Wat vinden we van de vlaggenschip-training MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) van Simone Levie? Is het een goede business-training en is Simone Levie een goede trainer? Lees verder voor onze review…

Waarom we de MPOP wilden uittesten

Steeds meer mensen zijn zich in de afgelopen jaren gaan verdiepen in het opstarten van een online business – en met name: een online business waarbij je je kennis verkoopt, het liefst in de vorm van een lidmaatschap.

Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er komt een hoop bij kijken en bovendien heb je te maken met enorm veel concurrentie. Dat is dan ook de reden dat een groot percentage van de ondernemers die de sprong wagen, het niet redt.

Daar wil Simone Levie met haar MPOP Business school verandering in brengen. In dit artikel lees je alles over Simone Levie, haar bedrijf en hoe jij hiervan kunt profiteren.

Wie is Simone Levie?

Simone Levie is een motivational speaker met een passie voor het helpen van vrouwen bij het bereiken van hun levensdoelen. Ze heeft zich in de afgelopen jaren met name gericht op vrouwelijke ondernemers die de drive hebben om de sprong in het diepe te wagen en een volgende stap te zetten richting financiële onafhankelijkheid.

Ondanks het feit dat Simone Levie inmiddels enorm succesvol is, is dat natuurlijk niet altijd zo geweest. Lange tijd heeft zij zich mee laten slepen door de verwachtingen van mensen om haar heen, waardoor ze vast kwam te zitten in de sleur van een 9-tot-5 baan. Ze wilde haar leven wel veranderen, maar liet zich tegenhouden door onzekerheden en belemmeringen. Toen ze op gegeven moment besloot het roer om te gooien, ontdekte ze dat ze het wel degelijk in zich had om succesvol te worden. En zo geschiedde.

Simone Levie is een motivational speaker en influencer op onder andere Instagram, maar ze weet haar pupillen op allerlei manieren te bereiken. Haar leeftijd? Ze is geboren op 25 juli 1981. In de afgelopen 10 jaar heeft ze een groot vermogen opgebouwd.

Het boek van Simone Levie

In 2018 heeft Simone Levie haar eigen boek uitgebracht: Start before you’re ready – van stiekem dromen naar groots doen.

Waarom een online (leer)bedrijf starten?

simone levie mpop review

Er zijn talloze redenen om een online bedrijf te starten. De belangrijkste is misschien nog wel het feit dat het je de mogelijkheid biedt om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding. Natuurlijk komt hier vooral in het begin ook een aardige dosis doorzettingsvermogen en motivatie bij kijken. Heb je dit? Dan ben je in ieder geval goed op weg.

Toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, voordat je besluit een online bedrijf te starten:

 • Hoewel het heel aantrekkelijk klinkt om je eigen baas te zijn, betekent dit wel dat je de discipline moet kunnen opbrengen om jezelf aan het werk te zetten. Dit kan met name voor mensen die altijd in loondienst hebben gewerkt in het begin veel aanpassingsvermogen vergen.
 • Bovendien moet je ook bereid zijn tijd en geld te investeren. Het opstarten van een online bedrijf hoeft niet duur te zijn, maar het is zeker ook niet gratis. Als je het goed doet, zal je merken dat je naar verloop van tijd steeds minder hoeft te investeren. Dit is dus iets waar je naartoe kunt werken.
 • Je moet van alle markten thuis zijn en bereid zijn nieuwe dingen te leren. Om succesvol te zijn, zal je je namelijk bezig moeten houden met marketing, het opzetten van een website en klantenwerving.

Dit klinkt allemaal erg lastig, maar je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Simone Levie.

De kracht van het digitale tijdperk

Simone Levie heeft veel van haar succes te danken aan de kracht van het internet. Ze realiseerde zich dat je in deze snel veranderende wereld veel kunt bereiken door te anticiperen op wat er in de toekomst te gebeuren staat. Zo was het tien jaar geleden bijvoorbeeld ondenkbaar dat je zoveel geld kon verdienen vanachter je laptop. Toch is dat nu het geval. Volgens Levie is dat precies waarop je moet proberen in te spelen en dat doet ze met haar MPOP Business School.

Over de MPOP Business School

mpop business school ervaringen

De MPOP Business School is gericht op het helpen van ambitieuze ondernemers bij het opzetten van een online bedrijf en online programma’s. Aan de hand van boeken, video’s, een app en nog veel meer helpt Simone Levie jou stap voor stap bij het wagen van die sprong. Je leert hoe je een online programma maakt, lanceert en publiceert.

Hiervoor maak je gebruik van het Poppyz-softwarepakket, dat alle functionaliteiten bevat om jou te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een systeem voor automatische facturatie, een functie voor het creëren van bestellinks en een beveiligde academie. Bovendien krijg je via de MPOP Business School ook nog eens toegang tot de MPOP Community. Via deze community kom je in contact met talloze gelijkgezinde ondernemers, waardoor het de ideale mogelijkheid is om ideeën uit te wisselen en te leren van elkaars ervaringen.

Gedurende het programma wordt er een half jaar lang iedere week een online module geüpload. Bovendien heeft iedere cursist gedurende minimaal een jaar recht op één maandelijkse coachingsessie met Simone Levie zelf. Tot slot kan je ook nog eens de opnames van de MPOP-events bekijken. We moeten hier wel bij zeggen dat het nog veel beter is om die events zelf te bezoeken.

