Is Lifestyle Of Business (LSOB) een goede partij om van te leren en om coaching van te nemen? Wat kun je verwachten van hun producten, opleiding en coaching? Welkom bij onze review over Lifestyle Of Business. Lees verder…

Inhoud van deze pagina:

Helpt Lifestyle of Business onze bedrijven nou serieus verder naar de growup-fase?

Behoor jij tot de 96% van de ondernemers die minder vrijheid ervaart binnen zijn eigen onderneming dan hij van tevoren had gedacht? Had je er meer van verwacht? Je kunt je dromen van een eigen onderneming die je zakelijk en persoonlijk succes biedt realiseren met een coaching traject van Lifestyle of Business.

De online programma’s zijn gericht op ondernemers die hun bedrijf willen ontwikkelen en meer vrijheid willen ervaren in hun werk. Eigenaren Jeanet Wolf en John Slabbekoorn hebben zelf ervaring in het runnen van een succesvol, locatie onafhankelijk bedrijf. Met kennis en kunde helpen ze jou graag bij het behalen van jouw zakelijke en persoonlijke doelen. De coaching trajecten zijn geschikt voor ondernemers met diverse (online en offline) expertises en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Onze videoreview over Lifestyle Of Business

LSOB: Lifestyle of Business uitgebreid besproken en beoordeeld

LSOB is de afkorting van Lifestyle of Business. Het staat voor een methode die jou van deskundige vakman moet laten doorgroeien naar een leider binnen je bedrijf, of een deskundige en proactieve ondernemer. Dit gebeurt aan de hand van Business Consults en Performance Coaching. Je zou alle aspecten van je leven verbeteren. Klinkt veelbelovend. Tijd om de cursus in de praktijk te beoordelen? In dit review vind je uitgebreide resultaten.

Onze zoektocht naar de beste business opleidingen

Als ondernemer, of zelfs als vakman, is het niet altijd makkelijk je hoofd boven water te houden. De concurrentie is vaak moordend. Tegenwoordig draait het niet alleen meer om wat je kunt, maar ook om hoe je je vaardigheden kunt communiceren met anderen. Kortom: je moet jezelf in de kijker spelen. Dat is precies wat business opleidingen je aanleren. Denk je aan een businessopleiding of cursus, dan kom je vervolgens al snel bij Lifestyle of Business uit.

Waarom wij als business opleiding reviewer uit de voeten kunnen

Show en image: het zijn voor ons geen onbekende begrippen. Wij weten geen ander hoe je jezelf of je vaardigheden in de picture moet spelen en hoe je structureel een netwerk op kunt bouwen. Als reviewredactie zijn wij voortdurend bezig met actie-reactie en spelen we in op de behoefte van ons publiek. Met andere woorden: qua mens- en businesskennis zit je bij ons goed.

Het aanbod ondernemersopleidingen kritisch bekeken

Natuurlijk moet je het aanbod ondernemersopleidingen kritisch bekijken. Want ja, is het wel mogelijk iedereen in een succesvolle ondernemer of voorbeeldmedewerker om te scholen? Iedereen zit anders in elkaar. De beste vakmannen zijn niet altijd de beste mediafiguren. We hopen daarom dat Lifestyle of Business hier op inspringt en inspeelt op het karakter van mensen.

Hoe ondernemersopleidingen ons wat huiverig maakten

Jij een succesvol ondernemer, jij een succesvol ondernemer en jíj succesvol ondernemer! Het klinkt allemaal wat veelbelovend, want al dat succes en “vrijheid in je leven” dat je wordt voorgeschoteld is natuurlijk fantastisch. Jij wilt ook vrij zijn. Maar hoe vrij ben je echt in het leven? Als mens ben je altijd van anderen afhankelijk. Een goede opleiding houdt het realistisch en gaat voor bescheiden succesjes: je krijgt handvaten om jezelf te profileren.

Wat belooft een ondernemersopleiding zoal? Betrouwbaar of totaal niet?

