Hoe goed zijn de cursussen van Sales Passie en hun Sales Passie Academie? Wij testten de cursussen uit en delen je onze ervaringen. Sales is belangrijk voor ieder bedrijf, dus wij keken er met een kritisch oog naar. Lees verder voor onze review en ervaringen.

Salespassie Academie review

De Salespassie Academie is geschikt voor iedereen met een passie voor sales die meer uit zijn of haar werk wil halen. Het meeste uit je leads halen, het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bij bedrijven zijn er soms periodes van droogte, waar het maar niet lukt om nieuwe klanten binnen te slepen. Maar ook als je merkt dat het aantal nieuwe klanten stagneert, gaat er iets niet goed.

De Salespassie Academie kan je helpen om jouw bedrijf weer optimaal te laten renderen. Hoe meer klanten je binnen weet te halen, hoe meer winst dit je aan het einde van de rit zal opleveren. Salespassie laat jouw zien hoe je een sales fundament kunt leggen waar je op kunt bouwen. Zo ga je met vertrouwen de toekomst tegemoet. Maar werkt het ook zo soepel? Dat gaan we in deze review bekijken.

Wat is Salespassie?

Sales zijn voor een bedrijf een taaie kluif. Als het even niet loopt, is dat behoorlijk frustrerend. Het is extra vervelend omdat sales zo essentieel zijn voor een onderneming. Het slim aanpakken van je klantacquisitie strategie is dan ook van groot belang. Toch wordt dit door bedrijven nog altijd onderschat.

Soms is er niet eens een strategie aanwezig, maar pleegt men simpelweg een hoop telefoontjes in de hoop op succes. Dat is geen solide fundament waar je verder op kunt bouwen. Om het meeste uit je sales te halen dien je een systeem te hebben waar je mee verder kunt. Salespassie kan je dit leren. Maar wat is Salespassie eigenlijk precies voor een bedrijf?

Het grote doel van Salespassie is om bedrijven een optimale klantenacquisitie strategie aan te leren. Niet voor ieder bedrijf werkt dezelfde strategie. Het doel is dan ook om een strategie te ontwikkelen die voor een specifiek bedrijf op het lijf geschreven is. Het moet passen bij het DNA van het bedrijf.

Dat wil overigens niet zeggen dat er geen overkoepelende begrippen en aanpakken zijn die voor ieder bedrijf werken. Salespassie ondersteunt bedrijven bij het vinden van deze ideale strategie. Een sales strategie opzetten hoeft helemaal niet veel tijd te kosten en kan al meteen vanaf het begin efficiënt zijn. Er wordt geholpen bij het maken van een systeem van je sales. Ook kun je bij hen terecht als je dit zelf wilt leren.

Bedrijven kunnen dus bij Salespassie terecht voor advies, en bij de Salespassie Academie als ze hun mensen zelf de vaardigheden aan willen leren om een sales strategie op te zetten en uit te voeren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u de sales van uw bedrijf wilt uitbesteden. Ook in dat geval kunt u bij Salespassie terecht.

Die passie voor sales is er echt. Kies je hiervoor, dan belt Salespassie jouw leads en trachten ze jouw producten te verkopen. Hierbij wordt gewerkt op een no cure, no pay basis oftewel: als er geen resultaten worden behaald, hoef je niets te betalen. We kunnen je alvast verklappen dat Salespassie altijd resultaat behaald.

Bovendien doet Salespassie aan constante optimalisatie. Er is altijd wel iets dat verbeterd kan worden. Salespassie detecteert het en voert de verbetering uit. Het verschil qua winst zul je gelijk merken.

Wat is de Salespassie Academie?

Dat Salespassie een hoop voor je kan betekenen op het gebied van sales is inmiddels wel duidelijk. Inmiddels is er ook de Salespassie Academie. Deze academie is erop gericht om de sales medewerkers van jouw bedrijf te leren hoe ze een klantacquisitie strategie kunnen opzetten, hoe ze deze uitvoeren en hoe ze hun kansen op het binnen halen van een nieuwe klant kunnen vergroten.

Bovendien stelt dit bedrijf dat het verdubbelen van de conversie op je leads mogelijk is zonder dat je meer tijd hoeft te spenderen aan de opvolging. Hierbij wordt je aangeleerd hoe je de bezwaren in een gesprek overkomt en hoe je jouw kans op succes kan vergroten. Daarnaast zijn leads een belangrijk onderdeel van sales. Ook hier zul je meer over leren bij deze academie. Binnen no time ben je een ware sales wizard.