Onze review: is MPOP van Simone Levie een goed programma?

Laten we in bullets ons oordeel geven over MPOP::

 • Er zit genoeg kennis in het programma, bijvoorbeeld over hoe je je training daadwerkelijk verkoopt – en wel zonder verkoperig over te komen.
 • Je wordt goed bij de hand genomen, ook als je een beginner zonder technische kennis bent.
 • Er wordt ook veel aandacht besteed aan mindset, wat vaak de missende factor is bij andere trainingen – waardoor deelnemers elders gauw opgeven.
 • Het programma leert je sowieso een van de beste verdienmodellen: het maken van een online programma. Dit soort producten zijn in onze beleving de beste weg naar passief inkomen.
 • Het community- en buddysysteem is erg bevorderend.
 • Hoewel we Sione Levie een beetje aan de zweverige kant vinden, zit er genoeg ‘business’ in de cursus.

Profiteer nu van de tijdelijke bonus

Wanneer je je nu inschrijft voor de MPOP Business School, profiteer je van een aantal aantrekkelijke bonussen. Zo biedt Simone Levie momenteel een dagelijkse groepssessie aan, waarin je al jouw prangende vragen kunt stellen en ondersteunt wordt in de dingen die jij moeilijk vindt. Bovendien krijg je via een andere bonus gratis toegang tot de templates in de contentbibliotheek. Het gaat hierbij om templates voor Facebook-advertenties, e-mails en webinars, die je helemaal kunt aanpassen op jouw persoonlijke voorkeuren en vervolgens direct kunt gebruiken.

De laatste bonus die we hier bespreken is de 30 dagen kick start. Dit is een versnelde cursus die jou helpt binnen slechts dertig dagen jouw eerste kleine programma op te starten. Je wordt hierbij in 9 stappen begeleid naar het opzetten van succesvol programma, waarbij je kosteloos profiteert van allerlei handige tips en adviezen.

Praktische informatie

De betalingen voor de MPOP Business School zijn zo opgezet dat je eerst kunt beginnen met geld verdienen, voordat je begint met het betalen in termijnen. Dat zit zo. Je betaalt bij de registratie voor de cursus een eenmalig bedrag van €497,-. Vervolgens betaal je tien termijnen van €250,-, maar deze termijnen gaan pas drie maanden na aanvang van de cursus in. Ideaal dus als je wel wilt investeren, maar momenteel te krap bij kas zit om direct een groot bedrag neer te tellen.

Andere producten van Simone Levie

simone levie producten

Als de informatie in dit artikel je aanspreekt, is het een goed idee om een kijkje te nemen bij een aantal van de andere dingen waar Simone Levie zich in de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden. Ze heeft namelijk alles behalve stilgezeten. Neem bijvoorbeeld de Transformatieschool. Dit is een project dat ze heeft opgezet in samenwerking met mede-ondernemer Katelijne Vermeulen. Ook de Transformatieschool is gericht op het inspireren en helpen van vrouwelijke ondernemers. Hierbij ligt de focus echter meer op het zetten van de volgende stap in je leven, of dit nu op zakelijke gebied of in je privéleven is.

Als je je afvraagt of de Transformatieschool iets voor jou is, kan je proberen de onderstaande vragen te beantwoorden:

 • Heb je het gevoel dat je geen controle hebt over je leven?
 • Wil je de volgende stap zetten, maar houden de mensen in je omgeving je tegen?
 • Heb je een chronisch schuldgevoel?
 • Heb je het idee dat je onzekerheden ervoor zorgen dat je niet verder komt in je leven?
 • Ben je wel gemotiveerd om alles te geven?

Heb je één of meerdere van deze vragen beantwoord met ‘Ja’? Dan is de Transformatieschool absoluut de juiste plek voor jou. Tijdens de intensieve cursus krijg je de volgende hulpmiddelen aangeboden:

 1. Vijf modules van vijf lessen waarin allerlei verschillende onderwerpen worden besproken, zoals transactionele analyse, regressie, hypnotherapie, communicatie en systemisch werk.
 2. 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot alle tools.
 3. Overzichtelijke werkboeken met allerlei opdrachten die jou helpen je innerlijke kracht te ontdekken.
 4. Eén keer in de twee weken een nieuwe les die je kunt volgen.
 5. Eén keer in de twee weken een persoonlijke coachingsessie met Katelijne.
 6. Gratis businesslessen van Simone.

Het traject duurt 50 weken en biedt jou alle handvatten die je nodig hebt om je leven weer in eigen handen te nemen en om je klaar te stomen voor die volgende uitdaging. Oftewel, alles om jouw leven naar ‘the next level’ te brengen.

Hoe kom je in contact met Simone Levie?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste gebeurtenissen rondom Simone Levie en de MPOP Business School? Neem dan een kijkje bij de verschillende social media-kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Heb je nog vragen? Dan kan je ook het contactformulier op de website invullen. Wij zijn in ieder geval erg onder de indruk van Simone Levie, haar MPOP-training en haar manier van trainen.

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...