Is de service van Boostways dé plek voor ondernemers?

Iedereen heeft dromen en ambities. De een is professioneel gefocust, terwijl de ander juist hard werkt om het meest gelukkige privéleven op te bouwen. In mijn geval was ik vanaf jongs af aan al erg gepassioneerd om aan de slag te gaan in het professionele werkveld. Ondanks dat ik begon met werken voor een baas, kwam ik er al snel achter dat ik zelf meer vrijheid en macht wilde hebben. Dit heeft mij gebracht tot het ondernemen en bij Boostways. Ben jij benieuwd wat de service van Boostways heeft betekend voor mijn ondernemerschap? In deze 100% eerlijke review neem ik je mee in mijn ervaring met Boostways.

Mijn zoektocht naar de beste ondersteuning in mijn professionele carrière 

In het begin van 2021 begon ik mezelf volledig te focussen op mijn ondernemingen. Na 8 jaar gewerkt te hebben in creatieve functies voor verschillende bedrijven, was het tijd om voor mezelf te kiezen. Ik wilde mijn eigen creativiteit ontplooien. Om deze droom wat meer uitdaging te geven, was het voor mij belangrijk om dit te combineren met een sterk businessplan.

Maar al snel kwam ik erachter dat het opbouwen van een eigen carrière als ondernemer niet vanzelf gaat. Ondanks dat ik genoeg ervaring in het bedrijfsleven had opgedaan, gemotiveerd was en een visie had, kwamen er veel struikelblokken op mijn pad. Hoe bouw ik mijn klantencontacten op, hoe zet ik deze om in inkomen, hoe blijf ik groeien, en de lijst gaat maar verder.

Het was duidelijk dat ik op zoek moest gaan naar ondersteuning. De vorm van deze ondersteuning liet ik open. Dit kan een-op-een coaching zijn, adviesgesprekken of een cursus. Deze zoektocht heeft me uiteindelijk laten inzien dat er veel services beschikbaar zijn die ondernemers, beginnend en ervaren, helpen om hun carrièrepad te optimaliseren.

Tijdens deze zoektocht kwam ik er ook achter dat het niet altijd even makkelijk is om ervaringen van anderen te vinden over een cursus. Voordat ik aan de slag ging met een coaching of cursus wilde ik zo graag van anderen horen wat het voor hen heeft betekend. Dit gaf me het idee om dit voor anderen te betekenen. In deze review deel ik graag mijn ervaring met de coaching service van Boostways.

Ik werd erg blij verrast met het platform van Boostways. Als creative ben ik erg aangetrokken tot het uiterlijk van een website en de identiteit van een bedrijf. Ik zag gelijk dat Boostways veel moeite stopt in hun identiteit. Betekent dit echter ook dat de inhoud van de coaching en cursus net zo professioneel is?

Wie ben ik om deze review uit te voeren?

Zoals ik al kort heb geïntroduceerd, ben ik sinds 2021 zelf het ondernemerschap ingestapt. Sinds de start van het ondernemen was ik direct erg enthousiast geworden over de diversiteit aan cursussen en ondersteuningen die er tegenwoordig online te vinden zijn voor ondernemers. Graag wil ik andere ondernemers helpen om de beste cursus te vinden die hun bedrijf of onderneming laat groeien. Door middel van mijn eerlijke, en soms een tikje brutale, recensies help ik jou met het vinden van de beste cursus die jouw geld volledig waard is.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Ondanks dat het makkelijk lijkt om een goede cursus of coach te vinden, valt dit in de realiteit vaak tegen. Een bedrijf zal altijd zijn service zo mooi mogelijk verkopen. Ondanks dat dit verkooppraatje gebaseerd is op waarheid, wordt het vaak verteld met een erg rooskleurige bril. Jij, als potentiële klant, wil voornamelijk een realistisch beeld krijgen over wat je kan verwachten. Zo bepaal je voor jezelf of jij denkt dat de cursus of coaching jouw geld waard is. Ik vind het daarom erg belangrijk om mijn recensies zo eerlijk en uitgebreid mogelijk uit te schrijven.