Ieder bedrijf wil een hogere omzet, dat is een ding dat buiten kijf staat. Tegelijkertijd wil je als medewerker niet vast zitten in eindeloze verkoopgesprekken die nergens toe leiden. Als ondernemer kan het bovendien zo zijn dat je het geld niet hebt voor meer sales mensen.

Salespassie stelt dat het mogelijk is om meer sales en leads te genereren zonder dat je meer mensen nodig hebt en zonder dat je meer tijd hoef te spenderen aan de opvolging. Het klinkt ambitieus, maar de praktijk leert ons dat al vele mensen een opleiding hebben gevolgd bij deze academie en dat hun 4 steunpilaren werken.

Mocht je geen extra sales medewerkers willen inhuren, dan is het ook nog altijd een optie om de sales te oursourcen bij Salespassie. Sales is daadwerkelijk hun passie.

Het opvolgen van leads

Wanneer je een aanvraag over een product of dienst krijgt, is er sprake van een dienst. Waarschijnlijk leggen we je nu niets nieuws uit. Het kan ook een spoor naar een potentiële nieuwe klant zijn. Ze zijn een mogelijkheid om te verkopen. Toch is gebleken dat bedrijven nog altijd laks zijn als het gaat om leads.

Zo is uit onderzoek gebleken dan 48% van de bedrijven niet eens aan opvolging van hun leads doet. Je kunt het jezelf bijna niet voorstellen. Het is alsof je over een goudmijn beschikt en er vervolgens niets mee doet. Meerdere contactmomenten hebben met een klant is van groot belang tijdens het maken van een sale.

Zo is het goed mogelijk dat je een nieuwe klant al hebt binnengehaald binnen 3 contactmomenten. Maar ook de kans op een deal tussen het 5e en het 12e contactmoment is groot. Kortom, waarom zou je niet opvolgen?

Daarom is het opvolgen van je leads ook een belangrijk onderdeel van de cursus die je kunt volgen bij de Salespassie Academie. Door überhaupt dit te doen vergroot je jouw kansen op nieuwe klanten al enorm en dus de potentie van je bedrijf. Het lijkt zo simpel, maar je bent er nog lang niet.

Het is een goede eerste stap, want het is bijna onvoorstelbaar hoeveel winst bedrijven laten liggen door dit niet te doen. Er zijn diverse redenen waarom bedrijven dit niet doen. Ten eerste kan het zijn dat ze er de tijd, geld of mankracht niet voor hebben.

Daarnaast kan het gebrek aan een strategie er voor zorgen dat medewerkers niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Het kan ook zo zijn dat je als bedrijf te bang bent om drammerig over te komen. Toch is die angst ongegrond. Met de juiste aanpak kun je veel nieuwe klanten binden. Bij de Salespassie Academie leer je hoe.

Succesverhalen van de Salespassie Academie

Het mooie aan de Salespassie Academie is niet alleen dat het goed klinkt, maar dat het ook daadwerkelijk mooie resultaten oplevert. Een goed voorbeeld hiervan is het verhaal van Simone op de site van de academie.

Al binnen een maand leverde de cursus die ze gevolgd had bij de Salespassie Academie haar bedrijf meer dan 100.000 euro extra aan omzet op. Ook andere testimonials en online review vertellen een vergelijkbaar verhaal. De succesverhalen zijn er in veelvoud. Het toont aan hoe effect deze cursus is. Als je meer uit je sales wilt halen als bedrijf, moet je bij deze academie zijn.

Wat vinden wij van de Salespassie Academie?

De presentatie van de trainers en de kwaliteit van het lesmateriaal vonden we uitstekend. Ze hebben echt de moeite genomen om een goed programma te bedenken en de produceren.

Wij waren geschrokken van het feit dat bedrijven zoveel potentiële winst links laten liggen door verkeerde ideeën. Ten eerste wordt er nog te vaak gedacht dat je veel tijd, moeite en mankracht moet steken in sales. Salespassie bewijst je dat je veel kunt bereiken met weinig.

Daarnaast waren we in shock dat zo weinig bedrijven aan de opvolging van leads doen. Een hoop valt of staat bij het vooraf uitwerken van een solide strategie. De Salespassie Academie leert je dit in slechts 4 dagen. Een korte investering qua tijd die zich zowel op de korte als de lange termijn laat uitbetalen.

Je leert dingen waar je nooit bij stil had gestaan en je kunt je opgedane kennis gelijk in de praktijk toepassen. Voor iedereen die in sales werkt is deze opleiding dan ook een absolute aanrader. Wij zijn enthousiast. Jij ook? Probeer het zelf eens.

Op jouw succes!