Is de High Ticket Dropshipping Academy van Joshua Kaats & Sven Jansen een zinvolle investering? Vinden wij bij Bedrijvenconsultant.nl het een goed idee om direct duurdere producten te verkopen in je webshop, zodat je met dezelfde moeite veel meer verdient? Vanuit onze dropshipping-achtergrond onderzochten we of de HTDSA ook echt zinvol is. Lees verder voor onze review en ervaringen over de High Ticket Dropshipping Academy (HTDSA), de volledig nieuwe cursus van Joshua Kaats.

Als je een waardevolle vaardigheid wilt leren waar je veel geld aan kunt verdienen, is de High Ticket Dropship Academy misschien iets voor jou. Na het volgen van deze cursus zul je in staat zijn om High Ticket Dropshipping Business op te zetten, waarbij de Academy stelt dat je minimaal 3000 euro per maand gaat verdienen.

Of dit ook zal lukken, gaan we in deze recensie bekijken. Feit is wel dat de cursisten die tot nu toe hun lessen hebben gevolgd bij de High Ticket Dropship Academy uiterst tevreden zijn over deze institutie. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. In deze review gaan we bekijken of de High Ticket Dropship Academy deze verwachtingen ook waar maakt.

Wat is High Ticket Dropshipping?

High Ticket Dropshipping is een relatief nieuw concept binnen Nederland dat de laatste gestaag aan populariteit aan het winnen is. Het is een toegankelijk concept aan de hand waarvan je duizenden euro’s per maand kunt verdienen. Het idee is simpel: je koopt een aantal dure producten die je vervolgens met winst weer door weet te verkopen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om goedkopere producten met winst te verkopen, maar het probleem is vaak dat deze je niet veel winst opleveren. Als je een hondenspeeltje voor 5 euro koopt en je verkoopt deze vervolgens voor 7.50 euro, is dat maar 2.50 euro winst. Koop je een duur horloge voor 1200 euro en je verkoopt deze vervolgens voor 1500 euro, maar je in één klap 300 euro winst. De winst tikt in dat geval een stuk sneller aan.

Nog even een korte uitleg van de term dropshipping

Als jij je eigen dropshipping-webshop gaat starten, dan ga je producten van leveranciers displayen in jouw webshop. Deze producten worden dus via jouw eigen webshop – die je zo betrouwbaar mogelijk maakt – verkocht aan de eindgebruiker.

Koopt de eindgebruiker iets via jouw webshop, dan plaats jij – uiteraard geautomatiseerd – een bestelling bij de leverancier, die het product vervolgens rechtstreeks naar de klant stuurt.

Zie je de voordelen hiervan al in? Geen voorraad en geen leveringstaken voor jou. Jij bent wél de verkoper dus je draagt wel verantwoordelijkheid voor de klantenservice.

Hoe werkt High Ticket Dropshipping precies?

Bij High Ticket Dropshipping ga je vooral kwalitatieve producten verkopen met een duurder prijskaartje. In potentie kan dit concept je dus een hoop winst opleveren, mits je het slim aanpakt. Veelal wordt gesteld dat de producten minimaal 200 euro moeten kosten voordat er sprake is van High Ticket Dropshipping. In de praktijk zien we echter vaker dat de bedragen boven de 1000 liggen. Je wilt immers flink winst maken, en dat kan alleen middels hoog geprijsde producten.

Bij High Ticket Dropshipping ga je dus niet goedkope tierelantijntjes van Aliexpress / Alibaba verkopen, maar van kwalitatieve Nederlandse leveranciers. Hiermee blijft je winstmarge heel hoog – en zelfs hoger dan ‘rommel-dropshipping’. Bovendien hebben je klanten hierdoor geen last meer van die lange levertijden van weken of zelfs een maand.

Het mooie is wel dat je maar een aantal producten per maand hoeft te verkopen om flink winst te maken. Als je horloges die je voor 800 euro hebt gekocht met 200 euro winst verkoopt, hoef je er maar 10 te verkopen om al 2000 euro winst te maken. Daar moet menigeen van ons toch wel een aantal dagen voor werken. Je verkoopt dus duur geprijsde producten met winst.

