Wie is Thijs Lindhout, is zijn premium deel van de podcast goed en zou je eventueel zelfs Thijs als trainer moeten nemen als je zelf podcasts wilt maken? Lees verder voor onze review en ervaringen…

Inhoud van deze pagina:

Podcast Premium en Podcast Training van Thijs Lindhout

Thijs Lindhout maakt sinds maart 2016 podcasts. Zijn 100% Inspiratie Podcast heeft meer dan 1 miljoen streams en bevatten interviews vaak met bekende Nederlanders. Sinds Thijs begonnen is met zijn Podcasts heeft hij twee tours door Nederland gemaakt die volledig waren uitverkocht.

De onderwerpen van zijn shows en podcasts gaan over inspirerende onderwerpen zoals topsport & gezondheid, liefde & seks, duurzaamheid, financiële vrijheid en ondernemen & marketing. Thijs heeft hier nu ook het platform Podcast Premium bij opgericht en een online cursus Podcast Training gelanceerd.

Podcast Premium

Het is dus wel duidelijk dat Thijs Lindhout een ervaren spreker is die dagelijks duizenden mensen inspireert. Hij geeft antwoord op vragen zoals: “Wat maakt nu echt gelukkig?” en “Hoe vind je de juiste balans in je leven?”.

Om hier antwoord op te geven interviewt hij een aantal experts, waaronder bekende Nederlanders zoals topsporters, -artiesten en – ondernemers.

Een vraag van veel van zijn luisteraars is of ze in contact kunnen komen met andere luisteraars. Het antwoord op die vraag is het Podcast Premium Platform waarvan je lid wordt en deel uitmaakt van een groep gelijkgestemde mensen, fans van de podcasts, die allemaal aan persoonlijke groei willen werken.

Andere extra’s

Door je in te schrijven voor Podcast Premium kom je dus in contact met anderen en kun je ervaringen delen, vragen stellen en brainstormen. Je krijgt daarbij ook toegang tot een aantal andere extra’s.
• Je krijgt toegang tot alle 100% Inspiratie publicaties en kunt de experts die deelnemen aan de podcast vragen stellen.
• Je krijgt exclusieve extra’s en kortingen.
• Je wordt begeleid tijdens jouw ontwikkeling met e-boeken, aantekeningen en ander materiaal over onderwerpen zoals stress, balans, het vinden van je passie en slaap.
• Er staat een online masterclass voor je klaar en een webinar over een stappenplan naar succes.
• Je krijgt exclusief toegang tot extra content van de podcasts afleveringen.

Persoonlijke ontwikkelingsinstructeur Thijs Lindhout: een eerlijke review

Thijs Lindhout is een fenomeen in opkomst: hij is een creatieve duizendpoot, die vooral uitblinkt vanwege het enorme – en oprechte – enthousiasme dat hij uitstraalt. Waar Thijs Lindhout zich mee bezig houdt is zelfontwikkeling. Vooral op het gebied van ontstressen, meer tijd voor jezelf nemen en minder hoeven stressen. Ook is hij een begenadigd live spreker. Wil je precies weten wat Thijs Lindhout kan bieden, lees dan vooral ons review.

Thijs Lindhout en onze zoektocht naar de beste persoonlijke ontwikkelingsmethode

Zelfontwikkeling is echt iets van deze tijd. Nog niet zo lang gelede was bijna niemand hier mee bezig en tegenwoordig houdt bijna iedereen zich hier – in meer of mindere mate – mee bezig. Eén van de populairste persoonlijk ontwikkelingscoaches van het moment is Thijs Lindhout. Thijs heeft het allemaal al eens meegemaakt: voor en tegenspoed. Hij is dus niet zo anders dan wij. Toen het zelf niet zo goed met me ging, ben ik me eens in hem gaan verdiepen.

Wat maakt ons geschikte persoonlijke ontwikkeling coach reviewers?

Persoonlijke ontwikkeling is een thema dat ons aan het hart staat. Als hierbij flink gelachen kan worden, is dat een mooie bonus. Persoonlijke ontwikkeling vindt niet vanzelf plaats, weten we uit ervaring. We maken onszelf geen illusies. We weten wat nodig is om echt een verandering te forceren. Bovendien zijn we begenadigde reviewers, die alles wat los en vast zit reviewen.

Eerste scepsis over Thijs Lindhout en zijn aanpak

Natuurlijk maakt het ons sceptisch als er weer iemand naar voren wordt geschoven die een “einde aan onze problemen” zou kunnen maken. Thijs Lindhout is daarop geen uitzondering. We zijn niet automatisch van iemand onder de indruk simpelweg omdat hij of zij sympathiek oogt. Niet erg: we controleren of onze eerste indruk klopt aan de hand van uitgebreid onderzoek.

Wat beloven coaches op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoal? Is zelfverwezenlijking haalbaar?

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is heel wat mogelijk. Maar dat je echt veel gelukkiger zult zijn, of “jezelf zult vinden” en een “revolutie in jezelf” teweeg brengt, is nog maar de vraag. Hier is zelfs de gemiddelde psycholoog of psychiater niet toe in staat. Een coach kan je zeker helpen meer geluk te vinden, maar uiteindelijk zul je de verandering zelf moeten maken.

Op deze criteria beoordelen wij ontwikkelingscoaches als Thijs Lindhout

Wij vinden het belangrijk dat Thijs Lindhout in ieder geval het volgende kan bieden:

 • Cursussen, trainingen en/of voorstellingen voor een eerlijke prijs
 • Voldoende mogelijkheden om te groeien
 • Voldoende mogelijkheden om vervolgstappen te zetten
 • Voldoende praktische tips
 • Verdiepende inzichten
 • Eerlijke beloften
 • Werken aan de hand van een bewezen effectieve methode
 • Een methode die voldoende ingaat op de persoonlijke situatie van cursisten.

De lessen van Thijs Lindhout in de praktijk getest: onze onderzoeksdata

Om Thijs Lindhout te kunnen beoordelen, moeten wij hem in de praktijk hebben gezien. Vandaar dat we een cursus bij hem hebben gevolgd en hem ook live op het podium in actie hebben gezien.

In het kort: wie is nu precies Thijs Lindhout?

Thijs Lindhout is, naar eigen zeggen, “verliefd op inspiratie”. Hij wil iets moois maken van het leven. Zijn zoektocht naar zelf ontpopping is inmiddels alweer acht jaar oud en vond plaats tijdens een seminar van Remco Claassen, waar hij met het concept persoonlijke ontwikkeling in aanraking kwam. Thijs heeft een tijdlang verschillende inspirerende personen over heel de wereld bezocht en zichzelf uitgedaagd zoveel mogelijk over het leven te weten te komen.

Welke producten en diensten biedt Thijs Lindhout aan?

Voor de volgende diensten en voorstellingen kun je jezelf inschrijven:

 • 100% Inspiratie Spreker – boek een inspirerende lezing van Thijs die tussen de 30 en 90 minuten duurt. Onderwerpen zijn geluk, ondernemerschap en duurzaamheid

 • 100% Inspiratie Show – een live showoptreden voor een groot publiek

 • 100% Inspiratie Podcast – deze podcasts verschijnen op wekelijkse basis en zijn gratis te beluisteren, onder meer op de website van Thijs Lindhout zelf

 • “Leef Intens” is het bestsellerboek dat Thijs Lindhout geschreven heeft.

Onze ervaringen met de zelfontwikkeling lessen van Thijs Lindhout: resultaten

Wij zijn erg tevreden over Thijs’ manier van aanpak. Hij laat namelijk zien dat je met domweg enthousiast zijn een heleboel kunt bereiken. Je bent dan niet per se succesvoller, maar je leert wel altijd te denken vanuit het principe dat het glas halfvol is. Jij bent de eerste verantwoordelijke voor je eigen geluk: als jij jezelf niet helpt, kan niemand (ook Thijs niet) je helpen.

Welke kosten rekent Thijs Lindhout?

Dat is helemaal afhankelijk van wat je precies van Thijs wilt. