Is Drukwerkdeal een goed bedrijf voor de print-opdrachten voor jouw bedrijf? Hoe zit het met hun prijs/kwaliteit-verhouding, klantenservice en assortiment? Wij zochten het uit. Lees verder voor onze review en ervaringen…

Je bedrijf laten opvallen? Niet alles moet online: zorg voor drukwerk!

Elke serieuze ondernemer weet dat het belangrijk is om je bedrijf op verschillende manieren zichtbaar te maken. Je naam of je merk en je diensten blijven hangen als de (potentiële) klant die vaker ziet.

In de marketingwereld is het alom bekend dat zelfs simpele bedrukte relatiegeschenken zoals een bedrukte pen heel interessant zijn voor de promotie. Het is best goedkoop om een pen te laten drukken en iedereen gebruikt wel eens een pen.

Door je naam of merk daarop te laten drukken, heb je een flink bereik in de fysieke wereld. Het is essentieel om elke kans te pakken om je onderneming te promoten.

Soms moet je die kansen zelf creëren. Kansen scheppen kan heel gemakkelijk door de producten die je sowieso nodig hebt te laten bedrukken. Wat noodzakelijk is voor je bedrijf, hangt natuurlijk af van de branche waarin je werkzaam bent.

Review & ervaringen: is Drukwerkdeal.nl het aanbevolen adres?

Je kunt je producten eenvoudig laten drukken bij Drukwerkdeal. De website is overzichtelijk, het aanbod van hun producten is divers en alom. Daarnaast zijn hun processen zo efficiënt en effectief ingericht dat je snel je drukwerk in huis of op kantoor hebt.

Geen rompslomp, want daar zit geen enkele ondernemer op te wachten. Het personeel bij de klantenservice staat altijd paraat om te helpen. Ook grafische vormgevers of graphic designers laten graag hun werk drukken bij Drukwerkdeal, omdat die tevreden zijn met de kwaliteit van de producten. Dat geldt eveneens over hun Drukwerkdeal-ervaringen met betrekking tot de druktechnieken en inkt.

Heb je al een idee wat je wil laten drukken? Kijk op de website van Drukwerkdeal. In onze tests heeft Drukwerkdeal de beste prijs/kwaliteit-verhouding getoond. Je kunt echter ook even andere websites bekijken en allerlei offerten opvragen zodat je de verschillende offerten kunt vergelijken met die van Drukwerkdeal.

Als je daar tijd voor hebt, dan kun je alles vergelijken en zien waar Drukwerkdeal zich in onderscheidt. Afgezien van de prijs is de kwaliteit en de hoge mate van service echt van de bovenste plank. Een goede dienstverlening is onbetaalbaar. Drukwerkdeal zorgt door de heldere communicatie en goede dienstverlening dat hun klanten steeds terugkomen.

Minpuntje: offerten opvragen

Een minpuntje is er ook. Als je een offerte voor een afwijkend formaat opvraagt, kom je misschien wat duurder uit dan het bedrag voor hun normale aanbod. Dat is natuurlijk vervelend voor de klant. Zoals eerder is vermeld, is het reguliere aanbod zo groot dat elke klant wel aan zijn trekken komt.

Een product zoals een flyer komt in zoveel formaten voor dat je doorgaans direct slaagt. Mocht je toch een speciale wens hebben, dan denken ze met je mee en je kunt te allen tijde kwaliteit verwachten.

Drukwerkdeal gaat voor de scherpste prijs voor jou en voor de beste prijs-kwaliteit verhouding voor jou. Daar kun je echt wel op vertrouwen. Drukwerkdeal heeft zicht op wat er bijvoorbeeld nodig is om kwalitatief goede promotiematerialen te leveren. En dat leveren ze gelukkig ook heel snel.

Drukwerkdeal: Voor elke branche, voor jouw niche

Wat ons opviel aan Drukwerkdeal, is dat ze voor iedere soort onderneming wel bedrukkingsopties hebben. Voor ondernemers in de horeca kan bijvoorbeeld bedrijfskleding interessant zijn om te laten bedrukken. Voor online winkels is briefpapier, enveloppen en dozen voor verzending met een eigen logo en bedrijfsgegevens erop essentieel. Voor bedrijven met een eigen kantoor geldt dat eveneens, en wellicht zijn bureauonderleggers voor hen ook interessant.

De stenen winkels hebben op hun beurt weer eigen promotiemiddelen nodig om op te vallen; denk aan banners, tassen en raamborden. Met alle technologische mogelijkheden val je des te meer op door een visitekaartje af te geven op een netwerkbijeenkomst. Een simpel product dat nog steeds effectief is voor bijvoorbeeld de zelfstandige adviseurs onder ons.

Hoe kun je het beste navigeren op Drukwerkdeal.nl? Denk eerst na over je eisenpakket

Er zijn op internet genoeg adressen die van alles beloven als het gaat om het drukken of printen van je werk of logo op je promotiemiddelen. Het is goed om na te gaan waar je eigenlijk naar op zoek bent.

Wil je eerst in alle rust kijken wat Drukwerkdeal te bieden heeft? Wil je zeker zijn van een snelle (en gratis) levering? En natuurlijk het allerbelangrijkste: wil je dat het drukwerk van hoge kwaliteit is voor de beste prijs?

Als je een lijst met voorwaarden hebt gemaakt, kun je gericht navigeren in Drukwerkdeal.nl om producten te vinden die aan je eisenpakket voldoen.

Over Drukwerkdeal: goed aangeschreven sinds 2005

Drukwerkdeal is opgericht in 2005 en heeft dus al erg veel ervaring op het gebied van drukwerk, print en inkt. Ze leveren producten die aanslaan, namelijk van flyers tot banners. Ze delen als verrassende bonus ook hun marketingtips op sociale mediakanalen zoals Facebook.

Wie bijvoorbeeld veel op papier laat drukken, kan dat bij Drukwerkdeal met een gerust hart doen. Drukwerkdeal is in bezit van een certificaat voor het FSC®-keurmerk. Op recensie-websites zoals Trustpilot en Kiyoh kun je lezen dat Drukwerkdeal heel hoog scoort. Dat is positief.

Je leest persoonlijke verhalen van mensen die bijvoorbeeld onder de indruk zijn van de klantenservice. Juist in de gevallen wanneer er iets mis is gegaan, is de service fenomenaal. Over Drukwerkdeal kun je op de sociale media ook de positieve berichten lezen. Je leest niet alleen informatie over hun corebusiness oftewel kernactiviteiten, maar ook over hun betrokkenheid in de maatschappij. De Drukwerkdeal ervaringen zijn veelal positief en dat is een goed teken.

De beste keus?

Neem een kijkje op de website van Drukwerkdeal. Het ruime aanbod verraste ons – en tegelijk ondervonden we veel gemak: alle producten zijn namelijk overzichtelijk weergegeven.

De kans is zeer groot dat wat jij zoekt in hun online catalogus vindbaar is. Je kunt heel makkelijk zien wat de prijs is bij de gewenste oplage.

Er is ook duidelijke informatie over hoe de bestanden aan te leveren. Mocht je daar niet uitkomen dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Drukwerkdeal is de slimste keuze voor ondernemers die een professionele uitstraling willen.

Bekijk hier de actuele aanbiedingen van Drukwerkdeal.