Mijn eerste sceptische indruk van Boostways

De eerste indruk die ik van Boostways kreeg was professionaliteit. Dit komt voornamelijk doordat ze veel aandacht hebben gestopt aan de visuele identiteit van het bedrijf. Deze komt zowel terug op de sociale media als op de website. Als potentiële klant geeft mij dit het vertrouwen dat ze hun producten en diensten met veel zorg hebben samengesteld. De vraag is echter altijd of deze kwaliteit ook daadwerkelijk terugkomt in de producten en of het niet simpelweg een manier is om een matige cursus te verkopen voor een hogere prijs.

Wat wordt er beloofd door Boostways?

 • Het belooft duidelijke doelen te stellen. Als ondernemer is het belangrijk om jouw zaken op een rijtje te hebben. Welke taken hebben prioriteit, wat zijn realistische deadlines om naartoe te werken? En hoe hou jij jouw prioriteiten op een rijtje om te voorkomen dat je gedemotiveerd raakt? Boostways geeft aan dat ze hier samen met jou aan gaan werken.
 • Het belooft jouw onderneming een boost te geven. Deze belofte is erg voor de hand liggend, aangezien ondernemers altijd op zoek zijn naar groei. Pas na het afronden van een coachingstraject kan je erachter komen of dit daadwerkelijk bereikt wordt.
 • Het belooft je te leren hoe je een strategie opbouwt. Dit is een belangrijk punt. Zonder een goede strategie kan je geen goede advertenties, producten of marketing opbouwen. Ik ben erg benieuwd naar wat voor strategische inzichten Boostways kan geven.
 • Het belooft je de kennis te leren toepassen in jouw onderneming. Dit is een ander belangrijk punt waar ik benieuwd naar ben. Veel cursussen of coaching trajecten zijn erg theoretisch georiënteerd. Ondanks dat het belangrijk is om deze theorie te ontvangen, is het nog belangrijker om te weten hoe je dit omzet in de praktijk.

De criteria waar we Boostways op beoordelen

Om mijn recensie zo duidelijk mogelijk te houden, probeer ik Boostways te beoordelen aan de hand van de volgende criteria:

 • Is de coaching van Boostways persoonlijk?
 • Merk ik inderdaad een boost in mijn onderneming door middel van de coaching service?
 • Wordt de coaching gepersonaliseerd aan de hand van mijn bedrijf en onderneming? Geen enkele onderneming en ondernemer is immers hetzelfde.
 • Kan ik na het coachingstraject ook succesvol zelfstandig aan de slag?

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Om een goede review te geven van een coaching service is het uiteraard belangrijk dat ik zelf het proces heb doorlopen van het begin tot het eind.

Daarnaast heb ik goed onderzoek gedaan naar de beoordelingen van klanten. Zijn er overkoepelende min- of pluspunten?

Tot slot hebben we een marktonderzoek gedaan naar vergelijkbare platforms. Biedt Boostways iets unieks tegenover de rest?In het kort: wat is het precies?

Waarvoor kan je terecht bij Boostways? Boostways is een platform dat beginnende en ervaren ondernemers helpt om hun doelen te bereiken. De oprichtster en CEO, Hannelore, heeft zelf 10 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven. Deze kennis wil ze nu met andere delen. Op Boostways kan je als ondernemer terecht voor een coaching traject waarin Hannelore en haar team je helpen bij het ontwikkelen van jouw onderneming en ondernemerschap.

Het verhaal achter de CEO

Waarom kunnen we vertrouwen in de kennis van Boostways? Dit zit hem deels in het verhaal achter de oprichtster. Hannelore heeft zelf 10 jaar gewerkt voor grote ondernemingen in directieposities. Ook heeft ze drie masterdiploma’s behaald die gericht zijn op communicatie en marketing. Ze kwam er achter dat haar expertise erg uniek was voor België. De opkomst van social media biedt mogelijkheden voor ondernemers, maar veel ondernemers weten echter niet wat deze mogelijkheden allemaal zijn. De passie van Hannelore en Boostways komt dus van een oprechte plek: het helpen van ondernemers om hun dromen werkelijkheid te maken.

Hoe ziet het platform eruit?

