Wie is Thijs Lindhout, is zijn premium deel van de podcast goed en zou je eventueel zelfs Thijs als trainer moeten nemen als je zelf podcasts wilt maken? Lees verder voor onze review en ervaringen…

Podcast Premium en Podcast Training van Thijs Lindhout

Thijs Lindhout maakt sinds maart 2016 podcasts. Zijn 100% Inspiratie Podcast heeft meer dan 1 miljoen streams en bevatten interviews vaak met bekende Nederlanders. Sinds Thijs begonnen is met zijn Podcasts heeft hij twee tours door Nederland gemaakt die volledig waren uitverkocht.

De onderwerpen van zijn shows en podcasts gaan over inspirerende onderwerpen zoals topsport & gezondheid, liefde & seks, duurzaamheid, financiële vrijheid en ondernemen & marketing. Thijs heeft hier nu ook het platform Podcast Premium bij opgericht en een online cursus Podcast Training gelanceerd.

Podcast Premium

Het is dus wel duidelijk dat Thijs Lindhout een ervaren spreker is die dagelijks duizenden mensen inspireert. Hij geeft antwoord op vragen zoals: “Wat maakt nu echt gelukkig?” en “Hoe vind je de juiste balans in je leven?”.

Om hier antwoord op te geven interviewt hij een aantal experts, waaronder bekende Nederlanders zoals topsporters, -artiesten en – ondernemers.

Een vraag van veel van zijn luisteraars is of ze in contact kunnen komen met andere luisteraars. Het antwoord op die vraag is het Podcast Premium Platform waarvan je lid wordt en deel uitmaakt van een groep gelijkgestemde mensen, fans van de podcasts, die allemaal aan persoonlijke groei willen werken.

Andere extra’s

Door je in te schrijven voor Podcast Premium kom je dus in contact met anderen en kun je ervaringen delen, vragen stellen en brainstormen. Je krijgt daarbij ook toegang tot een aantal andere extra’s.
• Je krijgt toegang tot alle 100% Inspiratie publicaties en kunt de experts die deelnemen aan de podcast vragen stellen.
• Je krijgt exclusieve extra’s en kortingen.
• Je wordt begeleid tijdens jouw ontwikkeling met e-boeken, aantekeningen en ander materiaal over onderwerpen zoals stress, balans, het vinden van je passie en slaap.
• Er staat een online masterclass voor je klaar en een webinar over een stappenplan naar succes.
• Je krijgt exclusief toegang tot extra content van de podcasts afleveringen.

Inschrijven en prijs

Je kunt je online inschrijven voor dit platform. De eerste maand betaal je €1 en dat is een proefperiode. Daarna wordt er maandelijks €10 afgeschreven en dat is inclusief btw. Betalen doe je veilig met iDeal, credit card of Bancontact en je kunt je abonnement opzeggen wanneer je wilt. Nadat je betaald hebt krijg je direct de inloggegevens via je e-mail en heb je dus ook direct toegang.

Podcast Training

Naast het Podcast Premium platform en zijn honderden podcasts biedt Thijs Lindhout ook een andere dienst aan. Hij deelt namelijk zijn kennis en ervaring in het maken van succesvolle podcasts in zijn Online Training Podcast Maken. Dit initiatief komt voort uit de vele vragen die Thijs krijgt over hoe je je eigen succesvolle podcasts kunt opzetten. Ook al wil hij dat graag doen voor iedere individu die bij hem komt, heeft hij nu ook al zijn tips en tricks samengevat in een online Podcast Training. In deze training deelt hij zijn geheimen, inzichten, strategieën en tips met de cursisten en leer je hoe hij zo succesvol is geworden.

De inhoud van de training

De Podcast Training is een online training die bestaat uit 5 modules:

  1. De eerste module gaat over de software en apparatuur die je nodig hebt om een podcast te maken. Je krijgt de technische informatie over hardware en software en de platforms die je kunt gebruiken om je podcast op te publiceren.
  2. In de tweede module bespreekt hij wat een goed interview is en hoe jij een goede interviewer wordt. Een gesprek moet lopen, je moet je voorbereiden en je gast moet zich op zijn of haar gemak voelen. In deze module lees je hoe je dat doet.
  3. De derde module gaat over het vinden van de juiste gasten en over hoe je bekende mensen zo ver krijgt dat ze zich door jou laten interviewen.
  4. Module nummer vier behandelt het promoten van je podcast en het aantrekken van luisteraars. Hoe bereik je je doelgroep en hoe zorg je ervoor dat je duizenden luisteraars verzamelt elke week?
  5. De laatste module gaat over geld verdienen met je podcast. Er zijn een aantal manieren waarop je dat direct en indirect kunt doen en in module nummer 5 leer je hoe je de beste methode kiest voor jou.

Extra’s

Behalve toegang tot de 5 modules krijg je ook een aantal andere extra’s die standaard bij de cursus zijn inbegrepen. Zo krijg je toegang tot de online community met andere mensen die deze cursus hebben gevolgd. Daar kun je kennis, succes en ervaring delen, feedback en hulp vragen, netwerken, samenwerken en nieuwe mensen leren kennen. De cursus is toegankelijk van alle apparaten, dus je kunt het volgen van achter je pc, met je telefoon in de bus of met je tablet in het café. De updates en verbeteringen die regelmatig gedaan worden zijn gratis voor cursisten. Je hebt dus altijd toegang tot de meest recente versie van de cursus. Als laatste worden er extra upgrade mogelijkheden aangeboden, zoals het live bijwonen van één van de podcasts van Thijs Lindhout.

Inschrijven en prijs

Je inschrijven voor de Online Training Podcast Maken doe je online. De prijs is €497 exclusief btw en €601,37 inclusief btw. Daar zit de cursus bij in en de toegang tot de community. Vanaf het moment dat je betaald hebt krijg je direct je login gegevens en toegang tot alles hier boven beschreven. Betalen doe je met iDeal, creditcard of Bancontact en de verbindingen zijn veilig en versleuteld. Ben je niet tevreden over de training die je ontvangt, dan heb je twee weken om dat aan te geven. Je krijgt dan je geld terug met de niet goed, geld terug garantie.

Conclusie

De Podcast Training en het Podcast Premium Platform zijn zeker de investering waard. Ben jij iemand die als hobby of professioneel podcasts wil gaan maken, dan heb je aan de cursus vast heel veel. De website en het aangeboden materiaal ziet er professioneel uit en het komt van één van de besten in het vak. De manier waarop de cursus wordt aangeboden is bijzonder duidelijk en eerlijk. Er worden geen tientallen extra opties aangeboden met een hoge waarde die je dan nu gratis krijgt. Dat zie je bij andere aanbieders van trainingen wel en dat is overduidelijk een tactiek om meer klanten te werven. Thijs Lindhout doet dit niet en geeft duidelijk aan dat je toegang krijgt tot 5 modules van de training en de online community. Je bespaart niet zogenaamd duizenden euro’s door je nu aan te melden en dat is een frisse en eerlijke aanpak die wij aanmoedigen.

Het Premium Platform is niet bedoeld voor mensen die podcasts willen maken, maar die regelmatig naar de 100% Inspiratie podcasts luisteren en meer willen. Je zou het kunnen zien als een plek waar fans en trouwe luisteraars worden beloond met extra’s. Voor een tientje per maand is dat een erg leuke manier om luisteraars bij elkaar te brengen en ze te laten zien dat ze worden gewaardeerd. Daarbij krijg je toegang tot extra materiaal, tot e-boeken en krijg je begeleiding tijdens jouw zoektocht naar geluk. Je probeert het platform een maand lang uit voor een investering van slechts €1.

Ook de cursus is niet duur en in tegenstelling tot wat veel andere trainers aanbieden, ziet het er erg professioneel en compleet uit. De niet goed, geld terug garantie is een duidelijke indicator van kwaliteit en het geeft jou de mogelijkheid om de cursus eerst te bekijken voordat je echt besluit of je ermee door wilt gaan. Ook dat ontbreekt nogal eens. Je kunt deze cursus dus veilig aanschaffen. De inhoud is, net als de aanbieding, eerlijk en krachtig. Je krijgt geen tientallen modules met meerdere video’s. Alles is bijzonder overzichtelijk en tegelijkertijd worden alle onderwerpen behandeld die jij nodig hebt om met je eigen podcast te beginnen.

Thijs Lindhout is een duidelijk voorbeeld van hoe je met podcasts grote successen boekt en deze kennis deelt hij in een zeer degelijke, overzichtelijke en professionele online Podcast Training.