Wellicht heb je wel eens gehoord van Harm van Wijk met zijn methode en bijbehorende software: De Trading Navigator. Wat is de Trading Navigator Methode, wat kun je er allemaal mee en wat zijn de ervaringen? Doet de Trading Navigator Methode wat ze belooft of is het te mooi om waar te zijn? Wij zochten het voor je uit. In dit artikel lees je precies wat de methode inhoudt en of het jouw investering waard is. Lees verder…

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode belooft dat iedereen na het volgen van de training met de software geld kan verdienen op de beursvloer. Een training van 6 weken volstaat om de software onder de knie te krijgen.

De intentie is in ieder geval duidelijk: het beleggen makkelijker maken voor iedereen. De gebruiksvriendelijkheid en het simpele karakter van het programma zorgen ervoor dat iedereen kan starten met beleggen.

De Trading Navigator methode is een hulpmiddel waarmee je succesvol kunt beleggen op de beurs. De software analyseert de actuele trends op de beurs en vertaalt deze in een beleggingsadvies.

De navigator geeft precies aan wanneer je bepaalde aandelen moet kopen of verkopen. Het voordeel is dat je volledig gaat beleggen op basis van analytische gegevens en niet langer je onderbuikgevoelens laat leiden.

Het werkt niet alleen voor de AEX, maar ook voor andere aandelenmarkten. Met de Trading Navigator Methode kunnen dus ook beginnende beleggers succesvol beleggen.

Waarom kiezen mensen voor de Trading Navigator Methode?

De software maakt het mogelijk om geld te verdienen op de beurs, ook als je geen enkele kennis van zaken hebt. Dat maakt beleggen voor iedereen bereikbaar. Bovendien is het beleggingsadvies gebaseerd op cijfers en trends waardoor je minder risico loopt dan wanneer je enkel op je gevoel af gaat.

De prijs van de software is een flinke investering, maar als je kijkt wat je ervoor terug krijgt in de vorm van informatie, tools en bonussen vallen de kosten weer mee. Het bedrijf dat erachter zit – Beleggen.com van Harm van Wijk – claimt dat je binnen 6 weken start met het verdienen van geld op de beurs.

Wat biedt de Trading Navigator Methode?

De belangrijkste elementen van de Trading Navigator Methode zijn de software en de training van 6 weken om met deze software te kunnen werken. Daarnaast ontvang je nog een aantal bonussen, zoals 2 jaar VIP toegang tot MBC, 2 jaar alerts via Telegram, 2 jaar live coaching, verschillende handleidingen en een MeXem transactietegoed ter waarde van €500. Bovendien ga je deel uitmaken van een community met mensen die volgens dezelfde methode werken.

De Trading Navigator Methode biedt dus een compleet pakket voor de startende belegger die zonder grote investeringen in beleggingscursussen direct wil gaan beleggen op de beurs. De methode claimt dat je binnen 6 weken na het starten van de methode geld zult verdienen als je de beleggingsadviezen van de software volgt.

De prijs van de Trading Navigator Methode

Het volledige pakket van de Trading Navigator Methode ter waarde van ruim €12.000 is tijdens de actieperiode aan te schaffen voor slechts €997. Dit is een eenmalige investering waarmee je levenslang toegang krijgt tot de software en alle bijbehorende elementen.

De software is zeven dagen per week op ieder apparaat toegankelijk. Met de proefperiode van 30 dagen kun je de methode gratis uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je jouw investering terug, maar kijk van te voren even naar de algemene voorwaarden, die Harm van Wijk van tijd tot tijd verandert.

Voor wie is de Trading Navigator Methode?

De methode is met name geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben met beleggen, maar toch graag actief willen worden op de beurs. Met de software wordt het meeste werk voor je gedaan, zodat je niet hoeft te beschikken over enige kennis van zaken en ook niet de actualiteiten bij hoeft te houden.

Beleggen met de Trading Navigator Methode kost je slechts enkele minuten per dag. Bovendien wordt door Harm van Wijk gesteld dat je met het gebruik van deze software een grotere kans maakt om geld te verdienen, aangezien je keuzes maakt op basis van analyse en niet op gevoel. In sommige publicaties wordt zelfs gesproken over een rendement van meer dan 20%. Dat lijkt ons echter te mooi om waar te zijn.

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel van de Trading Navigator Methode is dat je leert te beleggen op basis van ratio, je schakelt je gevoel uit. Het programma laat je weten wanneer er iets verandert op de markt en geeft precies aan wanneer je moet kopen of verkopen.

Bovendien kun je jouw geld spreiden over verschillende aandelen waardoor je een kleiner risico loopt. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en geeft met rode en groene pijlen aan wat je te doen staat. Daarmee vormt het een eenvoudig programma dat voor een groot publiek toegankelijk is.

Wat zijn de nadelen?

In het begin kost het enige tijd om de methode onder de knie te krijgen, dat kan voor sommige mensen demotiverend werken. Zeker voor degenen die willen starten met beleggen om snel veel geld te verdienen.

