Wellicht heb je wel eens gehoord van Harm van Wijk met zijn methode en bijbehorende software: De Trading Navigator. Wat is de Trading Navigator Methode, wat kun je er allemaal mee en wat zijn de ervaringen? Doet de Trading Navigator Methode wat ze belooft of is het te mooi om waar te zijn? Wij zochten het voor je uit. In dit artikel lees je precies wat de methode inhoudt en of het jouw investering waard is. Lees verder…

Inhoud van deze pagina:

Trading Navigator methode: een eerlijke, volledige review

Benieuwd naar wat precies de Trading Navigator methode is en hoe je hier geld mee kunt verdienen? Dat leer je in dit uitgebreide review. De Trading Navigator Methode maakt gebruik van eenvoudige software, gebundeld in een cursus, die claimt je in 6 weken winstgevend te maken op de beurs. Dat klinkt veelbelovend toch? Wij gingen op onderzoek uit.

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode belooft dat iedereen na het volgen van de training met de software geld kan verdienen op de beursvloer. Een training van 6 weken volstaat om de software onder de knie te krijgen. In de training wordt bovendien erg brede en zinvolle kennis gedeeld over beleggen.

De intentie is in ieder geval duidelijk: het beleggen makkelijker maken voor iedereen. De gebruiksvriendelijkheid en het simpele karakter van het programma zorgen ervoor dat iedereen kan starten met beleggen.

De Trading Navigator methode is een hulpmiddel waarmee je succesvol kunt beleggen op de beurs. De software analyseert de actuele trends op de beurs en vertaalt deze in een beleggingsadvies.

De navigator geeft precies aan wanneer je bepaalde aandelen moet kopen of verkopen. Het voordeel is dat je volledig gaat beleggen op basis van analytische gegevens en niet langer je onderbuikgevoelens laat leiden.

Het werkt niet alleen voor de AEX, maar ook voor andere aandelenmarkten. Met de Trading Navigator Methode kunnen dus ook beginnende beleggers succesvol beleggen.

Bekijk eerst onze videoreview

Trading Navigator: de zoektocht naar de optimale beleggingsstrategie

Beleggen is aantrekkelijker dan ooit, gezien het feit dat de spaarrentes bij banken historisch laag zijn. Maar hoe beleg je precies succesvol? Beleggen is risicovol en het laatste wat we willen is onze zuurverdiende spaarcenten kwijtraken. Vandaar dat we op zoek gegaan naar cursussen, masterclasses en methodes die ons verder helpen. We kwamen al snel bij Trading Navigator uit.

Wat maakt ons kundig als financieel expert reviewers?

Geen paniek, wij volgen de ontwikkelingen op de beurzen al langere tijd. Bovendien zijn we ervaren reviewers. We reviewen dag in, dag uit. Of het nu een cursus is, een platform of een website: we bestuderen het van onder tot boven en stellen kritische vragen. Natuurlijk brengen we de kennis die we opdoen ook zelf in praktijk en doorlopen we cursussen van A tot Z.

Kritisch blijven op het aanbod beleggingscursussen en -methodes

Beleggen is hip. Er zijn heel veel mensen die juist nu geld willen verdienen met beleggen en ook heel veel partijen die geld willen verdienen met mensen instructies geven over hoe ze moeten beleggen. Trading Navigator is één van die partijen. Omdat lang niet alle partijen even goed zijn, is het niet meer dan logisch dan we kritisch onderzoek doen voor we iets aanbevelen.

Wat beloven beleggingsmethoden zoal? Is er zoiets als een winnende formule?

Beleggingsadviseurs zullen graag beloven dat ze jou een methode geven waarmee je absoluut winstgevend zult zijn op de markt. Let er wel op dat de methode die hen winstgevend heeft gemaakt, misschien voor jou helemaal niet werkt. Beleggen blijft voor een gedeelte toch natte vingerwerk. Ook instinct en een neusje voor de goede deal zijn belangrijk.

