Is het programma X10 Met Crypto van Harm van Wijk en Robert Schutte de moeite waard en zorgt het voor goede resultaten? Zijn het daadwerkelijk gerenommeerde trainers en financiële crypto-experts? Lees verder voor onze review.

Review: Kun je met X10 met crypto van Beleggen.com echt binnen een jaar je belegging vertienvoudigen?

Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn: binnen een tijdsbestek van 12 maanden dat wat je inlegt vermenigvuldigen keer tien. Het lijkt ons in ieder geval de moeite waard om het aanbod van beleggen.com eens nader te bekijken, want als het wel klopt wat ze zo stellig beweren, dan wil iedereen die gaat beleggen hier van mee kunnen genieten.

Zoeken naar de perfecte manier van beleggen die ook echt rendement oplevert

In mijn YouTube feed kwam ik een filmpje van Slimbeleggen.com tegen. Ik had er nog niet eerder veel aandacht aan besteed, maar ook op televisie zie ik steeds vaker reclames over beleggen. Er is zelfs een bepaalde bank die beleggen via hun eigen platform op dit moment aanprijst.

Mijn interesse was gewekt en ik ging het internet op. Ik kwam na flink wat websites bij Beleggen.com uit en daarna zag ik X10 met crypto. Hierdoor kreeg ik het idee dat beleggen via crypto in ieder geval veel winstgevender kon zijn dan “gewoon” beleggen.

Wie ben ik en waarom deze review?

Ik vond crypto eigenlijk iets ongrijpbaars dat ik tot nu toe liever ontweek. Je hoort er zulke extreme – zowel positieve als negatieve – verhalen over, dat ik nooit de stap had gezet om me er echt in te verdiepen. Door wat dieper op de materie van crypto valuta in te gaan en de diverse beschikbare platforms te verkennen, kon ik deze review schrijven en mijn kennis met jou delen. Ik vind het namelijk belangrijk om mensen objectief te informeren. Daar heeft iedereen recht op.

Waarom altijd kritisch zijn bij een beleggingsplatform dat gouden bergen belooft?

X10 met crypto zegt letterlijk dat je inleg na een jaar tien keer zoveel waard is. Dat lijkt me toch stug. Je moet daarom altijd de kleine lettertjes lezen, de FAQ’s raadplegen en je gezonde verstand goed gebruiken. Dat is het minste dat je kunt doen om je belegging te beschermen. Bij X10 met crypto krijg je veel meer dan alleen een beleggingsplatform en dat trekt je over de streep.

De zoveelste die me weer gaat wijsmaken dat ik goed aan crypto kan verdienen…

Natuurlijk is dat een logische gedachte. Je moet ook niet over een nacht ijs gaan, zeker als je je spaarcenten wilt gaan beleggen. Er zijn ook andere beleggingsmogelijkheden: grondstoffen, “gewone” valuta, bedrijfsaandelen, et cetera. Het is goed om te weten dat over het algemeen de meest risicovolle beleggingen ook het meest op kunnen leveren. Dan komt crypto om de hoek kijken.

Wat belooft X10 met crypto en is dit wel serieus?

 • X10 met crypto belooft dat het niet onmogelijk is om een goed resultaat met beleggen in crypto te behalen? “Mogelijk” staat niet gelijk aan “X10”, maar het resultaat in de diagrammen ziet er nog steeds beter uit dan traditioneel beleggen.
 • X10 met crypto is een totaalpakket en niet alleen een beleggingsplatform.
 • De coaches die achter X10 met crypto zitten hebben in totaal bijna 60 jaar (!!) ervaring in beleggen en adviseren.

Welke criteria spelen een rol bij een pakket als X10 met crypto?

Wat wij vooral belangrijk vinden zijn de volgende elementen:

 • Een platform dat altijd toegankelijk is en functioneert. Geen downtime, geen problemen met inloggen, gewoon 24/7 werken.
 • Ondersteuning die inhoudelijk waardevol is en ook financieel iets oplevert.
 • Duidelijke theorie met praktijkvoorbeelden, zodat je kunt leren begrijpen wat de kern van beleggen in crypto is en de vertaalslag naar je eigen beleggingsstrategie kunt maken.

