Wie is Rébien Ghazali en zou je zijn masterclass & cursus ‘The Secret Tools’ / ‘The Secret Skill” moeten volgen? Is het een goeroe die niks inhoudelijks toevoegt? Of leert hij je daadwerkelijk een bevrijdende vaardigheid? Namelijk de vaardigheid van invloed, overtuigingskracht en verkopen? Lees verder voor onze review en ervaringen…

Als je de verkooppagina van de The Secret Skill cursus van Rébien mag geloven, is er maar één grote verandering nodig om je leven voor altijd op de goede rails te zetten. Door invloed en overtuigingskracht te ontwikkelen (wat dus eigenlijk twee skills zijn), kun je zelfverzekerd een leven voor vrijheid en succes aangaan.

Invloed en overtuigingskracht dus. The Secret Skill richt zich op deze twee skills waarbij je het echte succes realiseert door deze skills in de praktijk toe te passen. Rébien Ghazali, de bedenker van de cursus, doet dat zelf door producten te verkopen. Volgens hem zijn er duizenden ideeën waar jij je succes mee kunt behalen.

Op deze pagina laat ik je zien wat voor cursus The Secret Skill precies is, of het een goede keuze is, welke onderwerpen hierin besproken worden en wat het kost om aan de cursus deel te nemen.

Wat is The Secret Skill cursus?

Alhoewel het op het eerste gezicht lijkt alsof je in The Secret Skill vooral bezig bent met het leren van een skill, leer je juist meer over het bereiken van een winners mindset. Dat vinden wij meteen ook het sterke punt van Rébien: iedereen kan even een salesbaan nemen, bijvoorbeeld bij PepperMinds, maar alleen de verkopers met een sterke mindset breken verkooprecord na verkooprecord.

Eerder vertelde ik je dat overtuigingskracht en invloed de twee belangrijkste skills van dit programma zijn. Daar voegt Rébien op het moment dat je de cursus start, ook de High Income Skill aan toe.

Volgens Rébien is het denken vanuit een high income perspectief de sleutel naar succes. Zelfs als je inkomen laag is.

Door in de cursus helemaal vanaf nul te beginnen, is het volgens Ghazali mogelijk je mindset te resetten. Bestaande 9-tot-5 of slachtoffer mindsets worden hierdoor geneutraliseerd. Hierdoor is het realiseren van een krachtige denkwijze waarmee je effectiever op situaties reageert helemaal niet zo ingewikkeld om te creëren.

Dit alles legt Rébien Ghazali je uit aan de hand van tientallen video’s, scripts en andere hulpmiddelen. Als je het programma volgens de aangegeven tijdsperiodes volgt, ben je zo’n tien weken met The Secret Skill bezig. Je kunt er ook voor kiezen om hetzelfde materiaal in 8 of juist 12 weken af te leggen.

Waarschijnlijk geeft de bovenstaande uitleg je nog lang niet voldoende inzicht in The Secret Skill om echt te begrijpen wat je precies met deze cursus kunt bereiken. Je krijgt in het volgende hoofdstuk meer inzicht door samen de onderwerpen te doorlopen die in The Secret Skill aan bod komen.

Welke onderwerpen komen in The Secret Skill aan bod?

The Secret Skill is niet vormgegeven zoals de gemiddelde online cursus. Ghazali heeft bewust gekozen om niet met uitgesneden modules of hoofdstukken te werken. Waar hij juist wel voor gekozen heeft, zijn overkoepelende onderwerpen en skills. Skills die onmisbaar zijn om succesvol in het leven te worden.

De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • Mindset
  • Systemen
  • Software
  • Community-minded denken
  • Sales

Laten we per onderwerp, kort doornemen op welke manier deze onderwerpen in The Secret Skill verwerkt zijn. Dit geeft je een unieke inkijk in de manier waarop Rébien zijn cursus vormgegeven heeft.

Mindset

Je leest het nu en je las het eerder: mindset speelt een leidende rol in The Secret Skill. Alles draait er bij Rébien om dat je na het volgen van The Secret Skill een mindset gerealiseerd hebt of minstens bezig bent deze te realiseren. Dit omdat het volgens de jonge ondernemer te vaak voorkomt dat we het op mindset al verliezen. Dat zou ervoor zorgen dat vrijwel ieder idee geen lang bestaan heeft.