Trading Navigator beoordeeld op deze criteria

Wij beoordelen een partij als Trading Navigator op basis van de volgende methode:

 • Hoe wordt de cursus beoordeeld door cursisten die de cursus eerder doorlopen hebben (zijn er veel positieve reviews)?
 • Wordt er een eerlijke prijs voor de cursus berekend?
 • Zitten de modules logisch in elkaar? Krijg je een stappenplan van A tot Z over hoe je succesvol kunt traden op de beurs?
 • Is er voldoende support? Als je een vraag hebt, kun je die aan iemand stellen en krijg je snel en goed antwoord?
 • Heb je recht op extra’s, zoals toegang tot een community of toegang tot later toegevoegde updates?
 • Is er mogelijkheid om ideeën en inzichten met andere cursisten te delen? En kun je je aan elkaar optrekken?

De Trading Navigator methode in de praktijk getest: deze onderzoeksdata hebben we

De redactie heeft de Trading Navigator Methode volledig doorlopen. Al gedurende de cursus zijn we gaan handelen op de beurs op basis van de informatie die we ons eigen maakte. De lessen vielen ons niet tegen en behoedden ons meermaals tot het maken van fouten. Ook leerden we hoe emoties ons voorheen in de weg zaten. We vertrouwen nu meer op ons verstand. Onze eerste kleine succesjes sijpelen binnen. Of het genoeg is op termijn valt nog te bezien.

In het kort: wat is de Trading Navigator methode precies?

Trading Navigator omschrijft zichzelf als “Alles-in-één starter software” die succesvol beleggen in aandelen en opties op de beurs mogelijk moet maken. Deze beginnerscursus duurt zes weken, heeft live Q&A (vraag en antwoord) sessies met experts en dagelijkse handelsupdates van beleggingsexperts. Ook krijg je elke dag een overzicht met drie posities waarop je kunt inspelen. In de community vind je gelijkgestemden met wie je ideeën uit kunt wisselen.

De bedenker achter Trading Navigator

Bedenker van de Trading Navigator Methode is Harm van Wijk, auteur van onder meer het boek In 10 stappen succesvol beleggen. Van Wijk is vaak op radio en televisie te horen en zien, plus hij is op sociale media actief. Als advies van verschillende grote banken (onder meer Binck Bank, SNS Bank, ABN Amro en ING) heeft hij naam gemaakt. Harm van Wijk is intussen al ruim 32 jaar op de beurs actief en heeft verschillende cursussen achter zijn naam staan.

Wie zit er achter de Trading Navigator Methode? Harm van Wijk

De Trading Navigator Methode is een initiatief van drs. Harm van Wijk, de beleggingsexpert die ook Beleggen.com heeft opgericht. Van Wijk is de schrijver van het populaire beleggingsboek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ en schoof als beleggingsexpert aan bij diverse programma’s van de publieke omroep en commerciële media.

Hij zet zijn kennis en kunde ook als adviseur in bij verschillende Nederlandse banken en andere financiële instellingen waaronder Binck Bank en ING. Met meer dan 32 jaar ervaring in beleggen is hij de aangewezen persoon om beginnende beleggers aan de hand te nemen op de aandelenmarkt.

Inmiddels maken duizenden beginnende beleggers gebruik van zijn uiterst gebruiksvriendelijke software om te kunnen beleggen. Door deze software tot hun beschikking te stellen, wil Van Wijk particulieren graag helpen bij het verwezenlijken van hun (financiële) dromen, of dit nu een wereldreis of financiële vrijheid betreft. Met de Trading Navigator Methode kunnen volgens de oprichter deze dromen werkelijkheid worden.

Ons oordeel over de Trading Navigator Methode

Wij van bedrijvenconsultant.nl zijn fel tegenstanders van beleggen. Ons advies is: start liever een eigen onderneming als je (passief) geld wilt verdienen.

Voor de mensen die toch wat willen leren en ontdekken rondom beleggen, is het pakket van Harm Van Wijk – De Trading Navigator Methode – een erg volledige dienst.

De software en training vragen om een aardige investering, maar je krijgt er dan ook een flink pakket aan kennis en tools voor terug.

De software is met name ontwikkeld voor de beginnende belegger met weinig verstand van beleggen. En dat is in de opzet van de software ook te merken. Je hoeft als gebruiker weinig zelf te doen, alles wordt je voorgeschoteld. Je hoeft alleen maar zelf de beslissing te nemen. Hierin doet de software die je navigeert op de aandelenmarkt zijn naam eer aan.

