Wie is Joshua Kaats en is zijn Dropship Academy een goede keuze om dropshipping van te leren? Lees verder voor onze review en ervaringen met de Dropship Academy van Joshua Kaats…

Eerlijk is eerlijk: dropshipping is achterlijk en briljant tegelijk

Het achterlijke van dropshipping is: je laat mensen iets bij jou voor 20 euro kopen, dat eigenlijk ook voor 50 cent bij Aliexpress te koop is. Jij gaat als dropship-winkeleigenaar met de centjes van jouw klanten bij ome Ali de bestelling plaatsen om het naar jouw klant te sturen.

Jij doet als dropship-ondernemer dus eigenlijk niks, en dat is meteen het briljante eraan. Het is de dagelijkse realiteit in Nederland en het is een beetje krom, maar dat is wel nou eenmaal hoe retail werkt en daarmee is het een legitieme en veelvoorkomende ondernemingsvorm. Sterker nog: bijna alles wat wij hier in winkels kopen, komt uit Chine en Bangladesh. Als jij ook van dit businessmodel wilt profiteren, is er de Dropship Academy van Joshua Kaats.

Wat zit er allemaal in de Dropship Academy?

Wat kun je allemaal leren in de Dropship Academy?

 • Hoe je je eigen dropship-winkel opzet. Je leert niet alleen je website op te zetten, maar ook het productonderzoek, het live zetten van je webshop, de boekhouding en de inschrijving bij de kvk. Eigenlijk is deze cursus als praktische boekhoudcursus zijn geld al volledig waard.
 • Welke tools je moet gebruiken, zoals Shopify en de bijbehorende uitbreidingen, het Facebook-advertentieplatform en Pexda om je productonderzoek mee te doen.
 • Je leert ook alle fijne kneepjes van het vak: wat heeft Joshua zelf allemaal fout gedaan, dus wat moet je allemaal niet doen? En wat zijn alle do’s van dropshipping? Je krijgt dus het geheim van de chef.
 • Hoe je je bedrijf optimaliseert, automatiseert en uitbesteedt, waardoor je meer geld kunt verdienen met minder tijd van jezelf. Met andere woorden: zo maak je je inkomsten passiever.

Hoe is de training dan opgebouwd?

dropship academy opbouw
 1. Introductie met praktische zaken en de eerste stappen om te beginnen met dropshipping.
 2. De Big Picture: je leert prioriteiten stellen en zoveel mogelijk fouten te maken zodat je harder vooruit gaat.
 3. Productresearch en niche-keuze: via de Dropship Academy wordt er genoeg aandacht besteed aan wetenschappelijke modellen en taken om een onderbouwde keuze te maken van wat jij gaat verkopen. Ondernemen mag geen gevoelsdingetje zijn: je moet verkopen wat geld oplevert!
 4. Online Marketing 101: eigenlijk komt in deze module alles aan bod wat in een 4-jarige marketingopleiding op hbo-niveau geleerd wordt. Je leert niet alleen de marketingtermen, maar je krijgt direct taken om ze toe te passen voor jouw webshop.
 5. Hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt: door middel van sterke copywriting en inrichting van je verkooppagina – en door de klant goed te ‘funnelen’ naar de winkelwagen-checkout.
 6. Hoe je jouw webshop maakt. Je leert hoe dat moet met het beste platform voor webshops: Shopify. Je winkel kan hierna direct open!
 7. Hoe je systemen en automatisering inzet om jouw bedrijf vanzelf te laten draaien zonder dat jij er nog veel mee hoeft te doen. Er zijn veel methoden die je hiervoor kunt inzetten. Ondertussen blijf je je webshop uitbreiden voor meer inkomsten.
 8. De Facebook Geldmachine: Joshua Kaats heeft de meeste Facebook-advertentie-kennis van alle leraren. Hij weet de beste methoden en hij heeft hier dan ook 21 lessen voor gereserveerd. Je leert zelfs de geavanceerde retargeting-technieken waarmee de meeste winst te halen valt.
 9. De geavanceerde Facebook Ads-module: Je leert in deze module bijvoorbeeld om te testen, analyseren en ‘super scalen’.

Daarnaast zitten er vele extra’s in de training, zoals premium Shopify-templates, Chatbot Domination, E-mailmarketing, Google Mastery en Finance Mastery.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze bonussen.

Wat is er allemaal slecht aan de Dropship Academy?

Er zijn twee grote punten waarop je moet letten als je hiermee wilt beginnen:

 • Het slurpt tijd. Als je eenmaal de keuze hebt genomen om een eigen bedrijf te starten, wordt je leven compleet omgegooid – en niet altijd op een positieve manier. De eerste maanden/jaren zullen bestaan uit heel wat uren per dag afzien. Niet iedereen kan of wil dat.
 • De investering is hoog: de cursus kost duizenden euro’s. Gelukkig is er nu een kortingsactie, maar veel cursisten hebben al hun spaargeld gebruikt om dit een kans te geven.

Nog even over de kosten…

Als je een bedrijf start, dan horen daar kosten bij. Je bent dus niet klaar na de aanschaf van de cursus van Joshua Kaats. Je moet daarnaast ook gewoon bedrijfskosten maken. Die zien er als volgt uit:

 • Shopify, inclusief hosting en webshop: 29 dollar per maand.
 • Domeinnaam: 10 euro.
 • Budget voor Facebook Ads, om te beginnen: 80 euro.
 • Inschrijving bij de KvK: eenmalig 50 euro.

