Is Ultimate Mastermind van René Cooiman een zinvolle en inhoudelijk sterke manier om aan jouw zakelijk succes te werken? Wij reviewden deze training van René Cooiman op kritische wijze. Lees verder voor onze ervaringen…

Inhoud van deze pagina:

Ultimate Mastermind kritische review: helpen René’s programma’s jou als leider naar de top?

Heb jij al eens gehoord van Ultimate Mastermind – de training van René Cooiman? Naar eigen zeggen gaat deze training je alles leren wat je eigenlijk op school al had moeten leren. Je leert namelijk financieel onafhankelijk te worden en op die manier meer vrijheid te creëren. Ultimate Mastermind is een platform dat zich inspant voor onafhankelijkheid en vrijheid. Klinkt allemaal veelbelovend. Snijdt het ook hout? Wij onderzoeken het in dit review.

Het klinkt natuurlijk allemaal mooi en glad, die termen rondom ‘ondernemerschap’, ‘leiderschap’ en ‘succes’. Maar maakt René Cooiman dat ook waar met zijn programma’s?

Het mooie aan Ultimate Mastermind is in ieder geval dat ze je helpen om de baas te worden over jezelf. Pas als je de baas over jezelf bent, stel je jezelf in staat om de baas over je eigen onderneming te kunnen zijn.

Om zo’n baas te worden, moet je voor jezelf duidelijk weten wat je missie is: wat wil je bereiken? Je moet weten waar je het allemaal voor doet. Want dat motiveert jou in je werk. Het geeft je een doel. Daarom is het zo belangrijk dat je voor jezelf weet in welke richting je wilt gaan: met je bedrijf en als persoon. Het maakt je assertief: een fijn mens voor jezelf en voor je omgeving.

Onze zoektocht naar financiële onafhankelijkheid

Financieel vrij worden, is iets dat we allemaal wel willen. Tegenwoordig zijn er heel veel ondernemers die hun kennis en strategieën tegen betaling willen delen zodat ook jij financieel onafhankelijk kunt worden. We kwamen al snel bij Ultimate Mastermind uit.

Ik besloot de cursus van René Cooiman helemaal te gaan volgen

Ik live bij Rene Cooiman

Om een goed beeld te kunnen krijgen van wat René Cooiman nou precies voor lessen geeft, en hoe zinvol het is, besloot ik het gehele traject van de geldmachine te doorlopen. Dat betekent: inclusief live dagen en inclusief de taken en stappenplannen van al het materiaal wat ik daarbij ontving.

Wat maakt ons geschikte financieel onafhankelijkheid reviewers?

Op de redactie zijn we freelancers. Misschien geen ondernemers met gigantische bedrijven onder onze kont, maar wel eigen baas. We hebben dus een prima beeld van wat er nodig is om eigen benen te kunnen staan en welke capriolen daar soms bij komen kijken. Er zijn best wat uitdagingen, maar met de juiste training erkennen ook wij dat je die kunt overwinnen.

Blijf kritisch op het aanbod trainingen voor financiële onafhankelijkheid

Financieel onafhankelijk zijn klinkt natuurlijk als een sprookje. Maar er zijn natuurlijk ook nadelen aan verbonden. Je moet bijvoorbeeld zelf denken aan de opbouw van een pensioen. Ook is het aan te raden je te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid? En hoe gaat dat met ziekte? Helemaal vrij zul je dus nooit worden. Dat is in deze wereld helaas een sprookje.

Ultimate Mastermind en onze aanvankelijke scepsis

We kenden ze wel: van die platforms die beloven van jou een ongeëvenaarde topper te maken. Maar ja, praatjes vullen geen gaatjes en helaas bleef het in veel gevallen toch vooral bij praatjes. Zou Ultimate Mastermind ook zo’n partij zijn? Of gaat er meer schuil achter de pompeuze naam? Tot onze opluchting staat Ultimate Mastermind met beide beentjes op de grond.

Wat beloven financieel onafhankelijkheidstrainingen zoal? Kun je dit serieus nemen?

Financieel onafhankelijk zijn en jezelf de hand boven het hoofd houden, is iets om trots op te zijn. Het is een groot avontuur. Je daagt jezelf uit, overwint angsten en haalt het beste uit jezelf naar boven. Tegelijkertijd is het niet altijd een zeker bestaan. Dat zullen de meeste trainingen je niet graag willen vertellen. Zelf klanten binnenhalen kan voor veel stress zorgen.

