Welkom bij onze review over de Money Mastermind van Jelline Brands. Wat vinden wij van dit product? Hier delen we met je wat onze eerlijke ervaringen zijn. Wil je net als ons meer geld verdienen online? Wil je minder werken? Volgens Jelline Brands is haar cursus de oplossing voor deze twee vragen. Maar is dit daadwerkelijk zo? Wat kan je leren van de ondernemers die beweren jou online geld kunnen laten verdienen? Wij zochten dit voor jullie uit!

Inhoud van deze pagina:

Hoe stuitte ik hierop? Mijn overstap als Bedrijvenconsultant naar een nieuwe manier van online geld verdienen…

Op allerlei social media kom je in aanraking met influencers en jonge ondernemers die jou een nieuwe manier van geld verdienen willen leren. Dit zijn vaak jongvolwassenen die een sterk ondernemend vermogen hebben en zo in een vroeg stadium van hun leven al succes hebben bereikt door buiten de algemene scholingstrajecten te stappen.

Zelf ben ik op een vroege leeftijd begonnen met ondernemen en ben nu op zoek naar manieren waarop ik mijn creativiteit kwijt kan en meerdere inkomstenbronnen kan genereren. Ik ben dus heel erg benieuwd of de mensen die al ervaren zijn op dit gebied mij kunnen begeleiden. We kunnen niet ontkennen dat de social media wereld door jonge ondernemers wordt bestuurd.

Wie ben ik om Money Mastermind te reviewen?

Ik ben zelf een enthousiasteling op het gebied van investeren en heb tijdens mijn studie mezelf volledig bekend gemaakt op dit gebied. Echter heb ik mezelf vooral verdiept in traditionele markten en de crypto markt. Ik merkte na een tijdje dat ik niet echt mijn creativiteit kwijt kon.

Naast het schrijven van deze reviews lijkt het me interessant om me te verdiepen in het andere vormen van content maken.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

De makers van dit soort cursussen en academies proberen hun product zo mooi mogelijk te verpakken door beloftes te doen en hun eigen resultaten te laten zien. Een verkooppraatje zit vaak vol met uitnodigende woorden waardoor men wellicht een verkeerd beeld kan krijgen van het uiteindelijke product. Het is onze taak als recensent om dit product te kopen en te testen om te kijken of de makers eerlijk zijn geweest op hun verkooppagina.

Onze eerste indruk: altijd sceptisch

We zijn natuurlijk op de hoogte dat het maken van een cursus ook bij een bepaald verdienmodel hoort van de makers. Nu is het vervolgens aan de makers om te bewijzen of het product daadwerkelijk laat zien of het kan bijdragen aan het vergaren van kennis en het differentiëren tussen de competitie. Je betaalt een aardig bedrag om mee te doen. Is dit het waard?

Wat zijn de beloftes van Jelline Brands

Op de verkooppagina van MoneyMastermind staat het volgende:

“Gelukkig hebben wij de oplossing voor al jouw problemen… Wij gaan jou leren…”

  • Je angsten te overwinnen
  • Hoe je moet beginnen met ondernemen
  • Hoe je weer kunt dromen en je doelen kunt behalen
  • Ontdekken welk online verdienmodel het beste bij jou past
  • Hoe je minimaal €3.000 per maand kunt verdienen
  • Netwerken met gelijkgestemden en ambitieuze ondernemers

Het viel ons op dat dit flinke beloftes zijn. Waar we vooral benieuwd naar zijn, is welke verdienmodellen zij introduceren en hoe dit uitgewerkt wordt. We vinden het ook prettig om te lezen dat ze de bedoeling hebben om je daadwerkelijk te laten beginnen met investeren. Hopelijk komen ze de beloftes na.

Criteria voor Money Mastermind: Waar baseren wij onze mening op?

