Wat vinden wij van 365 Dagen Succesvol? Is het maar vaag, algemeen gezever waarbij met tegeltjeswijsheden wordt gesmeten, omdat dat nou eenmaal een grote groep zelfhulp-junkies aantrekt? Of bieden ze daadwerkelijk zinvolle lessen? Lees verder voor onze review over 365 Dagen Succesvol…

“Maak jouw bedrijf 365 dagen succesvol” loze belofte van David & Arjan?

Bij 365 dagen succesvol werken ze aan een missie: Nederland het gelukkigste land van de wereld maken. En jij kan daar van profiteren. Founders David en Arjan werken hier al jaren met veel succes aan. Want, zo is hun filosofie: als je écht iets wilt, met de juiste methodiek, dan kan alles. Aan de hand van deze methodiek kan ook jij je doelen behalen.

365 dagen succesvol biedt jou hiervoor de handvatten. Zodat ook jouw leven transformeert op het gebied van je gezondheid, relatie, werk en geld. Sinds enige tijd richt 365 Dagen Succesvol zich bovendien op zakelijk succes. Dat doen ze met de 365 Business Tribe.

365 Dichtbij

In een inspirerend programma komen hoogtepunten samen uit de tien jaar dat 365 Dagen Succesvol inmiddels bestaat. Je gaat de succesvolle methodiek toepassen, zodat jij zult ontdekken wie je in de kern bent. Je leert hoe je keuzes kan maken die ook echt bij je passen. Je leert wat je écht wilt.

Allerhande zaken komen hierbij aan je voorbij. Allerhande zaken die een rol spelen in je leven. Of het nu gaat om jouw fysieke of mentale gezondheid, of om je financiële situatie en je werk. 365 Dichtbij helpt je om je persoonlijke doelen en dromen te bereiken.

Voor de rest van je leven 365 Dichtbij

365 Dichtbij transformeert jouw kennis in jezelf en in je eigen kunnen voor de rest van je leven. Het programma is als een ontdekkingsreis waarin jij je echte ik ontdekt. Wie je écht bent, maar ook wat je wilt, wat je verder brengt en hoe jij dat kan bereiken.

Eindelijk leer je laag voor laag hoe je in elkaar steekt en wat de belangrijke zaken zijn voor jezelf en voor jouw leven. Het programma leert jou hoe je jouw leven het beste kan gaan vorm geven. Voor de rest van je leven zul je weten hoe je het beste kan luisteren naar jezelf, vanuit je kern. Negatieve gedachten en meningen ga je weten te herkennen, zodat je jezelf hierdoor niet meer laat tegenhouden.

Met alle zelfkennis die je vergaart tijdens 365 Dichtbij zorg je ervoor dat je weer vol energie geraakt. En dat je uit alles wat je doet weer de volle voldoening haalt. Dat je in staat bent om ten volle de liefde te voelen en dat je leeft in overvloed.

Persoonlijke groei, samen met anderen

We leven in een wereld waarin het individu veelal centraal staat. Dit kom de eigen ik vaak niet ten goede. Onze maatschappij is ingesteld op het individu, maar de mens is van nature een sociaal wezen. De mens is graag samen. Het bijzondere aan 365 Dichtbij is juist dat je samen met anderen dit programma volgt.

In het samen ontdekken schuilt volgens de mensen van 365 dagen succesvol juist echt de kracht van het vinden en ondervinden van geluk. De mensen uit je buurt geven het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Jullie zitten samen in hetzelfde schuitje. Zo vormen jullie voor elkaar de stok achter de deur om resultaten te behalen. In het samen streven naar resultaat schuilt voor een groot deel niet alleen het plezier, maar ook de diepgang van het mens zijn.

Het vinden van ritme tijdens je persoonlijke groei

Vaak haken we ergens onderweg af wanneer we bezig zijn op ons pad richting succes. Stappen zijn dan te groot om te zetten en daar is het ontbreken van ritme en motivatie vaak debet aan. Het is veel gemakkelijker om deze grote stappen op te knippen. Kleine stapjes blijken wij als mens namelijk veel beter en makkelijker te kunnen zetten.

365 Dichtbij laat je elke week een klein stapjes zetten. Dit zorgt ervoor dat jij een vast ritme krijgt. Na een half jaar zullen al deze stapjes bij elkaar opgeteld ervoor zorgen dat jij een megastap hebt gezet richting jouw succes.

Voor wie?