Lifestyle of Business (en concurrenten) zullen je graag vertellen dat succes een lifestyle is. Natuurlijk komt er ook veel geluk bij kijken. Plus het is maar net hoe je succes definieert. Dus? Gaat de opleiding jou in een maatvorm gieten of krijg je de vrijheid de beste versie van jezelf te zijn?

Deze criteria maken voor ons een goede ondernemersopleiding

Een goede ondernemingsopleiding focust in ieder geval op het volgende:

 • De kennis die met je gedeeld wordt, moet voor een eerlijke prijs beschikbaar worden gesteld

 • Er moet goed gekeken worden naar de individuele situatie en de persoonlijkheid van de cursist

 • De cursist moet eigen leerdoelen kunnen stellen en er moet begeleiding zijn om die te realiseren

 • Over het algemeen moet er goede ondersteuning zijn voor cursisten die zitten met vragen of tegen een probleem aanlopen

 • De beste ondernemingsopleidingen bieden oplossingen voor de lange termijn

 • Er moet voldoende vaart in de cursus zitten, plus er moet ondersteunend materiaal als video’s worden aangeboden

 • Er moeten mogelijkheden zijn om met medecursisten of experts in contact te treden

 • Levenslang toegang tot bepaalde video’s en documenten is een mooie bonus.

Lifestyle of Business in de praktijk: wat onze onderzoeksdata uitwijzen

Als wij schrijven over ons onderzoek naar Lifestyle of Business, dan bedoelen we ook echt een praktijkonderzoek: vandaar dat één van onze redactieleden de cursus heeft doorlopen. De opgedane kennis en inzichten zijn in de groep gegooid, waarna we deze over een periode van weken in praktijk hebben gebracht. Aan de hand van onze ervaringen is dit review geschreven.

In het kort: wat is LSOB precies?

LSOB is, naar eigen zeggen, een simpele strategie die jou helpt afkomen van het gevoel dat je altijd druk, druk, druk bent (of zou moeten zijn). Je leert uitgaan van het principe dat een bedrijf in dienst van jou staat, in plaats van andersom. Lifestyle of Business heeft tot streven ondernemers meer misbaar te maken binnen hun bedrijf. Iedereen is uniek. De cursus streeft naar het tegenovergestelde van eenheidsworst en “bricks in the wall”.

De bedenkers achter Lifestyle of Business

In 2012 moest Jeanet Wolf vanwege gezondheidsredenen stoppen met haar paardentraining bedrijf en begon zij een diëtistenpraktijk met webshop. Later breidde zij haar activiteiten uit met een sportschool, een atletenteam en coaching. In 2015 stapte John Slabbekoorn in het bedrijf en nam onder andere de marketing en financiële taken over. Het bedrijf kickassleven.nl werd geboren en er werd zoveel mogelijk ingezet op locatie onafhankelijk ondernemerschap. Het team werd uitgebreid met een Virtual Assistent. Daarna groeide het bedrijf steeds verder en werd het team verder uitgebreid. De naam van het bedrijf werd veranderd naar Lifestyle of Business. Lifestyle of Business werkt samen met online en offline ondernemers in diverse bedrijfstakken.

Lifestyle of Business is eigenlijk bij toeval ontstaan, na een noodlottig ongeluk en de les dat ondernemers niet onmisbaar moeten zijn binnen hun eigen bedrijf. Dat klinkt misschien gek, maar als jij als baas onmisbaar bent, liggen alle praktijken stil als je wegvalt. Dit is precies wat de oprichters Jeanet en John concludeerden toen zij na een val van een paard haar rug brak. Het huidige Lifestyle of Business stond eerst onder de naam “KickaSSLeven” bekend.

Wat biedt Lifestyle of Business? Aanbod van LSOB producten

Lifestyle of Business biedt meerdere diensten aan om ondernemers te helpen meer misbaar te worden binnen hun eigen bedrijf. Wat die diensten precies inhouden, bespreken we hier in detail.

Lifestyle of Business biedt diverse trainingstrajecten waarmee ondernemers leren misbaar te worden voor hun bedrijf en zo een grote mate van vrijheid vergaren. Het trainingstraject is persoonlijk en op maat gemaakt. Het traject bestaat uit vier niveaus waarbij deelname afhankelijk is van de omzet die je momenteel jaarlijks maakt. Op die manier word je opgeleid voor ‘zakelijk leiderschap op slippers’. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een klassikaal traject of 1 op 1 coaching met Jeanet of John. Het coaching traject combineert zakelijke strategieën met levenslessen en een sportersmentaliteit.

Vier niveaus:

 • Persoonlijk leiderschap op slippers
 • Introtraject op slippers
 • MBA op slippers
 • Zakelijk leiderschap op slippers

Je kunt bij Lifestyle of Business kiezen tussen verschillende online trajecten waarbij Persoonlijk leiderschap op slippers het belangrijkste is. Daarnaast kun je kiezen voor de online programma’s Productiviteit op slippers, Sales op slippers en Gelukkig ondanks alles. Je volgt het traject op het online platform Lifestyle of Business University. In de webshop zijn diverse producten te vinden waarmee je de theorie in de praktijk kunt brengen. Voor een groepstraject kies je het programma Accountability op slippers. De 1 op 1 coaching is alleen weggelegd voor ondernemers met een omzet van meer dan 100k per jaar.

 • Persoonlijk leiderschap op slippers
 • Accountability op slippers
 • 1 op 1 coaching
 • Doe het zelf producten
 • Fysieke producten

Persoonlijk leiderschap op slippers

Het coachingtraject Persoonlijk leiderschap op slippers bestaat uit vier kernelementen:

Relaxed vlammen
Veel ondernemers hebben het gevoel continu aan te moeten staan voor hun bedrijf en kunnen daardoor moeilijk de balans vinden tussen werk en privé. Het coaching traject leert je hoe je rust in kunt plannen en een continu vakantiegevoel kunt creëren. Het helpt je om je fit en energiek te voelen zodat je kunt vlammen voor je bedrijf. Relaxed vlammen wordt dit genoemd.

Onbewogen veerkracht
Een ander aspect van het coaching traject is door veerkracht gefocust te blijven op je einddoel: het realiseren van een winstgevende onderneming. Je leert hoe je bij tegenslag altijd het beste uit jezelf kunt blijven halen door het sturen van je gevoelens en gedachten. Dit helpt niet alleen bij het behalen van maximaal succes in je bedrijf, maar ook op andere vlakken van je leven.

Begrensde vrijheid
In deze module leer je hoe je kunt investeren in je leiderschap zodat je niet langer krampachtig probeert alle ballen in de lucht te houden en alles slechts matig doet. Je leert welke strategische stappen je kunt zetten om je bedrijf te laten groeien, je financiën onder controle te krijgen en hierbij minder stress te ervaren.

Comfortabel Discomfort
Veel ondernemers voelen zich niet comfortabel bij het uitbesteden en delegeren van taken en willen alles zelf doen. Bovendien is het investeren in jezelf als ondernemer iets wat veel ondernemers vergeten of nalaten. In deze module leer je in jezelf te investeren waardoor je vooruit zult gaan als ondernemer, maar ook het effect zal ervaren op je gezondheid en je relaties.

Om het traject Persoonlijk leiderschap op slippers te kunnen volgen, worden geen omzeteisen gesteld.

Bonussen
Naast het trainingstraject kun je gebruikmaken van drie bonussen. Ten eerste krijg je de beschikking over een groot aantal boeken, video’s, podcasts, luisterboeken en samenvattingen van de managementboeken om te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt er content gedeeld van experts die jij in kunt zetten voor je bedrijf. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan informatie over online marketing, LinkedIn en SEO. Tot slot krijg je toegang tot meer dan 80 trainingen en Q&A’s zodat je jouw kennis en vaardigheden nog verder uit kunt breiden.