Het bereiken van een onverslaanbare mindset kost echter tijd. Veel tijd. Daarom hamert Rébien er ook op dat de kans klein is dat je binnen 8 of 12 weken deze mindset al gaat bereiken. Wat je vooral doet, is het proces inzetten waar uiteindelijk deze mindset uit voortkomt.

Rébien zet in de mindset module tientallen video’s, interviews en praktijkvoorbeelden in om je hierbij te helpen. Er wordt zoveel mogelijk de nadruk gelegd op het vermijden van de negatieve gedachten die rondom je oude mindset zweven en het openstellen voor nieuwe ideeën en impulsen.

Door keer op keer je te verrijken met de kennis van Rébien en de motiverende verhalen van andere ondernemers, begrijp je steeds beter wat de invloed van mindset op je leven is. Dat is het moment dat Rébien je pas echt in zijn wereld meeneemt en je meer uitlegt over de verschillende soorten mindset-skills, waaronder de High Income Skill en mindset.

Systemen en software

Ook al denk je bij systemen en software misschien hetzelfde, is dat niet wat de intentie van Rébien in The Secret Skill is. Systemen zijn er volgens Rébien om dat wat je doet, zo goed mogelijk te doen. Denk aan het systematisch indelen van je tijd of het uitbesteden van werk dat je niet hoeft te doen.

Software is er om je werk makkelijker te maken. Een goed voorbeeld hiervan, is de manier waarop Rébien software in zijn eigen bedrijf toepast. In de cursus laat Rébien meermaals zien hoe zijn dagen als verkoper er precies uitzien. Zijn Automated Customer Approach software zorgt ervoor dat Rébien weet welke klanten hij moet bereiken. Een must als je net als Rébien de hele dag met het vinden van de juiste klanten in de weer bent.

Sales

Want overal in het leven, of je nu verkoper of marketeer bent, speelt sales een belangrijke rol. Wie vaardig in het verkopen van producten of ideeën is, begrijpt wat er gedaan moet worden om het leven te veranderen. Je weet wat je moet doen om een nieuw pad in te gaan. Je weet niet alleen hoe je anderen moet overtuigen, maar ook jezelf. Want met onverslaanbare zelfovertuiging, is geen uitdaging jou te groot.

Als er iemand is die je deze skill kunt leren, is het The Secret Skill wel. Door uitvoerig langs de verschillende subvaardigheden te gaan die ervoor nodig zijn om deze skill te ontwikkelen, begin jij aan je eigen ontwikkeling. En daar kunnen, als het aan Rébien ligt, de mooiste gevolgen uit voortkomen.

Community en Coaching

Op basis van de ervaringen die op de verkooppagina van The Secret Skill te lezen zijn, halen cursisten uiteindelijk het meest uit de Secret Skill community. Iedereen die droomt van meer sales, ontdekt hier gelijkgestemden die zich in hetzelfde proces bevinden.

Door in gesprek te gaan met anderen en je ideeën en vragen te delen, kom je op uitkomsten waar je misschien nooit aan gedacht had. Combineer je dat met de vele coaching calls die Rébien met The Secret Skill deelnemers houdt, heb je een schat aan kennis binnen handbereik.

Wat kost het om aan The Secret Skill deel te nemen?

Het kost momenteel € 997 om aan The Secret Skill deel te nemen. Dat is volgens Rébien Ghazali een spotprijs. Hij geeft op zijn eigen salespagina namelijk aan dat zijn pakket een totale waarde van wel € 20.000 heeft. Natuurlijk is dit onrealistisch en een typische marketingtruc. Maar daar is Rébien dan ook verkoper voor geworden.

Dat je meer dan alleen toegang tot The Secret Skill cursus krijgt, zorgt ervoor dat de waarde mogelijk wel wat hoger ligt dan het huidige bedrag. Bovenop de cursus, krijg je namelijk ook toegang tot:

  • The Secret Skill Facebook Community
  • The Golden Call script
  • Pre-recorded sales calls
  • Wekelijkse groepscoaching met Rébien

Onze ervaring met deze cursus van Rébien

Wij hebben met onze hbo-achtergrond nogal veel over sales geleerd. Echter, we hebben nog nooit geleerd om onze vaardigheden daadwerkelijk in te zetten om wat mooie producten en abonnementen te verkopen voor hoge beloningen en bonussen.