365 Dichtbij is speciaal ontwikkeld voor jou als je het gevoel hebt dat je meer wilt in je leven, dat je verder wilt komen en dat je meer in verbinding staat met jezelf. Hiervoor helpt het programma om jezelf te hervinden. Als jij diegene bent die in het werk vastloopt en daarin een nieuwe stap wilt nemen maar het lastig vindt om dit alleen te doen, dan is deze cursus zeker iets voor jou.

De cursus is ook bedoeld voor dromers die maar niet tot concrete daden kunnen overgaan. Ook mensen die het gevoel hebben maar te blijven aanmodderen, die het maar niet lukt om te slagen. Mensen die het moeilijk vinden om met tegenslagen om te gaan en mensen die meer power willen voelen en met meer liefde, voldoening en ontspanning door het leven willen gaan: voor hen is 365 Dichtbij ontwikkeld.

Van wie? – De ontwikkelaars

David de Kock en Arjan Vergeer zijn de founders van 365 Dagen Succesvol. Zij hebben het startschot gegeven voor 365 Dichtbij. Achter het programma 365 Dichtbij zitten psychologen en coaches.

De psychologen hebben hun kennis en ervaring uit de geestelijke gezondheidszorg gebruikt om deze cursus vorm te geven. Samen met de coaches hebben de psychologen hiervoor een methodiek ontwikkeld. De diverse factoren waardoor jij vastloopt, worden hierdoor snel herkend. Zodat jij op weg wordt geholpen naar jouw intrinsieke succes.

365 Master

Wanneer je de Jaaropleiding of 365 Dichtbij hebt gevolgd, kun je hier aan deelnemen. Dit programma kan worden gezien als een vervolg op de methodiek die je krijgt bij 365.

Het helpt je om de methodiek verder in je bedrijf te verankeren. Je leert technieken om op verscheidene gebieden in je leven je dromen te realiseren. Zodat je verder kunt groeien. Verdieping, fantastische antwoorden, acties en resultaten: dat is de 365 Master in een notendop.

De missie van 365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol is een organisatie met een missie. Ze willen van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. Ze doen verschillende dingen om dit te bereiken. Zo schrijven ze boeken, maar ze organiseren ook een groot palet aan programma’s.

Deze programma’ gaan over onder meer ondernemen: hoe kun je dit betekenisvol doen? Of wat denk je van het volgen van een goed leven. Of over geweldige relaties. Hiervoor zijn de mooiste programma’s geschreven waarin de methodiek van 365 Dagen Succesvol centraal staat.

Het Super Relatie Weekend

Vaak denken mensen dat het omgaan met relaties iets is dat we min of meer vanuit onze natuur doen. Dat we intrinsieke knowhow bezitten over hoe we dit moeten doen. Dit is verre van waar. Het is iets wat je kan leren en bij 365 Dagen Succesvol kunnen ze je hier goed bij helpen. Daarvoor hebben zij een programma bedacht dat weekend vullend is.

Gedurende dit weekend leer jij van alles over de liefde, over intimiteit en over relaties. Dit zullen voor jou twee dagen worden vol inspiratie en leerzame momenten. Je leert onder meer hoe je het samen leuk maakt, hoe je de partner van je dromen vindt én houdt, hoe je met tegenslagen, angsten, je schoonfamilie en ontrouw om moet gaan. Hoe je aantrekkelijk voor elkaar blijft en hoe je de sleur tegen kan gaan.

De live coaches geven je een scala boordevol inzichten en leermomenten. Dit, gecombineerd met het grote aantal tips, geeft jouw liefdesleven een boost. Het maakt voor deelname aan het Super Relatie Weekend niet uit of je nu single bent of een koppel vormt. Het Super Relatie Weekend is voor iedereen een winst.

Online Masterclass Mindset

365 Dagen Succesvol heeft speciaal voor mensen die een positieve start willen geven aan het jaar, de Masterclass Mindset ontwikkeld. Deze masterclass is gratis en je kunt het online volgen. Dit geeft jou onder meer de kans om jouw vragen te stellen aan de founders van 365 Dagen Succesvol, David en Arjan.

Seminar Succesvol Ondernemen

Bij 365 Dagen Succesvol helpen ze je met veel passie en kunde bij het ondernemen. Een goed gefundeerde onderneming, moet uit jezelf komen. En jij moet daarvoor sterk in de schoenen staan. Het begint bij een stevig geloof in jezelf. Je moet voor jezelf duidelijk hebben waar je staat en waar je heen wilt met jou onderneming. Een goede voorbereiding is belangrijk wanneer je een onderneming start.

