Wat vinden wij van de organisatie ‘Succes Met Je Webshop’ van Astrid van der Made? Is het een goede community en training om zakelijk succes te bereiken met je webshop? Wij zochten het uit. Lees verder voor onze review en ervaringen.

Review: Wat heb je aan de producten en diensten van Astrid van der Made van Succes met je Webshop?

Een online winkel of webshop runnen is voor veel mensen een droom, terwijl ze vaak niet weten wat er voor nodig is om die droom werkelijkheid te laten worden. Stop met dromen en zet die stap gewoon, het liefst met wat hulp van Astrid van der Made, want met haar ervaring en adviezen doe je jezelf zeker een plezier. Een goede start maken vanaf dag een en alle facetten van de webwinkel goed georganiseerd hebben, maken dat je veel uit je webwinkel haalt: financieel en persoonlijk.

Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig om een webwinkel te runnen? Wat moet je zelf kunnen en welke faciliteiten (fysiek en digitaal) moet je minimaal regelen? Een aantal zaken kun je best bedenken, zoals een aantrekkelijke en duidelijke website, makkelijke betaalmogelijkheden, de verzendopties en wat bijvoorbeeld te denken van inkopen (en dus betrouwbare leveranciers zoeken) of zelf maken. Zeker creatieve mensen bieden hun handwerk en unieke producten graag te koop aan.

Nummer één e-commerce expert? Dat klinkt iets te positief, toch?

We durven onszelf best “goed” te noemen, maar jezelf als “nummer één” bestempelen doe je niet zo graag. Daar zijn we toch wat te bescheiden voor (uitzonderingen daar gelaten natuurlijk). En als je jezelf boven aan de lijst zet, dan schept dat ook verwachtingen bij je doelgroep. Dus is Astrid van der Made wel echt zo goed als ze zegt? Kun je structureel meer resultaat uit je webshop halen door gebruik te maken van een of meerdere van haar producten? Je leest er hier meer over.

Wie is Astrid van der Made van Succes met je Webshop eigenlijk?

Astrid van der Made is al meer dan tien jaar actief als zelfstandig ondernemer. Ze heeft diverse webwinkels gehad, waaronder een webwinkel die ze zelf is gestart, maar ook een slechtlopende webwinkel die – nadat zij deze onder handen had genomen – zeer winstgevend werd. Eigenlijk was de webwinkel bijzaak, totdat ze merkte dat haar passie voor online verkopen begon te groeien. Vanaf dat moment was ze verkocht en ging ze zich verder verdiepen in wat webwinkels goed laat draaien.

De webwinkels heeft ze inmiddels verkocht, maar door haar ervaring werd ze daarvoor al steeds vaker door anderen benaderd hoe ze het toch voor elkaar kreeg om een goed salaris uit de inkomsten van haar webwinkel te halen. Dit was de start van Succes met je Webshop, waarbij ze niet alleen blogt maar ook specifieke trainingen aan eigenaren van webshops geeft.

Twee jaar geleden heeft ze een boek gelanceerd (Meer verdienen met je webshop) en toen bleek ook wel dat er veel behoefte aan haar expertise was. Het steeg steeds verder op de ladder van best verkochte boeken en haar doelgroep kon – door de informatie uit haar boek toe te passen op de eigen webwinkel – groeien, doorontwikkelen en winstgevend worden.

Nu is Succes met je Webshop uitgebreid en doet Astrid het niet meer in haar eentje. Ze wordt ondersteund door een Officemanager en marketingmanager en dit team van drie staat voor iedereen klaar die reeds een webwinkel heeft en deze beter wil laten lopen, of met een webwinkel wil starten en dit goed wil doen.

Wat zijn onze ervaringen met Succes met je Webshop?

Astrid van der Made (op haar boek staat overigens nog Astrid van Kollenburg, maar het gaat om dezelfde persoon) is iemand met ontzettende veel passie voor haar vak. Ze weet haar jarenlange ervaring om te zetten in waardevolle producten en trainingen. Haar betrokkenheid en bevlogenheid over e-commerce stimuleert je om het beste van je eigen webshop te maken. Zaken waar je nog niet aan had gedacht, komen aan het licht.