Toch blijft het de vraag of je geld zou moeten investeren in aandelen en opties op basis van een extern systeem. Kun je niet beter investeren in je eigen kennis en kunde? Wil je dit echt overlaten aan een ‘expert’?

De software zorgt er daarentegen wel voor dat je ook als beginner verstandige beslissingen neemt. Aangezien het beleggingsadvies is gebaseerd op cijfers en algoritmes is het betrouwbaarder te noemen dan het onderbuikgevoel. Wellicht zijn het dus onze eigen emoties die meespelen bij de vraag naar meer kennis en kunde van de gebruiker.

Onze ervaringen: welke resultaten bereik je met de Trading Navigator methode?

De Trading Navigator Methode focust op handelen met de trend mee. Ga er nooit tegenin. Net zoals je een kat nooit tegen de haren in moet strijken. Je leert hoe je verlies afkapt en hoe je winsten laat doorlopen. Ook leer je (heel belangrijk) risico’s inperken. De Trading Navigator Methode is over verschillende decennia op maar liefst honderden indexen en aandelen getest. De Methode heeft een gemiddelde winst van liefst 20.6% per jaar opgeleverd.

Waarom kiezen mensen voor de Trading Navigator Methode?

De software maakt het mogelijk om geld te verdienen op de beurs, ook als je geen enkele kennis van zaken hebt. Dat maakt beleggen voor iedereen bereikbaar. Bovendien is het beleggingsadvies gebaseerd op cijfers en trends waardoor je minder risico loopt dan wanneer je enkel op je gevoel af gaat.

De prijs van de software is een flinke investering, maar als je kijkt wat je ervoor terug krijgt in de vorm van informatie, tools en bonussen vallen de kosten weer mee. Het bedrijf dat erachter zit – Beleggen.com van Harm van Wijk – claimt dat je binnen 6 weken start met het verdienen van geld op de beurs.

Wat biedt de Trading Navigator Methode?

De belangrijkste elementen van de Trading Navigator Methode zijn de software en de training van 6 weken om met deze software te kunnen werken. Daarnaast ontvang je nog een aantal bonussen, zoals 2 jaar VIP toegang tot MBC, 2 jaar alerts via Telegram, 2 jaar live coaching, verschillende handleidingen en een MeXem transactietegoed ter waarde van €500. Bovendien ga je deel uitmaken van een community met mensen die volgens dezelfde methode werken.

De Trading Navigator Methode biedt dus een compleet pakket voor de startende belegger die zonder grote investeringen in beleggingscursussen direct wil gaan beleggen op de beurs. De methode claimt dat je binnen 6 weken na het starten van de methode geld zult verdienen als je de beleggingsadviezen van de software volgt.

De prijs van de Trading Navigator Methode

Het volledige pakket van de Trading Navigator Methode ter waarde van ruim €12.000 is tijdens de actieperiode aan te schaffen voor slechts €1.497. Dit is een eenmalige investering waarmee je levenslang toegang krijgt tot de software en alle bijbehorende elementen.

De software is zeven dagen per week op ieder apparaat toegankelijk. Met de proefperiode van 30 dagen kun je de methode gratis uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je jouw investering terug, maar kijk van te voren even naar de algemene voorwaarden, die Harm van Wijk van tijd tot tijd verandert.

Op zijn allerduurst kost de Trading Navigator Methode 2.997 euro, maar de kans is groot dat je dit bedrag er nooit voor hoeft te betalen. Tijdelijk is de cursus namelijk voor 1.497 aan te schaffen. In de toekomst zul je waarschijnlijk wel meer korting tegenkomen. Bovendien krijg je bij de Methode zelf allerlei bonussen inbegrepen. Hier worden bepaalde prijskaartjes aan opgehangen met wat ze normaal gesproken waard zijn. Neem die bedragen maar met een korrel zout.

Is Trading Navigator zijn geld waard?

Met de korting is de methode zijn geld zeker wel waard. Je krijgt bovendien allerlei bonussen, zoals 1 op 1 coaching, 500 euro transactietegoed bij broker Mexem, meerdere handleidingen, software, alerts en 2 jaar Live Coaching. Genoeg om je warm te maken dus.

