De Succes Twins (Luciën en Florian) hebben op erg jonge leeftijd hun miljoenenbedrijf kunnen opbouwen en meerdere vastgoedpanden kunnen kopen. Hoe kun jij dit succes ook behalen? Wij besloten in het aanbod van de Succes Twins te duiken om te reviewen of het hout snijdt. Lees verder voor onze ervaringen

Met de Succes Twins naar een winstgevend bedrijf?

Luciën en Florian zijn tweelingbroers die een cursus aanbieden waarmee jij volgens hen ook een succes maakt van je bestaande bedrijf of het bedrijf dat je op wilt zetten. Het is specifiek bedoeld voor mensen die ervan dromen rijk te worden met hun eigen onderneming en die wil groeien.

Naar eigen zeggen heeft de tweeling in vier maanden twee miljoen euro omzet weten te behalen en dat is natuurlijk een hele prestatie. Met hun cursus Het Succesplan betrekken ze jou bij de manier waarop ze dat hebben gedaan.

Wat is Het Succesplan?

In deze cursus geven ze hun geheimen weg en laten ze je exact zien hoe zij zo succesvol zijn geweest. Met al deze kennis kun jij vervolgens hetzelfde doen. Naast het blootgeven van hun succesformule geven ze je in de cursus ook alle kneepjes van het vak die anderen je niet willen vertellen.

Daarmee kan jouw bedrijf 10x succesvoller worden. Naast die revelaties krijg je ook exclusieve coaching van Luciën en Florian zelf, in de vorm van deze cursus.

De inhoud van de cursus

De cursus is voor iedereen geschikt en de website is erg vaag over het soort ondernemer dat hiermee wordt aangesproken. Er worden droshipbedrijven genoemd, maar ook investeerders in vastgoed.

De tweeling heeft zelf grote successen geboekt met hun dropshipbedrijf, maar op de website wordt specifiek genoemd dat het geen dropship cursus is. De cursus bestaat uit 4 modules met meer dan 60 video’s. Hierin wordt alles van A tot Z uitgelegd en leer je over de beste tips en tricks. De vier modules zijn:

  • Het Succesplan: waarin snel winst maken, adverteren, mindset, automatiseren en een team bouwen aan orde komen.
  • Dropship Secrets: met de dropshipgeheimen van de tweeling, met Facebook geheimen en pro tips.
  • Tools & Tricks: waarin wordt gesproken over het verhogen van productiviteit en over succes gewoonten en routines.
  • Bonusmodule: hier krijg je alleen een aantal vraagtekens en het is onduidelijk waar de bonusmodule uit bestaat.

Inschrijven en de prijs

Het Succesplan is momenteel in de aanbieding en in plaats van €1497 betaal je nu €447 inclusief btw. Daarvoor krijg je toegang tot 4 modules en meer dan 60 video’s, alle geheimen van de tweeling, tips en tricks en toegang tot het netwerk. Je bestelt de cursus gemakkelijk online en kunt betalen met verscheidene betaalmethoden zoals iDeal, creditcard, PayPal en Bancontact. Betalen is veilig en je krijgt een 100% tevredenheidsgarantie.

Op dit moment is er ook een eenmalige actie waarmee je inzicht krijgt in de casestudie waarmee de tweeling twee miljoen euro in vier maanden heeft verdiend. In plaats van €197 betaal je daar €47 voor.

Conclusie

Toen we de cursus wilden aankopen was veel onduidelijk over deze cursus. Er leek geen duidelijke doelgroep te zijn en veel van de teksten die worden gebruikt zijn te populair. Daarnaast staat de website vol spelfouten. Het was op voorhand voor ons onmogelijk om van de website van de Succes Twins op te maken wat je nu exact van deze cursus kunt verwachten en waar je je geld aan uit gaat geven. Het is leuk dat het een life changing cursus is, maar waarom is dat zo?

Er wordt veel te veel met populaire taal gesmeten dan dat er informatie getoond wordt over de inhoud van de cursus, de doelgroep en de extra bonussen die je krijgt. Wat is de bonusmodule en wat is het netwerk waartoe je toegang krijgt? De website wekte bij ons een verkeerd buikgevoel op.

Echter, toen we ermee aan de slag gingen, konden we pas ervaren hoe zinvol onze aankoop was. We werden op ons eigen niveau gecoacht door de tweeling om ook groter te denken en meer aan miljoenen te denken binnen ons bedrijf. Het kwartje viel: je krijgt echt de tools en ondersteuning om net als de tweeling tot miljoenen te reiken.

Dat gezegd hebbende is de prijs van €447 prima in orde. Dat is aan de lage kant vergeleken met andere soortgelijke cursussen die worden aangeboden. Het is in onze beleving verstandig om deze investering te maken, want het is achteraf gezien gewoon duidelijk waar je dan precies in investeert: coaching. En dan is €447 echt prima.

Ben je gecharmeerd van de Succes Twins, dan heb je natuurlijk de garantie om op terug te vallen. Het is wel belangrijk dat je de 100% tevredenheidsgarantie even doorloopt, want er staat niet bij vermeld hoe lang deze is. Bij de meeste andere aanbieders heb je minimaal 14 dagen om van gedachten te veranderen. Controleer dit goed, want er is een grote kans dat je daar gebruik van wilt maken nadat je deze life changing cursus hebt aangeschaft.

Op jouw succes!