Door een heldere structuur in haar aanpak aan te brengen, ga je zelf ook op die manier te werk. Het helpt je echt om professioneler te werk te gaan. Het maakt dan ook niet uit of je een kleine webshop met eigen creaties wilt vullen, of een grote webwinkel van diverse leveranciers wilt lanceren. Voor elk is plek, zolang je maar weet hoe je je etalage op de meest aantrekkelijke manier vult en alles achter de schermen goed geregeld hebt.

Wat zijn de kosten van de dienstverlening van Astrid van der Made?

Succes met je Webshop heeft diverse producten:

 • Het boek “Meer verdienen met je webshop”
 • Lidmaatschap van de Webwinkel Community
 • 90 Dagen Webwinkel Succes
 • Start jouw winstgevende webshop (3 pakketten mogelijk)
 • Webwinkel Succes Academie
 • Webwinkel Coaching Traject

Hieronder lees je wat elk product kost:

Meer verdienen met je webshop24,50 euro in paperback of E-book
16,99 euro als luisterboek via Bol.com
14,99 euro als audio-download via Managementboek.nl
Webwinkel Community25 euro per maand
67 euro per kwartaal
90 Dagen Webwinkel SuccesNormale prijs 147 euro (eenmalig)
Nu 100 euro korting, dus 47 euro (inclusief 2 gratis bonussen en toegang tot deel van community)
Start jouw winstgevende webshopEr zijn drie pakketten:
Online: 897 euro
Inclusief coaching: 1297 euro (Online + 4 persoonlijke coachgesprekken)
All inclusive: 2697 euro (Online + Inclusief Coaching + ontwerp van logo en huisstijl + strategiesessie met branding specialist)
Webwinkel Succes AcademieEr zijn drie pakketten: Online: 1497 euroLevel Up: 2497 euro (Online + 12 coachgesprekken)Next Level: 3497 euro (Online + Level Up + individuele sessie met financieel businesscoach en branding specialist)
Webwinkel Coaching Traject3 tot 6 maanden lang persoonlijke coaching door Astrid – prijs niet bekend

Naast betaalde dienstverlening kun je op de website van Succes met je Webshop echter nog veel meer relevante informatie vinden. Er is niet alleen een blog – dat heel handig per categorie ingedeeld is – maar er zijn ook vier gratis producten:

 • Online webinar: 5 hacks voor meer omzet
 • PDF: 7 hacks om direct meer te verdienen met je webwinkel
 • PDF: Webwinkel beginnen: Wat ga je verkopen?
 • Online webinar: 5 gouden tips voor het starten van je webshop

Alleen het blog en de gratis producten leveren al zoveel moois voor jouw webshop op, je bent daarna overtuigd van de kwaliteit die Astrid biedt en zult er dan ook niet aan twijfelen om een van haar betaalde producten te bestellen.

Is in je webwinkel investeren via Astrid van der Made het geld waard?

De producten die Astrid van der Made aanbiedt zijn goed omschreven en ze geven elke webshop – of je nu start of al jaren probeert er iets van te maken – houvast voor een positieve ontwikkeling. Wanneer je de inhoud van de pakketten en losse producten doorleest, herken je vanzelf waar je behoefte aan hebt.

Als je twijfelt, start dan eerst met een van de gratis producten, zodat je ziet wat ze voor je kunnen betekenen. Ook de gratis online trainingen geven je een kijkje in de keuken en zo zie je hoe Astrid te werk gaat en welke kennis en kunde ze meeneemt en met je wil delen. Elke serieuze investering die je in jezelf en je eigen webshop wilt doen, is bij Succes met je Webshop in goede handen.

Wat zijn de voor- en nadelen van Succes met je Webshop?