Ons oordeel over de Trading Navigator modules

Trading Navigator focust op twee soorten beleggingen: aandelen en opties. Deze zullen we hieronder in wat meer detail besproken. Je kunt de kennis ook op andere investeringen toepassen.

Module 1: aandelen

In dit gedeelte leer je hoe je het beste in aandelen kunt handelen. Je leert:

 • Wat aandelen onderscheidt van andere soorten beleggingen
 • Wat de voor- en nadelen van aandelen zijn
 • Je leert welke aandelen veelbelovend zijn en welke niet
 • Ook leer je hoe je risico’s kunt beperken met de handel in aandelen.

Module 2: opties

Het tweede gedeelte, opties, bevat het volgende:

 • Je leert de voor- en nadelen van opties
 • Je leert hoe opties van aandelen afwijken
 • Je leert waar en hoe je het beste in opties kunt handelen
 • Plus je leert welke opties volgens van Wijk het meest veelbelovend zijn.

Verschillende bonussen

Bij de Trading Navigator Methode krijg je ook nog eens verschillende praktische bonussen:

 • Maar liefst 2 jaar toegang tot de online Community – een platform waar beginner en expert elkaar ontmoeten
 • 2 jaar smartphone Telegram alerts over koop- en verkoopsignalen
 • Handleidingen (geld verdienen met opties & aandelen, plus sprinters, turbo’s en speeders)
 • 500 euro Mexem tegoed
 • 1 op 1 coaching sessies van Harm van Wijk
 • 2 jaar lang recht op een gratis wekelijkse coaching sessie.

Wat maakt de Trading Navigator uniek ten opzichte van de concurrenten?
De Trading Navigator Methode bestaat alweer sinds 2004, heeft een hoog gemiddeld rendement behaald en duizenden beleggers – beginners en meer ervaren beleggers – geholpen winstgevend te worden. De Trading Navigator Methode werkt op beleggingen in aandelen, maar ook in opties. De methode is 100% objectief. Je leert je emoties op tijd uit te schakelen.

Expert aan het woord: wat een telefoongesprek ons leert

Voor dit review hebben we uiteraard ook een expert telefonisch geraadpleegd. We vroegen hem zijn kennis over Harm van Wijk en Trading Navigator met ons te delen. Tot ons grote genoegen was hij erg over Van Wijks aanpak te spreken. De Trading Navigator Methode zit volgens hem goed in elkaar. Hij benadrukte dat de 100% objectieve aanpak een toegevoegde waarde is.

Waarom kiezen voor Trading Navigator in plaats van een gratis Google of YouTube cursus?

Simpel: het internet staat vol onzin. Oké, niet elk bericht dat je op YouTube of Google voorbij ziet komen, is onzinnig. Maar het is zeker zo dat je lang niet alles wat je leest of ziet blind kunt vertrouwen. Bovendien krijg je informatie over succesvol handelen versnipperd binnen. Wil je alles overzichtelijk op een rijtje en een methode die écht werkt, kies dan voor Trading Navigator.

Vragen stellen aan Trading Navigator: hoe werden we geholpen?

Harm van Wijk staat bekend als erg vriendelijk en behulpzaam. Dat blijkt ook wel uit het feit dat hij veel info gratis op sociale media deelt en erg actief is in zijn eigen community. Wil je contact opnemen met een vraag over de Trading Navigator Methode cursus? Stuur deze dan naar [email protected]. In onze ervaring word je over het algemeen snel en goed geholpen.

Voor wie is de Trading Navigator methode geschikt?

Trading Navigator is geschikt voor maar liefst vier verschillende groepen: de startende belegger, de allround belegger (beleggers die 1-2 keer per maand transacties uitvoeren en voor de langere termijn beleggen), actieve beleggers (actief op het gebied van turbo’s en opties) en daytraders. Kortom: Trading Navigator is voor bijna elke belegger een oplossing.

De methode is met name geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben met beleggen, maar toch graag actief willen worden op de beurs. Met de software wordt het meeste werk voor je gedaan, zodat je niet hoeft te beschikken over enige kennis van zaken en ook niet de actualiteiten bij hoeft te houden.

