Wellicht heb je wel eens van Hugo Bakker gehoord – waarschijnlijk omdat je interesse hebt in het opstarten van een online training, zodat je mensen op een efficiënte manier kunt helpen en tegelijk een passief inkomen kunt verdienen. Wij besloten de training(en) van Hugo Bakker te reviewen. Lees verder…

De Online Trainers Revolutie

Ben je ondernemer en heb je de ambitie om met de verkoop van jouw kennis (extra) inkomsten te vergaren? Dan kun je profiteren van de online trainingen van Hugo Bakker. Je leert niet alleen je kennis om te zetten in online trainingen, je krijgt ook de beste tools in handen om van de verkoop van jouw online trainingen een succes te maken. Als je het goed doet, kun je het verkoopproces zelfs zodanig automatiseren dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Op die manier hebben al veel mensen financiële vrijheid weten te realiseren met de verkoop van hun kennis. Wij onderzochten de Online Trainers Revolutie en de andere producten van Hugo Bakker op kwaliteit.

Welke producten heeft Hugo Bakker?

Bakker staat bekend om zijn producten 101 werkvormen rugzak, Hoe vul ik mijn workshop?, Train de trainer online, De winst met workshops masterclass en de Online Trainers Revolutie. In deze review bespreken we de inhoud van de Online Trainers Revolutie en stippen we ook even de informatie op 101werkvormen.nl aan.

De Online Trainers Revolutie leert je om op een eenvoudige manier jouw kennis om te zetten in een online training en deze succesvol aan de man te brengen. Je creëert hierbij ook zelf een online leeromgeving zodat je hier geen professionals voor hoeft in te schakelen. Je krijgt ook de tools in handen om de verkoop van je training te automatiseren. Zo houd je tijd over om nog meer trainingen te schrijven en te verkopen. Uiteindelijk kan een juiste aanpak leiden tot financiële vrijheid.

De inhoud van de Online Trainers Revolutie

online trainers revolutie review en ervaringen

De Online Trainers Revolutie bestaat uit een lesprogramma van zeven modules en zes bonussen. De tools waarmee je de trainingen kunt creëren en verkopen worden geïntroduceerd in de modules. De modules zijn zeer praktijkgericht zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Je kunt net zo lang over het lesprogramma doen als je zelf wilt, na aanschaf heb je onbeperkt toegang tot de content.

Zeven modules

De lesstof is verdeeld over zeven modules waarin je de theorie leert, ondersteund met praktijkvoorbeelden. Je krijgt de beschikking over de volgende modules:

 • 1 Zal ie verkopen?
  Als expert in het ontwikkelen en verkopen van online trainingen vertelt Bakker wat wel en niet werkt bij verkopen van online trainingen. Hij weet uit ervaring precies hoe jij jouw online training in de markt moet zetten.
 • 2 Online lesgeven doe je zo
  De inhoud en opbouw van de training bepaalt in grote mate het succes van jouw training. In deze module leer je precies hoe je de inhoud vaststelt en hoe je jouw kennis op een actieve manier over kunt brengen op jouw deelnemers.
 • 3 Online lesgeven via Zoom
  Deze module hoef je alleen te volgen als je van plan bent om Zoom in te zetten bij jouw online trainingen.
 • 4 Hoe maak je online zelfstudie lessen?
  De praktijk van het samenstellen van een online training wordt in deze module behandeld. Je leert welke apparatuur je kunt kiezen en aan welke apparatuur Bakker de voorkeur geeft (en waarom).
 • 5 Hoe bouw je een online leeromgeving?
  Bakker vertelt je wat zijn favoriete tools zijn bij het inrichten van een online leeromgeving.
 • 6 Hoe automatiseer je zodat je financieel vrij kunt zijn?
  Uiteindelijk wil je met de verkoop van je online trainingen financiële vrijheid bereiken. Om dit te bereiken is het noodzakelijk om het verkoopproces te automatiseren. In deze module leer je precies hoe je dit aanpakt.
 • 7 De bouw van de Online Trainers Revolutie
  De laatste module geeft je een blik achter de schermen bij Bakker zelf. Je ziet precies hoe hij deze training heeft samengesteld.

Zes bonussen

Bij de Online Trainers Revolutie krijg je extra’s in de vorm van vier bonussen die je helpen bij het realiseren van een online training.

