Wellicht overweeg je om je aan te melden voor de Online Internet Marketing Summit. In dit artikel kom je erachter of dit zinvol voor je is én vind je een kortingscoupon. Lees verder…

Bijscholing rondom internet-marketing is altijd welkom…

Bijna iedere ondernemer doet wel eens aan bijscholing. Als je het mij vraagt is internet-marketing een van de onmisbare gebieden om in bijgeschoold te worden.

Ik hoor namelijk regelmatig dat het niet makkelijk is om een zelfstandige – oftewel ondernemer – te zijn.

 • Het lukt je nog niet zo makkelijk om je doelen te behalen.
 • Andere ondernemers in je branche domineren het internet en halen makkelijk klanten binnen.
 • Je probeert veel maar voor jou is dat omslagpunt nog niet gekomen…
 • Of het gaat gewoon prima maar er zit echt nog veel meer in!

Een klein beetje getraind worden in de vaardigheid die alle bovenstaande problemen verhelpt, kan ik dus aanbevelen. En dat gebeurt uiteraard tijdens de Online Internet Marketing Summit.

Hier vind je alle informatie.

Maar er zijn veel(!) slechte ‘marketing-goeroes’

Wist je dat er heel veel marketing-goeroes zijn? En vind je het raar dat het er zoveel zijn?

Het is helemaal niet raar. Het is namelijk heel slim om marketing-coach te worden: ze kunnen er heel veel geld voor vragen! Iedere ondernemer zou blindelings 1.000 euro aan een marketing-goeroe betalen om een videocursus te krijgen waarin je leert hoe je 10.000 euro kunt verdienen.

Het probleem is echter: al die marketing-coaches willen zich rijk rekenen met dit businessmodel zonder dat ze zelf ook maar één succesvolle onderneming hebben. Ze moeten het zelf ook allemaal maar gaan leren terwijl ze drie dagen in de week in loondienst werken.

Ze hebben geen academische marketingachtergrond (dat was nog acceptabel geweest als ze succesvolle ondernemers zouden zijn) én ze hebben geen praktijkervaring met succesvolle bedrijven. Hun advies is dan ook niet gewoon slecht, maar catastrofaal.

Ze laten je bijvoorbeeld focussen op ‘zichtbaarheid’. Een leuk modewoord, maar het gevolg is dat al die ondernemers die vol voor zichtbaarheid gaan, geen enkele omzet draaien omdat ze veilig achter hun computer aan hun Facebookpagina werken… terwijl ze eigenlijk de telefoon moeten pakken en opdrachten moeten binnenslepen of producten moeten verkopen…

Gelukkig is er ook een kleine groep goede marketing-leraren

online internet marketing summit Nederland

Genoeg over hoe het niet moet. Nou zijn er zóveel marketing-goeroes maar de enige die jou onverbloemd op je plek kan zetten, vind ik Eelco de Boer.

Kom jij aan met een verhaal over dat je ‘de groene bolletjes van de Yoast SEO-plugin maar niet op groen krijgt’, dan durft Eelco je gewoon te vragen waar je dat in godsnaam voor wilt doen. Wil je jouw online training over ‘effectief feedback geven’ verkopen? Pak dan je telefoon, bel hrm-afdelingen op en verkopen maar!

Hij spreekt op het Internet Marketing Summit: 5 dagen groei, 20 topsprekers en 40 uur inspiratie om te groeien met je bedrijf dankzij internet.

Zo spreekt ook Demian Beenakker. Iemand die gewoon webshops maakt met tonnen omzet… en dat allemaal zonder die vervelende afleidingen als ‘zichtbaar zijn op social media’…

Hetzelfde geldt voor spreker Youri Meuleman: weg met je ‘Facebook-inspiratie-spaghetti’. Gewoon euro’s durven investeren in advertenties zodat je het dubbele bedrag aan euro’s terugkrijgt. Weet je wel, als een echt bedrijf.

Wat is het Online Internet Marketing Summit?