Zoals bij elk product stellen we bepaalde criteria op zodat we het product eerlijk kunnen beoordelen op basis wat zij ons beloven. Hieronder lees je de criteria en bonuspunten met de nodige beschrijvingen erbij zodat er geen onduidelijkheid over kan ontstaan.

Criterium 1: Relevantie – De cursus moet voldoende relevante informatie leveren en niet gedateerd zijn

Criterium 2: Prijs – Je betaalt proportioneel aan wat de cursus te bieden heeft

Criterium 3: Gebruiksvriendelijkheid – Heeft de cursusomgeving een fijne interface en is het makkelijk te gebruiken

Criterium 4: Expertise – hebben de makers voldoende kennis in hun vakgebied

Criterium 5: Kwaliteit videos – Zijn de videos van voldoende kwaliteit op het gebied van geluid en scherpte

Bonuspunt 1: Support – Wordt er snel en kordaat gereageerd op vragen?

Hoe hebben we Money Mastermind getest?

We hebben het product aangeschaft en elk mini-cursus doorlopen. We hebben de lessen gevolgd, filmpjes bekeken en vervolgens achtergrond informatie opgezocht.

Ook hebben we contact gehad met de medewerkers om te kijken hoe bekwaam en snel er werd gereageerd.

In het kort: wat is de Money Mastermind van Jelline Brands

De Money Mastermind academie wil jou opleiden tot online ondernemer door middel van meer dan 15 experts. In dit tijdperk van online geld verdienen wil Jelline Brands het nóg makkelijker voor je maken. Dus als je geïnteresseerd zou zijn in meer vrijheid, minder werken en vooral om te werken waar je maar zou willen, dan zou dit de cursus voor jou moeten zijn.

Zo gaat de cursus in op ondernemen, TikTok, Dropshippen, Bol.com, Crypto, Freelancen, Affiliate marketing, het bouwen van een webshop en vele andere onderwerpen.

Info over de makers: Wie biedt/bieden de cursus aan?

Jelinne brands is mediaonderneemster en influencer. Al op vroege leeftijd is zij begonnen met het ondernemen en zoeken van manieren die haar meer financiële vrijheid geeft. In 2019 begon ze naast haar studie rechten haar eenmanszaak Brandsverkopen om ondernemers te helpen zichtbaar te worden.

jelline brands van de money mastermind

Naast Jelline Brands, zal je cursussen krijgen van veel andere succesvolle ondernemers en bekende namen zoals Sophia Meijer, Joshua Kaats, Corné marchand, Ilse Kwant en vele anderen.

Hoe ziet de cursusomgeving eruit?

Hieronder zie je in welke cursusomgeving je wordt begroet. Als je vervolgens op één van de cursussen klikt krijg je diverse lessen die bij de cursus horen. Het verschilt per cursus hoe veel lessen erbij horen.

online leeromgeving van de money mastermind

In totaal zijn er 24 cursussen op het moment van schrijven aanwezig!

Als je vervolgens op een cursus klikt kom je bij de lessen die bijna allemaal ondersteund zijn door audiovisueel materiaal. Grotendeels bestaan de cursussen uit filmpjes die je kan bekijken.

Wat vinden wij van dit product? Punt voor punt onze mening per module

Wij vertellen per cursus wat het inhoudt en wat we ervan vinden. Let wel op: Niet elke cursus is even lang! Sommige zijn veel uitgebreider dan anderen.

Cursus 1: Welkom bij de Money Mastermind!

De eerste cursus bestaat vooral uit 3 introductielessen waarin Jelline Brands ons verwelkomt in de omgeving en nogmaals laat weten wat ons te wachten staat. We worden gefeliciteerd met het aankopen van de cursus en daarmee de nieuwe stap in onze levens.

Het doel is om online geld verdienen zo toegankelijk mogelijk te maken. Ze geven toegang tot 15 verschillende verdienmodellen zodat de cursist zelf kan beslissen welke het beste past!

