Is Ultimate Mastermind van René Cooiman een zinvolle en inhoudelijk sterke manier om aan jouw zakelijk succes te werken? Wij reviewden deze training van René Cooiman op kritische wijze. Lees verder voor onze ervaringen…

Ultimate Mastermind review: helpen René’s programma’s jou als leider naar de top?

Het klinkt natuurlijk allemaal mooi en glad, die termen rondom ‘ondernemerschap’, ‘leiderschap’ en ‘succes’. Maar maakt René Cooiman dat ook waar met zijn programma’s?

Het mooie aan Ultimate Mastermind is in ieder geval dat ze je helpen om de baas te worden over jezelf. Pas als je de baas over jezelf bent, stel je jezelf in staat om de baas over je eigen onderneming te kunnen zijn.

Om zo’n baas te worden, moet je voor jezelf duidelijk weten wat je missie is: wat wil je bereiken? Je moet weten waar je het allemaal voor doet. Want dat motiveert jou in je werk. Het geeft je een doel. Daarom is het zo belangrijk dat je voor jezelf weet in welke richting je wilt gaan: met je bedrijf en als persoon. Het maakt je assertief: een fijn mens voor jezelf en voor je omgeving.

Om te beginnen: is René Cooiman zelf succesvol?

https://www.youtube.com/watch?v=7zJ4gLSs14k

Als eerste kijken wij in onze reviews naar de trainer. In het geval van René Cooiman kunnen we vaststellen. Hij heeft eigenhandig een groot vermogen opgebouwd. Zo heeft hij een miljoenenomzet met zijn dropshipping-bedrijven, waarmee hij eigenhandig zijn auto, Rolex en kantoor heeft verdiend. De trainer is dus daadwerkelijk een succesvol persoon. Goed, laten we nu eens kijken naar de inhoud…

De Briefing

Tijdens deze call van 90 minuten leer je kennis maken met succesvol brand owner René Cooiman en zijn bedrijf Ultimate Mastermind. Hij vertelt je hoe je een missie kan vinden en hoe je kan gaan bouwen aan een beter fundament voor jouw bedrijf.

Persoonlijk leiderschap, baas worden over je bedrijf, de concurrentie analyse, het communicatieplan, meer winst en meer rust in je hoofd, zijn zaken die bij De Briefing worden behandeld. Je inschrijvingsgeld van €20 zal worden gegeven aan een goed doel. Op deze manier maak je prettig kennis met Ultimate Mastermind.

Word zakelijk en privé slimmer met De Opleiding

Ultimate Mastermind biedt De Opleiding aan. Het Stay Discipline Journal, opdrachten en een online leeromgeving bieden jou de theoretische basis voor het succes. Aan de hand hiervan kun jij perfect je eigen bedrijf opstarten.

Een goed bedrijf opzetten, een goede mindset krijgen, meer discipline, meer structuur en het runnen van een goed lopend merk staan hierin centraal. De doelstelling van De Opleiding is om aan de hand hiervan iedereen gegarandeerd een goed lopend bedrijf te laten runnen.

De online leeromgeving bestaat uit de volgende cursussen: de Branding Masterclass, Master your Brand, Brand Marketing, Casestudy van dropshippen naar Branding, Discipline voor Succes, de Cashflow Mindset, Team Bouwen, Exclusieve Tips en Coachingssessies.

There ain’t no mountains high enough

Deze missie gaat in een aantal stappen. Het is een beetje als het beklimmen van een berg: het pas omhoog loopt nooit in een rechte lijn. Zo is dat in het echte leven en de ontwikkeling die jij daarin doormaakt, ook niet.

De top van de berg is je doel, je begint onderaan. Je trapt je weg omhoog met de vraag: Wie ben ik? Om hierachter te komen, helpt Ultimate Mastermind je als de beste. Ze leren je hoe je het beste met jezelf kan omgaan en hoe je jezelf leert kennen. In relatie tot jezelf en in relatie tot anderen.

Jouw missie

Wanneer je deze eerste horde in de vaart omhoog hebt genomen, kun je beginnen met het opbouwen van je missie. Ultimate Mastermind helpt je daarbij. Voorts op je weg naar de top vraag je je af: Wat is mijn doel?

Je bedenkt goed wat je wilt bereiken in jezelf, met jezelf en voor de wereld om je heen. Waar je naartoe wilt gaan met jouw spirit en bedrijf. Vervolgens stel je jezelf de vraag hoe je je doel kunt behalen. Kijk naar wat er mogelijk is en als je jezelf hierin goed leert kennen, dan creëer je eindeloze mogelijkheden.

De Missie

Tijdens de 2-daagse bivak die De Missie heet leer je gedurende twee intensieve dagen enerzijds het strategisch opbouwen van een businessplan. Je zult daarin een sterkere focus krijgen en je werkt een 100-dagen plan uit om een kickstart aan de business te geven.

Anderzijds zal er worden gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling  en dit kun je implementeren in je onderneming. Je zult worden bijgestaan door professionals, die je op allerhande gebieden zullen helpen wanneer het gaat om jouw onderneming. Het is bedoeld voor mensen die iets meer willen dan dat de omgeving over het algemeen van ze verwacht.

De eerste dag staat in het teken van verbondenheid. Zodat je echt een groep wordt met zijn allen. Daarop wordt gelijk aan de slag gegaan met het maken van plannen en wordt meteen voor de komende twaalf weken vooruit gepland. Er wordt veel informatie gegeven, bijvoorbeeld over wat er belangrijk is bij het opstarten van je eigen merk, wat er bij komt kijken en of het wat voor je is om een bepaald type merk op te starten.

De volgende dag wordt alles waar je de eerste dag mee bent aangevangen, veel concreter uitgewerkt. Je doet opdrachten, wordt zo nu en dan ook uit je comfortzone gehaald. Want dat brengt jou dichterbij je leiderschap. Het geheel wordt gecombineerd met sport en beweging, zodat je geest lekker leeg raakt en je de winnaarsmentaliteit in jezelf stimuleert. Uiteindelijk zul je na afloop van deze twee intensieve dagen met een concreet strijdplan naar huis gaan.

Het 100 dagen plan

https://www.youtube.com/watch?v=uSQ5IJJjAc4

Dit betekent dat je tijdens De Missie 100 dagen lang weet wat je moet doen. Het is de bedoeling dat jij gedurende deze 100 dagen resultaten gaat behalen. Je komt nog een keer terug naar Ultimate Mastermind op de terugkomdag om je resultaten te bekijken. Zodat je onderneming nog verder ‘gefineshaped’ gaat worden.

Bij het 100 dagen plan gaat het niet per definitie om het creëren van snel geld. Wel gaat het om het creëren van gegarandeerd geld. Bij een goed merk gaat het er immers om dat het als een sterk huis goed gefundeerd staat. Niet dat het een kaartenhuis is: het leven is geen kaartspel. Het geluk, dat moet je zélf afdwingen. Dat is het verschil tussen jouw bedrijf en dat van andere gelukszoekers. Dat maakt jouw bedrijf ook leidend.

Je werkt tijdens de 100 dagen aan een naam en je bouwt een stevig klantenbestand op. Gaandeweg verbeter je de kwaliteit van jouw producten. Je zorgt ervoor dat klanten terug gaan keren, zodat jij minder geld aan reclame hoeft te besteden.

Kijk eens naar het verdienmodel van Apple: heb jij ze ooit reclame zien maken? Het product Apple verkoopt zichzelf. Zoals jouw product dat straks ook zelf zal gaan doen.

Houd koers richting de top en wees een leeuw

https://www.youtube.com/watch?v=rChJMLjdULw

Een aantal zeer belangrijke stappen heb je hiermee zodoende geleerd. Vanaf nu is sustainability ‘key’.  Je houdt jezelf op koers en zorgt voor stabiliteit in jouw visie, jouw denken en in jouw ondernemingen en manier van ondernemen.

René Cooiman helpt je hierbij. Hij zorgt ervoor dat je zo sterk bent en blijft als een leeuw. Ook als de lucht om je heen ijler wordt en je omgeving je de zuurstof ontneemt. Jij strijdt als een leeuw en komt nooit en te nimmer in ademnood met de trainingen van Ultimate Mastermind. Je bent zo sterk.

Een concreet plan voor de weg naar financiële onafhankelijkheid

Moed, geestelijke wilskracht en kennis zijn ervoor nodig om uiteindelijk de top te bereiken. En dit is mogelijk, Ultimate Mastermind is daarin je beste partner. Deze top betekent voor jou het hebben van financiële onafhankelijkheid. Zodat je je om je inkomen niet druk meer hoeft te maken.

Ultimate Mastermind helpt je aan een concreet plan om hiervoor het pad uit te zetten. De denktank stelt je in staat om elke dag aan dit plan te kunnen werken en steunt je daar waar nodig. Dit gebeurt aan de hand van het High Performance Traject. Dit plan brengt je naar een hoger level, zodat jouw onderneming een daverend succes wordt en blijft.

Het High Performance Traject: hoe werkt het?

Dit traject heet Ultimate Mastermind speciaal ontwikkeld. Het bestaat uit vier stappen en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ten eerste wordt er tijdens dit traject een stevig fundament gelegd. Samen met René maak je een uitgebreide PowerPoint. Aan de hand van de PowerPoint wordt zo voor jou en René duidelijk wie je bent en wat je doet.