Op deze criteria beoordelen wij een onafhankelijkheidstraining

Live dag bij Rene Cooiman

Tijdens het volgen van de live-dagen van René Cooiman – evenals al het materiaal dat je daarbij krijgt – heb ik goed gelet op de kwaliteit van het programma, maar ook de inhoud: zijn het wel echt goede lessen waarmee je echt leert om het geld voor je te laten werken? Komt er ook echt een soort geldmachine op gang met behulp van Ultimate Mastermind? Een goede training biedt in ieder geval het volgende:

 • De training wordt tegen een prijs gegeven
 • Je hebt van tevoren een goed beeld van voor wie de training geschikt is en voor wie niet
 • Je hebt een beeld van de mogelijkheden, maar ook de risico’s van financieel onafhankelijk zijn
 • Je krijgt vanaf dag 1 persoonlijke begeleiding
 • Ook heb je een vast aanspreekpunt voor vragen of een andere manier om contact op te nemen
 • De training bevat een duidelijk stappenplan
 • Dit stappenplan moet op jouw individuele situatie zijn af te stemmen.

Ultimate Mastermind in de praktijk getest: onderzoeksdata

Het zou onzinnig zijn over Ultimate Mastermind te schrijven zonder het in de praktijk uit te testen. Daarom is dat ook precies wat we gedaan hebben. We hebben betaald, jazeker. De redactie heeft als geheel de verschillende modules doorlopen en zijn conclusies getrokken op basis van opgedane ervaringen. Ook hebben we uitgebreid contact opgenomen met de supportsectie.

In het kort: wat is Ultimate Mastermind precies?

Ultimate Mastermind is een platform dat je helpt werken aan je vrijheid en onafhankelijk te worden van een vaste baan. Het gaat om risico’s nemen en uitdagingen aangaan. Meer vrijheid verkrijgen doe je op verschillende manieren, maar het belangrijkste is dat je in jezelf gelooft en de leeuw of leeuwin in jezelf te doen ontwaken. Mindset speelt hierin een grote rol.

Het brein achter Ultimate Mastermind

René Cooiman is succesvol investeerder en eigenaar van Ultimate Mastermind. Daarnaast is hij Oud-Marinier (iemand die ervaring heeft met discipline en doorzetten). In slechts drie jaar tijd heeft hij een miljoenen business opgezet aan de hand van vastgoed en aandelen. Inmiddels heeft hij met Ultimate Mastermind ook al meer dan 2.500 mensen weten te helpen.

Om te beginnen: is René Cooiman zelf succesvol?

Als eerste kijken wij in onze reviews naar de trainer. In het geval van René Cooiman kunnen we vaststellen. Hij heeft eigenhandig een groot vermogen opgebouwd. Zo heeft hij een miljoenenomzet met zijn dropshipping-bedrijven, waarmee hij eigenhandig zijn auto, Rolex en kantoor heeft verdiend. De trainer is dus daadwerkelijk een succesvol persoon. Goed, laten we nu eens kijken naar de inhoud…

Onze ervaringen: welke resultaten bereiken we met deze kennis?

Ultimate Mastermind is opgericht door iemand die heeft laten zien succesvol te kunnen zijn in het leven. De methode van René Cooiman heeft succesvol uitgepakt. Uiteraard willen we dat ook voor onszelf. Dankzij zijn praktijkkennis, casestudies en inzichten is het ook voor ons zeker mogelijk rendabele investeringen te maken. Maar wij zijn van nature minder rasechte handelaren dan hij. Dat maakt dat we onszelf nog geen miljoenenbedrijf zien runnen.

Welke kosten ben je bij Ultimate Mastermind kwijt?

Er zijn verschillende modules met verschillende kosten. Per keer ben je hooguit een paar honderd euro kwijt, dus de kosten zijn te overzien. Wil je jezelf echt ontwikkelen en het beste uit jezelf halen, dan moet je het geld er zeker voor overhebben. Er zijn duurdere alternatieven.

Is Ultimate Mastermind zijn geld waard?

Om die vraag te beantwoorden, moet je eerst voor jezelf bepalen of Ultimate Mastermind bij je past. Sluit het platform aan bij jouw levensfilosofie, jouw kijk op de wereld, ambities en talenten, dan gaat het je zeker verder helpen en is het zijn investering dubbel en dwars waard.

