Wat vinden we van de vlaggenschip-training MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) van Simone Levie? Is het een goede business-training en is Simone Levie een goede trainer? Lees verder voor onze review…

Waarom we de MPOP wilden uittesten

Steeds meer mensen zijn zich in de afgelopen jaren gaan verdiepen in het opstarten van een online business – en met name: een online business waarbij je je kennis verkoopt, het liefst in de vorm van een lidmaatschap.

Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er komt een hoop bij kijken en bovendien heb je te maken met enorm veel concurrentie. Dat is dan ook de reden dat een groot percentage van de ondernemers die de sprong wagen, het niet redt.

Daar wil Simone Levie met haar MPOP Business school verandering in brengen. In dit artikel lees je alles over Simone Levie, haar bedrijf en hoe jij hiervan kunt profiteren.

Wie is Simone Levie?

Simone Levie is een motivational speaker met een passie voor het helpen van vrouwen bij het bereiken van hun levensdoelen. Ze heeft zich in de afgelopen jaren met name gericht op vrouwelijke ondernemers die de drive hebben om de sprong in het diepe te wagen en een volgende stap te zetten richting financiële onafhankelijkheid.

Ondanks het feit dat Simone Levie inmiddels enorm succesvol is, is dat natuurlijk niet altijd zo geweest. Lange tijd heeft zij zich mee laten slepen door de verwachtingen van mensen om haar heen, waardoor ze vast kwam te zitten in de sleur van een 9-tot-5 baan. Ze wilde haar leven wel veranderen, maar liet zich tegenhouden door onzekerheden en belemmeringen. Toen ze op gegeven moment besloot het roer om te gooien, ontdekte ze dat ze het wel degelijk in zich had om succesvol te worden. En zo geschiedde.

Simone Levie is een motivational speaker en influencer op onder andere Instagram, maar ze weet haar pupillen op allerlei manieren te bereiken. Haar leeftijd? Ze is geboren op 25 juli 1981. In de afgelopen 10 jaar heeft ze een groot vermogen opgebouwd.

Het boek van Simone Levie

In 2018 heeft Simone Levie haar eigen boek uitgebracht: Start before you’re ready – van stiekem dromen naar groots doen.

Waarom een online (leer)bedrijf starten?

simone levie mpop review

Er zijn talloze redenen om een online bedrijf te starten. De belangrijkste is misschien nog wel het feit dat het je de mogelijkheid biedt om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding. Natuurlijk komt hier vooral in het begin ook een aardige dosis doorzettingsvermogen en motivatie bij kijken. Heb je dit? Dan ben je in ieder geval goed op weg.

Toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, voordat je besluit een online bedrijf te starten:

 • Hoewel het heel aantrekkelijk klinkt om je eigen baas te zijn, betekent dit wel dat je de discipline moet kunnen opbrengen om jezelf aan het werk te zetten. Dit kan met name voor mensen die altijd in loondienst hebben gewerkt in het begin veel aanpassingsvermogen vergen.
 • Bovendien moet je ook bereid zijn tijd en geld te investeren. Het opstarten van een online bedrijf hoeft niet duur te zijn, maar het is zeker ook niet gratis. Als je het goed doet, zal je merken dat je naar verloop van tijd steeds minder hoeft te investeren. Dit is dus iets waar je naartoe kunt werken.
 • Je moet van alle markten thuis zijn en bereid zijn nieuwe dingen te leren. Om succesvol te zijn, zal je je namelijk bezig moeten houden met marketing, het opzetten van een website en klantenwerving.

Dit klinkt allemaal erg lastig, maar je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Simone Levie.

De kracht van het digitale tijdperk

Simone Levie heeft veel van haar succes te danken aan de kracht van het internet. Ze realiseerde zich dat je in deze snel veranderende wereld veel kunt bereiken door te anticiperen op wat er in de toekomst te gebeuren staat. Zo was het tien jaar geleden bijvoorbeeld ondenkbaar dat je zoveel geld kon verdienen vanachter je laptop. Toch is dat nu het geval. Volgens Levie is dat precies waarop je moet proberen in te spelen en dat doet ze met haar MPOP Business School.

Over de MPOP Business School

mpop business school ervaringen

De MPOP Business School is gericht op het helpen van ambitieuze ondernemers bij het opzetten van een online bedrijf en online programma’s. Aan de hand van boeken, video’s, een app en nog veel meer helpt Simone Levie jou stap voor stap bij het wagen van die sprong. Je leert hoe je een online programma maakt, lanceert en publiceert.

Hiervoor maak je gebruik van het Poppyz-softwarepakket, dat alle functionaliteiten bevat om jou te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een systeem voor automatische facturatie, een functie voor het creëren van bestellinks en een beveiligde academie. Bovendien krijg je via de MPOP Business School ook nog eens toegang tot de MPOP Community. Via deze community kom je in contact met talloze gelijkgezinde ondernemers, waardoor het de ideale mogelijkheid is om ideeën uit te wisselen en te leren van elkaars ervaringen.

Gedurende het programma wordt er een half jaar lang iedere week een online module geüpload. Bovendien heeft iedere cursist gedurende minimaal een jaar recht op één maandelijkse coachingsessie met Simone Levie zelf. Tot slot kan je ook nog eens de opnames van de MPOP-events bekijken. We moeten hier wel bij zeggen dat het nog veel beter is om die events zelf te bezoeken.

Onze review: is MPOP van Simone Levie een goed programma?

mpop training

Laten we in bullets ons oordeel geven over MPOP:

 • Er zit genoeg kennis in het programma, bijvoorbeeld over hoe je je training daadwerkelijk verkoopt – en wel zonder verkoperig over te komen.
 • Je wordt goed bij de hand genomen, ook als je een beginner zonder technische kennis bent.
 • Er wordt ook veel aandacht besteed aan mindset, wat vaak de missende factor is bij andere trainingen – waardoor deelnemers elders gauw opgeven.
 • Het programma leert je sowieso een van de beste verdienmodellen: het maken van een online programma. Dit soort producten zijn in onze beleving de beste weg naar passief inkomen.
 • Het community- en buddysysteem is erg bevorderend.
 • Hoewel we Sione Levie een beetje aan de zweverige kant vinden, zit er genoeg ‘business’ in de cursus.

Voor- en nadelen van Simone Levie’s MPOP

Als bedrijf wil je groeien en opvallen. In een markt waar iedereen dat wil is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Het is daarom niet vreemd dat er nu veel aanbieders zijn van online cursussen en trainingen die ervoor zorgen dat jij het verschik kan maken met je onderneming. Simone Levie is daar een van en richt zich op starters en zz’ers die meer klanten willen en meer willen verdienen. Door middel van een online programma aanbod krijg je als ondernemer de kans om kennis op te doen en te leren. Ook biedt zij een coachingstraject dat gericht is op vrouwelijke ondernemers zodat zij kunnen groeien in hun carrière. Wij namen het aanbod van Simone Levie onder de loep en dit zijn de plus- en minpunten.

Voordelen

✅ Een aantrekkelijk jaarprogramma dat divers is.

✅ Specifiek gericht op vrouwelijke ondernemers en hun ervaringen in het werkveld.

✅ Een uitgebreide module waarin je alles leert over poppyz software dat je helpt om te factureren en je onderneming te beheren.

✅ Een hechte en trouwe community die klaarstaat om je te helpen en je advies te geven.

✅ Exclusieve toegang tot leuke en nuttige events waarin je jouw skills kan testen en delen.

Nadelen

❌ Vooral bedoeld voor vrouwelijke ondernemers en dus niet interessant voor mannen.

❌ Je moet de nodige zelfspot hebben als je besluit om na je training – net als Simone Levie – ook business coach te worden. Het verdient natuurlijk veel geld, maar het heeft ook wat weg van een piramidespel. Simone Levie zei het zelfs letterlijk: “Je kunt heel makkelijk mensen leren en inspireren over hoe jij aan het ondernemen bent, zodat zij dat kunnen nadoen.” Noem het een piramidespel of noem het gewoon slim marktonderzoek. Met de juiste zelfkennis kun je hier vol voor gaan en het grote geld najagen.

Heeft Simone Levie kortingscodes? Profiteer nu van de tijdelijke bonus

Simone Levie heeft kortingspagina’s uitgebracht voor haar MPOP Business School of Blue Circle. Er is dus een speciale actieprijs via een verborgen pagina (zie groene button), inclusief tijdelijke extra bonussen.

Wanneer je je nu inschrijft voor de MPOP Business School, profiteer je van een aantal aantrekkelijke bonussen. Zo biedt Simone Levie momenteel een dagelijkse groepssessie aan, waarin je al jouw prangende vragen kunt stellen en ondersteunt wordt in de dingen die jij moeilijk vindt. Bovendien krijg je via een andere bonus gratis toegang tot de templates in de contentbibliotheek. Het gaat hierbij om templates voor Facebook-advertenties, e-mails en webinars, die je helemaal kunt aanpassen op jouw persoonlijke voorkeuren en vervolgens direct kunt gebruiken.

De laatste bonus die we hier bespreken is de 30 dagen kick start. Dit is een versnelde cursus die jou helpt binnen slechts dertig dagen jouw eerste kleine programma op te starten. Je wordt hierbij in 9 stappen begeleid naar het opzetten van succesvol programma, waarbij je kosteloos profiteert van allerlei handige tips en adviezen.

Praktische informatie over de speciale actieprijs

Als je via de reguliere link begint met MPOP, betaal je 6.050,00, maar via de speciale actiepagina betaal je een stuk minder. De betalingen voor de MPOP Business School Actieprijs zijn bovendien zo opgezet dat je eerst kunt beginnen met geld verdienen, voordat je begint met het betalen in termijnen.

Dat zit zo. Je betaalt bij de registratie voor de cursus eerst een startbedrag van €497,-. Vervolgens betaal je tien termijnen van €250,-, maar deze termijnen gaan pas drie maanden na aanvang van de cursus in. Ideaal dus als je wel wilt investeren, maar momenteel te krap bij kas zit om direct een groot bedrag neer te tellen.