Plus- en minpunten van De High Ticket Dropship Academy van Joshua Kaats

Dropshipping is helemaal hot en het is daarom niet gek dat er steeds meer ondernemers op zoek zijn naar wat het kan betekenen voor hun bedrijf. Nu is er een nieuwe variant die interessant kan zijn voor jouw e-commerce bedrijf. Met High Ticket dropshipping richt jij je op de bovenkant van de markt en biedt je producten aan die duurder zijn en een betere kwaliteit hebben. De High Ticket Dropship Academy van Joshua Kaats legt het allemaal uit zodat je een idee krijgt van wat je kunt verwachten. Maar is het de beste manier om op de hoogte zijn van dropshipping? Wij hebben het voor je uitgezocht en dit zijn ons bevindingen.

Pluspunten

✅ Een gedegen cursus die wordt gegeven door een gedreven dropshipkenner en die weet waar hij het over heeft.

✅ Goede ondersteuning als het gaat om het geven van feedback of stellen van vragen als het niet duidelijk is.

✅ De kans om in contact te komen met andere dropship-ondernemers en zo je netwerk uit te breiden.

✅ Dropshippen is makkelijk winstgevend te maken doordat het veel rompslomp overslaat – en de high ticket-variant al helemaal.

Minpunten

❌ Je vindt de goudader niet in één keer. Je zult een aantal product-ideeën moeten testen tot je een winstgevend product vindt.

Dus, nog even de voordelen van high ticket dropshipping op een rijtje

  • Je geeft je klanten geen goedkope rommel uit China.
  • Je hebt geen gedoe met Chinese leveranciers.
  • Je hoeft geen moeite te doen om de Chinese letters op de verpakking te maskeren.
  • Je behoudt je klanten voor vervolgaankopen, omdat ze zien dat je geen rommel uit China verkoopt.
  • Je trekt geen zeur-klanten meer aan die om iedere cent moeilijk doen, maar je trekt het hogere segment aan dat veel te besteden heeft en niet als een bijstandsmoeder overal om gaat zeuren.
  • Je hoeft minder energie te steken in klantenservice, omdat de kwaliteit van de producten hoog is en er zelden iets gebrekkig is.
  • Je hoeft je klanten niet meer te vervelen met lange levertijden uit China die wel tot 30 dagen kunnen oplopen.
  • Je hoeft minder moeite te doen. Waar je bij low ticket dropshipping 10 producten van 20 euro moet verkopen – en dus 10 x aan klantenservice moet doen – ben je nu in 1 x klaar bij een verkoop van 200 euro, met maar 1 x klantenservice. Met minder moeite en minder klanten maak je dus meer winst.

Hoe kun je het meeste uit High Ticket Dropshipping halen?

Er zijn twee soorten producten: high ticket producten en low ticket producten. High ticket producten hebben een hoge prijs, terwijl low ticket producten een lage prijs hebben. Deze laatste soort producten zijn het eenvoudigst om te verkopen. Door de lage prijs is de drempel om een product te kopen ook lager. Bovendien zijn laag geprijsde producten vaak impulsaankopen. Mensen voelen zich niet goed, dus kopen ze producten om zich beter te voelen. Dit doe je echter maar tot een bepaalde prijs, want je gaat (over het algemeen) geen duizenden euro’s spenderen aan een impulsaankoop (tenzij je al heel rijk bent). Je kunt prima winst maken op low ticket producten, maar je zult er hier wel een heleboel van moeten verkopen wil het ergens op gaan lijken. Dit is anders bij high ticket producten.

Bij high ticket producten zal men niet alleen uitvoerig alle facetten van het product reviewen (spreekt het mij aan? Zijn er betere varianten?), maar ook zal men op zoek gaan naar de beste prijs. Webshops worden uitvoerig bezocht, op zoek naar de laagste prijs voor een product. Bij low ticket producten is die impuls een stuk lager, want het kost maar weinig geld. Waarom zou je al die moeite steken in een mok met een grappige tekst die je voorbij zag komen? Je wilt deze gewoon hebben en de prijs is zo laag dat het je niet interesseert of je enkele euro’s kunt besparen of niet. Dit maakt het dus wel een stuk uitdagender om high ticket producten te verkopen. Wel is het zo dat low ticket producten iets unieks of ludieks moeten hebben. Bij standaard producten kijkt men vaak alsnog verder.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is het verkopen van high ticket producten dus een behoorlijke uitdaging. Dure producten zijn er in allerlei varianten, waarbij de consument tevens kritischer is dan gemiddeld. Er moet immers nogal wat geld aan besteed worden. Bovendien kan het zijn dat andere factoren ook nog een rol spelen. Als je bijvoorbeeld een kast koopt, zal er ook gekeken worden naar de afmetingen en hoe de kast bij de rest van het interieur past. Omdat mensen bij high ticket producten meerdere websites en aanbieders bekijken, heb je als High Ticket Dropper veel meer concurrentie. Hoe kun je er voor zorgen dat je opvalt voor consumenten? Hoe laat je jouw unique selling points tot hun recht komen en zorg je er voor dat mensen voor je kiezen ondanks de hogere prijs? Dit zul je leren bij de High Ticket Dropship Academy.

