Je Eigen Online Cursus In 5 Stappen:
Financieel Vrij Online Ondernemen

Schaal op naar €100.000,00 winst met je eigen digitale producten & coaching business 

 

Bekend van

 

Kopieer mijn persoonlijk geheim achter zakelijk succes:
Kijk-Over-De-Schouder-Video-Stappenplan

je online cursus in 5 stappen

Heb jij er wel eens over nagedacht om jouw kennis online te verkopen in een online training, programma of cursus? Om daarmee véél meer te gaan verdienen, in plaats van jezelf keer op keer te moeten herhalen voor uurtje-factuurtje?

Watertand je ook bij de termen “4 Urige Werkweek”, “Passief inkomen”, “Financially Independant, Retire Early” en “financiële vrijheid” en “financiële onafhankelijkhied”? Is dat stiekem je droom en wil jij ook een extra omzet van 100.000 verdienen? Per jaar als je dit nog niet had, en per maand als je dit al wel had?

Wil je financieel vrij worden met jouw oneindige stroom passief inkomen als coach? En dan het liefst met je eigen digitale producten en online materiaal? Er zijn allerlei coaches die online geld willen verdienen… en ik heb dit gelukkig al een tijdje bereikt.

Ik denk er al tijden over om mijn succes door te geven aan jou. Nu is de tijd rijp en dacht ik: Gewoon doen. Hiermee kan ik ondernemers echt helpen… dus daar gaan we dan! Ik help je graag om dat te bereiken door jouw kennis in jouw eigen online programma te stoppen: jouw eigen asset voor ultieme vrijheid.

nlp-in-de-praktijk-toepassen

Wil jij dit als trainer/coach?

🌟Bouw een schaalbaar en winstgevend bedrijf
💃🏻Vrijheid, plezier & rust

Verdien simpel passief inkomen met wat je het liefste doet

Het is heel simpel: deel jouw kennis en ervaring in een eigen videocursus. De kans is levensgroot dat duizenden mensen jouw cursus gaan volgen. Dit ‘overkwam' mij – en ik kan jou precies begeleiden om hetzelfde te doen.

Het is simpeler dan je denkt, puur doordat je vanaf nu als ondernemer gaat denken: je gaat aan een onbeperkt inkomen bouwen, met als gevolg: maximale vrijheid en overvloed in je lifestyle. En dat allemaal dankzij jouw eigen online cursus.

Er is geen reden om dit niet te doen: met jouw expertise bereik je zo meer mensen dan ooit en verdien je meer dan ooit. Ik help je geld verdienen met datgene wat je het liefste doet en het beste kunt.

Gewoon beginnen dus, en inspringen op de kansen van het internet: het aantal verkochte online trainingen, artikelen en e-boeken stijgt jaarlijks flink in Nederland. Dit heb je dus nodig om te profiteren van deze groeimarkt.

Het lijkt allemaal overweldigend, qua wat er allemaal mogelijk is, maar ik neem je helemaal bij de hand, zodat jij stapje voor stapje je online programma maakt. Laat me jou naar de next level brengen.

Waarom je zo snel mogelijk je eigen online programma moet bouwen

 • Nooit meer een volle stress-agenda waardoor je geleefd wordt. Gewoon weer tijd om te leven, terwijl het geld blijft binnenstromen.
 • En tegelijk meer mensen helpen dan ooit.
 • Complete rust en vrijheid, dus werken wanneer je dat zelf wilt – of zelfs helemaal niet werken?
 • Gewoon fors meer verdienen?
 • Heel veel mensen helpen? Duizenden? Die allemaal betalen?
 • Ben je ervan overtuigd dat je een eigen online training nodig hebt, maar weet je niet precies welke stappen je moet nemen om hem te maken?
 • je wilt je bedrijf online laten groeien, maar je hebt GEEN IDEE waar te beginnen?
 • Probeer je een manier te vinden om meer mensen te bereiken of een grotere impact op de wereld te hebben?
 • Een grote lijst en following opbouwen.
 • Je expert-status in de markt claimen doordat je AUTEUR bent geworden van cursussen en boeken?
 • Als een online training staat, dan staat het.
 • Jouw kennis online werkt gewoon als virtueel vastgoed! Het briljante hieraan is: het is geld waard! Plus het geeft vrijheid.
 • Er is geen plafond aan wat je kunt verdienen. Die zeven figuren zijn in het zicht, terwijl je dat in een baan of freelance-onderneming uit je hoofd moet zetten.
 • Continu tweaks kunnen maken aan je producten zodat het steeds beter wordt.

 • Je eigen online bedrijf dat op de automatische piloot mensen helpt en jou geld oplevert?
 • Het is briljant: automatisch geld verdienen doordat je producten vanzelf werken en geleverd worden.
 • Je kennis slim online verkopen? Online Trainingen zijn mega schaalbaar. Simpelweg 1x een cursus opnemen, en dan eindeloos kunnen verkopen. Maak je bedrijf dus opeens hartstikke schaalbaar.
 • 100% winstmarges. Dit zijn extreem hoge marges, waardoor je nooit stress hebt over het betalen van rekeningen voor de kosten.
 • Geen voorraad.
 • Vanuit huis een fulltime inkomen verdienen met jouw online aanbod?
 • Jouw bankrekening groeit zelfs als je niet werkt. Je wordt letterlijk rijk terwijl je slaapt.
 • Snel, simpel en goedkoop om te maken.
 • Afstappen van uurtje factuurtje en eindelijk een echte ondernemer worden. Vrij van de rat race.
 • Moeiteloos je programma's vullen.
 • En dat terwijl je tegelijkertijd minder tijd kwijt bent aan je marketing dan ooit.
 • Het is een bewezen strategie: de simpele ‘funnel’ die je maakt die ervoor zorgt dat mensen via de ja-beweging al jouw online producten bij jou kopen. Ondernemers vragen me wel eens: ik heb al best veel bezoekers maar geen klanten. Het antwoord is altijd: die klanten kunnen alléén geconverteerd worden met deze simpele funnel. Bouw dat en je bent klaar.

 Je kunt zonder verdienplafond vrij worden met je eigen digitale producten: je eigen online programma is een ongelooflijk waardevolle asset. Zorg dus dat je zo snel mogelijk je eigen videocursus, e-boek of audiocursus hebt.

Je kunt gewoon makkelijk veel geld verdienen en vrij worden met je eigen online aanbod in je succesvolle online coaching business. We zijn serieus als we zeggen dat er geen plafond aan het inkomen zit.

Je eerste euro over een half jaar. Je eerste 100 euro niet over 50 jaar, maar 2 maanden later. Je eerste parttime inkomen van 1.500 euro komt weer een jaar later. Je eerste fulltime inkomen van 5.000 euro? Weer een half jaar later. Balkende-norm? Enkele jaren later. En dan is een miljoen omzet in handbereik.

Er zijn namelijk twee manieren om vrij te worden. Voor mij is het kraakhelder: wil je doen wat je wilt en vrij zijn? Dan heb je twee opties: wees eigendom van vastgoed of wees eigendom van een online bedrijf – oftewel virtueel vastgoed.

Als jij dit wilt, dan is mijn hulp voor jou, zodat jij bij de winnende minderheid gaat horen: ik lanceer ondernemende experts naar een schaalbare online business en een leven vol vrijheid.

Ontwerp en lanceer jouw online aanbod

Exacte tutorial, alleen voor action takers: tijdelijke aanbieding

Je Succesvolle Online Coaching- en Kennis-Business Voor Coaches: Doe Rubins bedrijf precies na
Voor coaches, trainers en andere kennis-ondernemers die willen ondernemen met persoonlijke ontwikkeling. Ben jij een ambitieuze creatieve helper en expert die meer leuke klanten en omzet wil zónder zichzelf kapot te blijven werken? Heb je altijd al een cursus willen maken maar nooit echt doorgezet? Doe mijn business precies na: copy-paste mijn geheimen.
Ik onthul al mijn tactieken. Gewoon zien en nadoen hoe een coachbedrijf als de onze succesvol loopt. Word online ondernemer en bouw je eigen passieve business met onze bewezen best practices.

Zonder dit ga je niet vrij zijn: het wordt tijd voor je eigen geldprinter – je eigen online cursus
Je bent een coach of trainer maar je hebt geen tijd, geen vrijheid. Je wordt geleefd door je agenda en je moet iedere dag opnieuw vanaf 0 beginnen met de bal de heuvel op te duwen. Zo verdien je 0 euro als je eens een tijdje niet wilt werken. Je wilt hetzelfde blijven verdienen, maar dan zonder te werken, dus met een compleet lege agenda. Noot meer ergens te hoeven zijn. Je hebt alle uren van de week voor jezelf om te doen wat je wilt: me time, family time, quality time, sporten, muziekles… Dankzij je eigen perpetuum mobilee. Je eigen geldprinter: je eigen online cursus.

Wat ik anders doe is dat ik je minimaal 2x per maand wil zien
Altijd live contact. Altijd bereikbaar via Whatsapp. Altijd contact.

📚 Mijn complete how-to, do-how en know-how 💪 Praktische stappen om het na te doen 🙋 Ik ben altijd voor je beschikbaar via de bijbehorende community 📬 Met bonussen!

Ga niet in je eentje aanrommelen

Saboteer je online succes niet meer

nlp-in-de-praktijk-toepassen

Actie + consistentie is de sleutel tot succes. Met mijn accountability heb je eindelijk een garantie op het behalen van jouw doelen: er is geen weg meer terug!

Saboteer je online succes niet meer. Ontvang levenslang toegang tot mijn how-to's en reserveer mij een heel jaar voor jezelf. Lanceer gestructureerd en met een stok achter de deur jouw onderneming.

Je kunt er maanden over doen of je kunt gewoon direct het succes van mijn bedrijven nabootsen. Start nu en doorbreek jouw omzetplafond en grenzen van vrijheid.

