Blog

Heldere marketing-artikelen

Hier vind je uitleg, stappenplannen, aanbevelingen en reviews.

Tips & Uitleg

 

Wat Is Een SWOT-Analyse & Confrontatiematrix? [Uitleg]

Wat is een SWOT-analyse en hoe moet je een SWOT-analyse en confrontatiematrix invullen? Hier vind je een heldere uitleg met voorbeelden. Lees verder... Betekenis Swot-analyse Een SWOT-analyse geeft je inzicht in je strategische opties. Dat is te danken aan de volgende...

Reviews & Tools

 

Beste Boekhoudsoftware Vergelijken

Wat is de beste boekhoudsoftware? Hier vind je een overzichtelijke vergelijker zodat je het meest geschikte boekhoudprogramma kunt kiezen. Begin hieronder met boekhoudpakketten vergelijken. Beste online boekhoudprogramma's vergelijken Wat is het beste online...

Wie Is Bedrijvenconsultant?

succes-en-onderneem-tips-nlp-college

Ik verkoop, schrijf, spar, denk, droom en doe. Vanuit mijn academische marketing-achtergrond informeer én inspireer ik je over wat werkt.

Veel leesplezier met dit artikel én bekijk daarna de andere uitgebreide tips rond ondernemen & marketing.

Volledige Transparantie

Sommige van de reviews bevatten affiliate-links. De makers geven me hierdoor een kleine beloning voor mijn mond-tot-mond-enthousiasme.

Dit heeft mijn mening niet beïnvloed. Gedurende mijn marketing-opleiding en -werk heb ik vele tools en programma’s mogen gebruiken.

Ik ben daadwerkelijk klant van al deze marketingtools en in de loop der tijd heb ik mijn persoonlijke favoriete tools gevonden. Die beveel ik soms aan in een review waarin ik alle plus- en minpunten betrek.