Ook zitten er de speciale bonussen bij, die we daadwerkelijk waardevol vonden, waaronder:

 • Het MPOP Team (t.w.v. €20.000,-) Krijg iedere dag support van Simone’s uniek samengestelde team. Iedere dag staat er een groepscall op de planning op jou te helpen met je vragen, support of blokkades
 • Extra bonus: Alle copy paste Templates in de Contentbibliotheek (FB ads, mails, webinars) om zo over te nemen en je eigen draai eraan te geven.
 • Extra bonus: Toegang tot Simone’s unieke persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s (Challenge Yourself met: Fear Less Love More, Geld Programma’s, Mindset pogramma, Intuïtie programma)
 • Extra bonus: 30 dagen KICK start! Complete strategie – Na 30 dagen je gratis weggever en eerste (kleine) programma up and running: ready voor verkoop!

Het vervolg: Simone Levie biedt de Blue Circle aan voor de volgende stap

simone levie producten

Als de informatie in dit artikel je aanspreekt, is het een goed idee om een kijkje te nemen bij een aantal van de andere dingen waar Simone Levie zich in de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden. Ze heeft namelijk alles behalve stilgezeten.

Neem bijvoorbeeld de Blue Circle van Simone Levie. Dit is een project dat ze heeft opgezet om je onderneming duurzaam te laten groeien. Ook de Blue Circle is gericht op het inspireren en helpen van vrouwelijke ondernemers. Hierbij ligt de focus echter meer op het zetten van de volgende stap in je bedrijf – om het daadwerkelijk blijvend verder te laten groeien.

Als je je afvraagt of de Blue Circle iets voor jou is, kan je proberen de onderstaande vragen te beantwoorden:

 • Heb je het gevoel dat je geen controle hebt over je bedrijf?
 • Wil je de volgende stap zetten, maar houdt iets in je bedrijf of in je omgeving je tegen?
 • Wil je hard en duurzaam verder groeien met je bedrijf?
 • Heb je het idee dat je onzekerheden ervoor zorgen dat je niet verder komt in je bedrijf?
 • Ben je wel gemotiveerd om alles te geven?

Heb je één of meerdere van deze vragen beantwoord met ‘Ja’? Dan is de Blue Circle absoluut de juiste plek voor jou. Tijdens de intensieve cursus krijg je de volgende hulpmiddelen aangeboden:

 • Een programma van drie jaar met iedere maand een ander thema.
 • Vier zwaargewicht-modules waarin allerlei verschillende onderwerpen worden besproken, zoals knopen doorhakken, keiharde sales-skills, keiharde presentatie-skills, het automatiseren van je bedrijf, het opbouwen van je community, slim content maken, zoveel mogelijk verdienmodellen goed implementeren, super-focus houden en winstgevend worden.
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot alle tools.
 • Coaching, accountability en actieve community.

Het traject duurt drie jaar en biedt jou alle handvatten die je nodig hebt om je bedrijf in eigen handen te nemen en om je klaar te stomen voor een duurzame groei. Oftewel, alles om jouw bedrijf naar ‘the next level’ te brengen.

>> De Blue Circle (speciaal aanbod)

Gratis webinar van Simone Levie

Wij vonden het webinar ‘Maak Stap Voor Stap Jouw Online Programma’ van Simone Levie erg zinvol. We verwachtten eigenlijk een verkapte salespitch maar ze gaf verrassend veel tactieken en trucs prijs die ze voor haar eigen bedrijven inzet.

 • We waren verrast te zien dat het webinar daadwerkelijk een kijk-over-Simone’s-schouder-mee-tutorial is waarin de exacte stappen voorgedaan worden.
 • Bij het webinar zit een gratis e-boek met stappenplan voor het maken van een eigen online programma.
 • Je krijgt een extra checklist voor het schrijven van een goede salespage.
 • Simone legt ook wat technische tools en succesverhalen uit.
 • Het webinar gaat diep in op het exacte stappenplan dat jij nodig hebt om een online programma te maken.
 • Er wordt precies op een rijtje gezet welke tools ervoor nodig zijn.

Hoe kom je in contact met Simone Levie?

Als je intensief met Simone Levie en haar team samen wilt werken, dan raden we de MPOP aan, waarbij je persoonlijk gecoacht wordt naar jouw doelen als online ondernemer. Wil je daarnaast op de hoogte blijven van de nieuwste gebeurtenissen rondom Simone Levie en de MPOP Business School? Neem dan een kijkje bij de verschillende social media-kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Heb je nog vragen? Dan kan je ook het contactformulier op de website invullen. Wij zijn in ieder geval erg onder de indruk van Simone Levie, haar MPOP-training en haar manier van trainen.

Onze review samengevat

ReviewMPOP van Simone Levie
SamenvattingOnline ondernemen met informatieproducten is eigenlijk de #1 manier om een financieel vrij leven te creëren. Simone Levie heeft dit niet alleen begrepen, maar ze kan het ook op ongelooflijk eenvoudige wijze uitleggen, waarbij ze ons echt via praktijkstappen naar een winstgevend online programma coachte. Absolute aanrader.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier met Simone’s gratis introductie-training over online ondernemen

Op jouw succes!