Is Lifestyle Of Business (LSOB) een goede partij om van te leren en om coaching van te nemen? Wat kun je verwachten van hun producten, opleiding en coaching? Welkom bij onze review over Lifestyle Of Business. Lees verder…

Helpt Lifestyle of Business onze bedrijven nou serieus verder naar de growup-fase?

Behoor jij tot de 96% van de ondernemers die minder vrijheid ervaart binnen zijn eigen onderneming dan hij van tevoren had gedacht? Had je er meer van verwacht? Je kunt je dromen van een eigen onderneming die je zakelijk en persoonlijk succes biedt realiseren met een coaching traject van Lifestyle of Business.

De online programma’s zijn gericht op ondernemers die hun bedrijf willen ontwikkelen en meer vrijheid willen ervaren in hun werk. Eigenaren Jeanet Wolf en John Slabbekoorn hebben zelf ervaring in het runnen van een succesvol, locatie onafhankelijk bedrijf. Met kennis en kunde helpen ze jou graag bij het behalen van jouw zakelijke en persoonlijke doelen. De coaching trajecten zijn geschikt voor ondernemers met diverse (online en offline) expertises en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Onze videoreview over Lifestyle Of Business

Wat biedt Lifestyle of Business?

Lifestyle of Business biedt diverse trainingstrajecten waarmee ondernemers leren misbaar te worden voor hun bedrijf en zo een grote mate van vrijheid vergaren. Het trainingstraject is persoonlijk en op maat gemaakt. Het traject bestaat uit vier niveaus waarbij deelname afhankelijk is van de omzet die je momenteel jaarlijks maakt. Op die manier word je opgeleid voor ‘zakelijk leiderschap op slippers’. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een klassikaal traject of 1 op 1 coaching met Jeanet of John. Het coaching traject combineert zakelijke strategieën met levenslessen en een sportersmentaliteit.

Vier niveaus:

 • Persoonlijk leiderschap op slippers
 • Introtraject op slippers
 • MBA op slippers
 • Zakelijk leiderschap op slippers

Je kunt bij Lifestyle of Business kiezen tussen verschillende online trajecten waarbij Persoonlijk leiderschap op slippers het belangrijkste is. Daarnaast kun je kiezen voor de online programma’s Productiviteit op slippers, Sales op slippers en Gelukkig ondanks alles. Je volgt het traject op het online platform Lifestyle of Business University. In de webshop zijn diverse producten te vinden waarmee je de theorie in de praktijk kunt brengen. Voor een groepstraject kies je het programma Accountability op slippers. De 1 op 1 coaching is alleen weggelegd voor ondernemers met een omzet van meer dan 100k per jaar.

 • Persoonlijk leiderschap op slippers
 • Accountability op slippers
 • 1 op 1 coaching
 • Doe het zelf producten
 • Fysieke producten

Persoonlijk leiderschap op slippers

Het coachingtraject Persoonlijk leiderschap op slippers bestaat uit vier kernelementen:

Relaxed vlammen
Veel ondernemers hebben het gevoel continu aan te moeten staan voor hun bedrijf en kunnen daardoor moeilijk de balans vinden tussen werk en privé. Het coaching traject leert je hoe je rust in kunt plannen en een continu vakantiegevoel kunt creëren. Het helpt je om je fit en energiek te voelen zodat je kunt vlammen voor je bedrijf. Relaxed vlammen wordt dit genoemd.

Onbewogen veerkracht
Een ander aspect van het coaching traject is door veerkracht gefocust te blijven op je einddoel: het realiseren van een winstgevende onderneming. Je leert hoe je bij tegenslag altijd het beste uit jezelf kunt blijven halen door het sturen van je gevoelens en gedachten. Dit helpt niet alleen bij het behalen van maximaal succes in je bedrijf, maar ook op andere vlakken van je leven.

Begrensde vrijheid
In deze module leer je hoe je kunt investeren in je leiderschap zodat je niet langer krampachtig probeert alle ballen in de lucht te houden en alles slechts matig doet. Je leert welke strategische stappen je kunt zetten om je bedrijf te laten groeien, je financiën onder controle te krijgen en hierbij minder stress te ervaren.

Comfortabel Discomfort
Veel ondernemers voelen zich niet comfortabel bij het uitbesteden en delegeren van taken en willen alles zelf doen. Bovendien is het investeren in jezelf als ondernemer iets wat veel ondernemers vergeten of nalaten. In deze module leer je in jezelf te investeren waardoor je vooruit zult gaan als ondernemer, maar ook het effect zal ervaren op je gezondheid en je relaties.

Om het traject Persoonlijk leiderschap op slippers te kunnen volgen, worden geen omzeteisen gesteld.

