Zoek je een online marketing-cursus die gratis is en vraag je je af: wat zijn de beste cursussen en mogelijkheden om gratis te leren over marketing? Misschien kon wel een gratis webinar gebruiken over bijvoorbeeld social media, e-mailmarketing of contentmarketing. Je vindt op deze pagina altijd wel iets interessants. Lees verder…

We beginnen met de gratis cursussen en webinars over marketing

Laten we eerst eens kijken welke gratis cursussen er zijn over online marketing. Op het internet zijn veel gratis webinars te vinden waarin een aspect van online marketing diepgaand behandeld wordt.

Gratis boeken over marketing

Goed boek over marketing? Nogmaals extra informatie over de #1 aanrader

Hieronder vind je onze #1 aanrader: het boek dat alles over online marketing samenvat: De Online Marketing Tornado.

online-marketing-tornado-boek-tonny-loorbach-en-martijn-van-tongeren-imu-2020

De Online Marketing Tornado van IMU

Must-read blauwdruk om in 6 dagen online te domineren

De meest simpele manier om een succesvolle online business te bouwen in minder dan 6 dagen.  Zelfs als je nu nog niks hebt staan.

Haast je: alle exemplaren van het boek zijn al bijna op.

Wacht! Waarom is dit boek zo nodig, Rubin?

Omdat een funnel – of in dit geval: tornado – de manier is die iedere ondernemer moet kennen om veel geld te verdienen. In 2012 werd dit mij al geleerd in mijn marketing-opleiding op het hbo en nu zijn funnels belangrijker dan ooit. Gebruik je geen funnel, dan word je ingehaald door de andere ondernemers om je heen.

De auteurs Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU hebben samen 20 jaar ervaring en zijn de #1 autoriteiten op het gebied van online marketing. Zij hebben alles wat ze weten over online marketing in de Online Marketing Tornado gestopt.

Boeken aangevraagd

online-marketing-tornado-boek-tonny-loorbach-en-martijn-van-tongeren-imu-2020

Start vandaag met de Tornado-challenge!

Zie je de 6 kleuren in de tornado? Die staan voor de 6 elementen in een funnel. Aan de hand van dit boek word je iedere dag getraind in één element van een funnel, waarna je een onverslaanbare online marketing-machine kunt maken.

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...