 • Niet zelf aanrommelen
 • Gewoon je producten maken
 • Snel naar resultaten

Benut de welkomstactie & doe mee met het programma

je-eigen-online-cursus-in-5-stappen
 • Alle stappen naar succes blijvend toepassen
 • 1-op-1 begeleiding van Rubin
 • 20+ Bonussen
 • Community
5 sterren

Aan het einde van dit programma heb je dit:

Maak ondernemen niet meer moeilijk

Je gaat echt met ontzettend veel eindigen, maar laat ik het even samenvatten in de belangrijkste zaken:

Een stabiel passief inkomen

Dat onbeperkt hoog kan zijn.

Meerdere eigen producten

Zodat je lekker veel te verkopen hebt aan je huidige klanten.

Enorm goed werkende funnels

Via slimme webpagina's & e-mails. Als een slaaf die 24/7 voor je werkt.

Alles gewoon super simpel en overzichtelijk

Je bent hierna nooit meer het overzicht van je online bedrijf kwijt.

Je bent de CEO van je bedrijf en je leven.

Dat betekent dat jij bepaalt, verbindt en organiseert.

}

Je werkt niet meer uurtje-factuurtje

Je bent vrijer, leeft zonder stress en doet wat je wilt.

Niet meer alles tergend traag zelf doen

Creëer heerlijk je eigen passieve inkomsten met je eigen online producten

Jaar ervaring met online ondernemen

Klanten voor mijn eigen producten

Jaarlijkse WINST door dat ene product

Eenmalig Welkomstaanbod

Alleen voor action-takers

Wij vragen vaak aan coaches: “Waar loop je tegenaan?”

Ze weten niet eens dat je meerdere producten direct kunt verkopen

Wow Rubin, bedankt voor het inzichtelijk maken van mijn start met online ondernemen. Ik wist niet dat ik zó snel, dus al binnen enkele minuten een weggever, boek en bijbehorende cursus aan compleet onbekende nieuwe klanten kan verkopen.

Denis Onen-can

Coach

I practice what I preach

Wij hebben daadwerkelijk onze eigen programma's en we draaien zelf gewoon zes figuren via onze online producten – zónder onze coach-de-coach-programma's meegerekend. Ik heb inmiddels 5.000+ klanten en mijn resultaten waren verbluffend – en het was al die tijd gewoon zo simpel.

Stel je voor: Je hebt automatisch klanten – iedere dag. €20.000,00 per maand. En daar rollen uiteindelijk enkele grote opdrachten uit: dit telt op naar €100.000 per maand.

Alles stroomt moeiteloos door. Op de automatische piloot. Zolang je maar een paar online producten hebt gemaakt en online aanbiedt.

Doe nu mee aan mijn programma en realiseer dit.

Wie is Rubin Alaie, de trainer?

Rubin Alaie is een bekende trainer in Nederland die duizenden online cursussen heeft verkocht. Hij is verliefd op online marketing en kan jou bij alle facetten bij de hand nemen: van het maken van je eigen cursus tot het verkopen en instellen van de techniek.

Ik ben Rubin Alaie en ik heb al 7.000 betalende klanten geholpen met mijn online programma's. Ik geloof dat jij dit ook kunt als coach en dat jij hiermee meer geld kunt verdienen en ondertussen een mooi, vrij leven kunt leiden.

Ik heb een visie die me adrenaline geeft! Namelijk om alle Nederlanders minimaal één keer in hun leven in aanraking te laten komen met persoonlijke ontwikkeling. Via de trainingslokalen of via andere online bronnen. Ik kan dit echter niet alleen. We hebben meer ondernemers nodig! Daarom bied ik dit programma aan.

Mijn eigen (online) producten

nlp doe boek nieuwe druk

Houd deze pagina open

We willen je een speciale aanbieding doen voor als je blijvend je eigen passief inkomen wilt opbouwen. Klik op de knop hieronder om direct een belletje met Rubin in te plannen. Hierin geeft Rubin vrijuit zijn gedachten en mening over jouw doel. Vervolgens mag je gewoon lekker zelf aan de slag gaan zonder Rubin's hulp, of je mag uiteraard ook voor Rubin's hulp kiezen als je dat zinvol vindt.

Misschien ken je ons al

Rubin Alaie

Rubin Alaie

Continu op zoek naar NLP-toepassingen in het dagelijks leven

Misschien heb je Rubin Alaie al weleens online voorbij zien komen. Of misschien heb je een programma van Het NLP College of UNLP aangeschaft en denk je: dit wil ik ook!

 

“Dit verandert alles!” Dat voelde ik nadat ik The 4 Hour Workweek las. “Met deze vrije manier van leven verandert mijn leven – en de hele wereld!”

Maar het duurde daarna nog precies 5 jaar voordat ik mijn eerste online product ging maken. Hoe is het mogelijk dat het er niet eerder van kwam? Ik dacht dat ik het nooit zou bereiken, die 4 hour workweek…

Waarmee moest ik beginnen? Ik had geen handvatten. Geen coaching. Geen schop onder de kont. Het kwam er maar niet van. Waar was ik nu met die 4 hour workweek? Ik verloor de overtuiging dat het mogelijk was. De droom doofde uit. Ik had de vierurige werkweerk kunnen leven, maar ik gaf op.

Wat bleek: ik moest dat gigantische idee opgeven om een nieuwe, daadkrachtige manier te vinden om het te bereiken. En toen gebeurde er opeens iets ongelooflijks. Ik vond een nieuw, ongelooflijk simpel maar maximaal effectief voertuig en alles veranderde: een paar eigen online producten. Niets meer, niets minder. Nu kon ik met het grootste gemak dit aanbod verkopen, wat ik voorheen niet kon.

Mijn plan? Ik besloot zomaar wat producten te maken. Dat was het helaas toch niet… Ik verkocht er zo nu en dan eentje.

Dus was het tijd om het laatste puzzelstukje goed te hebben: een coach die het allemaal al had bereikt. In enkele gesprekjes en check-ins vertelde hij me wat ik moest doen. Ik deed ze en wow! Hoe kleine tweaks zoveel effect kunnen hebben! Dit is de ware magie.

Nu sta ik iedere dag op wanneer ik wil, ga ik naar mijn familie en vriendin wanneer ik wil en verdien ik wat ik wil. Dat betekende voor mij en de mensen om me heen dat we nu geweldige, liefdevolle, warme momentjes met elkaar hebben. Zo ben ik nu in staat om prachtige relaties te creëren. Ik ben vrij en beschikbaar voor de belangrijke dingen in het leven.

Het gaat me tegenwoordig heel makkelijk af omdat ik de exacte stappen weet. Ik ben hierdoor een prettig, warm, liefdevol en verrassend persoon geworden voor de mensen in mijn omgeving. En dat kan jij ook. Dankzij jouw online onderneming.

 En dat is de reden waarom ik wil dat jij ook stapje voor stapje jouw freedom business bouwt

Persoonlijk kan ik hier zó van genieten als het lukt om mensen te verblijden met mijn methodes – helemaal op de automatische piloot – zodat ik kan genieten van mijn leven. En dat is precies de reden waarom ik dit met je wil delen.

Stel je voor hoe het zou zijn als je je eigen freedom business hebt als coach.

 • Je ziet hoe de bestellingen binnenstromen.
 • Je zit in een totale rust omdat je niks te maken hebt met collega's en onnodige gesprekken en afspraken.
 • Je voelt de voldoening dat je zóveel mensen tegelijk helpt dankzij je eigen online programma.

Online trainingen zijn namelijk oneindig schaalbaar. Je verkoopt ze onbeperkt.

Dit is exact wat je gaat krijgen:

Item #1 | Je Eigen Online Cursus In 5 Stappen Videomodules

Deze how-to is jouw sleutel tot het simpel en snel neerzetten en verkopen van je eigen online training, zodat je een fantastische stroom passief inkomen opbouwt. 

 • Video-modules: alle formules en tactieken
 • Over de schouder meekijken met Rubin
 • Bijbehorend e-boek
 • 20 bonussen t.w.v. €19.456,00
je-eigen-online-cursus-in-5-stappen

Alleen vandaag krijg je deze bonussen er allemaal gratis bij:

 • Bonus: maandelijkse 100k Mastermind Meeting
  €9.999,99
  nu gratis erbij
 • Bonus: Mij als accountability
  €7.999,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Een extra accountability buddy
  €999,99 nu gratis erbij
 • Bonus: 300k case studies hetnlpcollege.nl
  €737,99
  nu gratis erbij
 • Bonus: De manier naar 100.000 bezoekers
  €37,99
  nu gratis erbij
 • Bonus: Knip-plak teksten: kopieer mijn beste verkoopteksten die tonnen hebben opgeleverd.
  €147,99 nu gratis erbij
 • Bonus: 100 schokkend simpele marketing-shortcuts voor ondernemers om makkelijk naar 100k te gaan met hun online aanbod – [Simpele Shortcuts & Insider Informatie die je direct kunt toepassen]
  €47,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Welkomstpakket
  €47,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Professionele fotoshoot
  €447,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Interview waarin jij jouw autoritaire antwoorden geeft op vragen
  €447,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Een-op-een-coaching
  €9.947,99 nu gratis erbij
 • Bonus: 7 weken challenge zodat je het ook echt consistent gaat doen
  €947,99 nu gratis erbij
 • Bonus: 90 minuten Strategy Success Call met mij waar wij samen een exact plan maken om uit te voeren voor de aankomende 90 dagen om jou gegarandeerd succes te bieden.
  €947,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Whatsapp-toegang tot mij.
  €5.947,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Community om mee te verbinden en masterminden, want ik connect jullie.
  €947,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Support van mij als je vast loopt bij de uitvoer van het traject en de cursus.
  €7.447,99
  nu gratis erbij
 • Bonus: Iedere 2 dagen check ik bij je in gedurende de eerste maand.
  €7.847,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Vermelding in een landelijke top 10.
  €647,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Maandelijkse Groepscoaching & Mastermind
  €4.447,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Iedere week/maand een call
  €8.847,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Toegang tot mij
  €9.947,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Wekelijkse accountability checkins
  €5.547,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Maandelijkse Q&A Calls
  €4.447,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Huiswerk dat ik ook daadwerkelijk ga checken. Jep, ik weet dat ik hierdoor mensen afschrik, maar des te beter. Ik wil alleen mensen die niet vies zijn van mijn leiding volgen.
  €4.447,99 nu gratis erbij
 • Bonus: De complete blauwdruk van al onze pages, producten en mails. Salespage template van mijn Divi. Templates voor jouw salespages en leadpages
  €2.247,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Productportfolio template: waardeladder
  €147,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Email funnel template Active Campaign
  €347,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Alle tools die wij gebruiken in de praktijk: open-en-bloot checklist van precies alle tools die wij gebruiken.
  €47,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Community van mede-deelnemers zodat je ook gesteund wordt door je omgeving. Buddy’s, friends for life, een groep mensen waar je op terug kunt vallen.
  €1.147,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Fotografie sessie voor een goede uitstraling
  €1.147,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Artikel over jou, waarin ik jou interview, voor aanzien via Google
  €847,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Coach Tribe 1 jaar
  €947,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Live Aftrap mastermind Netwerklunch 1x per jaar
  €247,99 nu gratis erbij
 • Bonus: 1 Jaar de software
  €1.347,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Website review
  €847,99 nu gratis erbij
 • Bonus: 100k case study van mij
  €647,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Podcastuitzending met jou in mijn podcast, voor meer aanzien in Google en andere plekken.
  €2.647,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Casus kijk over de schouder van hoe ik de business opzet
  €447,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Casus van een van mijn bedrijven
  €347,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Toegang tot al mijn online cursussen als voorbeeld
  €547,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Toegang tot mijn paperback boek, scheurkalender en spel als voorbeeld.
  €96,99 nu gratis erbij
 • Bonus: Extra parallele modules voor de low-budget-anti-perfectionisme-versie: vimeo, tikkie, klaar.
  €947,99 nu gratis erbij
 • Bonus: 250 bewezen marketing-acties, shortcuts & -ideeën waarmee slimme ondernemers groot geld vangen. Bestaande uit:
  – 99 creatieve, leuke marketing ideeën
  – 170 Beste Marketing Ideeën voor ieder bedrijf
  €247,99 nu gratis erbij

Leer alle strategieën die ik heb gebruikt bij mijn bedrijf, zodat we jouw business laten exploderen.

Totale waarde: €19.456,00 Ook niet voor: €9.997,00
Enorme welkomstaanbieding

Ontwerp en lanceer jouw online aanbod: Exacte tutorial

Startdatum 20 mei 2023 (maar we kunnen nu alvast even bellen om kennis te maken en te zien of we een match zijn).

Niet goed? Geld terug!

30 dagen tevredenheidsgarantie. Klik op de knop hieronder en ga aan de slag nu deze speciale actieprijs & bonussen nog gelden. Het is 100% risico-vrij.

Als je het 30 dagen na de start van de eerste module niks vindt, krijg je een volledige refund minus 75,- administratiekosten en kun je gewoon terug.

Binnen 1 dag had ik €1.400 omgezet. Allemaal voor mezelf. En allemaal dankzij jou Rubin! ⭐⭐⭐⭐⭐

Paula

Goalmapping Coach

Wow Rubin, bedankt voor het inzichtelijk maken van mijn start met online ondernemen. Ik wist niet dat ik zó snel, dus al binnen enkele minuten een weggever, boek en bijbehorende cursus aan compleet onbekende nieuwe klanten kan verkopen. ⭐⭐⭐⭐⭐

Denis Onen-can

Coach

Vraag & antwoord

Maar... ik ben geen expert in iets

– Oh trouwens: expert ben je al als je meer weet dan een deel van de bevolking. Dat deel hoeft niet meer te zijn dan 30-40%
Daar zijn anderen al mee geholpen
De Efteling kan geen achtbanen maken.
Ook geen koggemolen.
Ook geen vliegende tempel.
De kapper heeft haar tondeuse niet gefabriceerd. Ze gebruikt hem wel.
Als ondernemer hoef je bijna niks te doen en kunnen.
Je hoeft alleen de vier p's bij elkaar te brengen.

Je hoeft maar meer te weten dan 40% van de Nederlandse bevolking over een bepaald onderwerp. Dan ben je al een expert en kun je een bijdrage leveren aan die 40%.

Is het echt zo makkelijk? Ook als ik niet technisch ben?

Als je een digibeet bent, dan werkt het niet. Je moet wel een béétje van techniek houden.

Ja – en je moet daadwerkelijk iets gaan maken en dat is wel hard werken. Dat wordt echter makkelijk omdat het helemaal van jezelf is.

Ondernemers zijn de enigen die bereid zijn 80 uur te werken zodat ze niet 40 uur voor een baas hoeven te werken

 

Je gaat alles in het leven resenten
Ook als je je droombaan hebt gevonden. De kunstenaar moet zijn busje inladen en zijn bonnetjes mailen
Je hoeft niet overal een ‘goed gevoel over te hebben. Je moet gewoon het moeilijke werk doen.

 

Ja. We gaan stapje voor stapje, techniekje voor techniekje, aan de slag

Bovendien heb je een stok achter de deur om alles ook te doen en eigen te maken.

Het is totaal niet moeilijk of inspannend, maar echt super simpel, laagdrempelig, leuk en toch helemaal compleet.

Die eenvoud is nou precies de intentie van

 

Er zijn namelijk zoveel soorten business coaching. Zoveel methoden. Zoveel strategieen. Al die mogelijkheden maken het zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om te beginnen of om het door te zetten in je dagelijks leven.

Dit was exact mijn probleem toen ik jaren geleden tegen de berg aankeek.

Inmiddels heb ik de manier gevonden waarmee ik dit gewoon toepas en de geldelijke vruchten ervan pluk. We hebben geleerd wat werkt en wat niet. Deze methode is de beste manier om

Waarom is dit zo simpel?

Omdat ik je precies vertel wat je moet doen. Het zijn dus geen suffe schrijfopdrachten maar het zijn praktijstappen om daadwerkelijk je business helemaal opgebouwd te hebben.

Waarom is dit de makkelijkste weg?

Kijk, wie zo'n eigen freedom business wil, kan natuurlijk een boek lezen of een eendaagse of tweedaagse workshop volgen. Dan zit je er even helemaal lekker in. Wil je er echter een actief mee blijven tot het is gelukt, dan is dit het juiste moment om te starten met dit traject.

Kortom: minder meuk, minder strategieen en goeroe-praat, minder details en alleen de meest effectieve stappen. Het is gemakkelijk en gaaf. Maak een vliegende start en kom dit jaar in een zakelijke succesflow met je business!

Waarom betalen mensen voor online trainingen? Mensen consumeren toch ook gratis videos?

Maar alle inhoud is al gratis online te vinden

Veel inhoud is niet belangrijk. Het overweldigt je. We willen minder inhoud, stappen en tips. Kom je bij mij, dan geef ik je steeds maar één stukje inhoud. Één stapje. Gewoon datgene doen wat je moet doen om daadwerkelijk iets neer te zetten. Je koopt een stok achter de deur.

Zo werkt het gewoon: als je inhoud wilt, dan kun je op Google alles gratis vinden. Maar dan ga je er niks mee doen. If you don't pay, you don't pay attention. Je koopt de begeleiding en de coaching. In ons programma vind je niks ‘nieuws’, maar het zet je focus aan. Je commitment.

Dat moet je snappen. Bovendien is ‘in kleine stukjes hakken’ de definitie van retailer. Retail komt van retailler. Dat is Frans voor: in stukjes hakken.

Waarom zijn we dit met z’n allen als iets commercieels gaan zien? Simpel: iets wordt meer waard als het in stukjes is gehakt. 1.000 jurken in Bangladesh worden voor 50 cent per stuk gemaakt. Maar hier in de HEMA worden ze voor 60 euro verkocht. Omdat er maar 2 hangen, in tegenstelling tot duizenden in de fabriek.

Ook je klanten snappen dat het zo werkt: alle informatie van de wereld is gewoon gratis in bibliotheken, blogs, Youtube, Google en Wikipedia.

Dus waar het op neerkomt: het is eigenlijk je eigen kennis vereenvoudigd verkopen. Eenvoud is geld waard in een wereld waarin alle informatie gratis te Googlen is.

Maar ook vooral: commitment. If you don't pay, you don't pay attention. Dat is de reden waarom mensen 997 euro betalen boor een videocursus.

Ze kunnen die exacte methode ook gewoon leren via gratis video's op Youtube, maar dan krijgen ze er geen succes in. Dan gaan ze het niet heel actief in de praktijk brengen.

Ze krijgen juist succes omdat ze 997 euro betalen aan jou om jouw programma te volgen. Omdat ze zich dan ook echt inzetten om het waar te maken. Deze motiverende factor is dus ook vooral de toegevoegde waarde van waarom mensen cursussen of online programma’s kopen.

Stel dat je een cursus over zelfliefde wilt kopen voor 300 euro. Grote kans dat de hele cursus uit slechts 10 simpele stappen naar zelfliefde bestaat, inhoudelijk gezien. Je kunt ook gewoon zelfliefde-boeken en Youtube-fillmpjes vinden en daar vind je 1.000 keer meer info, stappen en tips dan in die cursus van 300 euro. Maar je betaalt die 300 euro omdat je dan ook echt wat aan je leven gaat veranderen.

Dit werkt. Het is gewoon een kwestie van nadoen.