 • 1 De 30 dagen challenge
  Maak een plan voor de komende 30 dagen en daag jezelf uit om doelen te bereiken.
 • 2 Starten met WordPress CMS Content Management Systeem
  Een instructievideo waarin Bakker uitlegt hoe WordPress werkt. Op die manier hoef je geen derden in te huren voor het onderhouden van je website.
 • 3 Werken met Thrive
  Een instructievideo waarin Bakker je leert hoe je met het WordPress thema Thrive een online leeromgeving maakt.
 • 4 Funnel Stappen Script
  Bakker stelt de door hem ontworpen en gebruikte geoptimaliseerde funnels beschikbaar voor gegarandeerd verkoopsucces. Je kunt deze eenvoudig gebruiken door middel van copy paste.
 • 5 Opnamen online werkvormendag.
 • 6 Facts Tell ands Stories Sell

Voor wie is de Online Trainers Revolutie bedoeld?

Bakker heeft de Online Trainers Revolutie speciaal geschreven voor ondernemers met de ambitie om hun kennis in te zetten voor het verkopen van online trainingen. In principe kan iedereen die geld wil verdienen met de verkoop van zelf gemaakte online trainingen profiteren van de cursus. Ook trainers die hun activiteiten online uit willen breiden kunnen hun succes vergroten met dit lesprogramma.

Wat kost de Online Trainers Revolutie?

Deelname aan de Online Trainers Revolutie vraagt een eenmalige investering. Voor dit bedrag krijg je direct toegang tot alle modules en bonusproducten inclusief de gebruikte gratis tools. Omdat je direct alle modules kunt openen, kun je ook alleen de lesstof kiezen die je op dat moment wilt leren. Je kunt er net zo lang over doen als je wilt, want je toegang is niet tijdsgebonden. Na afloop kan je de modules altijd nog eens raadplegen als naslagwerk.

Wie de Online Trainers Revolutie aanschaft met onze actielink, krijgt een flinke korting op de aanschafprijs en betaalt stukken minder voor de volledige cursus inclusief alle modules, bonussen en tools.

Bakker is zo overtuigd van zijn succes dat hij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie hanteert. Ben je niet tevreden? Dan kun je zonder problemen afzien van de aankoop zonder dat er aanvullende voorwaarden aan worden verbonden. De aanschaf van deze toch al scherp geprijsde training is dus zonder financieel risico.

Tijdens de pandemie organiseerde Bakker gratis trainingen Je eigen online training maken voor leerkrachten die plotseling gedwongen werden tot online lessen. Tijdens deze training worden de beginselen eigen gemaakt.

Gratis materiaal op de websites

Op de websites van Bakker kun je gratis gebruik maken van verschillende leerzame content. Zo kun je diverse informatieve blogs lezen, bijvoorbeeld over het vullen van je workshop. Daarnaast kun je meer informatie vinden over de tools die Bakker aanraadt bij het online verkopen van je trainingen.

Bakker heeft ook een aantal educatieve e-books geschreven die hij gratis ter beschikking stelt op zijn websites. Op 101werkvormen.nl kun je gratis het boek 66 gratis energizers en teambuilding werkvormen downloaden. Hierin staan 66 werkvormen waarmee je groepsactiviteiten kunt samenstellen. Op onlinetrainersrevolutie.nl kun je het boek Gevraagd worden gratis downloaden. In dit boek vertellen verschillende experts hoe je gevraagd kunt worden voor jouw trainingen zodat je zelf niet meer naar opdrachten hoeft te zoeken.

Over 101 werkvormen

Op de website 101 werkvormen kun je terecht voor actieve en ervaringsgerichte werkvormen. De site is een inspiratie voor trainers en andere mensen die zich bezighouden met groepswerk. Je kunt het gratis boek 66 gratis energizers en teambuilding werkvormen downloaden of het door Bakker geschreven boek 101 werkvormen kopen. Op 101werkvormen.nl/rugzak zijn verschillende tools voor handen waarmee je jouw vaardigheden kunt verbeteren. Voor live workshops kun je je opgeven voor een Inspiratiedag. Je vindt de data van de volgende Inspiratiedagen in de online agenda.

Klantervaringen met de Online Trainers Revolutie

Update jaargang 2021-2022: inmiddels zijn er veel meer nieuwe testimonials te vinden over de Online Trainers Revolutie.