Vervolgens krijgen we de nodige stappen om aan te sluiten bij de online community!

Cursus 2: Groepscoaching

Hier vinden we een schema voor groepscoaching van Francis Neslo. Zij ziet de prioriteit van tijd in en wil jou laten weten hoe ook jij de mogelijkheid kan krijgen om financieel vrij te worden.

Cursus 3: Mindset Blueprint

Francis Neslo heeft het hier over hoe jij leert denken als een miljonair en waarom je mindset zo belangrijk is om succes te behalen. Je mindset is een set van overtuigingen die jij hebt vernomen als je eigen waarheid. Hoe jij over jouw mindset reflecteert leer je hier!

Cursus 4: Geld in Overvloed Blueprint

In deze cursus vertelt Dzanella Tihic als ‘Money Queen’ jou hoe jij geld leert aantrekken. Ze neemt je mee in een stappenplan om vervolgens baas te zijn over geld. Er wordt gevraagd om even kritisch naar bepaalde aspecten van je leven te kijken.

Cursus 5: Maximaal Manifesteren Blueprint

Wederom een cursus van Dzanella Tihic, maar ditmaal over het nemen van verantwoordelijkheid en hoe je manifesteert. Manifesteren betekent hoe je gedachtes werkelijkheid ziet worden door de law of attraction. Eerlijk gezegd was ik zelf sceptisch in eerste instantie, maar uiteindelijk toch wel lichtelijk overtuigd dat manifesteren kan leiden tot actie en nut kan hebben.

Cursus 6: Ondernemen blueprint

Hoe zet jij je bedrijf op in 30 dagen? Francis Neslo vertelt je hier hoe jij dat doet. Neslo heeft dit zelf gedaan door zelfvertrouwen te hebben en daadwerkelijk te ondernemen. Ze gidst je als het ware door het traject van ondernemen heen.

Vervolgens vertelt ze hoe je een idee kan ontwikkelen en welke eisen daarbij passen. Daarbij gaat ze ook weer in op het manifesteren en hoe jij vervolgens tot actie komt.

Cursus 7: Succesvol Bedrijf Blueprint

Deze cursus bestaat uit 1 les waarin Dzanella Tihic in een soort livestream omgeving jou vertelt wat nodig is voor een succesvol bedrijf. Vervolgens focust ze op het ontwikkelen bepaalde houdingen en mentale aspecten. Ze vertelt je hoe je om gaat met bijvoorbeeld problemen, groei en angst in je bedrijf.

Cursus 8: leren verkopen blueprint

Dit is de sales blueprint van trainingspassie. Ze vertellen je hier hoe je een top verkoper of een top closer kan worden. Zoals je in andere cursussen leert hoe een verdienmodel eruit ziet, leer je hier daadwerkelijk verkopen met je babbel. Zo worden basics en sales technieken met je gedeeld.

In de volgende lessen worden de 10 principes voor succes gedeeld. Voorbeelden hiervan zijn sales fundering, de kracht van beïnvloeding en de kracht van communicatie.

Glasheldere met sterke docenten als je het mij vraagt.

Cursus 9: Merk opzetten blueprint

In cursus 9 leer jij via Jeffrey Schipper om een merkidentiteit op te bouwen en hoe branding in elkaar zit. Vervolgens kan je daarmee je eigen webshop opbouwen en beginnen met het maken van content om zo je brand sterk in zijn schoenen te laten staan. Adverteren is vervolgens ook belangrijk. Jeffrey laat jou weten hoe zijn ervaring ermee is en hoe je dit allemaal het best kan doen.

Cursus 10: Cash Cow Blueprint

De Cash Cow Blueprint is een uitgebreide cursus van Jelline brands zelf. In deze cursus leert ze je hoe je een YouTube kanaal maakt, laat groeien en vervolgens inkomsten kan genereren. Zo kan je de fouten die Jelline heeft gemaakt overslaan en zelfs haar tactieken kopiëren.