Voordelen

 • Het maakt niet uit hoe ver je bent met de ontwikkeling van je webshop, er is altijd een product dat je webshop naar een hoger niveau tilt.
 • Astrid van der Made is een talentvolle coach en brengt een flinke dosis energie mee om jou verder te helpen op de plek waar het nodig is.
 • Bij de coaching staan jij en je webshop centraal en het is dan ook geen afgeraffelde versie van een van haar pakketten. Maatwerk is waar het om draait.
 • De gratis producten zijn al bijzonder de moeite waard, vergeet deze zeker niet te lezen of bij te wonen.

Nadelen

 • Als je je webwinkel als inkomstenbron naast je bestaande, fulltime baan runt, kunnen de pakketten waarmee je je webwinkel echt op de kaart zet voor jou aan de prijzige kant zijn.
 • Er is niet altijd plek voor je bij het Webwinkel Coaching Traject. Soms moet je vanwege de populariteit van Astrid van der Made even geduld hebben. Laat je op een wachtlijst plaatsen als je zeker weet dat je geen andere coach wilt.
 • Wanneer je je webwinkel nog helemaal vanaf nul moet starten, kan het overweldigend zijn wat er allemaal geregeld moet worden en wat je niet mag vergeten. Bewaak je eigen grens als iets te snel gaat of je het gewoonweg niet bijgebeend krijgt in je vrije tijd.

Waarom is het aanbod op Succes met je Webshop anders dan bij de concurrent?

Allereerst kan iedereen natuurlijk beweren bepaalde kennis en vaardigheden te hebben, maar wetende dat Astrid van der Made een aantal webshops zelf heeft gerund en een verliesgevende webshop zelfs winstgevend heeft gemaakt, maakt een hoop uit. Dit geeft vertrouwen in haar capaciteiten. Ze heeft haar sporen dan ook verdiend.

Haar website oogt ook professioneel. Je hoeft niet direct geld te investeren om te kijken of je met haar in zee wilt gaan, je kunt namelijk ook eerst haar gratis product proberen en dan kost het je alleen wat tijd.

In haar blogartikelen en tussen haar webwinkel tips vind je zoveel pareltjes, dat je met de ideeën die je voor je webwinkel had gelijk aan de slag kunt. Als je geen pakket bij Astrid wilt boeken, kun je met die ideeën in je achterhoof (of op papier natuurlijk) gebruik maken van de coaching zodat je maatwerk krijgt.

Wie nog geen ideeën heeft, maar wel de start van een webwinkel overweegt, vindt ook voldoende (gratis) informatie op de website. En er is zelfs een module over welk product je het beste kunt kiezen. Zo word je begeleid in je keuze en hoef je niet lang te blijven twijfelen over wat bij jou past of voldoende inkomsten opbrengt.

Voor wie is Succes met je Webshop geschikt?

Iedereen die ook maar iets met webshops doet of wil gaan doen in de toekomst, kan profiteren van de diensten van Astrid van der Made. Ben je al begonnen met je webwinkel en loop je tegen een concreet probleem aan? Dan kan Succes met je Webshop je helpen bij het vinden van een oplossing. Staat je plan om een webshop te starten nog in de kinderschoenen (of misschien wel in de koelkast)? Zet je droom niet zomaar aan de kant, maar bedenk je hoe je het wel voor elkaar kunt krijgen.

Een webshop starten is geen hogere wiskunde, maar op technologisch en organisatorisch vlak komt er wel het een en ander bij kijken. Alle aspecten van jouw ondernemerschap komen bij Succes met je Webshop aan de orde. Je weet dan ook zeker dat je er alles aan hebt gedaan om je webwinkel een vliegende start te geven na de officiële lancering van de website.

Wat moet je kunnen wanneer je een webshop wilt beginnen?

Voor de meesten begint het met een idee voor producten die via de webwinkel verkocht moeten gaan worden, of – compleet blanco – met alleen het concept van de webwinkel in zijn algemeenheid.

Met het idee als leidraad kun je jezelf snel verliezen in de details van alleen het product. De organisatorische en technologische facetten van je onderneming verdwijnen dan al snel naar de achtergrond. Zaken als logistiek, marketing, leveranciersselectie komen op een laag pitje te staan, waardoor alleen het vullen van de webwinkel met leuke plaatjes en beschrijvingen overblijft.

