Zoek je een goed thuiswerk-cadeaupakket als bedankje voor de thuiswerkers? Wij hebben de beste thuiswerkgeschenken voor je op een rijtje gezet, zodat je medewerkers een fijne attentie krijgen voor het thuiswerken en verwend worden. Lees verder voor de beste ideeën.

Ontdek hier de beste ideeën voor een cadeautje voor thuiswerkers of een andere lieve attentie voor je personeel

Het is niet altijd makkelijk om een cadeau voor je medewerkers uit te kiezen. Het liefst wil je iets persoonlijks geven, maar dan loop je het risico een verkeerde inschatting te maken en dat betekent teleurgestelde gezichten.

Eten of drinken (zoals sets met koffie, thee of chocola) vallen ook niet altijd goed, want dan moet je wel net een koffie- of theedrinker zijn en de smaakjes die je krijgt lekker vinden of van chocolade houden.

Dus wat doe je dan? Afhankelijk van je budget, het seizoen en je insteek kun je uit onderstaande lijst iets nuttigs, toepasselijks, informatiefs of verzorgends vinden. Een kaartje met een persoonlijke boodschap erbij maakt het geschenk compleet.

Snel overzicht: Deze thuiswerk cadeaupakketten raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor verkoelingTrust – Ventu – USB Tafelventilator: Met de opkomende warme zomers is een verfrissing tijdens het werken essentieel. Deze USB-ventilator is ideaal om dichtbij je te houden en geeft net dat beetje verkoeling waardoor je comfortabeler kunt werken. We waarderen vooral de compactheid en de prijs. >> Check laagste prijs
Beste waarderingsgeschenkThuiswerk geschenk met thee en lekkernijen: Voor de thuiswerker die alles al lijkt te hebben, is dit geschenk een mooi gebaar van waardering. Het is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar laat ook echt zien dat je aan iemand denkt. We vinden dit een prachtige manier om waardering voor iemand of voor jezelf te tonen. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor ergonomieQUVIO Laptop standaard van hout: Thuiswerken betekent vaak dat je zelf voor een ergonomische inrichting moet zorgen. Met deze laptopstandaard van hout maak je een stap in de goede richting. We zijn fan van het design en vinden het belangrijk dat je ook thuis ergonomisch kunt werken. >> Check laagste prijs

Royaal geschenk: Thuiswerk-cadeaupakket

Zo’n compleet pakket is een fijne blijk van waardering voor een thuiswerkende collega, om je team belonen voor een mooi resultaat of om zomaar een cadeau geven dat altijd in de smaak zal vallen.

Voor bij de thuiswerkplek in de winter – Cup Warmer

Waar heb je in de winter behoefte aan? Warmte, ook op de werkplek. En wat maakt een thuiswerkplek nog fijner? Een warm drankje. Zie hier de oplossing voor een warme kop koffie, thee of chocomel. Nadat je een vers kopje uit de keuken gehaald hebt, steek je de USB-stekker in je laptop of PC en je kop warme vloeistof blijft lekker lang op temperatuur.

Ook in de middag met een Cup-a-Soup houd je de warmte van de substantie langer vast. Kun je daarna weer lekker verder werken.

Voor bij de thuiswerkplek in de zomer – USB tafelventilator

Nu de zomers steeds warmer worden en nog niet ieder huishouden van een airco voorzien is, kan wat beweging in de werkruimte voor een welkome afwisseling zorgen. Het maakt niet uit of je in een afgesloten thuiskantoor zit of aan een grote keukentafel in je woonkeuken werkt, met deze ventilator houd je je gezicht of bovenlijf in een lekker windje.

Extra techniek voor bij de thuiswerkplek – USB Hub met 4 poorten

Met al die extra apparaten met een USB-stekker rondom je werkplek kunnen wat extra USB-poorten wel handig zijn. Doe het stekkertje in je laptop en sluit tot vier extra USB-apparaten aan, zodat je niet meer verlegen zit om extra poorten.