Als eerst vertelt ze je over het verdienmodel en wat er allemaal bij komt kijken. Vervolgens vertelt Dave de Boer je over wat voor mindset je nodig hebt en hoe jij de beste stappen zet voor jouw doelen. Daarnaast delen ze trucjes waardoor jij daadwerkelijk werk kan verminderen en wel net zo veel profijt haalt uit je content.

voorbeeld van een les van de money mastermind

Cursus 11 en 12: TikTok en Instagram Blueprint

Sophie meijer vertelt over hoe je een tiktokaccount maakt, kan laten groeien en inkomsten kan genereren. Hoe je een merk opzet, producten verkoopt en andere producten kan promoten. Ilse Kwant doet dit ook, maar dan voor Instagram.

Zo vertellen ze je over veel gemaakte fouten en hoe jij die uit de weg kan gaan. Bij mezelf herken ik een paar van die fouten en die ga ik ook direct aanpassen!

Cursus 13: Dropship academy

Mocht jij dropshoppen interessant vinden? Dan vertelt Joshua kaats je alles over wat je moet weten over dropshippen. Hier bewijst Joshua dat hij talent heeft voor lesgeven en vertelt hij bijzonder helder over alles wat jij moet weten.

Cursus 14 en 15: Bol.com en Amazon blueprint

Hier hoor jij alles over hoe je product onderzoek doet, producten inkoopt, een eigen brand bouwt en producten online zet op Bol.com of Amazon. Wederom een duidelijke instructie.

Cursus 17 en 18: Crypto en NFT Blueprint

Als crypto enthousiasteling was ik heel erg benieuwd wat hier allemaal te vinden was. Je leest vooral de basis over het aankopen, traden en grafieken lezen. Een prettige introductie als je het mij vraagt aangezien het hier vooral gaat over het stukje beginnen.

voorbeeld van het crypto deel van de money mastermind

Cursus 19: Affiliate marketing Blueprint

Francis Neslo vertelt je hier over hoe zij Affiliate Queen is geworden. Ze vertelt over de opzet en voordelen van affiliate marketing en hoe het allemaal in zijn werking gaat. Vervolgens vertelt Jacko Meijaard hoe je kan beginnen.

Overige cursussen: wat is er nog meer?

Vervolgens zijn er nog cursussen over pinterest, Freelancing, webshops, vastgoed en hoe je social media manager wordt. Deze cursussen omvatten ook veel lessen en dienen van waarde als jij in deze onderwerpen geïnteresseerd bent.

Vergeet ook niet dat het pakket een discord server bevat waarin jij informatie kan delen en kan sparren met andere cursisten

overige cursussen van de money mastermind

Discord community: leren en sparren met anderen

Vergeet ook niet dat het pakket een discord server bevat waarin jij informatie kan delen en kan sparren met andere cursisten en experts. Zo hoef je het niet volledig alleen te doen allemaal, maar kan je ondersteund worden door mensen die gelijk denkend zijn. Daarnaast kan je ook netwerken.

Kosten: Hoeveel kost dit nou?

Hieronder lees je wat MoneyMastermind kost en wat je krijgt

kosten van de money mastermind

Is Money Mastermind het geld waard?

Stel je hebt een sterke mindset op beginnen. Dan is Money Mastermind het geld absoluut waard. Money Mastermind biedt een breed scala aan onderwerpen om jouw blik te verbreden en tot actie te zetten. Aangezien het maandelijks af te zeggen is kan je natuurlijk ook eerst een periode uitproberen!

Voor en nadelen van Money Mastermind

✅ Aandacht voor mindset! Manifesteren is niet alles maar Jelline maakt het voldoende praktisch

✅ Veel coaches!

