Hoe goed zijn de diensten van Traffic Leaders? Is het verstandig om hun freelance-diensten in te kopen voor jouw bedrijf? Lees verder voor onze review en ervaringen

Review: Wanneer zijn de producten en dienstverlening van Traffic Leaders nuttig?

Iedereen die te maken heeft met digitale dienstverlening heeft te maken met traffic. Zonder traffic (verkeer op je website) geen potentiële klanten die je over kunt halen om gebruik te maken van wat er op jouw website gepresenteerd wordt. En dus heb je er profijt van als je een expert inhuurt die weet hoe je mensen naar je website toe krijgt.

Het mes snijdt namelijk aan twee kanten: je hebt de klant zelf die op zoek gaat naar jou en je hebt het medium (meestal digitaal kanaal) dat jouw services onder de aandacht brengt bij je klant. Heel simpel gezegd is iemand die behoefte heeft aan koffie op zoek naar… juist: koffie. Diegene staat dan voor de keuze: ga ik naar mijn vaste supermarkt en koop ik daar dan gemalen koffie, of cupjes of oploskoffie? Of weet ik al wat ik precies wil hebben en bestel ik dat online?

Bij dat laatste stukje – bestel ik dat online – kan Traffic Leaders voor jouw product of dienst het verschil maken. Je online aanwezigheid als bedrijf eindigt namelijk niet bij het bouwen en live laten gaan van je website. Je kunt je digitale winkel nog zo mooi inrichten met spullen waarvan jij denkt dat jouw klanten daar behoefte aan hebben, maar weten ze je ook te vinden?

Een bedrijf op internet vinden werkt prima als je gericht naar de naam van het bedrijf zoekt. Maar wat nou als je – even terug naar online koffie bestellen – honderden aanbieders van koffie op internet hebt? Hoe lukt het je dan om op de eerste bladzijde van Google te komen? Of hoe kun je andere social media kanalen inzetten om je digitale aanwezigheid te vergroten? En hoe beschrijf je de producten in je webwinkel, zodat ze aan SEO-voorwaarden voldoen?

Heb je Traffic Leaders hier wel voor nodig? Alle info is toch ook gewoon online te vinden?

Wanneer je heel veel tijd en energie over hebt of een complete control freak bent, kun je het inderdaad beter allemaal zelf uitzoeken. Het kost wat – vrije tijd, slapeloze nachten, onoverzichtelijke mindmaps met plannen – maar uiteindelijk krijg je de materie dan ook wel onder de knie. Nu hoef je het alleen nog maar te gaan toepassen en uitvoeren.

Traffic Leaders heeft al deze expertise al in huis en blijft vooroplopen als het gaat om de nieuwste trends en ontwikkelingen. In de snelle, digitale wereld is dat het enige dat werkt. Voor vraagstukken over SEO, digitale marketing, funnels en advertising draait het team van Traffic Leaders zijn haar hand niet om. Tijd om kennis te maken met Traffic Leaders.

Wie zitten er achter Traffic Leaders?

Op dit moment bestaat het team van Traffic Leaders uit zo’n twintig personen. Het zijn allemaal jonge mensen met ieder hun eigen passie en specifieke vakgebied. Er zijn onder andere Facebook advertentie specialisten, Google Ads specialisten, funnel specialisten en copywriters, naast de wat meer algemene functies binnen het bedrijf.

Zodra een ondernemer zich meldt bij Traffic Leaders, wordt een analyse van de benodigde dienstverlening gemaakt en wordt gekeken wiens expertise bij de planning en uitvoering van de opdracht nodig is. Door deze projectmatige aanpak weet je als klant dat je altijd de beste koppen bij elkaar hebt.

Wat zijn onze ervaringen met Traffic Leaders?

Vanaf het allereerste moment heb je te maken met een fris en jong team, dat echt wel weet waar het over praat. Door de vragen die gesteld worden, weet je hoeveel je zelf al gedaan hebt op digitaal marketinggebied en merk je ook snel wat er nog aan ontbreekt. Dit gebeurt op een professionele manier, waardoor je meteen de toegevoegde waarde van Traffic Leaders voelt.

Wat ook heel prettig is, is dat je niet al een bestaande website hoeft te hebben. Zelfs als je alleen nog maar een idee voor een website hebt (bijvoorbeeld een webwinkel) kun je Traffic Leaders inschakelen. Ze kunnen het hele proces van A tot Z voor je regelen. Je hoeft zelfs geen productteksten te schrijven als je daar niet goed in bent of geen tijd voor hebt.

De zorgen om het bouwen van je website, het regelen van je digitale advertenties en je aanwezigheid op andere sociale media wordt je geheel uit handen genomen. Jij houdt dan al je tijd en inspiratie over om je op je kernactiviteiten te richten en kunt dit doen zonder uit je concentratie te raken door website gerelateerde zaken die ook nog moeten gebeuren.

Wat zijn de kosten van Traffic Leaders?