Hoe kunnen we iets zinvols over X10 met crypto zeggen?

Dat kan alleen door het zelf te proberen en dus te kopen. Het bedrag was snel via iDeal overgemaakt en we kregen direct toegang tot het platform. Toen was het wel even zoeken wat waar stond, want elke nieuwe digitale omgeving is weer anders. Het is net als bij het indelen van je mappen met digitale foto’s: je partner zal de mappen geheid anders categoriseren dan jijzelf. De tijd die het nodig heeft om je te oriënteren moet je jezelf even gunnen. Daar heb je later weer profijt van.

X10 met crypto in het kort

Het pakket omvat alles wat nodig is om met crypto te starten. Er zit een beginnerscursus in die je in zes weken doorlopen kunt hebben. Door de onderzoeksrapporten kun je wat je hebt geleerd vertalen naar de praktijk. Je krijgt updates van een crypto expert, zodat je kunt overwegen wel of niet op een kans in te gaan op dat moment. Ook is er een telegramgroep waar je live mee kunt kijken naar het traden in crypto.

Verder krijg je twaalf maanden toegang tot drie crypto portefeuilles en crypto coaching. Er zijn live sessies waarin al je vragen beantwoord worden. Je hebt twee jaar toegang tot mijn.beleggen.com en er is een community waar je lid van bent.

Wie zitten er achter X10 met crypto?

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zijn de breinen die het investeren in crypto voor een breed publiek beschikbaar willen stellen. Door hun persoonlijke ervaring met beleggen zelf, maar ook met advies geven over beleggingen aan anderen, is het pakket X10 met crypto tot stand gekomen. Ze genieten beiden van het delen van hun passie en kennis over beleggen.

Hoe ziet X10 met crypto er daadwerkelijk uit?

Het pakket bestaat zoals al eerder is gezegd uit diverse onderdelen. Een groot deel van de informatie en ondersteuning is toegankelijk door in te loggen op het platform. De webinars vinden verder elke week plaats en je kunt zelfs vanaf verschillende toestellen inloggen. Dus ook als je onderweg bent of in het buitenland vakantie aan het vieren bent, kun je via je eigen login gegevens aan X10 met crypto.

Hoe zijn onze ervaringen met X10 met crypto?

Aangezien ik mezelf als beginner zie, was ik vooral nieuwsgierig naar de training “Geld verdienen met bitcoin” en de andere cursussen. Ik wilde me nog even niet te veel in de andere onderdelen van het pakket verdiepen, want als het te ingewikkeld zou worden voordat ik het zou snappen, zou ik misschien afhaken. Eerst maar eens weten hoe ik de koe bij de horens kon vatten.

Ik had een paar vrije dagen en kon daardoor sneller door de cursus heen dan geschetst werd. Dat is natuurlijk niet vreemd, want als je ergens intensiever mee aan de slag gaat, begrijp je het ook sneller. De stof blijft je makkelijker bij en vergeet je minder snel.

Uit het maandelijkse rapport en de crypt portefeuilles heb ik eerst wat gegevens van veelbelovende crypto verzameld die ik daarna een tijdje wilde volgen. Ik blijf toch kritisch en wilde wel eerst met mijn eigen ogen het bewijs zien, voordat ik de volgende stap ging zetten.

Wat kost X10 met crypto?

Als er geen sprake van kortingen is, betaal je 1997 euro voor het gehele pakket. Op dit moment is er een aanbieding, waardoor je maar 997 euro kwijt bent. Er staat niet bij hoe lang de aanbieding nog geldig is en het kan ook gewoon een verkooptruc zijn, maar als je het pakket toch wilt bestellen, dan doe je dat het liefst voor de helft van de normale prijs.

Is X10 met crypto dit bedrag ook waard?

Als je alleen naar het coachaspect van dit pakket kijkt, kun je een redelijk goede vertaling maken naar de waarde van het complete pakket dat in totaal uit 10 elementen bestaat. Voor een goede coach betaal je minimaal 75 euro per uur. Dat zou betekenen dat je net geen 14 uur met je coach voor het bedrag dat X10 met crypto je kost zou krijgen.