Zo kunnen de piketpalen worden uitgezet voor het fundament van jouw bedrijf. Zodat je weet in welke richting je moet gaan werken met je bedrijf, wat de koers wordt. Nadat jij je plan hebt gepresenteerd, komt de tweede stap wordt in de week daarop je bedrijf geanalyseerd. Zodat je winstcijfers straks door het dak gaan.

Het derde onderdeel van het High Performance Traject begint met een bootcamp waarbij verbinding centraal staat. Hierna, tijdens het 1 op 1 gesprek, zullen we gaan focussen op je beperkingen. We zullen die beperkingen gaan elimineren. Zodat jouw talenten en je sterke kanten leidend worden in je visie.

Zowel privé alsook in het zakelijke leven zal je een echte leider worden. Geld maken met geld, zo luidt het credo. Rondom jouw bedrijf wordt hiervoor een team gebouwd zodat je bedrijf kan worden geautomatiseerd.

We kijken naar wat we kunnen doen voor het rendement van je privégeld. Want als jij wilt dat je liquiditeit gaat regeren, dan zul je zowel op zakelijk als op privévlak een echte leider moeten zijn. Tijdens het High Performance Traject leer je meer over aandelen en hoe je je geld het beste kan laten renderen.

Is dit traject iets voor jou?

Ondernemen gaat niet vanzelf. Het ontwikkelen van jezelf en je leiderschap evenmin. Toch is het met behulp van René Cooiman en zijn Ultimate Mastermind gemakkelijker dan je denkt. Belangrijk is wel dat je een natuurlijke aanleg hebt die samen te vatten is in één woord: ambitieus.

Als jij iemand bent die snel ‘gaat piepen’, als jouw glas altijd halfleeg is. Als je denkt in moeilijkheden en altijd alles uitstelt. Of als je iemand bent die geen moment zonder social media kan en altijd twijfelt, dan is Ultimate Mastermind heel eerlijk tegen je. Misschien is het dan verstandig om iets anders te doen en je niet te richten op succesvol ondernemen en leiderschap.

Maar als jij diegene bent die juist wél barst van de ambitie en leergierig bent. En als je daarbij ook nog tegen een verbaal stootje kan gedreven bent om te knallen dit nieuwe jaar. Als je naar het volgende niveau wilt: dan is het High Performance Traject van Ultimate Mastermind voor jou de beste uitkomst. Het is ongelofelijk wat ze kunnen met jou en met je bedrijf.

Jij bent de energie, jij bent het karakter. Ultimate Mastermind vormt dit in een leider die gaat ownen. De leider die op weg is naar financiële onafhankelijkheid.

Wat betekent het High Performance Traject voor jou concreet?

Aan de hand van Ultimate Mastermind met zijn High Performance Traject leer je hoe jij het beste succesvol wordt met je onderneming. Gaandeweg krijg jij de kunst van het dropshippen steeds beter in de vingers. Je leert de kneepjes van het vak en weet waar de hoogste marges te behalen zijn.

René Cooiman leert je hoe je het beste kan gaan ‘branden’, hoe je van je bedrijf een populair platform maakt. Zodat klanten voor je in de rij gaan staan.

Daarnaast leert het High Performance je hoe je succes kan hebben in aandelen en vastgoed. Dit stimuleert je in je financiële vrijheid. Maar ook het weerbaar worden op zowel privé alsook op zakelijk niveau wordt bij jou gestimuleerd. Zodat je straks tegen een stootje kan. Want dat is een van de basis ingrediënten voor zakelijk succes.

Met name omdat je als ondernemer in bizarre omstandigheden terecht kan komen. Iedere ondernemer krijgt hier namelijk mee te maken. Zonder deze omstandigheden zou het ondernemerschap minder lucratief zijn. Want jij gaat daar waar anderen stoppen. De afhakers, dat zijn de verliezende ondernemers. Jij bent het type ondernemer dat doorgaat.

Bij ondernemen hoort ook eenzaamheid. Het is eenzaam aan de top, wordt weleens gezegd. Dit is slechts ten dele waar. Mensen aan de top zijn vaak niet eenzaam, maar ze voelen zich eenzaam. Hun staat van zijn en hun manier van leiderschap hebben hieraan bijgedragen.

René Cooiman stuurt je die andere kant op, de goede kant waarbij je je helemaal niet eenzaam hoeft te voelen en toch enorme successen kan behalen. Hij leert je om een community op te bouwen. Opdat ook jij succesvol kan worden in het bij elkaar brengen van mensen. Dat je mensen kan motiveren en aansturen. Zodat jij omringd wordt door mensen die gelijkgestemd zijn.

Op jouw succes!