Beleggen met de Trading Navigator Methode kost je slechts enkele minuten per dag. Bovendien wordt door Harm van Wijk gesteld dat je met het gebruik van deze software een grotere kans maakt om geld te verdienen, aangezien je keuzes maakt op basis van analyse en niet op gevoel. In sommige publicaties wordt zelfs gesproken over een rendement van meer dan 20%. Dat lijkt ons echter te mooi om waar te zijn.

Voordelen en nadelen

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel van de Trading Navigator Methode is dat je leert te beleggen op basis van ratio, je schakelt je gevoel uit. Het programma laat je weten wanneer er iets verandert op de markt en geeft precies aan wanneer je moet kopen of verkopen.

Bovendien kun je jouw geld spreiden over verschillende aandelen waardoor je een kleiner risico loopt. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en geeft met rode en groene pijlen aan wat je te doen staat. Daarmee vormt het een eenvoudig programma dat voor een groot publiek toegankelijk is.

Wat zijn de nadelen?

In het begin kost het enige tijd om de methode onder de knie te krijgen, dat kan voor sommige mensen demotiverend werken. Zeker voor degenen die willen starten met beleggen om snel veel geld te verdienen.

Bovendien is beleggen altijd risicovol, ook wanneer je belegt met behulp van deze software. Je loopt altijd kans om je investering te verliezen.

Daarnaast blijft het altijd tricky om beslissingen op de beurs te maken op basis van andermans kennis en niet je eigen kunde. Een basiscursus beleggen zou naast deze methode daarom goed van pas kunnen komen om het risico te minimaliseren.

Welke investering moet je bereid zijn te doen voor deze methode?

Trading Navigator maakt het al mogelijk met een paar honderd euro in de maand te beleggen. De methode werkt zowel met kleinere geldbedragen als met grotere. Het is maar net hoeveel geld jij beschikbaar hebt, hoeveel geld je in wil zetten en hoe actief je aan de slag gaat.

Stappenplan: zelf aan de slag als Trading Navigator

Behalve de Trading Navigator cursus heeft Harm van Wijk nog meer info beschikbaar. Lees bijvoorbeeld eens zijn boeken. We raden je aan eerst een cursus te volgen en daarna pas (of tijdens) actief te gaan handelen op een broker. De cursus geeft ook tips over elke broker de beste is.

Updates van Trading Navigator: hoe vaak zie je deze?

Harm van Wijk geeft aan dat de Trading Navigator Methode beschikbaar blijft zolang hij hem aanbiedt. Er is geen garantie dat dit altijd het geval zal zijn. De perfecte tijd om te beleggen, is volgens hem nu. De cursus zal worden aangevuld met nieuwe inzichten en casestudies.

Reviews van anderen over Trading Navigator: bullet-points

Tradingnavigatormethode.nlDe reviewers stelt dat dat de helpdesk van de Trading Navigator Methode prima in elkaar zit en dat deze de klant vriendelijk te woord staat. De reactietijd op zijn mails was erg kort. Over het algemeen erg te spreken over de cursus.
Beter-beleggen.nlDe trainingen en software van de Trading Navigator Methode worden door de reviewer “fenomenaal” genoemd. De training maakt de beginnende beleggers stapsgewijs meet vertrouwd met beleggen.
Marchealthy.nlMarchealthy stelt dat de methode van Harm van Wijk beleggen met “een lange adem” de moeite waard wordt. de cursus geeft overzichtelijke informatie over aandelen en indexen.
Moneyinstyle.nlDe reviewer stelt dat Trading navigator een hoop voordelen te bieden heeft, die garant staan voor mooie resultaten. Ook is het aantal positieve beoordelingen van cursisten groot.
Slimlerenbeleggen.nlDe reviewer schrijft dat hij al een halfjaar actief met de Trading Navigator Methode aan de slag is en dat zijn enthousiasme steeds meer groeit. Naar zijn mening is de tool blind te vertrouwen.
Trustpilot.comOp Trustpilot krijgt Harm van Wijk een gemiddelde score van 4.3 uit 5. Dit is op basis van 17 reviews, waarbij 70% hem 5 sterren geeft en 18% 4 sterren. Slechts 6% geeft een onvoldoende.

