onderscheidt de Personal Growth Academy zich door middel van zijn persoonlijke aanpak. Dit is niet alleen terug te zien in de coaching sessies, maar ook in de opbouw van het gehele platform. Het feit dat Naima luistert naar de feedback. Het is mij keer op keer opgevallen dat onderwerpen die de community hebben aangeraden, direct terugkomen in masterclasses.

Voor wie is het geschikt?

De Personal Growth Academy is naar mijn mening geschikt voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning in hun persoonlijke groei en bewuster leven. Ook is het een echte aanrader voor beginnende ondernemers, zoals ik, die te maken krijgen met mentale struikelblokken.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Het belangrijkste is dat je de tijd voor jezelf geeft om de content te zien, te luisteren en te gebruiken. Ondanks dat het online is en je over het algemeen zelf kunt bepalen wanneer je een cursus wilt volgen, is het wel belangrijk dat je het zelf serieus neemt. Alleen dan kan je de echte resultaten behalen.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

Maandelijks is er wel nieuwe content te vinden op het platform. Ondanks dat masterclasses iets zorgvuldiger worden geselecteerd en dus niet iedere maand online komen, zijn ze hierdoor wel altijd van top niveau. Om de week geniet je van een online live sessie die je vrijblijvend kan bijwonen of later kunt terugzien.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
SoumayaSoumaya is dankzij Resultmentor Naima weer helemaal terug van weggeweest. Haar vlam was voor een lange tijd gedoofd, geen motivatie, kracht of inspiratie om aan de slag te gaan. Dankzij de inspirerende cursus heeft ze de motivatie weer teruggevonden en is ze klaar om het ondernemerschap volledig aan te gaan.
MiriamMiriam had als doel om een persoonlijke groei te maken. Wat het platform van Naima heeft betekend voor haar? Dankzij de cursus heeft ze geleerd hoe ze op haar gevoelens kan reflecteren, maar ook hoe ze vervolgens zorgt dat deze niet als een donkere wolk boven haar blijven hangen.
SophiaSophia geeft aan hoe warm, positief en open Naima is. Ze heeft deelgenomen aan het transformatie weekend en heeft hier een grote persoonlijke groei doorgemaakt.

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Het is belangrijk om continu aan jezelf te blijven werken. Je verandert en ontwikkelt immers iedere dag. Soms is het echter lastig om met deze snelle veranderingen mee te gaan. Merk jij dat jezelf in de weg zit in jouw persoonlijke groei? Denk bijvoorbeeld aan angst voor verandering? Een negatieve gedachte of onzekerheid over jouw capaciteit die je tegenhoudt om nieuwe dingen te proberen? Dan is de Personal Growth Academy van Resultmentor Naima echt voor jou. Zelf heb ik ondervonden hoe krachtig het platform en de cursussen zijn. Zonder de begeleiding en inspiratie van de Personal Growth Academy had ik nooit de stap naar ondernemerschap durven nemen. Ben jij klaar om jezelf meer positiviteit en plezier in zowel werk als privé te gunnen? Dan is dit platform voor jou.

ReviewHuddle van IMU
SamenvattingDe Personal Growth Academy is een platform opgericht door Naima, eigenaar van Resultmentor Naima. Dit platform biedt de deelnemers een aanbod aan cursussen, masterclasses en live sessies om aan deel te nemen. Het platform is gericht op persoonlijke groei. Of je op zoek bent naar een groei in jouw zelfvertrouwen, het behalen naar meer rust en balans in jouw leven of juist naar begeleiding in hoe je onzekerheden uit de weg gaat, de Personal Growth Academy staat klaar voor jou.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6

Gratis media van de Resultmentor

Ben jij benieuwd naar wat je kan verwachten van de Personal Growth Academy? Of ben je simpelweg op zoek naar lekkere inspiratie om aan te zetten tijdens het opruimen, koken, werken of sporten? Dan kan je genieten van de gratis podcast “Naima, Your resultmentor”. Iedere aflevering worden onderwerpen rondom persoonlijke of zakelijke groei besproken.

Op jouw succes!