Boostways heeft een mooie en overzichtelijke website waar je als bezoeker direct een duidelijk beeld krijgt over de service. Dit overzichtelijke en uitnodigende ontwerp wordt ook verder doorgetrokken naar de coaching service.

Mijn ervaringen: wat zijn de behaalde resultaten door de coaching?

Het doel van de coaching service is duidelijk: het groeien van een onderneming. Ik heb zelf een coachingstraject gevolgd bij Boostways. Ook heb ik de gratis content goed bekeken. Door middel van de gratis content kreeg ik direct een duidelijk beeld van de kwaliteit en mogelijkheden die het coaching traject van Boostways nog verder kunnen geven.

Kosten

De kosten van de Boostways liggen goed in de markt. Daarnaast is er voor ieder budget wel een passend coachingstraject te vinden. Door middel van een 30 minuten vrijblijvende strategiesessie worden al jouw dringende vragen beantwoord en krijg jij op een persoonlijke manier meer te weten over de mogelijkheden. Vervolgens kan je er zelf voor kiezen of je klaar bent om in zee te gaan met Boostways of niet. Transparante service is dus zeker een feit bij Boostways.

Is het het geld waard?

Na het volgen van een coaching traject van 6 maanden ben ik van mening dat het het geld meer dan waard is. Ik wilde het traject zo kritisch mogelijk instappen om deze review zo eerlijk mogelijk te schrijven. Al snel werd ik verrast door de inhoud en persoonlijke aanpak van de coaching sessies.

Wat is mijn mening over de producten?

De gratis content

De gratis content is een uitstekende manier om kennis te maken met wat Boostways voor jou kunnen betekenen. Ik raad het erg aan om deze documenten eens door te nemen voordat je aan de slag gaat met een persoonlijk coachingstraject. Het geeft je namelijk een inzicht in de schrijfstijl en manier van aanpak die terug komt in de coaching.

Het coaching traject

De coaching service heeft me echt positief verrast. Door mijn creatieve achtergrond was ik voornamelijk op zoek naar advies en begeleiding die gericht was op marketing. Hoe kan ik online succesvol adverteren?  Hoe zet ik prijzen vast en hoe analyseer ik data? Dit begreep Boostways helemaal. De persoonlijke aanpak is voor mij een teken dat er daadwerkelijk geluisterd wordt naar wat ieder individu nodig heeft voor zijn onderneming.

Voor- en nadelen van X

Voordelen

✅ Persoonlijke aanpak

✅ Resultaten en doelen behaald door middel van de coaching sessies

✅ Flexibel bereikbaar, ook voor dringende vragen buiten de coaching sessies

Nadelen

❌ Prijzen van de coaching sessies zijn niet direct op de website terug te vinden

Hoe scoort Boostways op de volgende criteria?

 • Kwaliteit – 10
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 9
 • Unieke content – 9
 • Is het diepgaand? – 10
 • Support – 9
 • Design en representativiteit – 9
 • Expertise van de maker – 9
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten – 9
 • Behaalde resultaten – 9

Is het uniek in de markt?

In vergelijking met andere coachingstrajecten heb ik ervaren dat Boostways daadwerkelijk uniek in de markt liggen. De service is gebaseerd op ervaring van een echte expert die haar kennis zowel heeft opgedaan in het echte bedrijfsleven als op social media zelf.   

Waarom niet alles gratis opzoeken op het internet?

Ondanks dat er op het internet een hoop kennis en informatie te vinden is, mist het een belangrijk punt. Gratis informatie op google leert je niet hoe jij alle kennis effectief omzet in de praktijk. Loop jij tegen een probleem aan? Dan staat Boostways klaar om de case met je te analyseren. De persoonlijke aanpak is iets wat je niet zomaar op het internet kan vinden. 

Voor wie is het geschikt?

De coaching service van Boostways is geschikt voor zowel beginnende als ervaren ondernemers. De coaching helpt je namelijk zowel bij  het opbouwen als innoveren en ontwikkelen van jouw onderneming.

Wat moet je ervoor over hebben?

Wanneer jij aan een coachingstraject start moet je bereid zijn om tijd te investeren. Na een coaching meeting heb je vaak bepaalde taken waar je zelfstandig aan moet werken. Tijdens de volgende meeting wordt er teruggeblikt op hoe je deze taken hebt afgerond, wat er beter kan, wat de volgende stappen worden, enzovoorts.

Zo begin je zelf aan een coaching traject bij Boostways

Kan jij niet wachten om zelf aan de slag te gaan met het groeien van jouw dromen? Dan raad ik aan om eerst een gratis strategiesessie in te plannen. Deze sessie duurt een half uur en is volledig vrijblijvend. Tijdens deze sessie kan je meer over jouw onderneming vertellen, kom je meer informatie te weten over de verschillende trajecten en krijg je een indruk of Boostways bij jou past of niet.

Een innoverend platform voor ondernemers

Een factor die Boostways zo uniek maakt is dat het erg gefocust is op de digitale markt. Hoe kan jij de digitale wereld inzetten om jouw bedrijf te laten groeien? Hoe je vroeger een advertentie plaatste in de krant, heb je nu ineens een zee van keuze om te adverteren op het internet. Boostways helpt je te filteren welke manieren voor jouw onderneming het beste zijn.

De ervaring van andere recensenten

RecensentSamenvatting review
Leentje loves LightLeentje geeft aan dat de coaching sessies met Hannelore direct, eerlijk en inspirerend zijn. De no-nonsense aanpak laat zien dat ze weet waar ze het over heeft.
The Backoffice ExpertNiki heeft de een-op-een coaching gevolgd bij Boostways. Ze geeft aan dat ze als beginnende ondernemer kennis leert maken met wat er nodig is om te ondernemen. Naast de waardevolle coaching, ontving ze ook een hoop motivatie.
Therapie PraktijkAnke geeft aan hoe Boostways geholpen heeft om haar website te optimaliseren voor haar bestaande en potentiële klanten. Met behulp van een SEO-audit werd er data verzameld en geanalyseerd, die vervolgens verwerkt werden in de nieuwe website. Dit is slechts een voorbeeld van de waardevolle hulp die de coaching sessies geven.

Conclusie: tijd om een coachingstraject te starten?

Het ontwikkelen van een onderneming is geen makkelijke klus, al helemaal niet wanneer het als ondernemer soms voelt alsof je er alleen voor staat. Boostways en Hannelore laten zien dat je echter niet alleen bent. Niet alleen heeft de uitgebreide kennis van Hannelore in het vakgebied geholpen om doelen te bereiken en resultaten te behalen, ook heeft de coaching sessies een gevoel van motivatie gegeven. Zodra ik tegen een struikelblok liep, kon ik direct terecht bij Hannelore voor advies. Na het deelnemen aan verschillende cursussen op het gebied van online marketing, ondernemerschap en communicatie, ben ik sterk van mening dat Boostways dé plek is waar je jouw onderneming daadwerkelijk kan laten groeien.

ReviewBoostways van Hannelore Verheyen
SamenvattingBoostways geeft beginnende en ervaren ondernemers de mogelijkheid om te groeien. Dit wordt niet alleen behaald door de geweldige kwaliteit aan kennis die powervrouw en oprichtster Hannelore heeft opgedaan in de business wereld, maar is ook mede te danken door het persoonlijke coaching traject wat Boostways aanbiedt.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.7

Gratis beginnen

Een groot voordeel van Boostways is dat er een hoop gratis content beschikbaar is voor de nieuwe bezoekers. Zowel handige e-books op het gebied van influencer marketing als inspirerende podcasts, Boostways informeert en inspireert je graag verder over de digitale wereld en zijn mogelijkheden.

Geniet van gratis media van Boostways: de inspirerend podcasts

Als er iets is wat ik als ondernemer altijd op zoek ben, is het inspiratie. Ondanks dat ik volop geniet van het ondernemen, is het leuk om podcasts of blogs te vinden waar ik op een laagdrempelige manier weer nieuwe inzichten krijg. De podcast ‘Boost My Life’ van Boostways is een van deze manieren. Ik zet vaak een podcast aflevering op tijdens het koken of tijdens een lekkere wandeling.