Nog meer ervaringen en reviews van anderen

RecensentSamenvatting van de review
Online Rijkdom SpecialistDe trainer geeft een realistisch beeld van investeren. Je moet geen korte termijn successen verwachten, maar op de lange termijn kun je winst maken. De uitleg met voorbeelden uit de praktijk vindt de reviewer prettig. Je kunt steun vanuit de community en coach krijgen.
PP ReviewsGedurende de training krijg je alle relevante informatie om op de beurs te kunnen gaan handelen. De methode is helder en je kunt er risico’s mee beperken. Naast de aanschaf van de cursus moet je wel nog geld overhebben om echt te kunnen gaan handelen.
Marc HealthyDe reviewer geeft aan dat er geen voorkennis nodig is, alles wordt je uitgelegd. De cursus is afwisselend door tekst en video’s. De community is waardevol en wordt zelfs gezellig genoemd. De cursus is soms wel wat gedateerd en de prijs is niet mis. Niet iedereen zal dit kunnen betalen.
Krachtige Mannen AcademieDe software wordt als een belangrijk onderdeel van de training gezien. Deze zit inbegrepen bij de cursusprijs. Je krijgt voldoende informatie over de aandelenmarkt. Je hebt volgens deze reviewer minimaal 2000 euro nodig om te kunnen starten met handelen.
SpaarberichtDoor de methode te leren, kun je zelf minder stress bij het beleggen ervaren. Je krijgt eventueel begeleiding bij het installeren van de software en dit wordt als prettig ervaren. De cursus maakt het ook mogelijk voor particulieren om in de beleggingswereld te stappen.
Money In StyleWie nog weinig kaas van handelen op de beurs gegeten heeft, kan rust vinden in een cursus waar alles op een plek behandeld wordt. Door de garantie die gegeven wordt (of binnen 30 dagen je geld terug), gaan veel mensen toch overstag om het geld aan de cursus uit te geven.
Beter-BeleggenDeze bron vindt de cursus geschikt voor zowel beginners als ervaren beleggers. De software mag er aantrekkelijker uitzien, maar is wel doeltreffend. De software is bij het schrijven van de review pas 3 weken gebruikt.
G-ZienDe cursus is goed vormgegeven en de inhoud wordt duidelijk toegelicht. Je krijgt veel kennis die uit de praktijk van de trainer komt. Je krijgt stapsgewijs uitleg over het handelen op de beurs en leert daarnaast hoe de software in zijn werk gaat.

Klantervaringen

De klantervaringen lopen sterk uiteen. Terwijl de een positief is, is een ander ronduit negatief. Dit lijkt ook sterk te passen bij de aard van de beurs, deze schommelt nu eenmaal. Toch lijken er meer positieve dan negatieve reviews te zijn.

Klanten van Harm van Wijk zijn blij met de gebruiksvriendelijkheid en een aantal zeggen op de lange termijn een goed rendement te behalen. De vraag is echter of dat succes – of het gebrek daaraan – aan de software ligt. Hebben mensen met succes misschien buitengewoon veel geluk gehad? Of zijn mensen die geld hebben verloren niet intensief genoeg bezig geweest met de training om de software eigen te maken? Heeft de negatieve groep minder geduld?

De waarheid zal wellicht in het midden liggen. De software is echter ruimschoots getest en gaf in de testkring van Harm van Wijk hoge rendementen over een langere periode.

Tabel: alternatieven voor de Trading Navigator methode

Beste algemene keuzeBeurs Magazine – Beurs Magazine is een magazine dat vol nuttige beleggersadviezen staat, dat een goed oog heeft voor unieke mogelijkheden en kansen op de beurs en bijzondere aandelen uitlicht.
Onze persoonlijke favorietDay Trading Masterclass – wil je succesvol aan de slag als day trader? Dan is dit het (iets goedkopere) volledige alternatief voor Trading Navigator.
Beste budgetoptieTradingView – TradingView deelt kennis over handelen op de beurs tegen een heel bescheiden prijsje.