Deze gadget neem je straks ook weer gewoon lekker mee naar je werkplek als je even niet vanuit huis werkt, want ook daar kun je altijd wel wat extra’s gebruiken. Alleen niet vergeten weer in je tas te stoppen wanneer je je werkplek verlaat, want ze zijn gewild.

Ergonomie tijdens het thuiswerken – Laptopstandaard van hout

Op kantoor wordt je werkplek voor je ingericht met allerlei ergonomische richtlijnen voor gezond werken. Thuis zijn dezelfde richtlijnen van belang, alleen moet je het vaak zelf uitzoeken wat voor jou werkt.

Deze laptopstandaard kan net het verschil maken wanneer je personeel thuis met een laptop werkt. Het beeld is hierdoor wat meer op ooghoogte dan wanneer de laptop gewoon op het bureau staat. Dit kan weer schelen in nek- en schouderklachten. Het oogt ook prettiger tijdens online vergaderingen, als je rechtuit kunt kijken, in plaats van schuin naar beneden.

Thuiswerkplek en preventie – verstelbare FitnessPlank

Behalve het beeld op goede hoogte krijgen, is de zithouding ook essentieel voor je lichaam. Een voetensteun kan dan prettig zijn. Nou zijn voetensteunen er in alle soorten en maten te krijgen.

Een opblaasbare kost nog geen tientje en kun je ook voor andere doeleinden gebruiken, maar deze van hout en met antislipmateriaal is niet alleen perfect voor je zithouding tijdens het werken, je kunt hem tussentijds namelijk ook gebruiken om wat oefeningen te doen. De binnenkant van de voetensteun heeft drie gleuven, waarmee je je voeten in drie standen kunt plaatsen. Altijd handig.

Voor de thuiswerker die graag leest – Twee boeken: Effectief thuiswerken & vergaderen en Succesvol thuiswerken van Work at Home Mom/Man

Het eerste boek kan voor iedereen een opsteker zijn. Het gaat niet alleen om een goede werkomgeving, maar geeft ook inzichten in de voor- en nadelen van digitale mogelijkheden. Je kunt wellicht andere keuzes maken na het lezen van de adviezen.

Het tweede boek is vooral voor de thuiswerkende ouder een steuntje in de rug. Het gaat onder andere in op hoe je je thuiswerk combineert met kinderen die in hetzelfde huis aanwezig zijn.

Voor de medewerker/collega met baard – Professionele scheerset

Heb je veel mannen in je personeelsbestand die steeds meer hun gezichtsbeharing laten staan? Deze verzorgingsset is speciaal voor de man met baard die zijn gelaat heerlijk wil verwennen. Er zit scheerschuim en scheerbalsem in de set, maar ook een lekker crèmepje om het net geschoren gezicht daarna in te smeren.

Altijd een lekker geurtje – The Rituals of Hammam

Of je nu verkouden bent en verlichting zoekt, van de geur van de sauna houdt, of gewoon eens een ander geurtje onder de douche gebruikt; de Hammam set van Rituals smaakt – figuurlijk gezegd – naar meer.

Met de shower gel ruik je de heerlijke hammamgeur met het stoom door heel je badkamer verspreiden. Je voelt dat je weer meer adem krijgt wanneer je longen zich vullen. De scrub geeft nog iets extra’s verfrissends en als je je daarna insmeert met de bodycrème houd je de geur nog wat langer vast. Een geurtje kan wel iets heel persoonlijks zijn.

Wil je het goed doen en wordt het presentje op kantoor uitgepakt? Dan kun je voor de verschillende Rituals sets gaan om zo je personeel de kans te geven te ruilen. Andere sets zijn: Ayurveda, Sakura, Samurai, Jing, Karma en Happy Buddha. Genoeg keuze dus en er zijn kleinere/goedkopere sets verkrijgbaar, of uitgebreidere/duurdere geschenkverpakkingen.