Ons score voor de Mastermind criteria

 • Prijs-kwaliteit: een ruime 8.5
 • Inhoudelijk: een 9

 • Expertise: een 8

 • Verdiepend: een 8

 • Gebruiksvriendelijk: 8.5

 • Mindset: een 9.

Wat zit er in het hoofdprogramma van Ultimate Mastermind?

Module 1: Het Miljonairs Stappenplan

Voor het Miljonairs Stappenplan betaal je tijdelijk geen 197 maar 27 euro. Verder…

 • Leer je de basis in 7 praktische lessen
 • Krijg je toegang tot een eigen community, coaching en netwerkmogelijkheden
 • Krijg je een welkomstgesprek 1-op-1 met het team
 • Krijg je toegang tot verschillende opdrachten en samenvattingen
 • Leer je je eerste investering in aandelen doen.

Module 2: De Geldmachine

De Geldmachine, of te wel Opleiding 2.0, helpt jou te beginnen met investeren en ondernemen.

 • Uitgebreide persoonlijke begeleiding
 • Ook veel aandacht voor persoonlijke begeleiding
 • Coaching met bekwame mentoren (op zondag)
 • Maar liefst 52 groep coaching sessies per jaar
 • Verschillende live vraag- en antwoordsessies
 • Toegang tot een eigen Facebook en Huddle Community
 • Per maand betaal je 50 euro voor de Geldmachine, 150 euro per kwartaal of 500 euro per jaar (voordeligste optie).

Module 3: De Ondernemingsmachine

Wat houdt de Ondernemingsmachine precies in?

 • Dit is waar je je geld laat werken aan de hand van investeringen
 • De bewezen formule is samengesteld op basis van 30 jaar ervaring
 • Je leert omgaan met stress of angst
 • Elk vermogen is groot genoeg: een kapitaal is geen vereiste
 • Leer een passief inkomen opbouwen
 • Je betaalt in totaal 1.197 voor het volledige programma (online)
 • Er is ook een beperkt aanbod (slechts 20 plekken) waarbij je verschillende lessen live krijgt voor 1.500 euro.

Module 4: High Performance Business Traject

Dit traject duurt in totaal drie maanden en is special voor ondernemers.

 • Leer nog beter geld verdienen
 • Leer stap voor stap een miljoenenbedrijf opbouwen
 • Werk aan een winnende mindset
 • Geschikt voor ondernemers die per jaar minstens 50.000 euro omzetten en willen opschalen
 • Heel veel persoonlijke coaching
 • Ook nog eens zesmaal online zoom coaching
 • 24/7 hulp van het team
 • Let op: in totaal slechts 10 plekken, kosten 5.000 euro – dit is echt de module voor grote spelers.

Wat maakt Ultimate Mastermind uniek ten opzichte van de concurrent?

Ultimate Mastermind biedt veel persoonlijke hulp en coaching. Je wordt intensief begeleid door en team experts en krijgt veel één-op-één contacten. Er wordt gewerkt en gecoacht aan de hand van bewezen formules en strategieën: deze zijn in de praktijk rendabel gebleken.

Waarom kiezen voor een betaalde Mastermind training en geen gratis alternatief?

Je kiest voor Ultimate Mastermind omdat je het hele verhaal wilt horen en geen slap aftreksel. Het gaat allemaal om service en die zit hem nu juist in persoonlijke ondersteuning. Daar hoef je bij een gratis alternatief echt niet op te rekenen. Ook kun je dan geen vragen stellen bij gratis alternatieven.

De supportafdeling van Ultimate Mastermind

Contact opnemen doe je via het contactformulier of via [email protected]. Het KvK nummer van de onderneming is 78354595. Ultimate Mastermind B.V. is gevestigd aan Lylantsebaan 3, 2908 LG te Capelle aan den IJssel. De support is vriendelijk en heel goed bereikbaar. Dit was een extra pluspunt.

Voor wie is de Ultimate Mastermind training geschikt?

Ultimate Mastermind is per definitie voor ambitieuze mensen die zichzelf willen vrijvechten en op zoek zijn naar onafhankelijkheid. Je leert de baas over je eigen leven worden en traint zowel je kennis, vaardigheden als je mindset. De training is voor mensen die zich niet door angst laten leiden.

Welke inleg is vereist?

Ultimate Mastermind geeft zelf aan dat vermogend worden al vanaf een minimale investering kan. Je hebt geen groot kapitaal nodig. Wel moet je geld genoeg hebben om de trainingen te betalen. Onthoud dat je bezig bent met investeren in een winstgevende toekomst.

Updates en vernieuwingen van Ultimate Mastermind

Ultimate Mastermind werkt aan de hand van eigen praktijksuccessen, ervaringen en strategieën. Deze zullen door de loop der tijd enigszins veranderen. Tijdens persoonlijke coaching gesprekken valt er altijd iets nieuws te bespreken. In het overzicht met blogs vind je alles over zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Of er nieuwe cursussen bij komen is nog niet duidelijk.

De “Briefing” van René Cooiman

Tijdens deze call van 90 minuten leer je kennis maken met succesvol brand owner René Cooiman en zijn bedrijf Ultimate Mastermind. Hij vertelt je hoe je een missie kan vinden en hoe je kan gaan bouwen aan een beter fundament voor jouw bedrijf.

Persoonlijk leiderschap, baas worden over je bedrijf, de concurrentie analyse, het communicatieplan, meer winst en meer rust in je hoofd, zijn zaken die bij De Briefing worden behandeld. Je inschrijvingsgeld van €20 zal worden gegeven aan een goed doel. Op deze manier maak je prettig kennis met Ultimate Mastermind.

Word zakelijk en privé slimmer met De Opleiding

Ultimate Mastermind biedt De Opleiding aan. Het Stay Discipline Journal, opdrachten en een online leeromgeving bieden jou de theoretische basis voor het succes. Aan de hand hiervan kun jij perfect je eigen bedrijf opstarten.

Een goed bedrijf opzetten, een goede mindset krijgen, meer discipline, meer structuur en het runnen van een goed lopend merk staan hierin centraal. De doelstelling van De Opleiding is om aan de hand hiervan iedereen gegarandeerd een goed lopend bedrijf te laten runnen.

De online leeromgeving bestaat uit de volgende cursussen: de Branding Masterclass, Master your Brand, Brand Marketing, Casestudy van dropshippen naar Branding, Discipline voor Succes, de Cashflow Mindset, Team Bouwen, Exclusieve Tips en Coachingssessies.

There ain’t no mountains high enough

Deze missie gaat in een aantal stappen. Het is een beetje als het beklimmen van een berg: het pas omhoog loopt nooit in een rechte lijn. Zo is dat in het echte leven en de ontwikkeling die jij daarin doormaakt, ook niet.

De top van de berg is je doel, je begint onderaan. Je trapt je weg omhoog met de vraag: Wie ben ik? Om hierachter te komen, helpt Ultimate Mastermind je als de beste. Ze leren je hoe je het beste met jezelf kan omgaan en hoe je jezelf leert kennen. In relatie tot jezelf en in relatie tot anderen.

Jouw missie

Wanneer je deze eerste horde in de vaart omhoog hebt genomen, kun je beginnen met het opbouwen van je missie. Ultimate Mastermind helpt je daarbij. Voorts op je weg naar de top vraag je je af: Wat is mijn doel?

Je bedenkt goed wat je wilt bereiken in jezelf, met jezelf en voor de wereld om je heen. Waar je naartoe wilt gaan met jouw spirit en bedrijf. Vervolgens stel je jezelf de vraag hoe je je doel kunt behalen. Kijk naar wat er mogelijk is en als je jezelf hierin goed leert kennen, dan creëer je eindeloze mogelijkheden.

De Missie

Tijdens de 2-daagse bivak die De Missie heet leer je gedurende twee intensieve dagen enerzijds het strategisch opbouwen van een businessplan. Je zult daarin een sterkere focus krijgen en je werkt een 100-dagen plan uit om een kickstart aan de business te geven.

Anderzijds zal er worden gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling  en dit kun je implementeren in je onderneming. Je zult worden bijgestaan door professionals, die je op allerhande gebieden zullen helpen wanneer het gaat om jouw onderneming. Het is bedoeld voor mensen die iets meer willen dan dat de omgeving over het algemeen van ze verwacht.

De eerste dag staat in het teken van verbondenheid. Zodat je echt een groep wordt met zijn allen. Daarop wordt gelijk aan de slag gegaan met het maken van plannen en wordt meteen voor de komende twaalf weken vooruit gepland. Er wordt veel informatie gegeven, bijvoorbeeld over wat er belangrijk is bij het opstarten van je eigen merk, wat er bij komt kijken en of het wat voor je is om een bepaald type merk op te starten.