Accountability op slippers

Kleine ondernemers met een omzet van minimaal 3k kunnen de groepstraining Accountability op slippers volgen. Dit is een training die specifiek is samengesteld voor kleine ondernemers die mensen met een zelfde missie missen in hun omgeving en als een team aan de slag willen gaan. Accountability op slippers biedt drie elementen:

 • Accountability: Iedere meeting worden er opnieuw doelen gesteld en wordt er geëvalueerd of je de gestelde doelen behaald hebt. Hierdoor raak je gemotiveerd om je doelen na te streven, je moet er immers elke meeting verslag over doen. Dit helpt je om concrete stappen te zetten binnen je onderneming.
 • Begeleiding: Je leert niet alleen van elkaar, maar krijgt door middel van 1 op 1 sessies ook de juiste kennis en motivatie om theorie om te zetten in de praktijk.
 • Connecties: Door deel te nemen aan een groepstraject breid je jouw netwerk uit en leer je mensen kennen met andere expertises. Je kunt elkaar vanuit de eigen expertise verder helpen.

1 op 1 coaching

Ondernemers die meer dan 100k per jaar omzetten, kunnen gebruikmaken van 1 op 1 coaching. In dit traject dat minimaal zes maanden duurt, werk je samen met Jeanet Wolf of John Slabbekoorn aan je kwaliteiten als leider, je zakelijke strategieën en andere elementen die je helpen om je onderneming op te schalen. Op die manier wordt je onderneming minder afhankelijk van jouw vakmanschap en zal je meer vrijheid ervaren. In de praktijk is gebleken dat er minimaal zes maanden nodig zijn om de nieuwe strategie te implementeren in je bedrijf en resultaat te kunnen boeken.

Doe het zelf producten

Naast de coachingstrajecten biedt Lifestyle of Business ook diverse producten aan waarmee je zelfstandig je ondernemerskwaliteiten kunt ontwikkelen:

 • Sales op slippers: Sales wordt vaak geassocieerd met irritant verkoopgedrag. Met de methode van Lifestyle of Business leer je echter je dienst of product te verkopen zonder dat het als verkopen voelt. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen klant worden van jouw bedrijf.
 • Productiviteit op slippers: Wil jij ook meer gedaan krijgen zonder dat je gestrest raakt? Met dit online programma leer je productiever te worden zonder dat je in hoeft te leveren op ontspanning.
 • Gelukkig ondanks alles: In dit online programma leer je hoe je het leven kunt gaan leiden dat je altijd al had willen leiden. Je ontwikkelt je niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk en spiritueel vlak.

Fysieke producten

Ben je op zoek naar producten waarmee jij een aantal basiselementen uit de theorie van Lifestyle of Business in de praktijk kunt brengen? Dan kun je in de webshop een aantal artikelen aanschaffen. Ten eerste is er Action Planner waarmee uitzichtloze to do listen tot het verleden behoren. Wil jij jouw ideeën bundelen in een notitieboek, dan kun je bij Lifestyle of Business een originele journal aanschaffen. Tot slot kun je met de Success Forecast elke dag vlammen binnen je onderneming. Als je alle producten bestelt krijg je korting op de aanschafprijs en ontvang je het boek In 5 Stappen van Vakman doorgroeien naar Leider in je bedrijf, een pen en een USB-stick cadeau.

Geluk Ondanks Alles Gratis Mailcursus

De gratis mailcursus helpt je met het vinden van geluk in zeven verschillende stap:

 • Focust op hoe gedachten en emoties je werk en werkplek beïnvloeden
 • Leert je tot de kern van een ‘probleem’ op de werkvloer te komen
 • Deze mailcursus wordt gebundeld met een gratis e-boek
 • Ook de mailcursus zelf is helemaal gratis.

Gratis Groei mails: Lifestyle of Business

De Gratis Groei mails worden verstuurd aan cursisten. Ze zitten propvol persoonlijke verhalen, die nieuwe inzichten illustreren. Ook vind je in de mails verschillende video’s, tips, stappenplannen, artikelen, podcasts en zelf worskheets om jezelf als ondernemer (werk én privé) te ontwikkelen.