Bonussen
Naast het trainingstraject kun je gebruikmaken van drie bonussen. Ten eerste krijg je de beschikking over een groot aantal boeken, video’s, podcasts, luisterboeken en samenvattingen van de managementboeken om te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt er content gedeeld van experts die jij in kunt zetten voor je bedrijf. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan informatie over online marketing, LinkedIn en SEO. Tot slot krijg je toegang tot meer dan 80 trainingen en Q&A’s zodat je jouw kennis en vaardigheden nog verder uit kunt breiden.

Accountability op slippers

Kleine ondernemers met een omzet van minimaal 3k kunnen de groepstraining Accountability op slippers volgen. Dit is een training die specifiek is samengesteld voor kleine ondernemers die mensen met een zelfde missie missen in hun omgeving en als een team aan de slag willen gaan. Accountability op slippers biedt drie elementen:

 • Accountability: Iedere meeting worden er opnieuw doelen gesteld en wordt er geëvalueerd of je de gestelde doelen behaald hebt. Hierdoor raak je gemotiveerd om je doelen na te streven, je moet er immers elke meeting verslag over doen. Dit helpt je om concrete stappen te zetten binnen je onderneming.
 • Begeleiding: Je leert niet alleen van elkaar, maar krijgt door middel van 1 op 1 sessies ook de juiste kennis en motivatie om theorie om te zetten in de praktijk.
 • Connecties: Door deel te nemen aan een groepstraject breid je jouw netwerk uit en leer je mensen kennen met andere expertises. Je kunt elkaar vanuit de eigen expertise verder helpen.

1 op 1 coaching

Ondernemers die meer dan 100k per jaar omzetten, kunnen gebruikmaken van 1 op 1 coaching. In dit traject dat minimaal zes maanden duurt, werk je samen met Jeanet Wolf of John Slabbekoorn aan je kwaliteiten als leider, je zakelijke strategieën en andere elementen die je helpen om je onderneming op te schalen. Op die manier wordt je onderneming minder afhankelijk van jouw vakmanschap en zal je meer vrijheid ervaren. In de praktijk is gebleken dat er minimaal zes maanden nodig zijn om de nieuwe strategie te implementeren in je bedrijf en resultaat te kunnen boeken.

Doe het zelf producten

Naast de coachingstrajecten biedt Lifestyle of Business ook diverse producten aan waarmee je zelfstandig je ondernemerskwaliteiten kunt ontwikkelen:

 • Sales op slippers: Sales wordt vaak geassocieerd met irritant verkoopgedrag. Met de methode van Lifestyle of Business leer je echter je dienst of product te verkopen zonder dat het als verkopen voelt. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen klant worden van jouw bedrijf.
 • Productiviteit op slippers: Wil jij ook meer gedaan krijgen zonder dat je gestrest raakt? Met dit online programma leer je productiever te worden zonder dat je in hoeft te leveren op ontspanning.
 • Gelukkig ondanks alles: In dit online programma leer je hoe je het leven kunt gaan leiden dat je altijd al had willen leiden. Je ontwikkelt je niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk en spiritueel vlak.

Fysieke producten

Ben je op zoek naar producten waarmee jij een aantal basiselementen uit de theorie van Lifestyle of Business in de praktijk kunt brengen? Dan kun je in de webshop een aantal artikelen aanschaffen. Ten eerste is er Action Planner waarmee uitzichtloze to do listen tot het verleden behoren. Wil jij jouw ideeën bundelen in een notitieboek, dan kun je bij Lifestyle of Business een originele journal aanschaffen. Tot slot kun je met de Success Forecast elke dag vlammen binnen je onderneming. Als je alle producten bestelt krijg je korting op de aanschafprijs en ontvang je het boek In 5 Stappen van Vakman doorgroeien naar Leider in je bedrijf, een pen en een USB-stick cadeau.

Voor wie is Lifestyle of Business?

Lifestyle of Business richt zich op ondernemers waarbij het bedrijf vrijwel volledig afhankelijk is van hun vakmanschap. Hierdoor heeft het bedrijf moeite om vanuit de start-up fase over te gaan naar de grow-up fase. Er wordt weinig vrijheid ervaren door de ondernemer, terwijl er wel hard gewerkt wordt. Met het coaching traject van Lifestyle of Business leer je als ondernemer bijvoorbeeld om verschillende taken te delegeren en daardoor misbaar te worden voor je bedrijf. Lifestyle of Business richt zich ook op offline ondernemingen die door de aard van hun werkzaamheden niet of onvoldoende (kunnen) profiteren van online marketingstrategieën.

De prijs van Lifestyle of Business

Je kunt het coaching traject Persoonlijk leiderschap op slippers volgen voor €425. Je krijgt dan direct toegang tot alle trainingen en het bonusmateriaal. Je kunt vervolgens zelf bepalen hoeveel uur je per week besteedt aan het traject. Je krijgt voor dit bedrag levenslang toegang tot alle content. Het is daarmee een lage investering die zich zeker terug zal betalen als je de kennis eigen maakt.

