Wie is Jacko Meijaard, wat doet hij, wat verdient hij en is hij een goed voorbeeld om te volgen? Zijn beloften schetsen een nogal florisant beeld over wat er allemaal mogelijk is volgens hem. Wij kochten zijn belangrijkste product en beoordeelden zijn complete werkwijze. Lees verder voor onze ervaringen…

Jacko Meijaard in het kort: eigenaar van 25+ affiliate-sites én Internet Succes Gids

Jacko Meijaard had een aantal jaar geleden 100+ affiliate-sites, maar de meeste heeft hij verkocht. Op het moment van schrijven heeft hij nog zo’n 25 affiliate-sites over allerlei onderwerpen, zoals gezondheid of huishoudelijke apparaten.

Uiteraard kennen we Jacko Meijaard vooral van Internet Succes Gids. Via dit platform wordt ook zijn bekende cursus “Affiliate Marketing Revolutie” aangeboden. Dit is niet alleen een cursus, maar het geeft ook toegang tot het ledengedeelte waarin actief gediscussieerd wordt.

2023 update: werkt dit ook met Tiktok en Instagram?

In 2023 heb ik Jacko’s methode getest op Tiktok en Instagram door een account te maken rondom vrijheid en geld verdienen. Binnen twee uur verdiende ik mijn eerste geld en daarna kwamen de aanmeldingen continu binnen. Dit is erg eenvoudig te leren en toe te passen. In module 9 van Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie wordt precies uitgelegd hoe dit werkt. Inmiddels zijn er al honderden deelnemers die dit aan het toepassen zijn – en met succes: we zien veelvuldig vijftienjarigen voorbijkomen die in enkele maanden meer dan €20.000,00 hebben verdiend.

Hoeveel verdient Jacko Meijaard? Zijn vermogen…

Wij hebben aan de hand van zijn cursus-video’s, interviews en Inmstagram-posts zoveel mogelijk bijgehouden over wat Jacko Meijaard verdient.

Jacko Meijaard is vanaf 2020 extra actief op Instagram, waarin hij via dagelijkse Instagram-stories precies laat zien hoeveel hij iedere dag verdient. Dat doet hij door middel van screenshots van het aantal inschrijvingen voor zijn producten, maar ook screenshots van affiliate-verkopen.

Het komt erop neer dat Jacko Meijaard op het moment van schrijven redelijk dicht tegen de 4.000 euro per dag aan zit, hoewel dat schommelt van dag tot dag. In totaal komt het neer op bijna 100.000 euro winst voor belastingen per maand.

Daar is niks vervalst aan: de screenshots die Jacko Meijaard van zijn inkomsten laat zien, zijn niet te vervalsen – en waarom zou hij dat ook doen? Bovendien heeft Jacko het altijd over winst, en nooit over omzet – al helemaal niet over omzet inclusief btw – want zo kennen we er nog wel een paar…

Ondertussen hebben we het bewijs ruimschoots verzameld: persoonlijk door hem begeleid

De beste manier om erachter te komen of iemand de real deal is? Door contact op te nemen en al zijn programma’s te volgen. Dat hebben we gedaan en inmiddels heeft Jacko een aantal jaar persoonlijk contact met ons. Ons oordeel over hem? Hij is nuchter, behulpzaam en vooral echt. Hij liegt niet en al zijn resultaten zijn gewoon echt. Dit uit zich ook in het gegeven dat wij zelf ook gegroeid zijn dankzij de hints en aandacht van Jacko Meijaard. Inmiddels zijn we dus al lang tot de conclusie gekomen dat Jacko Meijaard inderdaad de real deal is.

Jacko Meijaard werd ooit geïnterviewd door het AD, maar nu is hij véél verder

Succesvolle mensen als Jacko Meijaard zijn niet ‘bling bling’

Er is één ding erg opvallend als je naar Jacko Meijaard kijkt: hij gedraagt zich niet echt als ‘de coole jongens’. Zijn taalgebruik is totaal niet modern of stoer – en is zelfs ouderwets te noemen – terwijl hij op het moment van schrijven nog gewoon een twintiger is.

Jacko Meijaard kleedt zich netjes, verzorgt zich goed en hij is op het moment van schrijven nog gewoon een twintiger, maar hij praat als een 40-er. Het is allemaal niet zo spetterend – en ook als we zijn huis bekijken, dan bevat zijn huis nauwelijks decoratie of uitbundige stoerdoenerij.

Daarmee is hij in ieder geval lekker zichzelf. Want weet je, al die andere hippe jonge mensen zijn vooral iedere dag bezig met… hip zijn – en dus niet met geld verdienen. Jacko is veel online bezig met geld verdienen en dan word ja na al die jaren vanzelf wel een beetje een ‘computernerd’.

Wij moedigen zijn nuchtere stijl in ieder geval hartstikke aan. Begin hier met leren van Jacko Meijaard.

Zijn Affiliate Marketing Revolutie heeft… daadwerkelijk een revolutie veroorzaakt

Het is een beetje ironisch, maar Jacko Meijaard had zelf niet verwacht dat zijn cursus – die hij de naam ‘Revolutie’ heeft gegeven – daadwerkelijk een revolutie zou worden: heel Nederland lijkt opeens met affiliate marketing te willen beginnen.

Dagelijks laat Jacko Meijaard via zijn Instagram-stories zien hoeveel nieuwe ‘action takers’ er bij zijn gekomen in de AFfiliate Marketing Revolutie. Dagen van 50+ nieuwe deelnemers zijn geen uitzondering.

Ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

Onze eigen ervaringen met Jacko Meijaard zijn een dikke 10 waard. We krijgen altijd waarde van hem, hij reageert op vragen en zijn videocursus is erg to the point, Bovendien is hij respectvol en nuchter naar iedereen toe, ook naar ‘haters’ – wat gewoon gefrustreerde tieners zijn – je weet wel, middelbare scholieren die op Reddit zitten.

Contact met Jacko Meijaard

Jacko Meijaard reageert actief in het ledengedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie. Ook is Jacko actief op Linkedin, Youtube en vooral: Instagram.

Zijn reacties zijn al erg uitgebreid, maar wil je ook nog eens wat dieper en persoonlijker contact, dan is de 10k-club van Jacko Meijaard een mooie upgrade. Die 10k-club kan alleen gestart worden via een telefoongesprek met een van Jacko’s vertegenwoordigers.

Voor de meeste mensen is de Affiliate Marketing Revolutie gewoon de juiste plek om te starten. Hierdoor kun je vragen stellen in het forum, waarbij Jacko gewoon persoonlijk antwoord geeft, zijn mening geeft of complimenten geeft – naast de zeer actieve inbreng van de community.

Begin hier

Wil je in contact komen met Jacko Meijaard, zijn lessen en zijn community? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie een no-brainer. Begin hier om toegang te krijgen tot het verdienmodel en de community.

Op jouw succes!