Podcast shows Lifestyle of Business

De podcasts vormen een leuk extraatje, die op de website van Lifestyle of Business gratis toegankelijk zijn. Deze podcasts bespreken allerlei aspecten van ondernemen en zelfstandig zijn. Je leert hoe je met beide voeten op de grond onafhankelijk kunt zijn en leert rust vinden in het leven.

Onze ervaringen en bijbehorende resultaten

Onze ervaringen met Lifestyle of Business zijn niet tegengevallen. In eerste instantie dachten we dat dit een cursus was vooral vóór en dóór zakenmannen in pakken. Maar uit het verhaal van de oprichters blijkt dat zij eigenlijk hele gewone mensen zijn, weliswaar met een goed neusje voor ondernemen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij de gemiddelde vakman van de juiste inzichten en mindset kunnen voorzien. De cursus nodigt zeker uit tot zelfreflectie.

Welke kosten maak je bij Lifestyle of Business

Bij Lifestyle of Business betaal je voor een programma als “Gelukkig ondanks alles”. Met een abonnement krijg je toegang tot alle diensten op het platform. Gelukkig ondanks alles vraagt om een maandelijkse investering van 49,95 euro. Of je dat de investering waard vindt, is aan jou.

Je kunt het coaching traject Persoonlijk leiderschap op slippers volgen voor €425. Je krijgt dan direct toegang tot alle trainingen en het bonusmateriaal. Je kunt vervolgens zelf bepalen hoeveel uur je per week besteedt aan het traject. Je krijgt voor dit bedrag levenslang toegang tot alle content. Het is daarmee een lage investering die zich zeker terug zal betalen als je de kennis eigen maakt.

De online programma’s Sales op slippers en Productiviteit op slippers kosten €425 per stuk. Voor het volgen van het programma Gelukkig ondanks alles betaal je maandelijks €49,95.

Voor Accountability op slippers en 1 op 1 coaching worden geen prijzen gegeven. In een persoonlijk gesprek worden de financiële aspecten van deze trajecten besproken.

Lifestyle of Business hanteert regelmatig actieprijzen en early bird kortingen waardoor het volgen van een online training nog voordeliger wordt. Houd de website in de gaten voor actuele prijswijzigingen.

Is Lifestyle of Business zijn geld waard?

Voor een programma als Gelukkig ondanks alles van Lifestyle of Business geldt dat hoe actiever je gebruik maakt van het programma, hoe eerder je je kosten hebt terugverdiend. Je moet de investering van 49,95 zien als investering in jezelf, want anders is het de kosten niet waard.

Ons oordeel over de verschillende producten en aanbiedingen

Om onafhankelijk en zelfstandig te worden, zijn verschillende zaken nodig. Lifestyle of Business biedt daarom verschillende diensten aan die jou gaan helpen steviger in je schoenen te staan als ondernemer. Wat die diensten precies zijn, bespreken we uitgebreid hieronder.

Eén op één coaching

Eén-op-één coaching is letterlijk wat de naam al aangeeft, coaching van één coaching op één coachee. Voor veel studenten is dit de meest waardevolle vorm van contact, omdat er het meest wordt ingegaan op jouw persoonlijke situatie en je alle ruimte krijgt om vragen te stellen.

All-in 1-op-1 Coaching & Consultancy

De Consultancy heeft tot doel zorgen voor winstgevende strategieën en een geolied team in je bedrijf. Hoe dat bereikt wordt?

 • Aan de hand van uitgebreide één-op-één begeleiding: 2, 6 of 12 maanden

 • Je krijgt sowieso eens in de 14 dagen een gesprek

 • Je krijgt toegang tot de content die op het platform staat

 • Als omzeteis om je aan te melden geldt wel dat je minstens 100.000 euro per jaar omzet

1-op-1 kennismaking met John (Gratis)

Het gratis kennismakingsgesprek duurt maar liefst 45 minuten en is heel uitgebreid te noemen. In dit gesprek wordt uitgebreid de tijd genomen om in kaart te brengen wat jouw situatie is. Oprichter John werkt vanuit het principe “je weet niet wat je niet weet”. Samen weet je altijd meer. Twee paar ogen zien meer dan één. Kortom: het loont om te sparren over thema’s.