Wat is er allemaal goed aan de Dropship Academy?

wat is goed aan dropship academy van joshua kaats

We zijn over veel dingen te spreken, maar een paar dingen moeten we etuit lichten:

 • Je gaat daadwerkelijk wat doen. Binnen enkele weken staat je dropshippping-business live. Je bent daadwerkelijk met je onderneming bezig.
 • Het is een volledige cursus. Ieder aspect van dropshipping en online marketing komt aan bod. Deze vaardigheden zijn bovendien ook zinvol voor andere internet marketing-activiteiten. Het gaafste is dat er een heel extra abstractieniveau in de training zit: het passief maken van jouw webshop.
 • De lessen worden jaarlijks vernieuwd. In mijn 4-jarige hbo-opleiding zeiden de leraren: ‘Drie jaar nadat je afgestudeerd bent, is je kennis al volledig verouderd’. Dat was in 2012. Ondertussen is dat wel naar één jaar gezakt. Daarom heeft Joshua Kaats ervoor gezorgd dat de lessen ieder jaar geüpdatet worden.
 • De community is erg divers en motiverend. Waar je bij andere online cursussen vooral met onervaren tieners te maken krijgt in de community, krijg je hier mensen van alle leeftijden. Ook zitten er veel mensen in de community die al ongelooflijk succesvol zijn.

De community van Joshua Kaats: De Dropship Academy Family

De leerlingen van Joshua Kaats – de Dropship Academy Family – is een community van zowel beginnende als succesvolle Dropshippers. Ook Joshua zelf is in deze community beschikbaar voor vragen en een-op-een-coaching. Bovendien is er wekelijkse groepscoaching met Joshua.

Garantie: goed geregeld

Online trainingen hebben wettelijk gezien geen retour-verplichting. Toch heeft Joshua Kaats een garantieregeling ingesteld voor de Dropship Academy: als je de stappen volgt en geen verkopen maakt, stuur je gewoon een berichtje naar het support-team en krijg je je aankoopbedrag teruggestort. Let wel op: je moet wel de stappen gevolgd hebben om hier gebruik van te maken.

Lees hier meer over de garantie-regeling.

Wat moet ik eigenlijk vinden van Joshua Kaats?

Ik nam hem eerst eigenlijk niet serieus. Hij is veel te jong en hij geeft les met een pet op. Toch denk ik nu wel anders over hem – en dat komt puur door zijn indrukwekkende resultaten.

Correctie: het zijn geen indrukwekkende, maar haast on-Nederlands extreme resultaten. Hij is dan ook een zakelijke ondernemer die hard werkt, ook voor zijn studenten.

Daarna keek ik naar zijn stijl van lesgeven, en die is extreem duidelijk en goed gestructureerd. In zijn lessen vertelt hij openlijk over zijn fouten en successen.

Is Joshua Kaats een oplichter?

Veel mensen zijn kritisch over Joshua Kaats en de levensstijl die hij lijkt te promoten. De kritiek is soms zo heftig dat Joshua Kaats wel eens een oplichter genoemd wordt. Dit is echter volledig onterecht. Waarom?

Omdat Joshua Kaats een concrete en eerlijke ondernemer is: hij maakt niet zomaar vage claims maar hij noemt concreet om wie, wat en hoeveel het gaat. Zijn uitspraken zijn dan ook niet gelogen.

Het is wel belangrijk om te weten dat voor ieder mega-succesverhaal, er 10 verhalen zijn van mensen die middelmatig succes of geen succes hebben. Dat is logisch nadenken.

 •  De huidige handelsnaam van Joshua Kaats: Dropship Academy B.V.
 •  KvK nummer: 73735884

Is de training van Joshua Kaats jouw geld waard?

Het antwoord is wat ons betreft in veel gevallen: nee. Je kunt namelijk goedkopere Engelstalige cursussen volgen. Zoek maar een andere, internationale dropshipping-goeroe op Youtube op en je zal zien dat er ook cursussen van 500, 600 of 700 dollar zijn. Je hebt dan echter geen Nederlandstalige, herkenbare community.

Je zou het ook gewoon allemaal zelf kunnen uitvinden met gratis informatie op internet. Het belangrijkste is dat je goede producten inkoopt en goede ads activeert voor die producten.

Wil je echter die succescommunity om je heen, dan is het jouw geld wél waard, want voor vele succes-mastermindgroepen wordt meer geld gevraagd. Ook bevat de cursus gewoon alles wat je nodig hebt.

Tot slot is de cursus gewoon een ‘doe-mij-na’ stappenplan. Je kopieert dus eigenlijk het succes van Joshua Kaats, wat erg waardevol is. Je bent vooral met de praktijk bezig.

Bekijk hier de speciale prijs van deze training (tip)!

Dropship Academy kopen (betaal niet te veel!)

dropship academy review

Joshua Kaats speelt nogal met de prijs van de Dropship Academy. Bij een reguliere betaling is de investering 2.000 euro, maar er is een actuele aanbieding waarbij je de volledige cursus voor een gereduceerde prijs kunt krijgen.

Klik hier om meer te leren (met speciale korting).

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...