De Online Internet Marketing Summit is een volledig online te volgen event. Vanachter je eigen computer dus. Ook krijg je alle opnames van de sessies!

Er is ook ruimte om vragen te stellen aan de experts en je zal al tijdens het Summit aan de slag kunnen gaan met het toepassen van alles wat je leert in de sessies

Je leert onder andere…

 • Internetmarketing-technieken die dit jaar gaan werken, om je concurrenten voor te zijn.
 • SEO-tips en -tricks om jouw website hoger te plaatsen in Google. Niet een paar extra clicks, maar duizenden extra clicks.
 • Gewoon meer online verkopen, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken. Als die basis er is, krijg je veel meer vrijheid en plezier in het ondernemen!
 • De beste social media-technieken voor dit jaar. Want al je concurrenten zitten maar een beetje aan te klooien (echt waar, die Canva-inspiratie-brei gaat echt niet op magische wijze voor klanten zorgen).
 • Een killer contentstrategie zodat je altijd top of mind blijft.
 • Het beter instellen van jouw website voor een betere conversie en dus meer leads en klanten!
 • Explosieve groei op zakelijk én persoonlijk vlak. Werk aan een gelukkig leven als ondernemer.
 • Ongelimiteerde kennis – het is niet moeilijk… Als je maar weet hoe! Je weet van mij (Rubin) dat ik niks achterhoud en dat doen Eelco de Boer en consorten ook niet.

Wat krijg je?

 • Toegang tot het Online Internet Market Summit Event van dit jaar. Met 20 sprekers – 5 dagen – 40 uur inspiratie en trainingen.
 • Alle opnames achteraf, life time toegang. Alleen dit al is een compleet online programma.
 • Extra Brainstormsessie na de summit, als ‘after party’. Zo loop je niet vast en kun je al je vragen stellen.

Waarom meedoen met het online internet marketing summit?

De summit heeft een lage prijs terwijl je van de absolute toppers van Nederland leert. Maar als ondernemer mag je dit sowieso niet missen.

Het is gewoon een prachtig event voor een prijs die eigenlijk veel te laag is en ook voor mensen die te druk zijn of op vakantie is het te volgen omdat je de opnames krijgt. Denk aan ZZPers, coaches, webshop eigenaren, MKBers en internet ondernemers.

Aanmelden voor de summit

Ben jij klaar voor meer omzet, klanten, cashflow & sales dit jaar?

>> Klik hier voor de actuele laagste prijs.

En je krijgt via mij 25 euro extra korting via een kortingscode! Een extra korting (op de early bird prijs) van 25 euro!

Kortingscode voor 25 euro extra korting: RUBIN

Praktische info

online marketing summit nederland

Het Summit duurt 5 dagen en is overal te volgen omdat het een volledig online event is. Tegenwoordig is online dé manier. Kun je op de dagen niet, dan bekijk je gewoon de opnames die achteraf gestuurd worden.

Datum: Je kunt altijd de meest recente editie terugkijken, wanneer je maar wilt.
Tijdstip: 10.00 – 17.30 (houd rekening met uitloop en een eventuele extra avondsessie
Locatie: 100% online! (alle informatie volgt na aanmelding)

Als je trouwens vragen hebt, mag je ze hier in de reacties stellen. Ik merk dat het altijd fijn is voor coaches, trainers en andere ondernemers om over marketing te kunnen praten. Ik heb een bachelor in marketing en sta je graag te woord.

Aanmelden kan als volgt…

 • Aanmelden kan via www.internetmarketingsummit.nl
 • Profiteer nu nog van de 50% Early Bird korting.
 • Gebruik kortingscode; RUBIN voor nog eens 25.- extra korting.

Onze review samengevat

ReviewInternet Marketing Summit
SamenvattingDe crème van Nederland komt tijdens deze summit bij elkaar. Deze topsprekers geven je hun meest actuele expertise – en dat is in onze beleving heel kostbaar. Deze editie is zeker aan te bevelen als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen op marketinggebied.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)
StartenStart hier

Succes!