8 maanden traject: MBA op slippers

Wat MBA op slippers je te bieden heeft, is het volgende:

 • Een maandelijkse online groepstraining van enkele uren, waarin met de content de diepte wordt ingegaan
 • Er worden gezamenlijke opdrachten gemaakt
 • Oprichters John en Jeanet geven persoonlijke feedback
 • Het gehele traject van liefst 8 maanden kent een sterke persoonlijke focus
 • Dit traject is bedoeld voor ondernemers met wat ervaring, dus geen ondernemers die net starten
 • Videotraining vindt plaats aan de hand van 4 logische modules
 • Met de Early Bird Deal betaal je 500 euro voor MBA op slippers.  

Wat maakt Lifestyle of Business uniek ten opzichte van de concurrent?

Lifestyle of Business combineert lessen uit de zakenwereld, met de wereld van ontspanning. Ook speelt de winnaarsmentaliteit uit de sportwereld een grote rol. Het fijne van LSOB is dat er een sterke persoonlijke focus is. Er worden ervaringen uit de verschillende branches (waar de oprichters ook zelf actief in zijn geweest). LSOB is meer dan alleen leren ondernemen. Het is leren leven.

Een expert aan het woord over LSOB

Voor we in het wilde weg aan ons review zijn gaan tikken, hebben we eerst een expert om advies gevraagd. Deze wist ons in ieder geval te vertellen dat LSOB in korte tijd al erg hoog staat aangeschreven. De expert heeft vooral waardering voor hoe je een onderneming stabieler kunt maken door te leren delegeren. Door breder te denken dan je ‘eigen’ succes.

Waarom kiezen voor een betaalde cursus van Lifestyle of Business en geen gratis Google of YouTube cursus?

Het spreekt voor zich dat Lifestyle of Business een veel volledig beeld kan schetsen van wat de precieze probleemstelling is binnen jouw bedrijf of leven. Daarbij is het van onschatbare waarde dat je rechtstreekse coaching gesprekken kunt voeren met de specialisten. Als je een gratis cursusje volgt of hier en daar wat informatie zoekt, zul je die persoonlijke begeleiding nooit krijgen.

De supportafdeling van Lifestyle of Business: goed of niet?

LSOB geeft aan graag met je in contact te komen. Het wordt gewaardeerd dat je contact opzoekt. Mocht je begeleiding willen, dan kun je via een button op de contactpagina een gesprek inplannen. Voor andere vragen kunt je een formulier invullen, een mail sturen naar [email protected] of een WhatsApp bericht sturen naar +316-30 20 71 94. De belofte is in ieder geval dat je binnen 24 uur reactie krijgt. Toen we contact opzochten, was dit ook het geval.

Voor wie is Lifestyle of Business geschikt?

Lifestyle of Business richt zich op ondernemers die zich willen doorontwikkelaars. Behalve vakman ben je, als je een eigen bedrijf heeft, ook ondernemer. Dat brengt weer andere uitdagingen met zich mee. Lifestyle op Business gaat je hier aan de hand van begeleiding mee helpen.

Lifestyle of Business richt zich op ondernemers waarbij het bedrijf vrijwel volledig afhankelijk is van hun vakmanschap. Hierdoor heeft het bedrijf moeite om vanuit de start-up fase over te gaan naar de grow-up fase. Er wordt weinig vrijheid ervaren door de ondernemer, terwijl er wel hard gewerkt wordt. Met het coaching traject van Lifestyle of Business leer je als ondernemer bijvoorbeeld om verschillende taken te delegeren en daardoor misbaar te worden voor je bedrijf. Lifestyle of Business richt zich ook op offline ondernemingen die door de aard van hun werkzaamheden niet of onvoldoende (kunnen) profiteren van online marketingstrategieën.

Welke investering is een vereiste?

De diensten van LSOB zijn niet graag. Onthoud dat de kosten een investering in jezelf zijn. Je leert als ondernemer overleven, wat op termijn moet zorgen voor meer klanten en meer omzet.

Stappenplan: zelf met de kennis en inzichten aan de slag

Dit is wat LSOB voor je doet:

 • Je combineert de succes strategieën uit de zakenwereld, de vrije tijd wereld en de sportwereld
 • Aan de hand van één op één coaching worden jouw vervolg zetten bepaalt
 • Deze vervolgstappen breng je vervolgens in de praktijk: al doende, leert men
 • Aan de hand van jouw praktijkervaringen vindt tijdens het coaching gesprek reflectie plaats.

Updates van Lifestyle of Business

Lifestyle of Business heeft een uitgebreide blog – een database met tal van ontwerpen. Hier vind je informatie over communicatie, over onderneming, over onafhankelijk ondernemen, productiviteit, marketing, klantbeleving, financiën en meer. Het aanbod case studies zal steeds verder uitbreiden, waardoor je altijd up to date zult blijven. De coaching sessies houden de cursus ook actueel: het gaat immers altijd over jouw specifieke omstandigheden.

Reviews van anderen over LSOB

Onlinesucceswijzer.nlOnlinesucceswijzer stelt dat de lessen tijdloos zijn en op iedere vorm van onderneming kunnen worden toegepast, ongeacht je expertise. Er worden eerlijke prijzen gerekend voor de trajecten, zeker in vergelijking met de concurrent. De regelmatige aanbiedingen maken Lifestyle of Business een aantrekkelijke partij.
Degeldwolf.nlDegeldwolf stelt dat LSOB aantrekkelijk is door een goede mix van universele levenslessen en zakelijke aspecten. De producten en trajecten zitten goed in elkaar. Hypes worden vermeden. Alles draait om successen op de lange termijn.
Trustpilot.comOp Trustpilot zijn 587 reviews bekend over Lifestyle of Business. Dit leidt tot een gemiddelde score van maar liefst 4.5 uit 5. Liefst 81% geeft een beoordeling van 5 uit 5 sterren, nog eens 16% geeft LSOB vier sterren. Het aantal onvoldoendes is minder dan 3%.
Bedrijvenconsultant.nlDe reviewer stelt dat Lifestyle of Business trajecten heeft die voor ieder type ondernemer en onderneming geschikt zijn. de trajecten hebben een aantrekkelijke prijs, al ontbreken er sommige prijzen op het platform (voor bijvoorbeeld 1-op-1 coaching). Deze kom je pas in het kennismakingsgesprek te weten.

Klantervaringen met Lifestyle of Business

ervaring over lsob

Klanten van Lifestyle of Business zijn zeer tevreden over de coaching trajecten die het bedrijf biedt. Op Google ontvangt zij zelfs vijf sterren voor het coaching traject, een gemiddelde uit ruim honderd beoordelingen. Klanten geven aan dat zij dankzij het traject meer vrijheid ervaren en tegelijkertijd het maximale uit zichzelf en hun onderneming halen. Met name de omzetgroei die door het volgen van het traject behaald wordt, is een doorslaggevende factor om voor dit traject te kiezen. Overigens is het niet alleen geschikt voor ondernemers die misbaar willen worden binnen hun bedrijf, ook ondernemers die (deels) hun vakmanschap willen blijven uitoefenen vinden in dit online programma de juiste tools om hun onderneming te laten groeien. Het coaching traject is dus een onverdeeld succes te noemen en is een echte aanrader voor iedere ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf wil ontwikkelen.

Bekende alternatieven voor Lifestyle of Business

Beste algemene keuzeUltimate Mastermind (René Kooiman) – richt zich eveneens op een alomvattende succesvolle levensstijl, zowel in de zakelijke als privésfeer.
Onze persoonlijke favorietMPOP (Simone Levie) – succesvol ondernemen en meer ontspanning ervaren, doe je bij Simone Levie.
Beste budgetoptiePlazatalk (Bas Urlings) – hier leer je alles wat je weten moet om met beide voeten op de grond te blijven staan en tegelijkertijd niet aan één locatie gebonden te zijn.