✅ Breed scala aan onderwerpen

✅ Aanzetten tot DOEN

✅ Jonge en frisse kijk op onderwerpen

❌ Voor mij persoonlijk was niet elk onderwerp even interessant

Onze score per criterium:

CriteriaCijfertoelichting
Relevantie9.5Perfect voor dit tijdperk
Prijs9Meer dan redelijk
gebruiksvriendelijkheid9Cursus omgeving en Discord prettig opgezet
expertise8.5Verschilt per coach
Kwaliteit videos9Alleen de livestreams als lessen waren van mindere kwaliteit
Bonuspunt: support+0.1Snelle reactie

Eindcijfer: 9.1 – uitstekend en effectief om extra geld te gaan verdienen

Hoe is het uniek/anders dan zijn concurrenten?

De meeste traditionele cursussen over geld verdienen gaan over beleggen en investeren. Het is heel duidelijk dat de jonge garde een nieuwe frisse kant op gaat. In dit tijdperk zijn er nieuwe manieren van geld verdienen mogelijk. Dat is vrij duidelijk.

Waarom een cursus? Zijn er geen gratis varianten?

Het maken van fouten zorgt er eigenlijk voor dat je winstmarge drastisch omlaag kan gaan. Aangezien mensen met ervaring jou op deze fouten kunnen behoeden, is het handig om daar profijt van te nemen. Daarbij op het gebied van oriënteren zit je hier heel goed.               

Voor wie is de cursus geschikt?

Money Mastermind is geschikt voor de creatieve ondernemer. Als jij geïnteresseerd bent in het opzetten van verschillende inkomstenbronnen door middel van experimenteren en creatief bezig zijn, is dit pakket geschikt voor jou. Ik kan deze cursus zeer aanraden!

Wat moet je kunnen om gebruik te maken van het aanbod van Money Mastermind

Je hebt een computer nodig en werkend internet. Dat is het enige. Locatie en tijd maakt niet uit aangezien je de cursus op eigen tempo kan volgen.

Wat vinden anderen van Money Mastermind: Bulletsamenvattingen

RecensentSamenvatting review
Ddreviews.nlIn de ogen van ddreviews is dit product sterk aan te bevelen vanwege alle verschillende verdienmodellen en toegang tot de discord
Veelreviews.nlVolgens de redactie van Veelreviews.nl is deze cursus erg geschikt omdat het via Cash Cow Academy al heeft bewezen veel studenten te helpen
Internetsuccesgids.nlDeze recensent is vooral te spreken over de praktische aspecten van deze cursus: het is laagdrempelig en leuk om te volgen!
Marchealthy.nlIn de review van marchealthy.nl is men enthousiast over alle grote experts die aanwezig zijn. Denk aan Joshua Kaats of Jack Meijaard.
Geldverdienenmetpassie.nlHet instapbedrag van 97 euro per maand is volgens geldverdienenmetpassie.nl een zeer aantrekkelijk instapbedrag omdat je elke maand dit abonnement op kan zeggen.

Trustpilot: wat vinden zij van Jelline Brands?

Money Mastermind staat niet op trustpilot, maar een inbegrepen cursus van Jelline Brands wel! Cash Cow Academy is namelijk een minicursus in Money Mastery.

reviews van de money mastermind
andere ervaringen
andere ervaringen
meer klantervaringen

Conclusie: Kopen of niet?

Money Mastermind geeft een compleet en relevant plaatje van alle verdienmodellen die op dit moment in het rond gaan op internet zodat jij een duwtje in je rug krijgt om financiële vrijheid kan bereiken. ‘Financieel vrij’ is tegenwoordig een aantrekkelijk onderwerp omdat veel mensen uit de standaard wil stappen. Jelline Brands helpt jou te brainstormen hoe jij dit kan behalen. Als jij een ondernemend persoon bent zou ik zeker zeggen: Kopen.

En nu? Doe nu dit

Onze aanbeveling: Koop de cursus en ga direct aan de slag als jij het idee hebt dat online geld verdienen iets voor jou is!

Op jouw succes!