Dus je koopt juist een cursus om MINDER info te krijgen
Een cursus is juist bedoeld om te minderen: slechts 3 leerpunten
Terwijl een blogartikel misschien 60 leerpunten heeft
Die 3 leerpunten van de cursus zijn al 47 euro waard
En als je er ook nog een praktische how-to roadmap bij maakt (met week 1, week 2, week 3, etc.), dan is dat 997 euro waard.

Hele bevolkingsgroepen zijn al geholpen als jij weet hoe je gitaar speelt, hoe je Excel gebruikt of hoe je een website maakt – en dat simpel uitlegt in een video. Een kleine videoreeks hierover is al minimaal 47 euro waard. 

Jouw informatie en kennis is geld waard. Vele duizenden euro’s per maand. En eigenlijk per dag.

Als je eenmaal je online programma’s hebt gemaakt, heb je rust, gemak en zekerheid: je hebt er een extra asset bij die automatisch geld voor je oplevert.

In Coach Tribe laten we je precies zien hoe ik dit doe – heel snel een simpel.

Er is geen enkel verschil tussen Youtube en een online cursus.

Mensen trekken nou eenmaal graag de portemonnee.

Het gevoel van accountability.

If you don't pay, you don't pay attention.

Er bestaan al zoveel online cursussen over het onderwerp dat ik wil kiezen, dus dan heb ik weinig kans?

Je hebt 100% kans om te slagen. Het enige wat je hoeft te doen, is 4 jaar lang bijna dagelijks eraan bouwen. Want ik garandeer je dat geen enkele van jouw concurrenten dat ook doet. Zorg ervoor dat je jouw succes garandeert.

Moet ik iets met 'funnels'?

Ja, helaas. Je moet eraan geloven. Het goede nieuws: de meeste mensen denken ten onrechte dat funnels heel complexe dingen zijn met ‘e-mailgedoe'. Dat is niet waar. Jouw klant kan jouw funnel in 10 minuten doorlopen en al jouw producten meteen kopen. Ik leer je hoe. En geloof me: het is belachelijk simpel als iemand je erdoorheen loodst.

Een funnel is de sleutel – Laten wij hem samen voor je bouwen

Waarom ik echt wil dat je met jouw business meedoet? Omdat funnels je leven voorgoed veranderen. En omdat het mijn plicht is als marketingman om funnels niet onbenut te laten door ondernemers.

Nou klinkt “je online business neerzetten met automatische funnels” wollig en groots. Ik krijg bovendien jeuk wanneer we in Nederland het woord ‘business' gebruiken voor ‘onderneming'… én je hebt zo'n funnel niet zomaar met een paar kliks gemaakt.

Je moet een aantal dingen bouwen, schrijven, instellen en programmeren. Dat is gewoon werk dat jij moet uitvoeren, en waar ik je in coach. Ik ga dit zo concreet mogelijk voor je maken met kleine, duidelijke concrete opdrachtjes om je funnel volledig neer te zetten. We gaan daadwerkelijk wat doen zodat je na een paar weken al wat tastbaars hebt staan.

En wat als ik mijn onderwerp nog niet weet?

Geen probleem. Dan help ik je daar ook bij.

Kan ik ook meerdere online cursussen maken?

Ja! Sterker nog, dat is alleen maar beter. Maak ze dan wel gerelateerd aan elkaar, zodat je ze makkelijk kunt verkopen aan dezelfde klanten.

Waarom zou je business coaching nemen?

Simpel: om het eeuwige getreuzel tot het verleden laten behoren. Rubin schopt je namelijk van je luie reet af: proactief stappen zetten, in plaats van reactief blijven, zeuren en wegkwijnen.

Met de coaching van Rubin gaan we niet reactief aan de zijlijn staan, maar zélf proactief ass-kicken als we zien dat we ons als een slappe hap gedragen terwijl we eigenlijk onze business moeten neerzetten.

Dat is precies waar je mee bezig bent als de coaching neemt. Dit traject draait om één ding: de touwtjes in handen nemen.

 • Niet aarzalen, niet bang zijn.
 • Dromen die nooit bereikt worden.
 • Niet zielig zeuren, maar doen. 

Kappen nou met zwakte of onzekerheid. Veel mensen durven daardoor niks. Niet midden in de arena te staan, niet opdagen, niet struikelen en niet écht iets opbouwen.

Deze mensen hebben vaak een negatieve mindset en ze ervaren belemmeringen bij hetgeen ze willen bereiken. Ze stellen hun succes uit. Al jaren.

Soms kom je mensen tegen die er wél echt staan. Wat is het verschil dat je bij hen ziet? Simpel: ze hebben dingen gedaan.

 

Ik neem nooit genoegen met middelmatigheid. Als je mijn blogs leest, kun je dit wellicht bevestigen. Daarom heb ik kwaliteit in dit aanbod gestopt.

Ik hoor veel mensen praten over hun droom, maar ondertussen verandert er niks. Ga jij wel proactief ass-kicken? Ga ervoor nu het kan!

Met welke mentaliteit moet je dit traject instappen?
 • Denk groot: 1 miljoen is héél weinig. Denk niet zo klein.
 • Niemand geeft wat om jou. Hoe je groeit, jouw reis, jouw inzichten… Ze willen gewoon simpele oplossingen voor hun eigen problemen. Heb alsjeblieft deze mentaliteit als je online iets wilt gaan verkopen. Jij moet wat bieden voor een ander. Wees niet egocentrisch.
 • Online willen de mensen een van de volgende twee dingen: je entertaint en je bent charismatisch, leuk, grappig… óf je lost een probleem op. Wij gaan ons focussen op dat tweede. Mijn kanaal ging nooit over mij. Ik gaf altijd gewoon antwoord op vragen. Weet wie je publiek is, weet wat hun problemen zijn en los dat probleem keihard op met een digitaal product.

#eigenonlineprogramma
#onlinecoaching
#volautomatischefunnels #vrijheid #onlineondernemen #onlinemarketeer #nooitmeerwerken #ambieuzemeisjes
#dutchgirlboss
#ambieuzevrouwen
#zzp
#zzper
#eigenbedrijf
#businesscoaching
#ondernemendevrouwen
#zakenmeisje
#zakenvrouw
#contentstrategie
#girlbossnl
#powervrouw
#creatieveondernemers
#motivatiesucces
#motivatie

(Ik vind deze gekozen hashtags arrogant en cliché maar ik doe er vrolijk aan mee)

#Moneyfesteren #nooitmeerwerken

Waarom is het zeldzaam dat iemand daadwerkelijk zijn business volledig heeft opgebouwd?

Misschien heb je wel eens wat geleerd, gelezen of gehoord over ondernemen, een online aanbod en/of een freedom business, maar pas je het niet toe. Ben je bezorgd of je alle mogelijkheden rondom financiële vrijheid met je eigen bedrijf – die je ooit ergens geleerd hebt – wel ooit toepast en afmaakt totdat er echt iets staat?

Al die kreten rondom ‘moneyfesteren', ‘businesspowervrouwen' en ‘financiële vrijheid' is overweldigend en het betekent niks totdat je het ook daadwerkelijk gaat doen.

En dat toepassen is eng. Ten minste… voor ons kleine ego. Die walgt ervan om alles los te laten en het allemaal te gaan ervaren. Inderdaad… met deze aanbieding verminder je informatie en vermeerder je actie.

Al heb je zoveel trainingen, boeken, blogartikelen en seminars gevolgd… Het oneindige gevecht tegen gewoon doen blijft. En voor je het weet is er weer een week voorbij en is dat inspirerende gevoel van die seminar weg.

De irritatie dat je het niet hebt gedaan…

Wat als ik je vertel dat je er bijna bent?

Ik wil niet dat je ‘in je kracht komt'. Ik wil niet dat je ‘de beste versie van jezelf' wordt. Dat zijn maar loze kreten die je in een seminar hoort. Die kreten hebben niet zoveel met het dagelijks leven te maken.

Ik wil gewoon dat je je business goed neerzet. Klaar.

Ben je iemand die een ‘freedom business' daadwerkelijk wil gaan realiseren? Dan verwelkom ik je graag.

Voor wie is dit aanbod?

Coaches, trainers, bloggers

 Je gaat met dit training, de coaching, de stappen en het bonusmateriaal alles echt toepassen – waarmee je meestal ook nog eens anderen kracht en inzicht geeft.

Er zijn dus twee situaties waarin dit premium materiaal het meest zinvol is:

 • Dit aanbod is erg zinvol voor mensen al een bedrijf hebben en het nu echt goed willen aanpakken met een eigen online aanbod. Sterker nog: je moet het lef hebben om dingen los te laten die je ooit bedacht en gemaakt hebt, om nu helemaal opnieuw te beginnen.
 • Bovendien is dit aanbod heel zinvol voor mensen die nog geen ervaring met ondernemen hebben, doordat de simpele stappen steeds helder uitgelegd worden.

Met andere woorden: dit is voor vrijheidondernemers die

 • Niet weten hoe ze precies moeten beginnen en wat ze moeten doen.
 • Een toegankelijk stappenplan willen hebben die ze lekker op eigen tempo kunnen volgen.
 • Echt gecoacht willen worden steeds weer snelle doelgerichte stappen te zetten.
 • Een community willen hebben voor een extra stok achter de deur.
 • Al langer met online ondernemen bezig zijn en het gevoel hebben dat ze eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn..
 • Al heel lang geïnteresseerd zijn in online ondernemen, maar niet zeker weten of dit echt wat voor ze is. Nu kunnen ze alles rustig, stap voor stap, in eigen tempo doen.
En hoe zit het dan met offline contact met klanten? Dat wordt juist méér!

Het bijzondere aan het hebben van je eigen online programma's? Het dient ook meteen als gigantisch warme pool aan leads voor de volgende stap: een fysiek traject of fysieke training met jou, waar je dan weer geen enkele reden voor hebt om te twijfelen als je daar een hoge prijs voor wilt vragen: ze zijn al fan van je en betalen het met liefde. En niet het onbelangrijkste: jij als auteur van online materiaal krijgt zoveel aanzien dat men graag offline coaching van je afneemt. Kortom: je offline coaching bloeit óók verder op dankzij je online materiaal.

Wat is de investering en is het duur?

 

Is het duur? Nee dus. Dit is wat business coaching kost. Want het levert het tienvoudige op… per jaar. Wat is 10.000 euro op een jaarlijks terugkerende winst van 100.000 euro? Nou vraag ik niet eens 10.000 euro.

De investering moet in een keer of drie maanden voltooid worden.

 

 

En je moet deze tools kopen:

 

– Divi

 

– Plug&Pay

 

– Huddle

 

Wil je dat niet, dan is da took prima. DAarvoor hebben we steeds een parallele module

Het moet een beetje pijn doen. De maanden erop ga je giga-doelen halen. Op magische wijze gaan opeens dingen in een stroomversnelling komen.

Dit is een normale prijs voor een coachingstraject.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, want als je dusdanig niet liquide bent, heb je ook geen goede basis. Ik werk alleen met mensen die zichzelf al een stukje bewezen hebben en vanuit die basis door kunnen groeien en op kunnen schalen.

Garantie?

 Dan geven we je je geld terug zonder vragen te stellen. Zo simpel is het. We geloven echter dat je het helemaal te gek gaat vinden en dat je er vol enthousiasme bijzondere weken mee gaat beleven. Het materiaal nodigt je echt uit om het experiment aan te gaan van een nieuw avontuur!

 

Hoe laag deze investering ook is, ik realiseer me dat het voor sommigen ongemakkelijk is om iets van een iemand online aan te schaffen. En daarom bieden we een no-questions-asked geld-terug-garantie…

Als je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met je aankoop, stuur dan gewoon een e-mail naar mijn supportteam op het e-mailadres waarvan je de bevestigingsmail ontvangt en zij zullen je geld volledig terugbetalen. Er worden geen vragen gesteld.

Dus zoals ik het zie kun je een nulrisico nemen op een spannend nieuw avontuur als NLP-er, coach en “superheld” die z'n eigen leven en het leven van anderen zal veranderen…

Of je kunt ervoor kiezen om niets te doen, de coulante aanschafprijs aan iets anders uit te geven en mogelijk een hoogwaardige skillset te missen die een leven lang meegaat.

Geen moeilijke beslissing, hè?

Klik hieronder op de groene knop, meld je risicovrij aan en ga direct naar je materiaal en interactieve omgeving…

Wat krijg je voor deze coulante prijs?

Directe toegang tot

met

, inclusief community-platform waarin ik voor een stok achter de deur zorg.

Daarnaast vind je vele bonussen,

Dit is alles om jou een kickstart te geven om jouw online business daadwerkelijk up & running te hebben.

Hoe gaan we dan praktisch te werk?
 • Kies iets waar je makkelijk over praat. Iets waarbij je zelf denkt: ‘Dat doe ik wel even'. Dat is namelijk super waardevol voor anderen en je klanten hebben totaal geen idee over hoe nietszeggend het eigenlijk voor jou is. Dat is geld waard. Dat is al geschikt voor een cursus. Dat willen ze niet gratis op YouTube leren, maar van jou en daar betalen ze je graag voor.
 • Maak meerdere producten en programma’s van verschillende prijsniveaus. Dit noemen we een value ladder waarmee je je klanten steeds het volgende, duurdere product verkoopt. Want in marketing geldt: het is veel makkelijker om aan je huidige klanten te verkopen, dan aan nieuwe klanten. Dit principe noemen we: je funnel.
 • Ga niet je eigen ‘story’ en ‘creativiteit’ in je programma leggen. Laat het niet om jou draaien. Sorry, maar men wil gewoon producten kopen waarmee problemen opgelost worden. Je klanten zullen je super dankbaar zijn als ze bij jou de kleine stapjes kunnen halen. Wil je aandacht, likes en hartjes en er cool uitzien? Of wil je gewoon inkomsten, klanten en contacten in je mailinglist?
 • We gaan meteen digitale producten bouwen, in plaats van ‘zichtbaar zijn’ en ‘een following opbowen’. Focus je alsjeblieft op inkomsten. Veel coaches willen wel verdienen maar ze doen het niet. Ze hebben er moeite mee en dat komt omdat ze aan het podcasten zijn… Ga niet eerst een following opbouwen, want als jij er geen verkoopmachine achter hebt, gaan ze naar je concurrent. En zien ze jou als ‘de gratis hobbyist’ die alles gratis op Instagram zet. Het heeft absoluut geen zin om gratis content te maken als je online verkoopmachine nog niet staat.
 • De pot op met ´zichtbaar zijn´. Dit is de meest pijnlijke jeukterm waar iedereen mee strooit, maar het zegt helemaal niks. Ik wil gewoon dat je drie jaar lang keihard werkt. Zichtbaar zijn klinkt zo leuk, alsof je eventjes een overtuiging verandert, een affirmatie doet en vervolgens al succesvol bent en zichtbaar bent, maar het is hard werken.
 • We zorgen voor executie. Wij gaan dit keihard aanpakken en zorgen voor resultaat en optimale systemen en natuurlijk KLANTEN.
 • Het bovenstaande en nog veel meer behandelen we extensief in het programma en gaan we keihard aanpakken.

Bovendien: je wordt het gemiddelde van de 5 mensen met wie je je omringt. Zorg dat je wat intensiever met mij te maken krijgt, iemand die het pad al heeft bewandeld, evenals een gemotiveerde groep medestudenten.

Kan ik de aanschafprijs fiscaal aftrekken?

Ja, dat is logisch. Dit is een zakelijke training, dus je trekt de kosten hiervan gewoon van je winst af. Hierdoor betaal je minder belasting. Ook krijg je de btw terug.

Hoeveel kan ik hiermee verdienen?

Laat ik het zo stellen: als je over 3 jaar onder de 100.000 per jaar blijft, doe je iets niet goed. Zit je eraan, dan ligt de weg naar een nulletje erbij wagenwijd open. Als je mijn programma volgt, krijg je in ieder geval de strategie om dit te bereiken. Het gemiddeld jaarsalaris van een ondernemer met een online trainingsbedrijf is €84.000,00 volgens Jobsking. Let op: dit is het gemiddelde, maar wij zijn niet gemiddeld. Omdat jij er ondersteuning en coaching bij krijgt en omdat je het 3 jaar vol gaat houden, ga jij hier gewoon overheen met mijn hulp.

Hoe lang ben je bezig met al dit moois? Hoe lang duurt de coaching?

Je kunt op je eigen tempo werken.

Het is echter geen race. Het gaat juist om de kleine, laagdrempelige babystapjes naar meesterschap.

Kun je onderweg vragen stellen en begeleid worden?

Absoluut. Middels de community – en het besloten VIP-deel – kun je al je vragen stellen. Ook kun je steeds laten weten met welke challenge je bezig bent. Dan zal ik en de community voor een stok achter de deur zorgen.

Je krijgt een coaching-call van Rubin, maandelijks een groepssessie en je kunt Rubin altijd via Whatsapp een berichtje sturen.

Ik zie de trend dat veel business coaches elkaar coachen. Is business coaching dus een piramidespel?

Intensieve coaching in selecte groep
Een paar keer per jaar komt er een plekje vrij voor de coaching. En dan wel echte business coaching van iemand met daadwerkelijk een eigen bedrijf naast zijn coaching-diensten. De piramidespellen rondom coaching ben ik inmiddels zat.

 

Hey Jia ik weet sowieso dat ik bij jou in de leer wil via je consultant x traject.

Omdat ik weet dat je open en authentiek bent, durf ik je deze 6 vragen te stellen:

1. Je leert mensen om hun kennis online te verkopen in de vorm van coaching plus online materiaal. Raad je me oprecht aan om in te stappen in je traject als ik Origami coach zou zijn en gewoon Origigami wil leren aan kinderen? Kan ik daarmee ook naar 100k per maand zoals je adverteert?

2. Vraagje: je geeft tips aan business coaches om naar 10k-100k per maand te gaan. Maar is het niet raar dat business coaches nog niet zouden weten hoe ze dat zouden kunnen doen?

3. Geweldige tips! En even een vraagje: als ik meedoe in je traject, kan ik dan ook naar 100k per maand als ik géén business coach word? Maar bijvoorbeeld brei-coach?

4. Even een oprechte vraag. Als jouw eigen coach klant is bij Sam Ovens, en jij klant bent bij jouw coach, en Natascha de LOA business coach klant is bij jou, en Priscilla het astromedium klant is bij Natascha… is er dan een piramide in werking waar Priscilla uiteindelijk voor opdraait? Omdat zij de enige is die het piramidespel niet voortzet maar gewoon astro-consults blijft geven voor een paar honderd euro, in plaats van een paar duizend euro als ze ook business coach zou zijn geweest?

5. Even eerlijk: is dit een piramidespel? Maar dan toevallig eentje die wél heel goed werkt voor iedereen die instapt? Ik heb daar geen problemen mee als het werkt. En ik denk dat het wel werkt. Dankjewel alvast Jia.

6. Je leert ons om coaching aan te bieden. Daar kunnen we een high ticket prijs voor vragen aan onze cliënten. Mijn vraag is: als we high ticket prijzen vragen en dus veel geld ontvangen, halen we dan ook niet een enkeltje binnen naar een leven waarin we geleefd worden door anderen? Namelijk: we zijn dan opeens verantwoordelijk voor het succes van anderen en we moeten flink wat tijd en energie steken in het daadwerkelijk coachen van de cliënten. Is dat het waard? Mijn persoonlijk antwoord is denk ik: Dat is het niet waard als we slechts 10k per maand hierdoor verdienen. Maar dat is wél waard als we hierdoor 100k of meer per maand kunnen verdienen.

 

 

Kan ik ook 10k per maand verdienen als ik coaching geef in bijv. tekenen?