Jouw trading vervolgstap

Succesvol traden? Schrijf je dan in voor de Trading Navigator Methode cursus of één van de hier genoemde alternatieven. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je het handelen serieus neemt, adviezen van experts ter harte neemt en dat je bereid bent risico’s te lopen met je investering.

FAQ: veel gestelde vragen over de Trading Navigator Methode

 • Voor welke leeftijdsgroep is Trading Navigator geschikt?
 • In principe voor elke leeftijd. Hou er wel rekening mee dat je minstens 18 jaar moet zijn om op de beurs te beleggen. Harm van Wijk is zelf op zijn 20ste begonnen. Hij adviseert in ieder geval: liever vroeg, dan laat. Begin in ieder geval met investeren ruim voor je met pensioen gaat.
 • Wat maakt dat de cursus liefst 1.497 euro kost?

Dat heeft te maken met het feit dat het een all-inclusive cursus is, die je stap voor stap uitlegt hoe je succesvol moet beleggen op de beurs. Ook krijg je bij de cursus tal van extra’s. Trading Navigator Methode is meer dan een cursus, het is een investering voor jou als belegger.

 • Krijg je met verborgen kosten te laten?
 • Nee. Harm van Wijk garandeert persoonlijk dat Trading Navigator geen verborgen kosten in rekening brengt.
 • Wat houdt de 100% tevredenheidsgarantie in?

Deze garantie duurt 30 dagen (en is ruim meer dan het wettelijk bepaalde minimum van 14 dagen). Besluit je binnen 30 dagen na je aanpak dat de methode toch niet bij je past, dan kun je dat via [email protected] aangeven, waarna je het aankoopbedrag krijgt teruggestort.

 • Is één-op-één toegang tot Harm van Wijk mogelijk?

Ja en nee, de video’s die je krijgt zijn persoonlijk door hem gemaakt en aan de kijker gericht. Je krijgt kennis dus rechtstreeks van de “source”. Als cursist in de besloten groep worden je berichten door Harm van Wijk persoonlijk gelezen en van feedback voorzien. Ook kom je Harm (of een andere expert van het team) tijdens de live Q&A sessies tegen.

Gratis media over/van Trading Navigator: hier moet je kijken

 • Gratis online training van Beleggen.com: volg hem hier
 • Online training opties doorrollen:
 • Webinar olie en de groene energie transitie:

Onze conclusie over de Trading Navigator Methode

Als je andere interesses hebt, blijf dan weg van beleggen. We raden genoeg andere hobby’s of methodes aan voor passief inkomen. Tegelijk zijn we ook positief gestemd over de Trading Navigator Methode die ons in zijn gebruiksvriendelijkheid, trainingsmateriaal en werking heeft verrast. Hans van Wijk is een betrouwbare beleggingsexpert die met zijn software de beginnende belegger van dienst is.

De Trading Navigator Methode zorgt ervoor dat er rationelere beslissingen worden genomen op de beursvloer waarbij men zich niet laat leiden door emoties maar enkel door de cijfers. Wij achten het als welkom extra hulpmiddel bij het maken van beslissingen op de beursvloer.

Als hulpmiddel bij het beleggen is het een handige en gebruiksvriendelijke tool. Wij sluiten het behalen van een goed rendement niet uit, maar investeren blijft altijd op eigen risico. Ook wanneer dit een investering in de Trading Navigator Methode betreft. Naar onze mening is het volledige pakketje van de Trading Navigator Methode het geld echter zeker waard.

>> Hier vind je alle informatie.

Onze review samengevat

ReviewTrading Navigator Methode
SamenvattingWe werden direct na aanschaf van de Trading Navigator Methode al overladen met een volle agenda waarin iedere dag live coaching calls, live expert-sessies en groepscoaching ingepland staan. Naast het uitstekende hoofdmateriaal zorgt dit ervoor dat Beleggen.com terecht de #1 plek is om deze vaardigheden te leren. Harm van Wijk heeft een hoge gunfactor. Zijn methode zit goed in elkaar en heeft in het verleden bewezen voor resultaten gezorgd. Daar zijn we erg over te spreken. De cursus is redelijk geprijsd en laat bovendien stap voor stap zien hoe je beleggen succesvol maakt. Een echte aanrader dus.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.4 (van de 10)
StartenStart hier

Op jouw succes!