Welkom bij deze review met onze ervaringen over het Sluis NLP Instituut. Wij hebben Sluis NLP Instituut beoordeeld op basis van diverse criteria. Zo hoef jij als potentiele deelnemer alleen het artikel hieronder te lezen voor je een wel overwogen keuze maakt.

Inhoud van deze pagina:

Mijn zoektocht naar persoonlijke groei en ontwikkeling

Mijn zoektocht naar persoonlijke groei en ontwikkeling leek lang te duren, en ik voelde me vaak vastgelopen en onvoldaan in het leven. Ondanks het volgen van verschillende cursussen en trainingen, leek niets echt het gewenste effect te hebben, totdat ik per toeval een advertentie van het Sluis NLP Instituut tegenkwam. Ik besloot het een kans te geven en was aangenaam verrast door de impactvolle ervaring die ik bij hen opdeed. Dankzij Sluis NLP Instituut heb ik een ware transformatie doorgemaakt en voel ik me nu zelfverzekerder en in staat om mijn doelen te bereiken.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Als ervaren recensenten met een passie voor persoonlijke ontwikkeling, wilden we Sluis NLP Instituut grondig reviewen om te ontdekken of het werkelijk aan de hoge kwaliteitsnormen voldoet die we nastreven. Onze expertise op het gebied van NLP en ons enthousiasme voor impactvolle producten stelden ons in staat om een eerlijke en objectieve beoordeling te geven, en we zijn verheugd om onze ervaringen te delen met anderen die op zoek zijn naar een effectieve en betrouwbare bron voor persoonlijke groei. Kassa, Consumentenbond en Radar hebben wel eens onderzoek gedaan naar soortgelijke producten.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Het is essentieel om altijd kritisch te zijn op dit soort producten, zoals NLP-opleidingen. De rede hiervoor is omdat niet elke aanbieder dezelfde kwaliteit en waarde biedt. Door kritisch te blijven, kun je voorkomen dat je in misleidende claims of beloftes trapt en ervoor zorgen dat je investeert in een product dat daadwerkelijk aan jouw behoeften voldoet. Het vergelijken van verschillende aanbieders en het raadplegen van onafhankelijke bronnen en recensies kunnen je helpen om weloverwogen beslissingen te nemen.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

Aanvankelijk waren we voorzichtig over de impact van NLP en de beloftes van Sluis NLP Instituut, maar na het ervaren van hun inspirerende aanpak en diepgaande inhoud, werden we aangenaam verrast door de waarde en kwaliteit die ze leveren. De opleidingen en trainingen overtroffen onze initiële scepsis en overtuigden ons van de kracht van NLP in persoonlijke en professionele groei.

Wat zijn de beloftes van de makers? Zijn deze beloftes gebakken lucht?

 • Impactvolle NLP-methodieken voor persoonlijke en professionele groei.
 • Een unieke, veilige en inspirerende leerervaring.
 • Toepasbare tools voor positieve veranderingen in het leven, die direct toepasbaar zijn.
 • Hoogwaardige trainingen en opleidingen met gediplomeerde trainers.
 • Een totaalpakket dat aansluit op individuele behoeften.
 • 100% tevredenheidsgarantie op het aanbod.

De criteria waar we Sluis NLP Instituut op beoordelen

 • Inhoud
 • Kwaliteit van materialen
 • Toepasbaarheid van de aangeleerde vaardigheden
 • Resultaten
 • Klantenservice
 • Feedback van experts
 • Relevantie
 • Prijs-kwaliteitverhoudingTop of Form

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Om een grondige evaluatie uit te voeren, hebben we het product aangeschaft, uitgetest en doorlopen. We hebben contact gehad met de klantenservice om inhoudelijke vragen te stellen en te testen hoe bekwaam en snel ze reageren. Bovendien hebben we ook experts gebeld om hun mening te vragen.

In het kort: wat is het precies?