Ipv als ik Busines Coaching geef?

 

Dus ik kan 10k per jaar vragen voor Done With You…. maar ik laat iemand anders die coaching geven aan mijn klant?

Ook al ben ik eigenlijk de expert die goed is in haken, breien, yoga, origami of fotografie?

 

Dus ook al ben IK de expert in ademwerk, dan kan ik gewoon andere mensen de coaching laten geven aan mijn klanten?

 

En ook zo'n rare eigenlijk: je moet mensen en bekenden persoonlijk DM'en en je persoonlijke social media profielen in een visitekaartje veranderen… precies zoals in MLM: je vrienden lastigvallen

Wat kun je niet verwachten?

Dat ik dingen voor jou doe

Ik heb een duidelijke visie over hoe coaching en uitbesteding van marketingcommunicatie zou moeten gaan. Of het nou voor je bedrijfsdoelen of persoonlijke doelen is, mijn regel is dat je me in het midden moet ontmoeten. Bij coaching is dat nodig omdat ik je huiswerk geef. Dat huiswerk kan ik nooit voor jou maken.

Bij marketing-doelen is dat nodig omdat de marketingmix (Prijs, Promotie, Product, Plaats, Presentatie, Personeel & Proces) eigenlijk je hele bedrijfsvoering omvat. Ik accepteer het daarom niet als je er geen omkijken naar wil hebben: je moet als eigenaar het overzicht behouden van wat er allemaal in je bedrijf aan het gebeuren is op marketingcommunicatie-gebied.

Mijn coaching richt zich dan ook op onze contactmomenten – en niet op het aantal uur dat ik je coach. Daarom heb ik ook geen uurtarief. Als ik per uur betaald zou worden voor coaching, dan word ik eigenlijk gestraft als ik goed en efficiënt met je werk.

 

 

Het is simpel:

Je betaalt.
Je komt.
Je zegt wat je wilt: doel (bij)stellen
Ik geef je een huiswerktaak.
Je komt terug.
We reflecteren op je huiswerktaak.
Klaar. Meer is er niet bij.
Het is laagdrempelig. Je krijgt bij mij nooit lange gesprekken en oefeningen. Hoogstens een kleine interventie / hypnose ter ondersteuning. Mijn rol is erg klein en toch gigantisch.

Je betaalt niet ‘per uur’. Het echte werk doe je zelf, door het echte werk op te knappen.

Ga met een mentor aan je zijde aan de slag met jouw droom en houd nauwkeurig je voortgang bij.

Ook dit is simpel:

Je betaalt.
Je komt.
Je zegt wat je wilt: doel (bij)stellen
Ik geef je een huiswerktaak.
Je komt terug.
We reflecteren op je huiswerktaak.
Je krijgt een nieuwe huiswerktaak.
Je komt terug.
Enzovoort. Meer is er niet bij.
Geen psychologisering, interventies en lange gesprekken. Wekelijks drastische vooruitgang.

Waar moet ik aan voldoen?
 • Je moet bereid zijn drie jaar lang 24/7 te werken aan deze droom van jou.
 • Je moet niet vies zijn van corvee en huiswerk. Dat hoort erbij als je iets substantieels wilt bouwen.
 • Je moet per direct Netflix en Tinder van je telefoon verwijderen, ten minste voor de komende drie jaar.
 • Je moet een hoog ambitieniveau hebben.
 • Je hebt er veel voor over om over een paar jaar ultieme vrijheid en je droomomzet te bereiken.
 • Je moet niet te veel bezig zijn met mooie praatjes, maar meer doen met je handjes.
Hoeveel discipline, tijd en inzet is vereist?

Je moet er iedere week aan werken, en dat 4 jaar lang. Als je dat doet, maakt het geen zak uit welk marketingkanaal, welke niche of welk product je hebt gemaakt. Iedereen zal jou na 4 jaar kennen als de enige echte go-to bron voor jouw expertise.

Als je eerder stopt, is er een heel grote kans dat het niet werkt. Ik ben daar gewoon eerlijk in. Dit gaat niet ‘leuk’ of ‘gezellig’ worden: het is nodig dat jij je mouwen opstroopt. Het is dus echt hard werken de komende drie jaar… zodat je de rest van je leven bijna niet meer hoeft te werken. En natuurlijk gaat het ook wel gezellig worden hoor! Want eigenlijk ben je al meer dan goed bezig en gaan we samen je successen vieren.

Doorzetten en een droom daadwerkelijk waarmaken… Daar houd ik zo van! Zo heb ik bijvoorbeeld de 1,5 miljoen jaarlijkse bezoekers voor mijn marketing-sites alleen maar kunnen bereiken door van 2013 tot 2014 eraan te werken en het project ook daadwerkelijk af te maken. De jaren daarop kon ik daardoor stoppen en van de resultaten genieten: ik stopte er geen werk meer in omdat het niet meer hoefde, en dat is logisch! Het was afgerond en klaar.

En het tegenovergestelde daarvan is precies wat ik zo vaak fout zie gaan bij anderen. Als marketing-coach zie ik 9 van de 10 cliënten na een tijdje gewoon stoppen. Ik ben met mijn cliënten die geen coaching erbij afnamen, haast alleen maar bezig geweest met het opstarten van projecten, websites en ondernemingen en in slechts in 1 van de 10 gevallen kon ik na een tijdje zien dat mijn cliënt er ook daadwerkelijk grote stappen mee had gezet.

Ik heb er oprecht genoeg van dat mensen zo snel opgeven en ergens anders weer een nieuw bloemetje hebben gevonden om aan te ruiken…

Ik wil dat je discipline hebt, een gewoonte aanleert en vaardigheden in jezelf programmeert – en huiswerk is daar een goed middel voor, want dat lukt niet met alleen maar theorie.

Wat ben ik eigenlijk blij dat ik per toeval voor een strategische marketing-studie had gekozen na de middelbare school. Samen met de NLP-tools die ik van Vidarte en UNLP heb mogen leren (tot trainersniveau) is het mogelijk om ieder doel te behalen.

Introweek

 • Stel jezelf voor.
 • Introductie in het stappenplan van de komende weken.
 • Introductie in de benodigde mentaliteit.
 • Heb je een vraag? Stel hem. 
 • De schets: niche en het probleem dat je oplost: Wil je het op de makkelijke manier, kies dan voor je hobby. Wil je het op de super makkelijke manier, kies dan voor ondernemers als niche. Leer ze de how to: productiviteit, LOA, health, lifestyle, marketing, digitale producten maken, coaching, trainer worden, etc. 
 • De schets: funnel met aanbod. Simpel simpel simpel. Maar wel met alle essentiële marketingtools. Laat in de groep weten dat je het hebt gedaan. Je hoeft niet per se inhoudelijk prijs te geven maar laat wel iets weten.
  Bijvoorbeeld:
  Touchpoint 1 in de funnel – 10k voor coaches: gratis video
  Touchpoint 2 in de funnel – 10k voor coaches: mini programma of boek
  Touchpoint 3 in de funnel – 10k voor coaches: high end programma
 • Inclusief: Je modules/hoofdstukken alvast neerzetten

Week 1

 • Kijk-over-mijn-schouder-mee: kijkje achter de schermen
 • Precies alle tools die wij ook gebruiken + demonstratie
 • Introductie van mijn voorbeeldwebsite waarmee ik een communicatiecursus of Mastermindcursus ga maken

Week 2

 • De WordPress-website met hosting en domein
 • Je logo
 • Je pagina's en verkoopteksten
 • Hosting en Divi
 • De landingspagina´s en verkooppagina's
 • De 3d Covers

Week 3

 • Je producten maken: boek en videocursus
 • Betaalpagina's en upsells
 • Alles koppelen qua upsells

Week 4

 • De mail: upsell reminders
 • De mail: fulfilment van de weggever en mailfunnel

Week 5

 • Sales en marketing: 3-jarenplan. Want iedereen stopt na 1 jaar.
 • De traffic: social, SEO
 • De bonussen

Hoe kun je starten? Even kennismaken met Rubin

We beginnen niet zomaar. Misschien kan ik je namelijk niet eens helpen omdat we geen match zijn. Daarom is kennismaken de uitkomst voor jou.

wat ze van ons vinden

Claim nu je early bird pilot prijs met korting

je-eigen-online-cursus-in-5-stappen
 • Alle kennis van Rubin toegepast
 • De snelste manier naar jouw passief inkomen
 • Met intensieve begeleiding

5 sterren

 Wat gebeurt er nu precies nadat ik me aanmeld?

 1. Je vraagt een screeningsgesprek aan door hierboven op de groene button te klikken.
 2. Je vult je gegevens in en je beantwoordt wat vragen over je huidige situatie en doel.
 3. Ik bel je en geef je gewoon vrijuit antwoord op al je vragen. Het is niet vanzelfsprekend dat ik je daarna ook nog kan helpen, want misschien zijn we geen match.

Áls we concluderen dat het zinvol voor je is om verder geholpen te worden, krijg je op de startdatum direct je inloggegevens nadat je je gegevens hebt ingevuld, waarna je al direct met je eerstvolgende stappen naar financiële vrijheid gaat beginnen. Je bent dan al proactief bezig met je eigen online aanbod te maken.

Goed nieuws: áls je hierna door wilt gaan, hebben we gewoon ‘menselijk contact'. De coachingsafspraken stem je persoonlijk af met Rubin. Qua online materiaal hoed je niet te wachten tot je iets thuisgestuurd krijgt. Alles wordt direct online geleverd, dus je kunt meteen beginnen! Je hebt voor altijd toegang. Profiteer nu van de tijdelijke actieprijs – want dit is een uitzonderlijke kans.

Niet goed? Geld terug!

30 dagen tevredenheidsgarantie. Klik op de knop hieronder en ga aan de slag nu deze speciale actieprijs & bonussen nog gelden. Het is 100% risico-vrij.

