Wat zijn de kosten van Divi? Dit WordPress-thema is niet alleen populair in Nederland, maar ook nog eens kwalitatief. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om Divi aan te schaffen, maar tegen welke prijs? Wij laten je hier de kosten zien van Divi.

Divi biedt twee opties aan

Wanneer je met Divi aan de slag wilt, kun je kiezen voor een abonnement dat jaarlijks verlengd wordt voor 89 dollar per jaar. Ook kun je kiezen voor een levenslang lidmaatschap waarvoor je eenmalig 249 dollar hoeft te betalen.

Wat is het WordPress-thema Divi?

Divi is een premium WordPress thema dat gebruikers in staat stelt om met behulp van de Divi webpagina ‘bouwer’ websites in elkaar te zetten. Het bedrijf is eigendom van Elegant Themes.

Wat is Elegant Themes dan?

Elegant Themes werd in 2008 opgericht door Nick Roach als een speciale online ‘werkplaats’ om websites met WordPress mee te bouwen. Op dat moment was het een gat in de markt. Divi werd voor het eerst uitgebracht in 2014, op 11 december. Sindsdien is Divi een groot succes.

Wat doet Divi precies?

Divi is een handig middel om op eenvoudige wijze websites in elkaar te zetten, zonder dat je verstand hoeft te hebben van specifieke digitale codes (zoals CSS, PHP of HTML). Divi is dus zeer geschikt voor leken op het gebied.

Divi geeft je maar liefst 36 voorgemaakte ‘modules’ die je naar je eigen website kunt verplaatsen en waarmee je direct aan de slag kunt gaan om je website verder uit te bouwen, onder meer via afbeeldingen, winkels, contactformulieren.

Divi Theme Customizer en Module Customizer

Elk visueel en technisch element dat je met behulp van Divi aan je website hebt toegevoegd, kan je verder uitbouwen aan de hand van de zogenaamde ‘Theme Customizer’ en ‘Module Customizer’. Met behulp van simpele stileeropties kun je de visuele elementen op je website bijwerken.

Elegant Themes lidmaatschap

Als je een abonnement afsluit bij Elegant Themes, krijg je niet alleen toegang tot Divi, maar tot nog eens 86 andere WordPress Thema’s en 3 verschillende WordPress Plug-ins. Je kunt kiezen uit een lidmaatschap van 89 dollar per jaar, maar ook voor een lidmaatschap van 249 dollar voor je hele leven.

Afhankelijk van hoe vaak je Divi nodig verwacht te hebben bij je creatieve online projecten, kun je voor jezelf de afweging maken wat voor jou het gunstigst is.

Jaarlijks lidmaatschap

Met het jaarlijkse lidmaatschap:
• Heb je toegang tot alle Thema’s.
• Heb je toegang tot alle Plug-ins.
• Krijg je Premium ondersteuning bij vragen en/of klachten.
• Worden Thema’s automatisch geüpdatet.
• Kun je onbeperkt gebruik maken van de websitebouwer.
• Geldt een ‘Risk-Free Guarantee’.

Levenslang lidmaatschap

‘Levenslang’ is in dit geval geen straf, maar een privilege. De kenmerken van een levenslang abonnement zijn vergelijkbaar met die van een jaarlijks abonnement. De verschillen zijn erg subtiel:
• Levenslang toegang tot alle Thema’s en alle Plug-ins.
• Levenslang recht op updates.
• Onbeperkt gebruik kunnen maken van de websitebouwer.
• Levenslang recht op eersteklas support.

Voordelen van het lidmaatschap

Als je een Elegant Themes lidmaatschap afsluit, kun je gebruik maken van ongelimiteerde producten van het bedrijf, op alle websites die je maar wilt. Dat is een belangrijk voordeel ten opzichte van andere ‘los’ opererende WordPress Thema’s, waarbij je geen toegang krijgt tot gerelateerde diensten. Met Elegant Themes verwijd je je horizon, in plaats van hem te vernauwen.

Niet goed, geld terug

Als je niet tevreden bent met je aankoop, heb je tot 30 dagen de tijd om afstand te nemen van de dienst. Je krijgt dan je gehele aankoopsom terugbetaald. Uitproberen is dus een aantrekkelijke optie: je zit nergens aan vast en doen is de beste manier om te bepalen wat bij je past.

Elegant Themes kortingen

Bij ‘Divi Theme Examples’ vind je verschillende kortingen voor Elegant Themes, onder meer 20% korting op jaarlijks lidmaatschap en 10% korting op een abonnement dat je leven lang mee gaat. Er is een jaarlijkse Black Friday verkoop, waarbij 25% korting geldt. Ook worden er verschillende Divi producten gratis weggegeven. Wees dus van de partij en tel uit je winst.

Onze review over Divi

Hier kun je onze Divi-review lezen.