De producten en diensten van Traffic Leaders omvatten het volgende:

Funnels, Google Ads, Content Marketing en adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube: bij al deze diensten wordt geen prijs gegeven, maar wordt gevraagd naar je marketingbudget. Je kunt kiezen uit:

 • Tot 3000 euro
 • Tot 10.000 euro
 • Tot 30.000 euro
 • Meer dan 30.000 euro
  (budget dat je per maand ter beschikking hebt)

Montageservice: Phoenix;

 • Alleen montageservice 6000 euro
 • Montageservice + copywriting 8500 euro
 • Montageservice + copywriting + fotoshoot 9000 euro

En dan zijn er nog de volgende veelgevraagde diensten:

 • SEO; Geen kosten gegeven of budget gevraagd
 • Montageservice: Plug & Play; 600 euro
 • Montageservice: Huddle; 1200 euro

Bij de montageservice moet nog vermeld worden dat je deze ook in twee of drie termijnen kunt betalen en de kosten zijn inclusief BTW.

Is Traffic Leaders het geld waard?

Voor de diensten en producten waarbij geen kosten gegeven worden is het lastig om te bepalen of deze diensten het ook waard zijn. Je verwacht – gezien de aanwezige expertise bij dit bedrijf – dat de kwaliteit goed zal zijn en dat je daar niet over hoeft te twijfelen, maar je weet op voorhand niet wat deze kwaliteit je gaat kosten. Sommigen zullen afhaken en ook geen offerte meer opvragen, maar juist naar een partij overstappen die meteen duidelijk is over de prijzen van hun diensten.

Bij de montageservice zijn de prijzen echter vermeld en je kunt je afvragen of je iets meer dan 9000 euro wilt uitgeven aan het bouwen van een website met alle teksten en foto’s compleet. Wat je dan moet zien in te schatten is wat alle losse onderdelen je in tijd en middelen zouden kosten. Teksten kun je ook door een andere copywriter laten schrijven, maar voor het maken van foto’s of video’s heb je ook weer een degelijke camera nodig. Die kosten moet je meerekenen als je alles zelf wilt doen.

Behalve de investering in middelen heb je dan nog de tijd die je kwijt bent met het uitzoeken van hoe alles werkt. Elk detail moet kloppen, anders vertrekt een bezoeker van je website weer snel en als er een negatieve indruk is, komt de klant gegarandeerd niet meer terug.

Het kan dus best de moeite, tijd en het geld waard zijn om in een keer flink en goed te investeren in je website. Laat de professionals hun werk doen en geef jij vooral de randvoorwaarden aan waar elk element aan moet voldoen. Het resultaat zal er dan ook naar zijn.

Wat vinden wij belangrijk als het om producten en diensten gaat die Traffic Leaders aanbiedt?

Alles draait om de kwaliteit die afgeleverd wordt. Vaak heb je een visueel plaatje in je hoofd en dat is best lastig over te brengen op iemand die dit technisch moet gaan regelen. Het uiterlijk is ook maar een klein deel van het gehele plaatje, hoe belangrijk je het zelf ook vindt. Achter het beeld van je website of webwinkel schuilt een hele technologische organisatie die op orde moet zijn.

Tijdens al je contacten met Traffic Leaders moet je ervan overtuigd zijn en het gevoel krijgen dat ze met een professionele organisatie te maken hebt. De samenwerking binnen het team moet ervoor zorgen dat elk facet van je website klopt. Je kiest zelf voor welke soort advertenties je bijvoorbeeld wil gaan, maar de uitvoering daarvan moet gewoon perfect zijn.

Als je twijfelt of je van meerdere producten of diensten van Traffic Leaders gebruik wilt maken, moeten ze je kunnen uitleggen waarom iets wel of niet aan te bevelen is. Welke resultaten mag je bij de toevoeging van het een of ander juist verwachten? Wat draagt het op een andere manier bij dan wat je al geïmplementeerd hebt in je website? Dit soort zaken maken voor jou helder of je ervoor moet kiezen en of het antwoord nu ja of nee is, dan heeft Traffic Leaders goede uitleg gegeven.

Wat zijn de voor- en nadelen van de producten en diensten van Traffic Leaders?

Voordelen

 • Je kunt met een enkele dienstverlener voor alle facetten van een goedlopende website bij hen terecht.
 • Je hebt met een jeugdig en energiek team te maken, dat volop ervaring heeft met de producten die ze aanbieden.
 • Als je totaal geen zorgen wilt hebben over je website en alles uit wilt besteden, kan dit bij Traffic Leaders.

Nadelen

 • Niet overal staan prijzen bij de producten en diensten vermeld, waardoor je eerst moet gaan informeren wat het kost. Je weet namelijk niet wat het betekent als gevraagd wordt of je 3000 euro voor je marketing per maand beschikbaar hebt. Betekent dit dat ze 3000 euro vragen of een percentage daarvan?
 • Een groter bedrijf heeft meer faciliteiten nodig dan een eenmanszaak die alle expertise in huis heeft en uiteindelijk moeten deze kosten doorberekend worden in de kostprijs van de producten. Misschien ben je bij een kleiner bedrijf of iemand die alleen werkt stukken goedkoper uit.
 • Werken met een groter team kan nadelig zijn als er een expertise tijdelijk wegvalt wegens ziekte of zwangerschap. De deadline van het totaalproduct kan dan in gevaar komen of de kwaliteit kan in het geding komen. Samenwerken en taken overdragen wordt dan essentieel.