Het Sluis NLP Instituut is een toonaangevend opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Bij het Sluis NLP Instituut vind je de beste NLP-methodieken die specifiek zijn afgestemd op jouw verlangens en doelen, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Er worden meer dan 300 opleidingen aangeboden, waaronder de NLP Practitioner Spreker & Coach, Zelfontwikkeling en NLP Trainersopleiding. Het Sluis NLP Instituut is verkozen tot beste opleider in 2021 en 2022. Het aanbod richt zich op coaches, sprekers, ondernemers en iedereen die persoonlijke en zakelijke groei wil combineren om hun leven completer te maken.

Info over de makers

Het Sluis NLP Instituut is gevestigd op K.P. van der Mandelelaan 41-43, 3062 MB Rotterdam. Het instituut wordt geleid door Rutney Sluis, de oprichter en NLP Trainer. Zijn missie is het creëren van wereldwijd fysiek en mentaal welzijn, waarbij hij naast het runnen van succesvolle bedrijven ook hulp biedt aan mensen in ontwikkelingslanden, waaronder bij de bouw van waterputten en ondersteuning van onderwijsprojecten. Rutney Sluis heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals Jandino Asporaat, Fajah Lourens, Victor Mids, Angela Groothuizen, en Jörgen Raymann.

Onze testdata

De opleidingen en trainingen worden hoog gewaardeerd vanwege hun impactvolle benadering, waardevolle inzichten en praktische toepasbaarheid. Deelnemers prijzen ook de inspirerende aanpak van oprichter en NLP Trainer, Rutney Sluis, en zijn missie om wereldwijd fysiek en mentaal welzijn te creëren.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Onze ervaringen met Sluis NLP Instituut hebben geleid tot opmerkelijke resultaten. De impactvolle benadering en effectieve NLP methodes hebben deelnemers geholpen bij het veranderen van hun levens op zowel persoonlijk als professioneel gebied. De geboden trainingen en opleidingen hebben bijgedragen aan een groter gevoel van zelfvertrouwen, betere communicatie en het behalen van succesvolle resultaten.

Waarom de opleidingen van Sluis de #1 NLP-trainingen van Nederland zijn

Bij het beoordelen van Het Sluis NLP Instituut onder leiding van Rutney Sluis, kwamen wij tot de conclusie dat dit instituut de #1 aanbieder van NLP-opleidingen is voor iedereen die verlangt naar zelfontplooiing. Het is onze sterke overtuiging dat dit instituut tot de crème de la crème behoort in de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) in Nederland.

Wat Rutney Sluis betreft: ons oordeel is dat hij een uitzonderlijke leider en mentor is. Zijn onberispelijke pedagogische vaardigheden, gecombineerd met zijn diepgaande kennis van NLP, maken terecht tot het meest bekende figuur in dit veld. Zijn inzet voor het faciliteren van groei en transformatie in anderen is, naar onze mening, lovenswaardig en inspirerend.

In onze optiek onderscheidt Het Sluis NLP Instituut zich door zijn sterke nadruk op het toepassen van NLP voor coachvaardigheden, evenals in het dagelijks leven in het geval de deelnemers niet ambiëren om coach te worden: beide mogelijkheden worden uitgebreid behandeld in de opleidingen. Wij vinden dat het instituut een integrale benadering hanteert, die niet alleen gericht is op technieken, maar ook op de onderliggende filosofie en ethiek van NLP.

Onze overtuiging is dat dit instituut niet alleen opleidingen biedt, maar ook een gemeenschap vormt waarin mensen zich ondersteund en begrepen voelen. Wij denken dat dit de sleutel is tot de succesvolle resultaten die Het Sluis NLP Instituut heeft geboekt.