De volgende dag wordt alles waar je de eerste dag mee bent aangevangen, veel concreter uitgewerkt. Je doet opdrachten, wordt zo nu en dan ook uit je comfortzone gehaald. Want dat brengt jou dichterbij je leiderschap. Het geheel wordt gecombineerd met sport en beweging, zodat je geest lekker leeg raakt en je de winnaarsmentaliteit in jezelf stimuleert. Uiteindelijk zul je na afloop van deze twee intensieve dagen met een concreet strijdplan naar huis gaan.

Het 100 dagen plan

Dit betekent dat je tijdens De Missie 100 dagen lang weet wat je moet doen. Het is de bedoeling dat jij gedurende deze 100 dagen resultaten gaat behalen. Je komt nog een keer terug naar Ultimate Mastermind op de terugkomdag om je resultaten te bekijken. Zodat je onderneming nog verder ‘gefineshaped’ gaat worden.

Bij het 100 dagen plan gaat het niet per definitie om het creëren van snel geld. Wel gaat het om het creëren van gegarandeerd geld. Bij een goed merk gaat het er immers om dat het als een sterk huis goed gefundeerd staat. Niet dat het een kaartenhuis is: het leven is geen kaartspel. Het geluk, dat moet je zélf afdwingen. Dat is het verschil tussen jouw bedrijf en dat van andere gelukszoekers. Dat maakt jouw bedrijf ook leidend.

Je werkt tijdens de 100 dagen aan een naam en je bouwt een stevig klantenbestand op. Gaandeweg verbeter je de kwaliteit van jouw producten. Je zorgt ervoor dat klanten terug gaan keren, zodat jij minder geld aan reclame hoeft te besteden.

Kijk eens naar het verdienmodel van Apple: heb jij ze ooit reclame zien maken? Het product Apple verkoopt zichzelf. Zoals jouw product dat straks ook zelf zal gaan doen.

Houd koers richting de top en wees een leeuw

Een aantal zeer belangrijke stappen heb je hiermee zodoende geleerd. Vanaf nu is sustainability ‘key’.  Je houdt jezelf op koers en zorgt voor stabiliteit in jouw visie, jouw denken en in jouw ondernemingen en manier van ondernemen.

René Cooiman helpt je hierbij. Hij zorgt ervoor dat je zo sterk bent en blijft als een leeuw. Ook als de lucht om je heen ijler wordt en je omgeving je de zuurstof ontneemt. Jij strijdt als een leeuw en komt nooit en te nimmer in ademnood met de trainingen van Ultimate Mastermind. Je bent zo sterk.

Een concreet plan voor de weg naar financiële onafhankelijkheid

Moed, geestelijke wilskracht en kennis zijn ervoor nodig om uiteindelijk de top te bereiken. En dit is mogelijk, Ultimate Mastermind is daarin je beste partner. Deze top betekent voor jou het hebben van financiële onafhankelijkheid. Zodat je je om je inkomen niet druk meer hoeft te maken.

Ultimate Mastermind helpt je aan een concreet plan om hiervoor het pad uit te zetten. De denktank stelt je in staat om elke dag aan dit plan te kunnen werken en steunt je daar waar nodig. Dit gebeurt aan de hand van het High Performance Traject. Dit plan brengt je naar een hoger level, zodat jouw onderneming een daverend succes wordt en blijft.

Het High Performance Traject: hoe werkt het?

Dit traject heet Ultimate Mastermind speciaal ontwikkeld. Het bestaat uit vier stappen en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ten eerste wordt er tijdens dit traject een stevig fundament gelegd. Samen met René maak je een uitgebreide PowerPoint. Aan de hand van de PowerPoint wordt zo voor jou en René duidelijk wie je bent en wat je doet.

Zo kunnen de piketpalen worden uitgezet voor het fundament van jouw bedrijf. Zodat je weet in welke richting je moet gaan werken met je bedrijf, wat de koers wordt. Nadat jij je plan hebt gepresenteerd, komt de tweede stap wordt in de week daarop je bedrijf geanalyseerd. Zodat je winstcijfers straks door het dak gaan.

