Wie is Simone Levie, wat heeft ze allemaal bereikt en hoe kunnen andere vrouwen van haar leren? In dit artikel bespreken we alles achter de persoon van Simone Levie. Lees verder…

Wie is Simone Levie?

Simone Levie werd op 25 juli 1981 in Apeldoorn geboren. Na het afronden van haar opleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media , richtte zij als één van de eersten een social media marketing bedrijf op.

Helaas verliep dat niet zoals zij in gedachten had. Zeker nadat zij, na de geboorte van haar eerste kind, moeite had met het werken vanuit de traditionele kantooromgeving en eind 2013 bleek dat zij na een mislukte samenwerking flink in de schulden zat. Maar zij gooide het bijltje er niet bij neer.

Integendeel. Met haar kennis en passie voor het vak en de manier waarop zij besloot om dit met anderen te delen, had zij een jaar later een omzet van maar liefst € 400.000 gedraaid. En dat door vanuit huis te werken, met niets meer dan een laptop en designer.

De eerste stap: De ontwikkeling van het MPOP-idee

Haar eerste stap naar succes was haar MPOP-idee. Dit staat voor Maak Prachtige Online Programma’s (tip: lees hier onze review). Dit is haar vlaggenschip-programma waarin ze al haar kennis en kunde blootgeeft.

MPOP is een online cursus waarin zij feitelijk andere mensen leert dat zij de kennis die zij hebben, heel gemakkelijk online kunnen delen met anderen.

Dit kan door het geven van webinars, e-books, cursussen en e-mails, maar het belangrijkste is dat je dit op de juiste manier bij je potentiële klanten onder de aandacht weet te brengen. In de MPOP cursus vertelt ze alles over het opzetten van de cursus en geeft ze tips om dit onder de aandacht te brengen bij mensen.

De eerste stap is het opbouwen van volgers, mensen die geïnteresseerd zijn in wat je doet. Hier bouw je een vertrouwensband mee op en op deze manier kan je steeds verder aan de ontwikkeling en promotie van je cursus werken.

Wat kwam er na MPOP?

Toen de MPOP cursus eenmaal liep pakte Simone Levie door. Ze bouwde verder aan de MPOP Business School, de Dreamleader Academy en de Transformatie school. In det Transformatie School leert ze mensen in een volledig jaar om weer grip te krijgen op hun eigen leven. Jij bepaalt wie je bent en hoe je je leven vorm zou willen geven.

Er zijn diverse online lessen, zoals regressietherapie, hypotherapie en coachsessie, waarin je stapje voor stapje leert om jezelf te veranderen in de persoon die je graag zou willen zijn. En met alle handvatten die je hierbij krijgt aangereikt moet het lukken om binnen een jaar te transformeren in deze persoon.

Ondertussen werkte ze aan het boek “Start Before You’re Ready”, dat een groot succes bleek te zijn en inmiddels door vele mensen is gelezen.

En hoe gaat het op dit moment?

Haar bevlogenheid en enthousiasme voor wat ze doet, maakt een groot deel uit van haar sprekende persoonlijkheid. Zij speelt continue in op de snelle veranderingen die in deze tijd overal plaatsvinden en helpt ondernemers om hetzelfde te doen. Succes heb je immers voor een groot deel zelf in de hand.

Doordat steeds meer ondernemers haar online programma’s leerden kennen en inmiddels velen onder hen haar boek hebben gelezen, word zij ook steeds vaker gevraagd als inspirerend spreker tijdens cursussen, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Met haar enthousiasme weet ze op een leuke manier haar kennis over te brengen op anderen en ze bewust te maken van de mogelijkheden en kansen die er liggen.

Wat vind je op haar website?


Op de website van Simone Levie wordt maar weer eens extra duidelijk dat dit een enthousiaste vrouw is die passie heeft voor wat zij doet. Want niet alleen zij zelf, maar ook haar gehele website bruist van energie. Via SL TV kun je een kijkje nemen in haar leven en diverse interviews en inspirerende filmpjes bekijken.

Verder heeft ze diverse podcasts op haar site staan waarin je leert om te handelen op basis van je intuïtie en geïnspireerd zal raken door succes en geld. En natuurlijk mag het magazine niet ontbreken. Magazines die van de eerste tot de laatste pagina inspirerend zijn. Je krijgt zin om te ondernemen en ondertussen word je je bewust van alles wat er om je heen gebeurt en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

Of het nu over het overwinnen van angsten en uitdagingen gaat, over het stukje spiritualiteit dat in een ieder van ons schuilt of over het naleven van je dromen, in deze magazines komen ze allemaal aan bod.

De uitnodiging om samen te werken

Op haar website vind je onder het tabje “Werk met mij” alle cursussen waar je aan deel kan nemen, om samen met Simone Levie je uiteindelijke doel te bereiken. Wat dit doel is bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Ben je er hard aan toe om jezelf te veranderen, dan kies je uiteraard voor de Transformatie School.

Ben je van plan om een online onderneming op te zetten om op deze manier jouw kennis op anderen over te brengen? Dan is de MPOP Business School zeker een aanrader. Hier leer je immers niet alleen hoe je een bedrijf moet opbouwen, maar ook hoe je het best aan je marketing- en je verkoopstrategie kan werken.

Ben je bereid om een langere termijn te besteden aan het opbouwen van je bedrijf, dan kies je voor de 3 jarige Blue Cirkel, waarin maandelijks een ander thema behandeld wordt. Tenslotte is er nog de Golden Cirkel. Deze is voor exclusieve ondernemers die net zo bevlogen zijn als Simone Levie zelf en zich volledig op hun business willen richten.

Tot slot


Wat zeker nog het vermelden waard is, zijn de blogs die op de website zijn geplaatst. Stuk voor stuk heerlijk blogs die door Simone Levie recht vanuit het hart zijn geschreven en allemaal dusdanig inspirerend dat je meteen zin krijgt om aan de slag te gaan.

De website in zijn totaal is in positieve zin overweldigend, boordevol goede ideeën en informatie en ontzettend overzichtelijk. En toch kan het voorkomen dat je nog vragen hebt. Aarzel dan niet en neem even contact op door het invullen van het formulier op de website. Zo kun jij snel en vol enthousiasme aan één van die leuke cursussen beginnen.

Op jouw succes!