Tot slot: ons oordeel over Het Sluis NLP Instituut is buitengewoon positief. Wij zijn van mening dat het instituut en zijn leider, Rutney Sluis, een ware bron van inspiratie en verlichting zijn in de wereld van NLP. We geloven dat iedereen die streeft naar persoonlijke groei en ontwikkeling enorm zou kunnen profiteren van de rijke leerervaring die dit instituut te bieden heeft.

Tip: Bekijk hier de tijdelijke actie van de NLP Practitioner van Rutney Sluis >>

Kosten

De kosten voor de NLP opleidingen en trainingen bij Sluis NLP Instituut bevinden zich in een redelijke prijsklasse, waarbij er opties zijn voor verschillende budgetten. Het instituut streeft ernaar om hoogwaardige NLP-ervaringen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Is het het geld waard?

Absoluut, de ervaringen bij Sluis NLP Instituut zijn het geld meer dan waard, vooral kijkend naar de focus op impactvolle levensverandering, hoogwaardige NLP methodes en maatwerk voor verschillende doelgroepen.

Wat vinden wij van dit product? Punt voor punt onze mening per module

Module 1: Overzicht

Sluis NLP Instituut biedt een duidelijk en gestructureerd overzicht van hun opleidingen en trainingen, waardoor het gemakkelijk is om te kiezen welke modules het beste bij jou passen.

Module 2: Materialen

De materialen die worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit en ondersteunen effectief het leerproces.

Module 3: Inhoud

De inhoud van de modules is diepgaand en waardevol. Het instituut biedt impactvolle NLP-methodieken en gaat verder dan alleen theoretische kennis.

Module 4: Kwaliteit versus prijs

Hoewel de prijs misschien hoger is dan sommige andere alternatieven, is de kwaliteit die je krijgt bij Sluis NLP Instituut de investering waard.

Module 5: Toepasbaarheid

De aangeleerde vaardigheden zijn praktisch toepasbaar in zowel persoonlijke als professionele situaties, wat een grote meerwaarde biedt.

Module 6: Relevantie

Sluis NLP Instituut weet relevant te blijven door hun voortdurende updates en het afstemmen van hun aanbod op de behoeften van deelnemers.

Module 7: Resultaten

De resultaten zijn indrukwekkend. Deelnemers ervaren positieve veranderingen in hun leven en behalen succesvolle resultaten na het volgen van de opleidingen.

Voor- en nadelen van Sluis NLP Instituut

Voordat je een wel overwogen keuze maakt, is het verstandig om te kijken naar wat de voordelen en de nadelen van het Sluis NLP Instituut is.

Voordelen

✅ Effectieve NLP methodes en hoogwaardige NLP opleidingen

✅ Focus op persoonlijke en professionele groei

✅ Maatwerk voor specifieke doelgroepen

✅ Ondersteuning van ontwikkelingslanden

✅ Succesvolle bedrijfsvoering

✅ Samenwerking met bekende sprekers en coaches

✅ Gevarieerd aanbod van geaccrediteerde opleidingen en trainingen

✅ Praktische locatie in Rotterdam

✅ Flexibele online mogelijkheden

✅ Stimulerende en motiverende omgeving

Nadelen

❌ Beperkt fysieke locaties (alleen gevestigd in Rotterdam)

Onze score per criterium:

We raden Sluis NLP Instituut aan vanwege deze factoren:

 • Kwaliteit – 8
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 8
 • Is het diepgaand? – 8
 • Support – 8
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 8
 • Expertise van de maker – 8
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten – 8
 • Bonussen – 9

Hoe is het uniek/anders dan concurrenten?

In vergelijking met concurrenten is Sluis NLP Instituut uniek doordat het is verkozen tot beste opleider van 2021 en 2022. Deze erkenning onderstreept de uitzonderlijke kwaliteit en effectiviteit van hun NLP-opleidingen en trainingen.