Jouw LSOB vervolgstap

Als je warm bent geworden voor LSOB, is dit het moment om contact op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt liefst 45 minuten en is geheel vrijblijvend. Liever nog even rondkijken? Bekijk dan ook eens wat de genoemde alternatieven te bieden hebben.

FAQ: veel gestelde vragen over Lifestyle of Business

 • Wat is een Lifestyle of Business Slipper Dag?

Tijdens deze dagen laat je de waan van de dag achter je en kun je je met gelijkgestemde cursisten en ondernemers omringen. Samen werk je aan je bedrijf, maar ook aan jezelf. De offline bijeenkomst vind plaats in een kleine groep van maximaal zes man en leidt tot concrete acties.

 • Voor wie is Lifestyle of Business bedoeld?

Speciaal voor iedereen die van de grijze massa wil afwijken. Je leert hoe je binnen je bedrijf misbaar wordt. Er wordt sterk gefocust op teambuilding en strategie. Overkoepelend Leiderschap is hierbinnen een belangrijk begrip. Je leert meer ontspanning op de werkvloer inbouwen.

 • Wat houdt “meer misbaar zijn” in?

Het houdt in dat je je bedrijf kunt laten groeien ook als je zelf niet aanwezig bent. Je leert hoe je binnen je bedrijf een sterk fundament opbouw. Ook leer je je eigen manier van denken en handelen optimaliseren. Zakelijk succes gaat hand in hand met persoonlijke vrijheid.

Conclusie of Lifestyle of Business

Lifestyle of Business biedt een breed assortiment producten en coachingstrajecten waarmee de ondernemer zichzelf kan ontwikkelen zodat het bedrijf uit de start-up fase kan komen. Het bedrijf wordt succesvoller en zal meer omzet genereren terwijl je als ondernemer juist steeds meer rust en vrijheid ervaart. Het traject wordt door klanten zeer goed gewaardeerd en is dan ook een echte aanrader.

Inhoudelijk richt Lifestyle of Business zich niet op hypes, maar baseert het zich op tijdloze lessen uit de zakenwereld (stropdassenwereld), universele levenslessen (slipperwereld) en de sportmentaliteit (sportwereld). Daarmee wordt er een tijdloos traject gecreëerd dat werkzaam is binnen diverse online en offline ondernemingen. De trajecten van Lifestyle of Business zijn daardoor geschikt voor alle ondernemers ongeacht de expertise.

Qua prijs zijn de coachingstrajecten ook erg aantrekkelijk. Bovendien wordt er regelmatig met actieprijzen gewerkt waardoor een coaching traject zoals Persoonlijk leiderschap op slippers slechts €325 kost. Helaas wordt er geen inzicht gegeven in de prijzen van 1 op 1 coaching en het klassikale traject, dus daarvan kunnen we de prijs-kwaliteitverhouding niet bespreken.

Wil je gratis kennismaken met Lifestyle of Business, maar weet je nog niet zeker over het traject bij jou past? Maak dan nu gebruik van de gratis content op hun site. Bovendien kun je verschillende online programma’s 14 dagen gratis uitproberen zonder dat je ergens aan vast zit. Al durven wij wel te stellen dat je na deze proefperiode graag wilt investeren in een levenslang lidmaatschap.

Onze review samengevat

ReviewLifestyle Of Business
SamenvattingWat LSOB differentieert van alle andere ‘goeroes’, is de gedegen basis. De trainers van Lifestyle Of Business zijn daadwerkelijk academisch geschoolde zakenmensen en ze hebben vanuit die basis zeer interessante ondernemerscursussen gemaakt. Dit is een verademing ten opzichte van alle zweverige business-goeroes waar we zowat door omver gelopen worden. LSOB is wat ons betreft een aanrader voor elke serieus ingestelde ondernemer die voldoende omzet draait. Een investering in LSOB helpt je als ondernemer jezelf te overstijgen en naar het volgende niveau toe te groeien.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.2 (van de 10)
StartenStart hieronder met het beste materiaal van LSOB

Programma’s:

Fysieke producten:

Gratis:

Op jouw succes!