Extra tips: wat heb je nodig om met High Ticket Dropshipping te beginnen?

Zonder dat je misschien überhaupt de High Ticket Dropship Academy bezocht, hebben we hier alvast wat handige tips voor je die je tegelijkertijd een voorproefje geven van wat aan leerzame info kunt verwachten bij dit instituut. Om High Ticket Dropshipping goed te doen, kun je namelijk hun leerstof goed gebruiken. De onderstaande tips zijn dan ook maar een tipje van de sluier, maar desalniettemin kunnen ze je enorm van dienst zijn. Wil je echt het meeste uit je eigen High Ticket Dropshipping activiteiten halen, dan is het een aanrader om gebruik te maken van de cursussen van de High Ticket Dropship Academy.

Ten eerste is het aan te raden om over genoeg eigen vermogen te beschikken als je begint. Dit lijkt een logische tip, maar toch zijn er velen de boot ingegaan omdat ze te weinig kapitaal hadden om op terug te vallen. Je kunt nu eenmaal te maken krijgen met tegenslagen. Natuurlijk kun je ook geluk hebben en is hier geen sprake van, maar dan ben je één van de weinigen. Laten we dit illustreren aan de hand van een voorbeeld. Stel, je hebt een aantal dure producten verkocht. Echter besluit een klant dat deze niet tevreden is over het product of toch iets anders wil. Dan zit jij met de gebakken peren. Niet alleen heb je de verzendkosten en eventueel de retourkosten, maar je moet ook het geld terug betalen aan de klant. Dan zit jij met de gebakken peren. Daarom is het handig om sowieso wat geld te bezitten waar je op kunt terug vallen. Zo vang je tegenvallers op.

Daarnaast zal het niet zo zijn dat je in één keer begint met het vol verkopen van producten. Als verkopen moet je ook vertrouwen opbouwen met klanten. Consumenten zijn kritischer dan ooit en dan uitgebreid hun research. Zo kijken ze bijvoorbeeld naar de recensies van andere klanten over jou als verkoper. Als dit eenmaal op de rails is, zullen de verkopen ook als een trein gaan. Dit klinkt allemaal intimiderend, en we zullen ook absoluut niet ontkennen dat er wat nadelen kleven aan High Ticket Dropshipping. Deze negatieve punten worden alleen nog maar versterkt als je zonder kennis en ervaring een sprong in het diepe neemt. Daarom is het aan te raden om de cursus van de High Ticket Drop Academy te volgen. Zo begin je goed voorbereid aan je avontuur.

Wat is de High Ticket Dropship Academy?

Wil je echt succesvol beginnen met je High Ticket Dropship business, dan is een opleiding bij de High Ticket Dropship Academy iets voor jou. Aan de hand van deze online videocursus leer je alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Niet voor niets adverteert de site van dit instituut dat je minimaal 3000 euro per maand kunt verdienen als je hun cursus volgt. Omdat de Academy zeker weet dat jij een hoop zult hebben aan deze cursus, hebben ze een 100% niet tevreden geld terug garantie in het leven geroepen. Zo overtuigd zijn de leiders van deze cursus. Wij zijn het er in ieder geval over eens: de High Ticket Dropship levert een waardevolle cursus die interessant is voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkopen van high ticket producten.

Maar zijn alle niche-ideeën niet allemaal opgebruikt door de HTDSA-studenten?

Het klopt: Joshua Kaats heeft duizenden studenten die allemaal een idee hebben voor een webshop. Dat weegt echter niet op tegen de gigantische jaarlijkse groei van online aankopen, namelijk miljarden per jaar extra. Ook kun je bijna ieder denkbaar product gewoon verkopen. Noem maar een zelfstandig naamwoord en je kunt het dropshippen – en in het woordenboek staan héél wat zelfstandig naamwoorden.

Even een half uurtje brainstormen over jouw niche-idee – volgens de methode van Joshua – en je zult al met een lijstje van honderden goede ideeën komen. Katten-krabpalen, tuinmeubilair, gitaren, etc…

Wat leer je bij de High Ticket Dropship Academy?