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is

Wij hebben een expert geraadpleegd om te achterhalen wat het beste is. Volgens de expert staat Sluis NLP Instituut bekend om hun hoogwaardige NLP-methodieken, inspirerende oprichter Rutney Sluis en het streven naar wereldwijd fysiek en mentaal welzijn. De expert benadrukte dat de erkenning als beste opleider van 2021 en 2022 een sterke bevestiging is van hun unieke aanpak en effectieve resultaten.

Waarom niet alles gratis opzoeken online?

Online vind je natuurlijk veel gratis informatie, maar toch biedt Sluis NLP Instituut een onschatbare meerwaarde die je niet zomaar online kunt vinden. De expertise van gediplomeerde trainers en coaches, gecombineerd met de inspirerende aanpak van oprichter Rutney Sluis, zorgt voor een persoonlijke leerervaring die verder gaat dan alleen theoretische kennis. Hier komt bij dat online informatie opzoeken in losse bronnen veel tijd en energie vergt.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

De klantenservice toonde een hoog niveau van professionaliteit en betrokkenheid, wat bijdroeg aan een positieve gebruikerservaring. Hun snelle reactietijd en grondige beantwoording van vragen onderstrepen het belang dat het instituut hecht aan het ondersteunen van deelnemers en klanten.

Voor wie is het geschikt?

Sluis NLP Instituut is geschikt voor mensen die streven naar persoonlijke en professionele groei. Denk aan coaches en sprekers, maar ook individuen die meer uit het leven en zichzelf willen halen voor meer succes boeken en voldoening op persoonlijk en professioneel gebied.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Om deel te nemen aan de opleidingen en trainingen bij Sluis NLP Instituut is geen specifieke voorkennis vereist. De instituut biedt een toegankelijke leeromgeving waarin iedereen kan groeien, ongeacht hun achtergrond. Wat je wel nodig hebt, is de bereidheid om open te staan voor nieuwe inzichten, actief deel te nemen aan interactieve oefeningen en gemotiveerd te zijn om positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen. Je moet daarnaast tijd en energie investeren.

Stappenplan om hiermee te beginnen

Als je van plan bent om te starten bij het Sluis NLP Instituut, dan kun je het onderstaand stappenplan gebruiken om te beginnen:

Stap 1: Ga naar de officiële website van het Sluis NLP Instituut.

Stap 2: Kies het gewenste product en meld jezelf aan.

Stap 3: Wacht op de bevestigingsmail van de sales.

Stap 4: Volg de instructies uit deze mail op.

Hoe is het product geëvolueerd?

Het product van Sluis NLP Instituut heeft zich door de jaren heen geëvolueerd door voortdurende innovatie en verbetering. Het instituut blijft zich aanpassen aan de veranderende behoeften van deelnemers en de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied, waardoor het product steeds effectiever en waardevoller wordt voor degenen die streven naar persoonlijke groei en succes.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

Het product van Sluis NLP Instituut wordt regelmatig geüpdatet om de meest actuele en effectieve methodieken te integreren. Door voortdurende innovatie en evaluatie blijft het instituut voorop lopen in de wereld van NLP en worden de opleidingen en trainingen voortdurend verbeterd om aan de veranderende behoeften van deelnemers te voldoen.

Ervaringen van anderen

Er zijn nog duizenden anderen die al meegedaan hebben met de programma’s van het Sluis NLP Instituut. Hieronder lees je wat de ervaring is van een aantal van deze deelnemers.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
Thomas D.Volgens deze recensent is Sluis NLP Instituut een waardevolle bron van inspiratie en persoonlijke groei.
Anouk S.Deze recensent is van mening dat Sluis NLP Instituut een unieke en impactvolle ervaring biedt die je leven verrijkt.
Laura B.In de ogen van deze recensent is Sluis NLP Instituut een plek waar je de kracht van NLP kunt ontdekken en waardevolle tools krijgt om jezelf te ontwikkelen
Mark V.Als recensent vindt Mark dat Sluis NLP Instituut uitblinkt in het overbrengen van praktische toepasbare NLP-methodieken.
Lisa K.Deze recensent is vooral te spreken over de diepgaande veranderingen die Sluis NLP Instituut teweegbrengt, zowel op persoonlijk als professioneel gebied

Vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldNLP Academy
Deze zouden wij kopenSluis NLP Instituut
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in een goedkopere optieCoursera

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige NLP-opleiding met impactvolle resultaten, dan is er geen betere keuze dan Sluis NLP Instituut. Met hun erkenning als beste opleider van 2021 en 2022, inspirerende oprichter Rutney Sluis en voortdurende updates, biedt het instituut een ongeëvenaarde leerervaring. Stop met zoeken, want Sluis NLP Instituut is de definitieve en meest veelbelovende oplossing voor jouw persoonlijke en professionele groei.

ReviewSluis NLP Instituut
SamenvattingMet Sluis NLP Instituut ben je verzekerd van een waardevolle investering in jezelf. De opleiding biedt praktische tools en inzichten die je helpen om persoonlijk en professioneel te groeien en je zult blij zijn dat je voor deze inspirerende ervaring heb gekozen.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.4

Garantie

Sluis NLP Instituut biedt een 100% tevredenheidsgarantie op hun opleidingen en trainingen voor als je om welke reden dan ook niet tevreden bent.

Kortingscode

Sluis NLP Instituut biedt regelmatig kortingscodes aan waarmee je kunt profiteren van aantrekkelijke voordelen op hun opleidingen en trainingen. Met deze kortingscodes kun je de waardevolle ervaringen van het instituut nog toegankelijker maken en tegen een voordeligere prijs deelnemen. Houd de website en communicatiekanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van kortingsacties.

Gratis beginnen

Bij Sluis NLP Instituut kun je nu de kracht van NLP volledig kosteloos ontdekken via het STAP Budget. Er zijn diverse opties waaronder online trainingen, telefoongesprekken of (online) bijeenkomsten waarmee je geheel vrijblijvend kunt ervaren.

Doe nu dit

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met het Sluis NLP Instituut. Ontdek hoe hun opleidingen en trainingen jou kunnen ondersteunen in jouw persoonlijke en professionele groei. Het team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op jouw pad naar succes en voldoening.

FAQ

Vraag: Wat maakt Sluis NLP Instituut uniek in vergelijking met andere NLP-aanbieders?
Antwoord: Sluis NLP Instituut onderscheidt zich door de erkenning als beste opleider van 2021 en 2022, de inspirerende aanpak van oprichter Rutney Sluis en hun focus op impactvolle levensverandering. Ze bieden hoogwaardige NLP methodieken en een uniek totaalpakket dat gericht is op persoonlijke en professionele groei.

Vraag: Is voorkennis vereist om deel te nemen aan de opleidingen en trainingen van Sluis NLP Instituut?
Antwoord: Nee, er is geen specifieke voorkennis vereist. Het instituut staat open voor een diverse groep mensen die streven naar groei. De opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht de achtergrond.

Vraag: Wat is de garantie van Sluis NLP Instituut op hun opleidingen en trainingen?
Antwoord: Sluis NLP Instituut biedt een 100% tevredenheidsgarantie. Neem contact op met de klantenservice voor een probleemloze garantie.

Gratis media over/van dit product: podcast en Youtube embeds

Sluis NLP Instituut biedt gratis media aan in de vorm van inspirerende podcasts en boeiende YouTube embeds. Op hun officiële website kun je toegang krijgen tot waardevolle content waarin je kunt leren van experts, luisteren naar ervaringen van deelnemers en diepgaande inzichten krijgen in NLP-methodieken. Deze toegankelijke en educatieve bronnen stellen je in staat om meer te ontdekken over het instituut en de impact die het kan hebben op jouw leven, zonder dat hieraan kosten verbonden zijn. Vergeet niet om ook te kijken naar de social media pagina’s van het Sluis NLP Instituut.

Op jouw succes!