Leer keuzes maken

Het credo van David, een van de twee oprichters van 365 Dagen Succesvol, is dat je moet durven kiezen. Duidelijke keuzes maken, dat is waar het om draait bij krachtig ondernemen. Ondernemers kunnen onder meer een inzicht verschaffen in de successen achter 365 Dagen Succesvol.

Hiervoor kunnen deelnemers meedoen aan het Jaarprogramma. David vertelt de ondernemers wat het belang is van een strategisch plan in een onderneming. Zodat een onderneming sterk zal gaan groeien.

De kracht van keuzes maken schuilt volgens David in een manier van ondernemen. Daarbij moet je van tevoren de resultaten die je wilt behalen voor je onderneming, vastleggen. Hierop zullen die resultaten zich dan ook gaan manifesteren.

Je geeft je ondernemingsplan namelijk een positieve energie, waardoor je het succes gaat aantrekken. Iedereen die betrokken is bij jouw onderneming weet, wanneer je je keuzes op resultaatniveau concreet maakt, wat er van ze verwacht wordt. Dit maakt jouw bedrijf helder en aantrekkelijk voor businesspartners en klanten.

Geef je onderneming betekenis

Het waarom achter je onderneming en je missie: deze zaken zijn belangrijk voor je bedrijf. Aan de hand van het One Page Strategic Plan kun je de betekenisgeving achter je bedrijf blootleggen. Je komt zo tot de kernwaarden van je onderneming. Hiermee verschaf je jezelf en de ander inzicht in onder meer de strategie van je bedrijf en creëer je thema’s en concrete doelen.

Het One Strategic Plan is gemakkelijk te vinden via Google. David raadt je aan om het plan minimaal een keer per jaar ter discussie te stellen: is het nog wel relevant genoeg? Dit kan jou ertoe doen besluiten om ermee te stoppen of om het plan bij te stellen.

Een tweede tip van David wat betreft het One Strategic Plan is deze: wees stoutmoedig. Brutale mensen hebben de halve wereld, brutale ondernemers ‘rulen’ de hele wereld. Wel is het hierbij van belang om realistisch te zijn en te blijven. Doch dien je groot en met durf te denken. Ondernemen gaat namelijk met bloed, zweet en tranen.

Meedoen aan de Succesvol Ondernemen Seminar

Wanneer je besluit mee te doen aan deze Seminar over Succesvol Ondernemen, opent er zich een commerciële wereld voor jou. Je krijgt exclusief een inkijk in de wijze van ondernemen bij 365 Dagen Succesvol.

Dit geeft jou de kans om in tijd van een dag een successtrategie voor jouw onderneming op te zetten. Hiermee verdubbel je jouw impact, je bedrijfsresultaat en je plezier in het ondernemen. Ook word je onderdeel van onze community. De Succesvol Ondernemen Seminar stelt je namelijk in staat om met andere ondernemers te gaan netwerken. Via de website kun je jezelf ervoor aanmelden.

Samen met 365 Dagen Succesvol kan je zo verder bouwen aan jouw ideale bedrijf. Het bedrijf van je dromen wordt zo werkelijkheid. 365 Dagen Succesvol helpt jouw bedrijf aan het krijgen van nieuwe klanten en het verhogen van jouw marge. Tegelijkertijd wordt je geholpen in het maken van meer impact en het verlagen van jouw stress in het ondernemen.

Tijdens de seminar leer je onder meer hoe je jouw formule samenstelt waar je onderneming als vanzelf gaat groeien. Je leert ook welke drie stappen je heel bewust moet gaan zetten om veel leuke klanten aan je bedrijf te laten binden. Kortgezegd leer je de zaadjes te planten, zodat je straks met jouw droombedrijf kan oogsten.

Ook vertelt de seminar je hoe je meer flow zal krijgen en welke doorbraken je hier voor nodig hebt. Want door minder te doen, stel je jezelf vaak veel beter in staat om meer te bereiken. Hoe dit werkt, dat leer je tijdens de seminar. Net als de blinde vlek die bij bijna alle ondernemingen die aan het groeien zijn, bestaat. Kortgezegd gaat de seminar over het duurzaam ontwikkeling van een succesvolle onderneming waarmee jij het verschil in de wereld kunt gaan maken.

Onze review samengevat

Review365 Dagen Succesvol & 365 Business Tribe
SamenvattingDe trainers van 365 Business Tribe hadden al laten zien dat ze een gigantisch bekend en succesvol bedrijf konden neerzetten, namelijk 365 Dagen Succesvol. Aan ons hebben ze nu in 365 Business Tribe bewezen dat ze hun vaardigheden en ervaring uitstekend kunnen overdragen aan de nieuwe generatie ondernemers.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier gratis

Op jouw succes!