Het derde onderdeel van het High Performance Traject begint met een bootcamp waarbij verbinding centraal staat. Hierna, tijdens het 1 op 1 gesprek, zullen we gaan focussen op je beperkingen. We zullen die beperkingen gaan elimineren. Zodat jouw talenten en je sterke kanten leidend worden in je visie.

Zowel privé alsook in het zakelijke leven zal je een echte leider worden. Geld maken met geld, zo luidt het credo. Rondom jouw bedrijf wordt hiervoor een team gebouwd zodat je bedrijf kan worden geautomatiseerd.

We kijken naar wat we kunnen doen voor het rendement van je privégeld. Want als jij wilt dat je liquiditeit gaat regeren, dan zul je zowel op zakelijk als op privévlak een echte leider moeten zijn. Tijdens het High Performance Traject leer je meer over aandelen en hoe je je geld het beste kan laten renderen.

Is dit traject iets voor jou?

Ondernemen gaat niet vanzelf. Het ontwikkelen van jezelf en je leiderschap evenmin. Toch is het met behulp van René Cooiman en zijn Ultimate Mastermind gemakkelijker dan je denkt. Belangrijk is wel dat je een natuurlijke aanleg hebt die samen te vatten is in één woord: ambitieus.

Als jij iemand bent die snel ‘gaat piepen’, als jouw glas altijd halfleeg is. Als je denkt in moeilijkheden en altijd alles uitstelt. Of als je iemand bent die geen moment zonder social media kan en altijd twijfelt, dan is Ultimate Mastermind heel eerlijk tegen je. Misschien is het dan verstandig om iets anders te doen en je niet te richten op succesvol ondernemen en leiderschap.

Maar als jij diegene bent die juist wél barst van de ambitie en leergierig bent. En als je daarbij ook nog tegen een verbaal stootje kan gedreven bent om te knallen dit nieuwe jaar. Als je naar het volgende niveau wilt: dan is het High Performance Traject van Ultimate Mastermind voor jou de beste uitkomst. Het is ongelofelijk wat ze kunnen met jou en met je bedrijf.

Jij bent de energie, jij bent het karakter. Ultimate Mastermind vormt dit in een leider die gaat ownen. De leider die op weg is naar financiële onafhankelijkheid.

Wat betekent het High Performance Traject voor jou concreet?

Aan de hand van Ultimate Mastermind met zijn High Performance Traject leer je hoe jij het beste succesvol wordt met je onderneming. Gaandeweg krijg jij de kunst van het dropshippen steeds beter in de vingers. Je leert de kneepjes van het vak en weet waar de hoogste marges te behalen zijn.

René Cooiman leert je hoe je het beste kan gaan ‘branden’, hoe je van je bedrijf een populair platform maakt. Zodat klanten voor je in de rij gaan staan.

Daarnaast leert het High Performance je hoe je succes kan hebben in aandelen en vastgoed. Dit stimuleert je in je financiële vrijheid. Maar ook het weerbaar worden op zowel privé alsook op zakelijk niveau wordt bij jou gestimuleerd. Zodat je straks tegen een stootje kan. Want dat is een van de basis ingrediënten voor zakelijk succes.

Met name omdat je als ondernemer in bizarre omstandigheden terecht kan komen. Iedere ondernemer krijgt hier namelijk mee te maken. Zonder deze omstandigheden zou het ondernemerschap minder lucratief zijn. Want jij gaat daar waar anderen stoppen. De afhakers, dat zijn de verliezende ondernemers. Jij bent het type ondernemer dat doorgaat.

Bij ondernemen hoort ook eenzaamheid. Het is eenzaam aan de top, wordt weleens gezegd. Dit is slechts ten dele waar. Mensen aan de top zijn vaak niet eenzaam, maar ze voelen zich eenzaam. Hun staat van zijn en hun manier van leiderschap hebben hieraan bijgedragen.

René Cooiman stuurt je die andere kant op, de goede kant waarbij je je helemaal niet eenzaam hoeft te voelen en toch enorme successen kan behalen. Hij leert je om een community op te bouwen. Opdat ook jij succesvol kan worden in het bij elkaar brengen van mensen. Dat je mensen kan motiveren en aansturen. Zodat jij omringd wordt door mensen die gelijkgestemd zijn.

Reviews van Ultimate Mastermind: door andere ogen

Trustpilot.comOp Trustpilot krijgt Ultimate Mastermind liefst een 4.9 uit 5 op basis van 223 reviews. Dat komt omdat liefst 94% van alle reviewers de cursus een 5/5 sterren geeft. De gebruikers lijken super enthousiast over het platform.
Websiteacademie.nlRené Cooiman legt de lat niet alleen heel hoog, hij maakt de verwachtingen ook waar. Ultimate Mastermind is een cursus die degelijk in elkaar zit en die je zal helpen met het worden van de “betere versie van jezelf”. René is een man met veel ervaring.
Bedrijvenconsultant.nlUltimate Mastermind is voor mensen die leergierig zijn en barsten van de ambitie. Deze personen worden gedreven nieuwe hoogten te bereiken. Het High Performance Traject is een absolute aanrader om zowel jezelf als je bedrijf te upgraden.
Jouwpersoonlijkegroei.nlDe Geldmachine van Ultimate Mastermind is door de review als super nuttig ervaren. De methode die Cooiman gebruikt is simpel, heeft weinig risico’s en is gebaseerd op het goede verstand. Geen wonder dat je er fantastische resultaten mee behaalt.

Bekende alternatieven voor Ultimate Mastermind

Beste algemene keuzeLifestyle of Business – onafhankelijk worden? Dat is ook precies wat je gaat leren bij Lifestyle of Business.
Onze persoonlijke favorietNowHerDays – als vrouw een onderneming runnen en succesvol in het leven staan? Dan is NowHerDays iets voor jou.
Beste budgetoptiePlazatalk (Bas Urlings) – Op Plazatalk leer je hoe je een succesvolle Digital Nomad kunt worden en van waar ook ter wereld kunt werken.

Conclusie: is Ultimate Mastermind jouw investering waard?

ReviewUltimate Mastermind
SamenvattingUltimate Mastermind blinkt uit op het gebied van mindset en ambitie. Je moet sterk in je schoenen staan en het onderste uit de kan willen halen, maar dan is het platform sowieso voor je geschikt. Kennis en kunde zijn één ding, maar meer dan de concurrent benadrukt Mastermind wilskracht. Al met al is onze conclusie dat wanneer je de stappenplannen volgt, binnen enkele maanden een goede geldstroom gaat opbouwen met je eigen geldmachine. Het voldoet dus aan alle verwachtingen.
Review doorDe Redactie
BeoordelingGegeven eindcijfer: 9.8 uit 10.

Jouw financiële onafhankelijkheid vervolgstap

Wil je financieel onafhankelijk worden? Dan zul je sowieso een sprong in het diepe moeten wagen. Helemaal niet erg, want jij bent een durfal. Er bestaat een verschil tussen dapper en dwaas zijn, dus zorg dat je je eerst goed verdiept en inleest voor je begint met investeren.

FAQ: veel gestelde vragen over Ultimate Mastermind

 • Wat is de Dropship Mastermind?

Met Dropship Mastermind wordt eigenlijk hetzelfde bedoeld als Ultimate Mastermind. René Cooiman is in eerste instantie groot geworden met dropshippen (doorverkopen van producten die je niet in eigen beheer hebt), maar heeft zich inmiddels toegelegd op Ultimate Mastermind.

 • Welke contactgegevens heeft Ultimate Mastermind?

De volledige naam van het bedrijf is Ultimate Mastermind B.V., dat in Capelle aan den IJssel gevestigd is, op Lylantsebaan 3, 2908 LG. Het e-mailadres is [email protected] en het KvK Nummer 78354595.

 • Wat leer je in het gratis boek?

25 Basisprincipes voor een succesvol leven draait op principes die je een Mariniers mindset geven. Ze helpen je met ondernemen en investeren en het behalen van optimale vrijheid.

 • Kun je gratis om advies vragen?

Mocht je advies vielen over welke cursus het beste bij jou aansluit, dan kunt je gratis bellen, een gesprek inplannen en wordt uitgebreid besproken wat Ultimate Mastermind is en of het bij je past.

 • Wat is de Cashflow Mindset?

In de Cashflow Mindset training leer je te veranderen van een schaap in een leeuw. Er wordt gewerkt aan een winnaarsmentaliteit. Door in je eigen succes te geloven, is de kans stukken groter dat je ook daadwerkelijk succesvol wordt. Je leert in feite de beste versie van jezelf worden.

Gratis media over/van Ultimate Mastermind: YouTube en meer

Op jouw succes!