Behalve de coaching zijn er echter nog negen onderdelen; de rapporten, portefeuilles, community, trainingen, webinars, telegramgroep, het platform… het hoort er allemaal bij.

Wat vinden wij van X10 met crypto?

Als je het allemaal al weet heb je de uitgebreidheid van dit pakket niet nodig, laten we daar eerlijk over zijn. Elk onderdeel van X10 met crypto is in de prijs van het pakket verwerkt en zelfs als er een korting van 50% is, gaat het nog steeds om bijna 1000 euro.

Toch kunnen de overige pakketelementen van X10 wel voordelen bieden. Weet je al wel voldoende, maar ontbreekt het je nog aan ruime ervaring? Dan kunnen de webinars, coaching en community een flinke steun in de rug zijn.

De voor- en nadelen van X10 met crypto van Beleggen.com

Voordelen

 • Je hebt overal online toegang en kunt vanaf elk digitaal apparaat inloggen. Hierdoor kun je vanaf elke plek ter wereld en op elk tijdstip aan het werk gaan met X10. Zelfs die slapeloze nachten zijn ineens weer nuttig.
 • Je wordt getraind en krijgt coaching van financiële beleggingsexperts.
 • Als beginner tref je alle informatie die je nodig hebt om een start te kunnen maken met crypto.
 • Tijdens de live sessies kun je al je vragen of zorgen kwijt en krijg je persoonlijke antwoorden.
 • Bepaalde onderdelen zijn voor 12 of 24 maanden toegankelijk, andere onderdelen voor de rest van je leven.

Nadelen

 • Niet iedereen vindt het prettig om digitaal te leren, ook al is beleggen tegenwoordig voor iedereen mogelijk gemaakt door de ontwikkelingen van het internet.
 • Als het instapniveau te hoog is, moet je een stapje terug doen. Voor sommigen start het bij de basis met veilig via internet kunnen handelen en wat daar precies voor nodig is.

X10 met crypto: aanrader of niet?

We zouden het pakket zeker aanbevelen en dat is vooral vanwege de uitgebreidheid en volledigheid. Daarnaast is beleggen in crypto zo actueel, je hoort of leest er wekelijks over. De prijs kun je aan de hoge kant vinden, maar als je de losse onderdelen apart van elkaar zou moeten bestellen, ben je veel meer kwijt. Je moet je ook bedenken dat als je geen 1000 euro voor kennis en ervaring wilt neerleggen, je je sowieso moet afvragen of je beleggen dan wel zo’n goed idee is.

Dezelfde informatie kun je toch ook gewoon zelf op internet opzoeken. Waarom dan toch X10 met crypto bestellen?

Ja, je hebt gelijk, het internet heeft veel antwoorden op vragen, maar het internet is ook een gevaarlijke plek geworden als je niet weet wat je precies zoekt of de betrouwbaarheid van een bron niet goed kunt beoordelen. Daarnaast is het gewoon prettig om van mensen te leren die weten waar ze over praten, omdat ze zelf kennis en ervaring hebben.

Voor wie is X10 met crypto een geschikt pakket?

Elke startende – of net gestarte – belegger die geïnteresseerd is in crypto kan zijn voordeel doen met X10 met crypto. Het pakket biedt alle basisinformatie en voldoende uitdaging om in crypto te gaan investeren. Er zijn trainingen en bronnen uit de praktijk die je zullen ondersteunen bij je beleggingsavontuur, zodat je het best mogelijke resultaat zult halen en je zelfverzekerd zult gaan voelen bij het handelen in crypto.

Wat moet je kunnen om succesvol te worden in het beleggen in crypto?

Algemene kennis van beleggen is wel handig natuurlijk. Je moet basisbegrippen uit de rekenkunde kunnen volgen en het liefst ook voor jezelf kunnen uitvoeren. Pas dan kun je je behaalde rendement berekenen of met risico’s leren omgaan.