De High Ticket Dropship Academy cursus is uiterst exclusief en voor iedereen die interesse heeft in het verkopen van high ticket producten. Tijdens deze online videocursus word je geleerd hoe je een succesvolle business op dit gebied kunt opzetten, zelfs zonder dat je hierbij afhankelijk bent van Facebook Ads en dergelijken. Daarnaast word je geleerd hoe je het beste dure producten (vanaf minimaal 200 euro, maar vaak gaat het om hogere bedragen) kunt verkopen met een ruime winstmarge. Alhoewel we eerder hebben aangeraden om over wat kapitaal te beschikken, stelt deze cursus je in staat om je eerste stappen binnen deze business te zetten zonder hiervoor startkapitaal aan te spreken.

Het mooie aan deze cursus is dat je tevens geleerd wordt hoe je een dergelijke business kunt leiden zonder dat je zit met een overvolle voorraad. Vele High Ticket Dropship entrepreneurs werken gewoon vanuit huis. Het laatste wat je in dat geval wilt is dat je huis volstaat met producten die eventueel gekocht gaan worden. Tijdens de cursus van de High Ticket Dropship Academy word je geleerd hoe je producten kunt verkopen zonder voorraad. En dat allemaal vanuit je luie stoel. Daarnaast zal je geleerd worden hoe je producten kunt ontdekken en identificeren die je potentieel veel winst op kunnen leveren. Er zijn namelijk een aantal van deze producten te vinden die je niet alleen in potentie veel winst op kunnen leveren, maar er moet hier ook vraag naar zijn. Hier hoef je niet eens webshops als Ali Express voor te gebruiken om deze producten te vinden.

Een belangrijk onderdeel van High Ticket Dropship zaken is om premium leveranciers te vinden die met jou in zee willen gaan. Vaak wordt hierbij gedacht dat je hierbij alleen maar business deals sluit met goedkope leveranciers uit China, maar dat is dus helemaal niet het geval. Tijdens de cursus van de High Ticket Dropship Academy leer je juist hoe je goede contacten maakt met leveranciers uit Nederland. Ook is het verkopen van high ticket producten een zogenaamde ‘blue ocean’ markt. Dit houdt in dat de potentie van deze markt nog niet volledig is benut. Dat biedt mogelijkheden, en er valt dan ook veel succes te behalen als je de boel slim aanpakt. Zelfs in 2022 is deze markt nog relatief onontdekt, en dit kan jou een hoop geld opleveren.

Is dit een betrouwbare cursus?

Het team van de Dropship Academy houdt alle successen van studenten bij via screenshots op hun Instagram story-archief. Ook de levering van de cursus verliep gewoon zoals verwacht. Dat was al direct duidelijk: we kregen na betaling direct toegang tot support, coaching, het lesmateriaal en de community.

Ook was zeker niet gelogen over de resultaten van studenten. In de studenten-community zien we dagelijks meerdere berichten van duizenden euro’s omzet per dag. Daar moeten we natuurlijk ook bij zeggen dat er een grote groep studenten is die deze resultaten niet behaalt. Deze studenten hebben nét te weinig doorzettingsvermogen getoond, hoewel de resultaten ook voor hen nog altijd kunnen komen.

Qua support konden we gewoon gebruikmaken van de coaches, trainers en community, maar via e-mail kregen we niet altijd direct antwoord. Daar zouden ze wat meer mensen op kunnen zetten.

De voordelen van een cursus bij de High Ticket Dropship Academy

Begon je in 2017 met High Ticket Dropshipping, dan had je geluk. Deze markt was nog relatief onontdekt en de concurrentie was niet groot. Anno 2022 is er meer concurrentie op de markt, alhoewel deze markt dus alsnog niet helemaal ontdekt is. Je kunt nog altijd met de meest gekke producten veel geld verdienen. Maar dan moet je het wel slim aanpakken. Tijdens de cursus van de High Ticket Dropship Academy leer je op een nieuwe manier high ticket producten te verkopen.

De markt anno 2022 is rijp voor een dergelijke business. Immers heeft de Coronacrisis er voor gezorgd dat men vaker online iets koopt. Meer mensen dan ooit shoppen online, wat kansen biedt aan Dropshippers. Kortom, nu is het moment om in te stappen. Dit maakt de cursus van de High Ticket Dropship Academy relevanter dan ooit.

