Wat zijn de bestbetaalde en meest betrouwbare enquête-sites, waarmee je geld kunt verdienen door mee te doen aan online onderzoekjes? Hier vind je een vergelijkingstool van de top 10 enquête-sites, gebaseerd op ervaringen, reviews en de hoogte van de uitbetalingen. Lees verder…

Gebruik hier de tool om te vergelijken en direct te starten met enquêtes

Best betaalde enquêtes: wat verdien je ermee?

Je kunt leuk ‘biergeld’ verdienen als je onderzoeken gaat invullen voor geld. Dat betekent dat je even een aantal euro’s bij elkaar kunt klikken door je mening te geven. Vaak krijg je er ook waardebonnen voor. Onder andere Toluna staat daar bekend om.

Het is een leuke invulling voor wat extra betaald thuiswerk als je niks te doen hebt. Wij hebben in ieder geval de best betalende enquête-sites hierboven op een rijtje gezet.

Ervaringen en reviews over de best betaalde enquêtes

Wanneer we naar de ervaringen van de gebruikers vragen, melden we uiteraard als eerste dat het hier echt om kleingeld gaat dat ze bij elkaar kunnen verdienen. De ervaringen van gebruikers zijn desondanks over het algemeen erg positief, maar ze weten wel allemaal dat het slechts om ‘biergeld’ gaat. Je kunt er een paar biertjes mee verdienen. Je weet bovendien waar je aan toe bent doordat je precies kunt lezen hoeveel minuten een enquête duurt en hoeveel punten/geld het oplevert.

Toluna, Moborg, Panelclix, Samsam, Kantar, Panelwizard, Surveybee, GFK…

Er zijn veel keuzes, maar welke kies je? Wat zijn betrouwbare enquête-sites? Volgens onze tool is Toluna, Mysurvey, GlobalTestMarket, I-Say, Opinieland, Samsam, Panelclix, Vava en GFK de beste en meest betrouwbare platforms.

Enquête invullen voor geld? Begin via bovenstaande tool en meld je aan

Wil je beginnen met enquêtes invullen voor geld? Als je via bovenstaande tool een favoriet enquêteplatform hebt gekozen, kun je je gaan aanmelden op die site, waarna je direct online enquêtes kunt gaan invullen.

Gebruik hierboven onze top 10-vergelijker op basis van ervaringen en reviews en begin met het invullen van vragenlijsten voor geld. Op jouw succes met biergeld – maar dan in ieder geval wel met de beste enquête-sites!