Wat vinden wij van de cursus Unstoppable Mindset van Jia Ruan? Heeft de wereld echt behoefte aan een twintiger als ‘life coach’ of is de inhoud van deze training maar populair gelul? Wij besloten de hele training ‘Unstoppable Mindset’ maar te kopen om het te reviewen. Lees verder voor onze review & ervaringen

Er lijkt ergens een blik met ‘mindset-twintigers’ opengetrokken te zijn…

Eerlijk is eerlijk. Al die twintigers die over ‘mindset’ en ‘unlock your potential’ praten… worden vierkant uitgelachen door de serieuze zakenlui van Nederland. Ze strooien met allerlei toffe termen over ‘business’ – omdat schijnbaar het Nederlandse woord ‘onderneming’ niet stoer genoeg klinkt – en ze verlangen naar ‘financiële onafhankelijkheid.’

Klinkt spannend allemaal, maar voor de doorgewinterde marketeers is het zo doorzichtig en naïef dat het haast niet eens meer lachwekkend, maar ondertussen nogal irritant is geworden.

Geldt dat ook voor Jia Ruan en zijn cursus ‘Unstoppable Mindset’?

Unstoppable-Mindset-Jia-Ruan-goed-of-slecht

Oké, we kennen Jia Ruan ondertussen wel van zijn oeverloze ‘escape nine to five’-oorlog, maar zit daar daadwerkelijk wat sympathie, nuance en intelligentie achter?

Wij kwamen tot de verrassende conclusie dat die jongen daadwerkelijk iets zinvols te vertellen heeft. Sterker nog: wij herkenden hier de stem van de ‘rich dad’ in die we alle jongeren toewensen.

Toen wij de cursus via de meest actuele aanbieding kochten, proefden we nog steeds dat irritante bijsmaakje van die schreeuwerige Facebook-advertenties van Jia Ruan…

Maar gaandeweg kwamen we er wel achter dat er een heel andere kant schuil ging achter de oppervlakkigheid van die advertenties: we kregen een echte leraar te zien die wijze lessen te bieden heeft en die oog heeft voor zijn pupillen.

Wat is er slecht aan deze cursus?

Een aantal dingen zaten ons een beetje dwars. Ten eerste: die jongen kan niet spellen. Maar goed, tegenwoordig lijken die d-t-fouten hartstikke ‘normaal’ te zijn geworden… Of komt dat ook door die toffe mindset-twintigers met hun ads?

Aan de andere kant: bij perfectionisme heeft niemand baat, dus dat vergeven we hem. Wat we ook zeker een minpunt vonden, is dat alleen de basisfuncties van de elektronische leeromgeving gebruikt worden. Dan heb je een peperduur leersysteem, maar dan gebruik je niet de conversatie- en assessment-functies…

Maar inhoudelijk? Knap staaltje teaching van Jia Ruan…

Jia Ruan is een leraar in hart en nieren. Hij neemt je mee door geavanceerd mindset-materiaal en hij maakt het extra duidelijk door middel van zijn verhalen over zichzelf.

Wij vonden het simpelweg inhoudelijk een uitstekend trainingsprogramma over mindset. We waren vooral blij dat het niet te lang duurt. De lessen zijn goed te behappen en vervolgens kun je het een week lang toepassen totdat de volgende lessen beschikbaar komen.

Gratis Boek: Insider-info Unstoppable Mindset

De waarheid over mindset onthuld: De Unstoppable Mindset-cursus bevat bewezen, snelle, makkelijke en gegarandeerde, fool-proof manieren om je mindset voor succes en geluk te programmeren.

Wat vinden we van Jia Ruan’s lesstijl in Unstoppable Mindset?

Hoewel de cursus Unstoppable Mindset niet alleen door Jia Ruan is ontwikkeld, is Jia Ruan de hoofdtrainer tijdens deze training.

Er zijn namelijk meer mensen actief in het bedrijf Unstoppable Lifestyle – de makers van deze cursus. We kennen dit trainingsbedrijf onder andere van de Bol Masterclass en de Agency Masterclass.

Maar goed, Jia Ruan neemt ons in deze training mee in de wereld van mindset. Dat is eens wat anders dan de zakelijker ingestoken cursussen die hij ook heeft mede-ontwikkeld.

En wij vonden het een welkome verandering om eens een volledige training over mindset te krijgen van Jia Ruan. Stiekem was dat zijn grote droom en dat sijpelde al door in zijn zakelijke presentaties van voorheen.

Dit is dus helemaal zijn pakkie-an en dat zagen we ook in zijn lesstijl gedurende iedere les van Unstoppable Mindset:

  • Al zijn woorden zijn goed gekozen.
  • Hij stottert 0 keer.
  • Hij zegt nooit ‘uhhm.’
  • Hij gebruikt rijke beeldspraak, metaforen en verhalen.
  • Hij maakt het persoonlijk door over zijn eigen verleden te vertellen.
  • Hij brengt je alleen de belangrijkste en meest krachtige mindset-principes zonder eindeloos veel details te noemen. Aan het einde van een les of een week kregen we echt het gevoel dat we ermee vooruit konden.

Kortom: we vonden de training uiterst professioneel en betrouwbaar.

De coaching-calls zijn super persoonlijk

Unstoppable-Mindset-Jia-Ruan-mijn-ervaring

We hadden eigenlijk niet verwacht dat Jia Ruan zo diep zou ingaan op de persoonlijke hulpvragen tijdens de coaching-calls. Ze gaan echt de diepte in en je krijgt echt zinvolle feedback van Jia Ruan en zijn allerbeste pupillen. Jia is er zelf gewoon altijd bij. Erg prettig!

Kunnen wij ‘Unstoppable Mindset’ aanraden? Absoluut!

We stapten er skeptisch in, maar Jia Ruan heeft simpelweg meer kennis over mindset, succes, business, geluk, lifestyle en marketing dan een gemiddelde goeroe van 50 of 60 jaar.

Sterker nog: veel vijftigers en zestigers hebben nog niet eens bereikt wat Jia Ruan heeft bereikt: in een paar jaar tijd een vermogen van meerdere miljoenen opbouwen.

Wat ons betreft is Jia Ruan de aangewezen persoon om jou te mentoren op het gebied van mindset. Maak er dus zeker gebruik van. Wij denken dat Jia Ruan over een aantal jaar zo groot wordt dat dit een zeldzame kans is.

De waarheid over mindset onthuld

Er is een uitstekend volgepakt boek met alle insider-informatie rondom mindset. Een aanrader wat ons betreft.

Meld je direct aan voor flinke korting

We hebben vernomen dat de prijs verhoogd gaat worden naarmate er meer lessen toegevoegd worden en naarmate er meer resultaten geboekt worden.

Maak hier gebruik voor de beste aanbieding zolang het nog kan >>

Gerelateerd: lees verder...