Weet je wel al dat je een webwinkel wilt beginnen, maar nog niet waarin? Dan kun je blijven steken in het maar krampachtig willen komen met dat ene, unieke idee, zodat je nooit de echte stappen zult zetten om die webwinkel leven in te blazen. Je blijft dan wellicht rondjes draaien in algemene termen, maar weet niet concreet de stappen te zetten om een leverancier te vinden of website op te bouwen.

In beide gevallen draait het om even afstand nemen. Zet voor jezelf op een rijtje wat je al weet en waar je nog behoefte aan hebt. Maak een concreet stappenplan en vergeet zeker ook niet de algemene ondernemersvaardigheden die je zult moeten ontwikkelen.

Als de start en het pad eenmaal helder is, kun je je daarna verder verdiepen in verschillende strategische keuzes en onderbouwingen, zoals welke prijsstrategie je kiest, hoe je marketingstrategie eruit gaat zien, hoe je bij Google bovenaan de zoekmachine verschijnt met jouw producten, et cetera.

Met een concreet stappenplan kun je dan een planning opstellen en – wanneer je de website of een dienst van Astrid van der Made gaat inzetten – afvinken wanneer je in de volgende fase belandt. Zodra je de eindfase hebt bereikt, wordt het tijd voor een feestje, want dan kan je webshop officieel gelanceerd worden.

Ervaringen van anderen met Astrid van der Made of Succes met je Webshop

 • Op Facebook heeft Succes met je Webshop 77 reviews ontvangen en de gemiddelde score is 5 van 5 sterren. De laatste reviews gaan vooral over de challenge “Boost Your Webshop” en dit zit niet meer in het aanbod van Astrid van der Made. Desalniettemin geeft het wel iets aan over het nut van de producten van Succes van je Webshop en de zeer prettige en professionele aanpak van Astrid van der Made.
 • Veroniquesboekenhoekje.nl gaat niet in op de diensten van Succes met je Webshop, maar geeft wel een review over het boek “Meer verdienen met je webshop”. De reviewer is heel enthousiast over het boek, aangezien de structuur duidelijk is en de aanpak heel praktisch beschreven wordt.
 • Elegantwebdesign.nl gaat ook in op het boek. In vijf stappen wordt samengevat wat er in het boek behandeld wordt. De reviewer geeft aan dit het boek een goede basis is voor iedereen die met zijn webshop meer inkomsten wil genereren. Vooral de praktijkvoorbeelden laten je nog eens kritisch naar je eigen webshop kijken.

Conclusie: is het aan te raden om gebruik te maken van de diensten van Succes met je Webshop?

Heel veel informatie – over webwinkels specifiek of ondernemen in het algemeen – kun je zelf verzamelen via internet of via de Kamer van Koophandel. Je bent dan veel tijd kwijt met het speurwerk en als je nuttige bronnen verzameld hebt, moet je daarna alles verwerken en ordenen, zodat je het ook kunt gaan toepassen.

Die tijd en energie gaat ten koste van het werkelijk aan de slag gaan met je webshop. Je blijft dan hangen in kleine onderdelen of blijft maar lezen over hoe het zit met belastingen of over hoe je je SEO het beste voor elkaar krijgt.

Met de diverse pakketten die Succes met je Webshop aanbiedt, heb je de mogelijkheid om – toegespitst op jouw persoonlijke behoefte afhankelijk van de fase waarin je webshop verkeert – snel weer op koers te liggen. Het is dan ook zeker aan te bevelen om van de expertise en de passie van Astrid van der Made en de diensten op Succes met je Webshop gebruik te maken.

Je zult sneller resultaten boeken, meer bestellingen ontvangen, alle technologische aspecten goed geregeld hebben en zelf ook direct verschil bemerken als je alle tips en trucs van Astrid van der Made toe gaat passen op jouw webshop. Het is net even die drempel die je over moet om de hulp te aanvaarden waar je zo om zit te springen. Nu is het alleen nog kiezen welke hulp het beste bij jouw vraag past. 

Op jouw succes!