De online programma’s Sales op slippers en Productiviteit op slippers kosten €425 per stuk. Voor het volgen van het programma Gelukkig ondanks alles betaal je maandelijks €49,95.

Voor Accountability op slippers en 1 op 1 coaching worden geen prijzen gegeven. In een persoonlijk gesprek worden de financiële aspecten van deze trajecten besproken.

Lifestyle of Business hanteert regelmatig actieprijzen en early bird kortingen waardoor het volgen van een online training nog voordeliger wordt. Houd de website in de gaten voor actuele prijswijzigingen.

Klantervaringen met Lifestyle of Business

ervaring over lsob

Klanten van Lifestyle of Business zijn zeer tevreden over de coaching trajecten die het bedrijf biedt. Op Google ontvangt zij zelfs vijf sterren voor het coaching traject, een gemiddelde uit ruim honderd beoordelingen. Klanten geven aan dat zij dankzij het traject meer vrijheid ervaren en tegelijkertijd het maximale uit zichzelf en hun onderneming halen. Met name de omzetgroei die door het volgen van het traject behaald wordt, is een doorslaggevende factor om voor dit traject te kiezen. Overigens is het niet alleen geschikt voor ondernemers die misbaar willen worden binnen hun bedrijf, ook ondernemers die (deels) hun vakmanschap willen blijven uitoefenen vinden in dit online programma de juiste tools om hun onderneming te laten groeien. Het coaching traject is dus een onverdeeld succes te noemen en is een echte aanrader voor iedere ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf wil ontwikkelen.

Over Lifestyle of Business

In 2012 moest Jeanet Wolf vanwege gezondheidsredenen stoppen met haar paardentraining bedrijf en begon zij een diëtistenpraktijk met webshop. Later breidde zij haar activiteiten uit met een sportschool, een atletenteam en coaching. In 2015 stapte John Slabbekoorn in het bedrijf en nam onder andere de marketing en financiële taken over. Het bedrijf kickassleven.nl werd geboren en er werd zoveel mogelijk ingezet op locatie onafhankelijk ondernemerschap. Het team werd uitgebreid met een Virtual Assistent. Daarna groeide het bedrijf steeds verder en werd het team verder uitgebreid. De naam van het bedrijf werd veranderd naar Lifestyle of Business. Lifestyle of Business werkt samen met online en offline ondernemers in diverse bedrijfstakken.

Conclusie of Lifestyle of Business

Lifestyle of Business biedt een breed assortiment producten en coachingstrajecten waarmee de ondernemer zichzelf kan ontwikkelen zodat het bedrijf uit de start-up fase kan komen. Het bedrijf wordt succesvoller en zal meer omzet genereren terwijl je als ondernemer juist steeds meer rust en vrijheid ervaart. Het traject wordt door klanten zeer goed gewaardeerd en is dan ook een echte aanrader.

Inhoudelijk richt Lifestyle of Business zich niet op hypes, maar baseert het zich op tijdloze lessen uit de zakenwereld (stropdassenwereld), universele levenslessen (slipperwereld) en de sportmentaliteit (sportwereld). Daarmee wordt er een tijdloos traject gecreëerd dat werkzaam is binnen diverse online en offline ondernemingen. De trajecten van Lifestyle of Business zijn daardoor geschikt voor alle ondernemers ongeacht de expertise.

Qua prijs zijn de coachingstrajecten ook erg aantrekkelijk. Bovendien wordt er regelmatig met actieprijzen gewerkt waardoor een coaching traject zoals Persoonlijk leiderschap op slippers slechts €325 kost. Helaas wordt er geen inzicht gegeven in de prijzen van 1 op 1 coaching en het klassikale traject, dus daarvan kunnen we de prijs-kwaliteitverhouding niet bespreken.

Wil je gratis kennismaken met Lifestyle of Business, maar weet je nog niet zeker over het traject bij jou past? Maak dan nu gebruik van de gratis content op hun site. Bovendien kun je verschillende online programma’s 14 dagen gratis uitproberen zonder dat je ergens aan vast zit. Al durven wij wel te stellen dat je na deze proefperiode graag wilt investeren in een levenslang lidmaatschap.

Onze review samengevat

ReviewLifestyle Of Business
SamenvattingWat LSOB differentieert van alle andere ‘goeroes’, is de gedegen basis. De trainers van Lifestyle Of Business zijn daadwerkelijk academisch geschoolde zakenmensen en ze hebben vanuit die basis zeer interessante ondernemerscursussen gemaakt. Dit is een verademing ten opzichte van alle zweverige business-goeroes waar we zowat door omver gelopen worden. Aanrader!
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hieronder met het beste materiaal van LSOB

Programma’s:

Fysieke producten:

Gratis:

Op jouw succes!