Als je het 30 dagen na de start van de eerste module niks vindt, krijg je een volledige refund minus 75,- administratiekosten en kun je gewoon terug.

Dit doen we allemaal niet

Wat altijd fout gaat bij coaches die online willen ondernemen

Even eerlijk. 95% van de coaches faalt hard.

❌ Ze hebben glossy visitekaartjes met een ludieke slogan.
❌ Ze hebben een spectaculaire WordPress-website.
❌ Ze hebben 3 blogartikelen met als titel: “Vind de balans op het pad naar je hart”.
❌ Ze verspreiden hun wijsheid in 6 minuten durende Facebook-video's.
❌ Ze voelen zich verheven en spiritueel superieur.
❌ Hun meeste tijd zit in hun podcast-show vol ‘inzichten' en zinnen die beginnen met ‘ik merkte dat ik…'
❌ Ze werken ondertussen bij als accountmanager, een baan die ze diep haten om hun vrije-tijd-live-gaan-op-insta-hobby te kunnen financieren.

Kortom: lange dagen, veel uren, laag inkomen.

Doe de volgende nutteloze afleidingen dus allemaal niet

❌ Het schrijven van een artikel (dat niemand leest)
❌ Video’s uploaden (die alleen je vriendin en schoonmoeder kijken)
❌ Aanrommelen achter de schermen met techniek (websites, tools, etc.)
❌ Podcasten, Facebooken, Instagrammen. etc. om ‘zichtbaar te zijn’.
❌ ‘Waarde leveren.’
❌ Een ‘tribe’ bouwen.
❌ Professionele foto’s op je website en social media.
❌ De perfecte tagline op je Linkedin-profiel
❌ SEO maximaal geoptimaliseerd op een te dure website.
❌ Je gaat verslaafd alle seminars af, hopende op de gouden tip of een fix van je ‘belemmerende mindset’.
❌ Je hebt zelfs een ‘weggever’ gemaakt met ‘7 tips om _____’.

Cut the crap met al die gratis ruis. Zorg dat je gewoon wat producten hebt die men kan kopen. Simpel. Klaar. Ik snap waar je staat. Je wilt Instagram-hartjes en likes. Zichtbaar zijn en zo. Je weet echter niet hoe je ook daadwerkelijk klanten krijgt.

Uitvogelen hoe je hieruit komt? Dat kan jaren duren

❌ Je wordt overweldigd door alles wat moet gebeuren.
❌ Je vraagt je af hoe je in godsnaam aan al die klanten gaat komen.
❌ Je bent verliefd op jouw expertise en het coachvak, maar je vraagt je af: “Wie zit er op mij te wachten?”
❌ Ondanks je gevolgde opleidingen en behaalde successen vind je jezelf nog niet ‘goed genoeg’ om geld te vragen voor jouw expertise.
❌ Je leeft niet in vrijheid, doordat je nog niet bepaald een stevige, constante stroom passief inkomen hebt.
❌ Je wordt geconfronteerd met marketing, financiën, website bouwen, online leeromgeving bouwen, betaalpagina's…) wat nog niet bepaald vloeiend gaat. Je moet er wel ‘iets' mee, maar hoe?
❌ Je bent er moe van geworden. Niet geheel moedeloos, maar wel moe. Want je probeerde zoveel en je werkte zo hard, al leidde het niet ergens toe. Al je harde werk stapelde zich niet op tot iets substantieels. Het schiet niet op en je loopt in rondjes.
❌ En als je niet uitkijkt wordt het een vijfjarenplan voordat het allemaal staat. En dan moet je nog je eerste euro verdienen aan je online programma.

Kortom, ben je een coach die wil vlammen, een online imperium wil opbouwen en eigenlijk wil weten hoe het nou echt goed en professioneel moet?

Het verschil tussen mij en andere zakelijke coachtrajecten

Simpel: er zijn te veel aanbieders van ‘business coaching” die jou de droom van miljoen euro per maand laten kopen. Vooral coaches zijn hier helaas een makkelijke prooi van.

Op Instagram word je lekker gemaakt met goeroes die in hun kracht staan. Of je ziet online business goeroes in hun garage staan naast een gehuurde Lamborghini en gehuurde huge villa. Ondertussen vertellen ze dat negen-tot-vijf de pot op kan. Uiteraard hebben ze dit allemaal als high school dropout voor elkaar gekregen. Het is het klassieke sprookje van ‘financiële vrijheid'. Nou zijn er al genoeg mensen die hier bewust van zijn – mede dankzij mensen die hier wat van zeggen en hierop wijzen, waaronder de satirische JP Sears.

Ook laten ze hun fanbase uit vrouwen bestaan. Vrouwen kopen veel sneller en makkelijker dan mannen zonder vragen te stellen. “Oh, linkje in bio, oké!” Ze besteden het geld van hun man of alimentatie zonder aarzeling aan zo'n ‘cursus'. Maar goed, dit is een vrij bekend trucje toch? Maak een boek genaamd “Hoe word je rijk?” Schrijf daar in: “Maak een boek met de titel ‘Hoe wordt je rijk?'” Verkoop dat boek aan vrouwen die rijk willen worden.

Overstresste spirituele vrouwen uit een kansarme achtergrond zijn makkelijk te inspireren met een business money mindset mastery manifestation course voor andere vrouwen met een abundance-droom die van dit jaar echt hun jaar willen maken. Vergeet Paolo Coelho. Werk met de willekeurige spiritueel verheven moneymindset-goeroe.

Kortom: ga niet naar zelfbenoemde business coaches, meestal zonder eigen business. Uiteraard compleet met een gratis download voor iedereen hier om hun mindset naar the next level te tillen.

Coaching moet je niet leren van een gladde ik-maak-je-snel-rijk-man of moneymindset-vrouw die vanuit een zolderkamer te werk gaat. Coaching moet je serieus nemen en bij een gedegen opleider leren – bij een officieel instituut met ervaring.

Niet onbelangrijk: wij zijn géén belief-in-yourself-moneymindset-moneyfesteren-huppeltantes die het zelf niet hebben gedaan. Ik ben een man van principes en ik zou jou dit nooit aanbieden als ik het niet zelf al had bereikt

Wil je leren van de goede voorbeelden en succesvolle organisaties met decennia ervaring die daadwerkelijk zes of zeven cijfers per jaar draaien, maak dan nu nog gebruik van de tijdelijke actieprijs.

In dit programma gaan we niet ‘in onze kracht staan' of tweedehands social media quotes plaatsen

Wow. Ik zie in mijn omgeving heel veel voorbeelden van “action faking” onder coaches: bezigheden die doen lijken alsof je productief gaat zijn, maar waarbij je niet één keer daadwerkelijk naar een opdracht gaat vragen:

❌ Missie omschrijven…
❌ Sparren met ondernemers om elkaar scherp te houden…
❌ Werken aan je zichtbaarheid…
❌ Blogs schrijven….
❌ Je zakelijke FB pagina vullen…
❌ Weggever schrijven….
❌ Artikelen maken op Instagram…
❌ In de krant schrijven…
❌ Filmpjes maken…
❌ Tips geven…

Terwijl die coaches vaak hartstikke kundige, universitair geschoolde mensen zijn. Dan gaan goeroes hen niet wijsmaken dat ze bovenstaande moeten doen, terwijl iedere opdrachtgever hen makkelijk zou aannemen als ze zich gewoon even melden in een gesprek.

Je bent een coach die een prachtige opdracht wil. Je bent toch geen Hello Fresh of Thuisbezorgd.nl met een eigen social meda win-actie ? Ik verras me hoe de hele coach-cirkel-piramide elkaar bezighoudt met ‘fans opbouwen', ‘out of your comfortzone filmpjes maken', uitzoeken wat je tegenhoudt' en ‘ondernemen vanuit flow'.

As je dat allemaal doet, houd je jezelf voor dat je productief bent, maar doe je in feite niet het echte werk: die ene mooie opdracht binnenhalen via een goed gesprek met een opdrachtgever.

In dit programma kun je geen Excuus-Truus meer zijn. Bespaar jezelf tijd, energie en frustratie en pak het voor eens en altijd goed aan. Met mijn coachende schop onder de kont. If you don’t pay, you don’t pay attention. Anders was iedereen wel succesvol. Want iedereen heeft gratis toegang tot de openbare bibliotheek in de stad.

Oprotten met perfectionisme

Cut the crap over ‘ik moet eerst een opleiding', ‘ik moet eerst mijn overtuigingen opsporen' of ‘ik moet het een keer doen als ik er echt tijd voor heb'. Newsflash: je hebt nooit tijd over. Als je wacht tot je tijd over hebt, dan gebeurt het niet. Dan komt die eigen business er nooit. Steek je handen uit de mouwen.

Geef jezelf een schup onder de kont. Nu moet die nieuwe site er wel komen. Dus niks zelf uitzoeken. Stappen zetten. Direct resultaat. I've got your back.

Dit eenmalig aanbod vervalt

Je staat op het punt om het echte werk met bijbehorende passieve inkomsten te ervaren: maak gewoon even kennis met Rubin via een telefoongesprek.

Iets doen en actie ondernemen… iets wat maar weinig mensen – inderdaad… doen. Doe je dat wel, dan behoor je tot de 1%.

Het bij dromen en gezellige gesprekjes over ‘money mindset', ‘de wet van aantrekking' en ‘financiële vrijheid' houden… ja, dat doet iedereen.

Zie je jezelf al up & running zijn met je eigen business die als perpetum mobile werkt… en vooral heel veel liefdevolle, aandachtige en bijzondere waarde geven aan jouw klanten?

Mijn coaching is niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk, prikkelend en onorthodox.

Ga jij je onderdompelen in dit bijzondere traject? Ga ervoor.

💪 stoppen met praten en eindelijk met de handjes je business bouwen 📀 Insider video- & audiobonussen 🧑‍🤝‍🧑 Premium community 📱 App 📚 Bonus e-boeken 🙋 1-op-1 coaching!