Rébien vulde dat gat voor ons in. Hij leerde ons precies wat we moesten doen, welke producten en diensten we kunnen verkopen en hoe we naar 10.000+ per maand kunnen gaan. Simpelweg door de krachtige vaardigheid van verkopen. Aanrader!

Ervaringen & reviews van anderen over The Secret Skill van Rébien

RecensentSamenvatting van de review
TrustpilotDe ervaringen zijn positief en mensen voelen vooral dat hun mentale sterkte verbeterd is door de cursus. Ze behalen meer sales nadat ze de training gevolgd hebben en het geeft een boost om het maximale uit je eigen leven te halen. De ervaringen zijn echter niet alleen positief op werkvlak, maar ook persoonlijk en financieel gaan deelnemers erop vooruit. Het is wel een cursus waar je echt zelf mee aan de slag moet. Het is dan ook een goede cursus om op jezelf te reflecteren. Cursisten zijn verder ook te spreken over de positiviteit die de trainer uitstraalt. Als laatste zijn deelnemers blij met de community van ondernemers waarmee je in contact kunt komen.
Ook Leuk Voor JouNet als bij alles in het leven, draait het bij de cursus om hoe je tussen je oren zit. Dit aspect krijgt volop aandacht tijdens de cursus. Men is enthousiast over het bedrag dat de trainer in een korte periode als verkoper verdiend heeft. De cursus behelst meer dan alleen goed geld verdienen, het gaat juist ook om jezelf ontwikkelen en geloven dat je succes mag hebben. Het wordt als fijn ervaren dat je de cursus in je eigen tempo kunt volgen. Ook de persoonlijkheid van de trainer vindt men positief en prettig.
De Review BaasEen cursus is zo goed als je zelf bent en als je er iets mee doet, kan het in je voordeel werken, maar er zijn geen garanties. Je moet het helemaal zelf doen en je eigen succes bepalen. Dat begint bij het vaststellen van wat succes voor jou is. Ook deze website is lovend over de persoon die achter de trainer steekt. Mensen krijgen energie van zijn filmpjes en zijn enthousiast over zijn stemgebruik. De community vindt deze reviewer essentieel vanwege de gedachte dat succes besmettelijk is. De persoonlijke coaching wordt het meest gewaardeerd.
Veel ReviewsDeze reviewer is getriggerd om de cursus te gaan volgen, nadat hij persoonlijk antwoord van de trainer op een vraag heeft gekregen. De cursus gaat veel meer over het bereiken van een vorm van vrijheid, dan alleen maar over veel geld verdienen. De reviewer is kritisch over de sterke, persoonlijke aanwezigheid van de trainer. Dit wordt soms als irritant ervaren. Kennis overwint het dan toch van karakter en de reviewer blijft enthousiast.

Niet tevreden? Geld terug

Een belangrijk voordeel aan The Secret Skill is dat je niet meteen aan het hoge aanschafbedrag vast zit. Met een bedrag van € 997 doe je een forse investering om deze cursus te volgen. Als The Secret Skill en de lessen van Rébien Ghazali toch niet blijkt te zijn wat je ervan had verwacht, hoeft dat in dit geval gelukkig niet te betekenen dat je de investering kwijt bent.

Binnen 14 dagen kun je namelijk je geld terugvragen. Hierdoor heb je alle vrijheid om The Secret Skill te verkennen en te bepalen of deze cursus iets voor jou is.

Onze review samengevat

ReviewThe Secret Skill
SamenvattingRébien wist ons in zijn uitgebreide training op indrukwekkende wijze mee te nemen in de wereld van sales. Wij van Bedrijvenconsultant.nl kunnen deze skill sterk aanbevelen, want kun je sales, dan red je jezelf altijd. Dit zijn namelijk de high income skills die altijd nodig zullen zijn. Als jij uit je comfortzone durft te stappen, moet je The Secret Skill leren.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier

Wat kun je nu doen? Aan de slag met Rébien & The Secret Skill

>> Volg hier zijn gratis webinar

>> Pak hier zijn gratis e-boek

>> Start met de laagdrempelige praktijk-challenge van Rébien

Op jouw succes!