In elke vorm van business is er sprake van eb en vloed. De markt trekt aan, waarna de markt weer inzakt. Op het moment is er weer een piek als het gaat om het verkopen van high ticket producten. Daarom is nu de tijd om gebruik te maken van de online videocursus van de High Ticket Dropship Academy. Hier word je de nieuwe manier van Dropshipping aangeleerd. Hierbij maak je gebruik van Nederlandse leveranciers, ben je niet afhankelijk van Ali Express, hoef je geen advertentiekosten te maken, hoef je weinig aan klantenservice te doen en heb je weinig concurrentie. Daarom is deze cursus een aanrader.

Conclusie van onze HTDSA-review

Zoals we gewend zijn van de Dropship Academy, stelt ook de high ticket-versie niet teleur. Sven Jansen en Joshua Kaats weten de stof goed, duidelijk en gestructureerd over te brengen in ongelooflijk veel (100+) korte, bondige lessen met alle bijlagen, templates en stappenplannen die je nodig hebt. De community is bovendien erg actief en helpt je met liefde op weg. Wil je je eigen webshop starten, dan is dit misschien wel de #1 cursus om dat te bereiken.

Ervaringen & reviews van anderen over de HTDSA

RecensentSamenvatting van de review
Wisdom FuelDeze bron is van mening dat je van een cursus met deze prijs echt een verdiepingsslag maakt – en dat het dus geen basiscursus is. De cursus is wel effectief maar niet helemaal compleet, waardoor je als beginner ook de basis van de reguliere Dropship Academy nodig hebt. Het materiaal van de cursus is verder goed.
Online Rijkdom SpecialistDe reviewer is enthousiast over de cursus, omdat zijn resultaten na het toepassen van de kennis toegenomen zijn. De inhoud van de cursus wordt regelmatig aangevuld en daarom vindt de reviewer het abonnement (in plaats van een eenmalig bedrag) gerechtvaardigd. De prijs van de cursus is hoog.
Lees Je SuccesvolDeze persoon vindt de cursus verslavend. Hij is blij met de inkomsten die het hem oplevert. De materie is boeiend en gestructureerd. De toon is soms monotoon bij een van de trainers. Er mag verder wat meer aandacht voor mindset komen. Ook deze reviewer vindt de prijs aan de hoge kant, ook al krijg je wel waar voor je geld.
Geld Verdienen Met PassieDe taal die in de cursus gebruikt wordt is voor iedereen te begrijpen en daardoor is de inhoud ook voor iedereen toe te passen. De cursus wordt ook regelmatig ververst en je blijft toegang houden. De prijs is aardig hoog en deze reviewer had ook al een andere cursus bij dezelfde trainer gevolgd, waardoor hij informatie dubbel kreeg.
De GeldwolfDe reviewer is te spreken over het feit dat de trainer iets met eerder gegeven feedback doet. Het ontbrak in de cursus aan een mindset module en deze is nu wel toegevoegd. Soms komt de inhoud overeen met andere cursussen van dezelfde trainer. Dat kan vervelend zijn.
Online Succes BereikenDe cursus wordt als zeer compleet gezien. De video’s motiveren en stimuleren om aan de slag te gaan. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De updates die gedaan worden, houden de cursus boeiend.
DD ReviewsDeze bron is te spreken over de hoeveelheid informatie die gegeven wordt in de cursus. Je kunt als beginnende dropshipper, maar ook als gevorderde instappen. De betaalbaarheid is niet voor iedereen gelijk. Dit vormt een drempel.
Veel ReviewsDe taal die gebruikt wordt in de cursus is voor iedereen te volgen. Een beginner kan de training ook begrijpen. De mogelijkheid tot vragen stellen wordt gewaardeerd. Informatie is dubbel wanneer je al een andere cursus bij dezelfde trainer hebt gevolgd. De prijs is hoog.

Onze review samengevat

ReviewHigh Ticket Dropship Academy (HTDSA)
SamenvattingWij zijn erg enthousiast over de High Ticket Dropship Academy. Deze training leert ons volledig op de meest winstgevende producten te focussen. Wij raden deze methodiek en deze training van Joshua Kaats aan omdat je hiermee slim met je energie en tijd omgaat: waarom goedkope producten verkopen als je ook voor het hoge segment kunt gaan? Dat noemen wij slim ondernemen. Aanrader!
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier

De HTDSA kopen (met korting) of de gratis training

Wij raden het gratis webinar sterk aan. Daarin leer je de belangrijkste principes, voorbeelden en stappen van high ticket dropshipping.

Op jouw succes!