Begin nu en krijg toegang tot het programma, mijn coaching en de volledige community. Klik op de knop, maak een belafspraak en kom erachter wat er allemaal mogelijk is.

De eerste stap? Kennismaken en zien of je matcht

Het is heel simpel: ik kan niet met ieder type ondernemer aan de slag. We gaan dus even kijken of je doelen aansluiten bij wat ik ooit zelf al bereikt heb. Ik kan je namelijk simpelweg niet helpen als je iets wilt doen wat ik nog nooit gedaan heb. Vandaar dat we even moeten kijken of we een match zijn.

Start hier met Rubin

Coaches, consultants en cursusmakers, voorkom dat je achterloopt op de prachtige effecten die online ondernemen te bieden heeft

Wanneer je alles wat ik al heb gedaan, één voor één zonder moeite gaat toepassen, kun je het blijvend leren en blijvend impact maken voor mensen om je heen.

Dit is het juiste moment. Dit bericht komt niet voor niets nu op je pad. Nu kan je snel prachtige stappen zetten. Nu is het tijd om gewoon deze stappen te zetten en jezelf te lanceren.

Ben jij klaar voor harde resultaten? Deze beslissing verandert je leven.

De code & het stappenplan: succesvol online ondernemen als coach

Als je duidelijke begeleiding krijgt, begrijp je pas waarom sommige dingen tot nu toe nog niet gewerkt hebben. Met stevige sturing laat je al het aarzelen voorgoed achter je. Het moet echt makkelijk kunnen, en dat kan alleen als iemand je het laat zien en jou coacht. Stap voor stap. ‘Het gewoon gaan doen' kan alleen als iemand er vanuit een afstandje naar kijkt en jou aanstuurt, zodat je zelf niet meer overweldigd raakt doordat je zo in al die spaghetti van 'to do's' en mogelijkheden vastzit.

Je hebt toch een grootse droom? Laat jezelf dan niet meer ‘aanhobby’en. Tijd voor serious business. Laten we nu écht de knop omzetten. In dit programma krijg je geen bla bla schrijfoefeningen en ‘besef-dankbaarheid-momentjes'. Ik kom direct to the point. Wat is het model om internet-miljonair te worden? Dan zeg ik: zet je kennis online in je eigen premium (e-)boek, audio en/of video-cursus.

Reeds in de eerste 5 weken van het programma ga je al jouw eigen online materiaal neerzetten. Dit materiaal moet jou straks al makkelijk op passieve wijze 10k omzet per maand opleveren. Dat is de grootste asset die jij kunt neerzetten voor jezelf, om automatisch het meeste te verkopen. En dit komt helemaal goed in dit programma.

Alleen voor experts die hun kennis digitaal willen aanbieden: zo krijg je structurele groei, meer impact en vrijheid

Mijn allergrootste wens is dat jouw bedrijf moeiteloos stroomt. Gewoon continu automatisch verkopen. Ik wil dat jij nooit meer zonder inkomen zit als (NLP-)coach. Zodat je altijd gehoord wordt en klanten hebt. Hoe zonde dat je allerlei afleidingen jou nu laat tegenhouden. Met gratis ruis op social media sla je de plank mis.

Bied één ding gratis en vraag vervolgens direct geld voor drie van je producten. Als je op deze manier direct je aanbod doet, dan gaan ze ook daadwerkelijk jouw lessen in zich opnemen en er wat mee doen. Ze doen niks met je gratis podcasts, vlogs, blogs en quotes.

Ik leer je straks het complete stap-voor-stap systeem om jouw online cursus te maken, promoten en verkopen.

Wat wij anders gaan doen met jou

 • “Welke software bestaat er allemaal? Wat is handig om te gebruiken? Kajabi, Learnpress, Teachable, Huddle, een cursus op Instagram geven…”
 • “Waar en hoe zal ik mijn video's uploaden?”
 • “Wat voor verkoopkanalen kan ik allemaal gebruiken? Bellen, mailen, schrijven, vloggen, podcasten… er is zoveel!”
 • “Wat is de best verkopende tip qua sales die anderen gebruiken?”
 • “Hoe kan ik een webinar het beste aanpakken?
 • “Wat zijn de beste tips om een livesessie te doen?”

Mijn antwoord op bijna al dit soort vragen zal gaan zijn: ja, gewoon doen. Ik ga je niet vervelen met ‘de 5 beste opties om…'. Ik kies gewoon voor jou. Weg keuze-stress. Gewoon beginnen. Dan ben je veel verder dan wanneer je duizend-en-een opties zou krijgen. Doen is mijn antwoord standaard voor jou. Niet twijfelen of afwachten. Begin het (met hulp van mij!) te leren.

Ik neem je trouwens wel gewoon volledig mee achter de schermen van mijn eigen cursusbedrijf, vertel PRECIES hoe ik mijn cursussen maak, film, verkoop en run.

Je kunt maar één ding tegelijk doen: ik gids je steeds naar de volgende simpele stap – zonder afleiding en duizenden andere stappen, theorieën, disciplines en afleidingen zoals ‘ik moet online zichtbaar zijn'.

Stop met moraalnarcisme en begin met geld verdienen

Wij waken voor narcisme in zelfbenoemde coaches en wij weigeren mensen op te leiden die deze kant op neigen. “Ik wil de wereld verbeteren.” Hartstikke leuk voor in je vrije tijd of om op Instagram te laten zien dat je een 'teacher' bent en dat je deugt, maar aan je werk moet je gewoon geld verdienen.

Ik moedig coaches aan om hun werk weer gewoon als werk te zien. De schoorsteen moet roken. Je moet geld verdienen. Je wilt toch je eigen ‘business'? Behandel het dan ook als business. Stop met moralistisch doen en hanteer een zakelijke tactiek voor jouw coachingsavontuur.

Coaches onderschatten wat mogelijk is met een eigen online aanbod

 • ‘Nooit meer werken' bestaat gewoon.
 • Je wordt financieel vrij én je maakt mensen blij.
 • Je durft weer gewoon commercieel te zijn. Weet je wel, zoals een echt bedrijf.
 • Je laat geld op de tafel liggen als je dit niet toevoegt aan je bedrijf.
 • Je gaat alles ook echt toepassen. Ik houd je voortgang bij, steun en coach je.
 • Het is eigenlijk super easy dankzij de exacte stappen. Vergeet chique goeroes en strategieën. We doen alleen de simpele stappen.
 • Snel grote stappen maken. Dankzij de begeleiding ga je daadwerkelijk hard vooruit. Wat dacht je dus van stap-voor-stap hulp om jouw online producten te maken?
 • Dit is de enige keer dat je me iets hoort zeggen over de wet van aantrekking… maar inderdaad: het bestaat en het werkt. Jij kunt gewoon neerzetten wat je maar wilt. Je kunt een rijk leven creëren, voor je klanten en jezelf. Rijkdom is een keuze! Je kunt kiezen voor impact en overvloed via het internet. Wees schaamteloos ambitieus & succesvol. Het mag.

Dus: laat me je helpen om een eenvoudig aanbod te creëren waar je helemaal verliefd op bent en dat je moeiteloos verkoopt. Want vrijheid is slechts enkele eigen online producten van jou verwijderd.

Ik houd niets voor je achter: dit is precies wat we met je gaan doen

Hoe ga ik met je aan de slag? Het staat al vast dat je een online programma gaat maken. Het beste idee is namelijk sowieso: iets ontwikkelen waar je eenmaal werk aan hebt en dan veel kunt verkopen als een cursus.

Heel concreet: wat gaan we doen? Ik begeleid je om je eigen cursus te maken. Bijvoorbeeld een minicursus van 47 euro, en eentje van 997. Dit is een leuk proces, want veel mensen vinden het leuk om een cursus te maken. Jij hopelijk ook.

Ook zullen er wat pittigere dingen moeten gebeuren – en jij gaat ze allemaal doen: je cursusomgeving instellen, je betaalprogramma instellen, Mollie instellen en zo nog een aantal automatiseringtools. Maar de basis bedenken en maken is het leukste.

Vrijheid om te werken waar, wanneer en met wie je wil

Je omzet is direct niet meer afhankelijk van het aantal uren dat je werkt. Je kunt dus van loonslaaf naar in volledige vrijheid leven.

En dat allemaal gewoon via simpele stappen die je moet volgen en waar je doorheen gecoacht moet worden. Je eigen online aanbod is de sleutel tot een leven vol vrijheid, geweldige relaties en een leven vol experimenten.

Dit is te bereiken via mijn methode. Het is geen makkie maar je wordt erin gecoacht – en je groeit gigantisch door de coaching. Ik doe in babystapjes voor hoe je een winstgevende online business opzet. Jij hoeft mij alleen maar na te doen.

Je kunt volledig in je eigen tijd en tempo werken en ons elke dag LIVE jouw vragen stellen. Binnen 5 stappen heb jij je product en salesfunnel online en lopen je eerste bezoekers, leads en klanten binnen.

How-to: videocursus (en meer) maken als coach

Doe nu mee met de pilotgroepen tegen gereduceerde prijs. De prijs gaat later weer naar het normale niveau als we met de eerste groepen begonnen zijn. Nu kun je met de lage pilot-prijs meedoen. De prijs gaat straks minimaal x5.

De komende tijd geldt nog het speciale aanbod en daarna gaan we de prijs verhogen. Nu is de prijs nog laag als introductie voor de eerste groepen, want we willen voorbeeld-business-casussen opbouwen van mensen die we geholpen hebben. Deze speciale prijs doen we momenteel nog voor 12 mensen omdat we nog 12 casussen nodig hebben.

Maar voorlopig hoef je nog niet aan het volledige programma te denken: laten we gewoon even laagdrempelig kijken of we überhaupt een match zijn. Wanneer zullen we even bellen?