Hoe goed is JouwWeb? Hier lees je wat de ervaringen zijn, een uitgebreide review en wat voor voorbeeldsites er gemaakt zijn in de praktijk. Lees verder…

JouwWeb-review: Laten we hieronder punt voor punt JouwWeb beoordelen:

Zelf je oordeel vellen? Test JouwWeb hier direct gratis uit!

Drag & Drop / Blokjesbuilders werken bijna nooit vloeiend…

jouwweb blokjesbuilder review

Misschien herken je het wel: er zijn altijd wel obstakels als je met een ‘blokjes-systeem’ of ‘drag & drop-systeem’ werkt.

  • Blokjes die maar op de juiste plek ‘gedropt’ kunnen worden waar je ze wilt hebben.
  • Trage en haperende sleep-animaties.
  • Geen flexibiliteit in hoe je een pagina wilt indelen.
  • Geen manier om een fout ongedaan te maken.

Toen ik met JouwWeb werkte, was daar voor het eerst in mijn leven geen sprake van. De JouwWeb-builder werkt vloeiend, snel, foutloos en intuïtief.

Er is geen leercurve voor JouwWeb

In tegenstelling tot WordPress kent JouwWeb geen leercurve. Slepen, loslaten, klaar. Als je dat een aantal keer herhaalt, kijk je binnen half uur al tegen een bijna volledige website aan.

De snelheid van het maken van een website

Er circuleren meerdere filmpjes op het internet die laten zien hoe snel je een website kunt maken met deze tool.

Beter is om het zelf te testen met een gratis account. Binnen een half uur zit je al tegen een haast complete website aan te kijken.

Functionaliteiten

Je kunt eenvoudig teksten, afbeeldingen, video’s, shop-items, social media-knoppen, formulieren, albums, html-elementen, audio’s, bestanden, blog-items e.d. toevoegen.

Uiteraard is in JouwWeb meer mogelijk, maar dit zijn zo’n beetje alle elementen die een rijkgevulde webpagina al zou kunnen bevatten.

De snelheid van de JouwWeb-websites zelf

jouwweb ervaringen snelheid

Onder websitemakers is algemeen bekend hoe moeilijk het is om een score van 100 te krijgen met de test van Google Pagespeed Insights. Sterker nog: het is haast onmogelijk met WordPress. Het is dan ook verbazingwekkend dat de websites van JouwWeb eenvoudig de perfecte score bereiken.

Automatisch geschikt voor mobiele apparaten en Google

Wat wordt bedoeld met ‘automatisch geschikt voor Google’? Dat JouwWeb technisch gezien alle obstakels heeft weggenomen om hoog in Google te ranken:

Een 100% snelle website, een automatische mobiel-vriendelijke versie, een sitemap die automatisch aangemaakt wordt en invulmogelijkheden voor de title-tag en de meta-tag in de Google-zoekresultaten.

Niemand kan echter automatisch hoog in Google ranken. Je moet daarvoor zelf wat werk verrichten. JouwWeb heeft slechts de omstandigheden hiervoor optimaal gemaakt. De rest moet jij doen.

Wat moet je dan doen? Om te beginnen moet je weten met welke woorden je wilt ranken. Vervolgens ga je die woorden op de juiste plek in je website verwerken.

Een compleet stappenplan om hoog in Google te ranken, vind je hier.

De prijs van JouwWeb: erg vriendelijk

Een van de opvallende aspecten van JouwWeb is de prijs. Die is namelijk erg coulant, terwijl het een technisch hoogstandje is, erg makkelijk te gebruiken is en hoog scoort in de Google Pagespeed-tests.

Naast de altijd-gratis-versie is er namelijk een professionele versie voor 8,- per maand. Daar zit dan de hosting, de domeinnaam en je mailbox al in.

Die domeinnaam kun je trouwens in een simpel scherm instellen. Je hebt hierdoor geen externe facturen, maar één factuur waarmee alles in een keer is geregeld.

Ervaringen over JouwWeb: De zeldzame 5 sterren op Trustpilot zijn verdiend

De meest eerlijke ervaringen over JouwWeb worden verzameld via Trustpilot. JouwWeb heeft namelijk een Trustpilot-account. Dit is een review-dienst waar streng op gecontroleerd wordt zodat er geen nep-reviews komen te staan.

De ervaringen over JouwWeb die je dus op Trustpilot kunt vinden, zijn allemaal van mensen die daadwerkelijk klant zijn. En die ervaringen zijn uitstekend! Een Trustpilot-score van 9.1 is uitzonderlijk – vooral in een branche met zulke veeleisende gebruikers.

Bereikbaarheid & ondersteuning

JouwWeb heeft een speciaal helpdesk-team dat persoonlijk, volledig en adequaat antwoord geef

Ook de reviews geven dit allemaal aan. Om de woorden van een klant te gebruiken: ‘De reactie en aanwijzingen van de helpdesk zijn subliem te noemen. Daar kan menig helpdesk nog wat van leren.’

Populariteit: al 750.000 websites gemaakt

JouwWeb is terecht een van de meestgebruikte tools in Nederland. Er komen bovendien dagelijks ondernemers en hobbyisten bij.

Voorbeelden van JouwWeb-websites

Hier vind je een overzicht van willekeurige websites van JouwWeb-gebruikers. Het is dus niet zo dat je hier alleen maar de beste websites ziet. Dat ligt helemaal aan je eigen stijl en creativiteit.

Test JouwWeb hier zelf uit

Zelf je oordeel vellen? Test JouwWeb hier direct gratis uit en maak direct een eigen website!

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...