Veel van wat je in het nieuws hoort of leest heeft te maken met mindset en gevoel. Als een beroemdheid in crypto investeert, wil dat niet automatisch zeggen dat jij dat ook moet doen. Pak de theorie en trends er maar weer eens bij en beredeneer of je hetzelfde wilt doen. Luisteren naar je onderbuikgevoel is een ding, maar laat je niet gek maken.

Stappenplan om met X10 met crypto te beginnen

Bedenk je eerst of je alle basiskennis en –vaardigheden al op zak hebt. Zo ja? Weet je dan ook zeker dat je met crypto en niet met een andere vorm van beleggen wilt starten? Pas dan is het nuttig om het X10 pakket aan je winkelwagentje toe te voegen en af te rekenen.

Na je aanmelding ontvang je de nodige inlogcodes om toegang tot het platform te krijgen. Probeer globaal de structuur van het platform door te krijgen en niet meteen alles te willen lezen en ontcijferen.

Kies de training uit die bij jouw niveau en interesse past en ga daar als eerst mee aan de slag. Gaandeweg zul je de andere onderdelen van het platform vanzelf ontdekken. Zo wordt je kennis getest en uitgebreid en kun je binnenkort je eerste crypto aankoop gaan doen.

Vroeger was alles beter?

Crypto bestaat nog niet zo lang, maar beleggen in zijn algemeenheid wel. Het was echter niet altijd toegankelijk voor iedereen. Je had of een mannetje bij de bank nodig, of je betaalde grote sommen geld voor een beleggingsexpert. Naar hem maakte je een bepaald bedrag over en hij ging dan “spelen” met jouw geld. De ene keer leverde het iets op, de andere keer had vooral de expert aan jou verdiend en bleef er verder weinig over.

Met de komst van internet en de ontwikkeling van crypto als vorm van beleggen, is er veel veranderd. Er zijn meer kansen, maar ook veel meer valkuilen. In welke crypto je gaat beleggen, waar je je digitale valuta gaat opslaan, et cetera; het zijn allemaal vragen die beantwoord moet zijn voordat je daadwerkelijk gaat beleggen in crypto. X10 helpt je daar bij.

Ervaringen van anderen met X10 met crypto

 • Startonlineverdienen.nl is enthousiast over de opbouw en vorm van het pakket.
 • Beleggersplek.nl bespreekt de inhoud van het pakket, maar ook duidelijk voor wie beleggen in crypto niet geschikt is.
 • Leesjesuccesvol.nl kaart een belangrijk aspect van beleggen aan: geduldig zijn en lange termijn denken.
 • Onlinesucceswijzer.nl gaat in op drie aanbieders van crypto cursussen en X10 met crypto komt hier juist niet als eerste aanbeveling uit de bus.
 • Verdienformule.nl gaat in op beleggen in crypto in zijn algemeenheid. Aan het einde van het artikel wordt een link naar X10 met crypto gegeven.

Gratis media over X10 met crypto

Harm van Wijk heeft een eigen YouTube kanaal waar je toegang krijgt tot een gratis handleiding en gratis training. Dezen gaan niet specifiek in op X10, maar hebben wel duidelijk raakvlakken.

Ook beleggen.com heeft een eigen kanaal en onderdelen van de website komen hier terug. Er zijn zeven verschillende playlists, zoals bijvoorbeeld podcasts en live trading updates.

De expertise van Robert Jan Schutte kun je bekijken via het kanaal van de Crypto Academy. Dit gaat veel meer in op de diagrammen en andere visuele beelden, zodat je inzicht krijgt in het analyseren van trends.

Conclusie: kun je X10 met crypto beter wel of niet aanschaffen?

Zowel Robert Jan Schutte als Harm van Wijk zijn thuis in de wereld van beleggen algemeen en beleggen in crypto in het bijzonder. Hierdoor is er snel vertrouwen in hun capaciteiten als coach en in de producten die ze via beleggen.com aanbieden.

X10 met crypto is een efficiënt en effectief beginpunt voor velen die crypto een kans willen geven. Zal iedereen zijn inleg vertienvoudigen? Die vraag kun je zelf over een jaar pas echt met 100% met zekerheid beantwoorden.

Op jouw succes!