Op de website onlinetrainersrevolutie.nl staan vele positieve klantervaringen. Deze klanten geven aan zeer tevreden te zijn over de methode, met name door de omzetgroei die zij daarna hebben gerealiseerd. Ook het boek over 101 werkvormen krijgt op Bol.com wel zeer goede reviews, met 4,5 van de 5 sterren scoort het boek uitzonderlijk hoog.

We zien op de websites dat Bakker veel interactie heeft met zijn klanten. Dit wordt over het algemeen zeer goed ontvangen en draagt bij aan een positieve klantbeleving. Bovendien draagt het feit dat Bakker tijdens de pandemie gratis trainingen geeft aan leerkrachten, bij aan de goodwill. Ook het feit dat er veel animo was voor deze trainingen laat zien dat Bakker gewaardeerd wordt als expert.

Wie is het gezicht achter de Online Trainers Revolutie?

Hugo Bakker is de man achter de Online Trainers Revolutie, de website 101werkvormen.nl en de andere producten die in deze review ter sprake kwamen. Bakker was ooit werkzaam als leerkracht, maar ontdekte gaandeweg dat hij liever trainers leerde trainen. Daarnaast ontwikkelde hij een methode voor een succesvolle verkoop via internet. Bakker heeft zo al duizenden bedrijven geholpen met internet marketing. Hij schreef vele boeken en blogs over dit onderwerp. Daarnaast kun je diverse online trainingen en video’s van zijn hand vinden.

Raden wij de Online Trainers Revolutie aan?

De lesstof in de online training is van hoge kwaliteit. Je leert op een interactieve manier hoe je jouw producten via internet verkoopt. Het is ook een uitstekende cursus om te leren hoe je zelf online cursussen maakt, zowel de inhoudelijke als de praktische kant wordt besproken.

Update jaargang 2021-2022: Hugo Bakker is sinds kort overgegaan naar Thrive Apprentice en het ziet er nu nog beter uit.

Toen we het afgelopen jaar nogmaals in de elektronische omgeving keken, kregen we een aangename verrassing: de leeromgeving van Hugo Bakker is door een ringetje te halen (helemaal in de stijl van 2022) en hij leerde ons precies hoe we dat ook kunnen doen. Dit vonden we een van de krachtigste aspecten aan Hugo Bakker.

We raden de Online Trainers Revolutie absoluut aan. Bakker heeft een methode ontwikkeld die laagdrempelig is en voor iedereen toepasbaar. Alleen al de informatie over het samenstellen van een online training en de verkoop van jouw product is het geld al zeker waard.

Onze conclusie over de Online Trainers Revolutie

Professioneel trainer Bakker leert je in de Online Trainers Revolutie alle aspecten van het maken en verkopen van een online training. Hij gaat hierbij niet alleen in op de inhoud, maar leert je ook de fijne kneepjes van online marketing en geeft je de juiste tools om direct aan de slag te gaan. Het is een praktische cursus die je direct in staat stelt om zelf het roer in handen te nemen.

Het enige aparte is dat er te veel informatie, modules en trainingen te vinden zijn in de online omgeving die we kregen. We kregen echt een overload aan premium materiaal van Hugo. Verder is de training van hoge kwaliteit. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van de Online Trainers Revolutie is helemaal in orde, zeker wanneer je gebruikmaakt van de actiekorting.

Onze conclusie is dan ook dat deze online training zeer geschikt is voor iedereen die extra inkomsten wil vergaren met de verkoop van zelfgemaakte online cursussen. Hugo Bakker is met afstand de beste autoriteit in Nederland in het creëren van online trainingen. Met zijn enthousiasme, ervaring en kunde lukt het iedereen om zijn indrukwekkende successen zelf na te doen.

Onze review samengevat

ReviewHugo Bakker
SamenvattingIn onze beleving is het lesmateriaal van Hugo Bakker de #1 keuze als je wilt leren hoe je je eigen winstgevende online training maakt. Niet alleen omdat Hugo Bakker ongelooflijk sympathiek is, maar vooral omdat hij zelf het pad bewandeld heeft en het ultieme voorbeeld is voor toekomstige online trainers.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.4 (van de 10)
StartenStart hier

Op jouw succes!