Bovendien is beleggen altijd risicovol, ook wanneer je belegt met behulp van deze software. Je loopt altijd kans om je investering te verliezen.

Daarnaast blijft het altijd tricky om beslissingen op de beurs te maken op basis van andermans kennis en niet je eigen kunde. Een basiscursus beleggen zou naast deze methode daarom goed van pas kunnen komen om het risico te minimaliseren.

Klantervaringen

De klantervaringen lopen sterk uiteen. Terwijl de een positief is, is een ander ronduit negatief. Dit lijkt ook sterk te passen bij de aard van de beurs, deze schommelt nu eenmaal. Toch lijken er meer positieve dan negatieve reviews te zijn.

Klanten van Harm van Wijk zijn blij met de gebruiksvriendelijkheid en een aantal zeggen op de lange termijn een goed rendement te behalen. De vraag is echter of dat succes – of het gebrek daaraan – aan de software ligt. Hebben mensen met succes misschien buitengewoon veel geluk gehad? Of zijn mensen die geld hebben verloren niet intensief genoeg bezig geweest met de training om de software eigen te maken? Heeft de negatieve groep minder geduld?

De waarheid zal wellicht in het midden liggen. De software is echter ruimschoots getest en gaf in de testkring van Harm van Wijk hoge rendementen over een langere periode.

Wie zit er achter de Trading Navigator Methode? Harm van Wijk

De Trading Navigator Methode is een initiatief van drs. Harm van Wijk, de beleggingsexpert die ook Beleggen.com heeft opgericht. Van Wijk is de schrijver van het populaire beleggingsboek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ en schoof als beleggingsexpert aan bij diverse programma’s van de publieke omroep en commerciële media.

Hij zet zijn kennis en kunde ook als adviseur in bij verschillende Nederlandse banken en andere financiële instellingen waaronder Binck Bank en ING. Met meer dan 32 jaar ervaring in beleggen is hij de aangewezen persoon om beginnende beleggers aan de hand te nemen op de aandelenmarkt.

Inmiddels maken duizenden beginnende beleggers gebruik van zijn uiterst gebruiksvriendelijke software om te kunnen beleggen. Door deze software tot hun beschikking te stellen, wil Van Wijk particulieren graag helpen bij het verwezenlijken van hun (financiële) dromen, of dit nu een wereldreis of financiële vrijheid betreft. Met de Trading Navigator Methode kunnen volgens de oprichter deze dromen werkelijkheid worden.

Ons oordeel over de Trading Navigator Methode

Wij van bedrijvenconsultant.nl zijn fel tegenstanders van beleggen. Ons advies is: start liever een eigen onderneming als je (passief) geld wilt verdienen.

Voor de mensen die toch wat willen leren en ontdekken rondom beleggen, is het pakket van Harm Van Wijk – De Trading Navigator Methode – een erg volledige dienst.

De software en training vragen om een aardige investering, maar je krijgt er dan ook een flink pakket aan kennis en tools voor terug.

De software is met name ontwikkeld voor de beginnende belegger met weinig verstand van beleggen. En dat is in de opzet van de software ook te merken. Je hoeft als gebruiker weinig zelf te doen, alles wordt je voorgeschoteld. Je hoeft alleen maar zelf de beslissing te nemen. Hierin doet de software die je navigeert op de aandelenmarkt zijn naam eer aan.

Toch blijft het de vraag of je geld zou moeten investeren in aandelen en opties op basis van een extern systeem. Kun je niet beter investeren in je eigen kennis en kunde? Wil je dit echt overlaten aan een ‘expert’?

De software zorgt er daarentegen wel voor dat je ook als beginner verstandige beslissingen neemt. Aangezien het beleggingsadvies is gebaseerd op cijfers en algoritmes is het betrouwbaarder te noemen dan het onderbuikgevoel. Wellicht zijn het dus onze eigen emoties die meespelen bij de vraag naar meer kennis en kunde van de gebruiker.

Onze conclusie over de Trading Navigator Methode

Als je andere interesses hebt, blijf dan weg van beleggen. We raden genoeg andere hobby’s of methodes aan voor passief inkomen. Tegelijk zijn we ook positief gestemd over de Trading Navigator Methode die ons in zijn gebruiksvriendelijkheid, trainingsmateriaal en werking heeft verrast. Hans van Wijk is een betrouwbare beleggingsexpert die met zijn software de beginnende belegger van dienst is.

De Trading Navigator Methode zorgt ervoor dat er rationelere beslissingen worden genomen op de beursvloer waarbij men zich niet laat leiden door emoties maar enkel door de cijfers. Wij achten het als welkom extra hulpmiddel bij het maken van beslissingen op de beursvloer.

Als hulpmiddel bij het beleggen is het een handige en gebruiksvriendelijke tool. Wij sluiten het behalen van een goed rendement niet uit, maar investeren blijft altijd op eigen risico. Ook wanneer dit een investering in de Trading Navigator Methode betreft. Naar onze mening is het volledige pakketje van de Trading Navigator Methode het geld echter zeker waard.

>> Hier vind je alle informatie.

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...