Waarom is het aanbod van Traffic Leaders uniek?

Het aanbod is – kort gezegd – niet uniek. Je hebt veel bedrijfjes die deze services al dan niet gecombineerd of in een pakket aanbieden. Het fijne van Traffic Leaders is dat je eerst kunt aftasten wat voor jouw website het meest gaat opleveren. Zodra dit ook blijkt te zijn, kun je alsnog beslissen om de samenwerking met het team uit te breiden en je succes te vergroten.

Wel handig is de mogelijkheid om echt alles van je website aan hen uit te besteden. Als je hier budget voor hebt, is dit een ideale oplossing om je website zo snel mogelijk live te laten gaan. Ook bij knelpunten draag je deze dan over aan Traffic Leaders. Achter de schermen kunnen zij dan weer aan de slag om problemen te verhelpen of je website van andere handige tools te voorzien.

Voor wie is Traffic Leaders geschikt?

Iedereen die op zoek is naar een bepaald deel van digitale marketing of het totaalpakket uit handen wil geven, kan terecht bij Traffic Leaders. Van advertenties, copywriting, social media en SEO; je hoeft je nergens meer druk over te maken.

Ook is het prettig dat je met een jong team werkt. Deze mensen hebben vaak veel sneller door wat er verandert op digitaal gebied en pikken dit veel sneller op. Ze zijn ook sneller bereid om bij te leren en veel energieker en dat voel je. Werken met een jong team is ook voor jezelf motiverend en het resulteert in een goed eindproduct.

Wat moet je kunnen om diensten van Traffic Leaders af te nemen?

Je moet vooral goed weten wat je wilt. Gaat het om een hele website bouwen en vullen? Welke capaciteiten heb je zelf en heb je hier ook ruimte in je agenda voor? Of heb je al een website, maar merk je dat er te weinig bezoekers komen? Om te weten wat je wilt, moet je je eigen startsituatie en de stand van zaken omtrent je website weten.

Sommige mensen beginnen namelijk zelf met het bouwen van een website, maar komen er al snel achter dat het toch niet zo makkelijk is als het lijkt. Of er verandert iets in de privésituatie waardoor er tijdgebrek is ontstaan. Je wilt dan wat je wel al voor elkaar hebt gekregen niet zomaar overboord gooien. Door in gesprek te gaan met Traffic Leaders, kunnen zij aangeven wat op welke manier nog te gebruiken is.

Vergeet ook niet door te vragen of om voorbeelden te vragen als bepaalde terminologie je niet duidelijk is. Marketing op zich kan al lastig zijn, maar als het om digitale marketing gaat is dat nog een niveau moeilijker. Je kunt ook zelf met voorbeelden komen (vanuit je eigen idee voor een website) en dan vragen hoe je iets voor je moet zien.

Voor de rest gaat het vooral om je budget. Het valt of staat met het bedrag dat je maandelijks vrij kunt maken voor de dienstverlening die er geboden wordt. Kwaliteit kost geld en je kunt eigenlijk pas na een aantal maanden live te zijn gegaan met je website (en meer traffic te zien) concluderen of je tevreden bent met waar je voor betaald hebt.

Ervaringen van anderen met Traffic Leaders

 • Facebook.com heeft geen reviews van Traffic Leaders. Er zijn 140 likes and 155 volgers. Dit lijkt heel weinig en eigenlijk geeft dit ook geen representatief beeld, want ze geven zelf al aan dat ze weinig op Facebook posten, vanwege de goedfunctionerende en professionele website. Wil iemand wel op Facebook de activiteiten van Traffic Leaders volgen? Dan is het account van Youri Meuleman op Instagram interessanter.
 • Concrete ervaringen met de producten en diensten van Traffic Leaders vind je alleen op hun eigen website. Deze ervaringen zijn positief, vooral door de manier waarop het contact verloopt en de eindresultaten die bereikt worden.

Conclusie: wel of geen gebruik maken van de producten of diensten van Traffic Leaders?

Wil je totaal geen zorgen over het complete bouwen van je website en vermarkten van je eigen producten of diensten? Dan ben je bij Traffic Leaders aan het goede adres. Je krijgt er alle takken van sport die van belang zijn voor het goed functioneren van een website en trekt met ondersteunende marketingactiviteiten en – middelen voldoende bezoekers naar je website.

Heb je geen al te ruim budget en wil je toch een stap in de goede richting zetten? Dan kan het team van Traffic Leaders je ook helpen, want dan kun je altijd nog kiezen uit het aanbod om een bepaald doel te behalen. Laat je adviseren en overtuigen van de mogelijkheden die je bij Traffic Leaders hebt. Met de juiste details in je website krijg je zoveel meer terug dan je van te voren kunt bedenken.

Op jouw succes!