Wat zijn een aantal goede voorbeelden van Phoenix-websites? Omdat er nogal veel mogelijk is met Phoenix, kan het handig zijn om inspiratie op te halen bij andere websites die met Phoenix gebouwd zijn. Daarom hebben we hier directe linkjes neergezet naar een aantal goede voorbeelden van Phoenix-websites.

De lijst met voorbeelden van Phoenix-websites

Waarom het slim is om naar voorbeelden van Phoenix te kijken

Als Phoenix een klein programmaatje was geweest, had je waarschijnlijk geen voorbeelden nodig gehad. Phoenix is echter geen simpele tool met een paar functionaliteiten. Er zitten volop functionaliteiten aan Phoenix – bijvoorbeeld om effectief te bloggen via de blog-tools en om meer te verkopen via funnels.

Daarom is het erg zinvol om bij andere Phoenix-ondernemers te kijken welke Phoenix-onderdelen terugkomen op hun website.

Is het moeilijk om deze voorbeelden te evenaren met Phoenix?

Ja en nee. Aan de ene kant is Phoenix zeker geen simpel speelgoed dat je direct volledig zal begrijpen. Je zal een flinke middag moeten investeren om je draai te vinden met de Phoenix-software. Aan de andere kant zie je dat de meeste Phoenix-websites er nogal hetzelfde uitzien. Het is dus een kwestie van even de juiste templates activeren en jouw eigen teksten en afbeeldingen erin zetten.

Lees hier onze Phoenix-review.

Op jouw succes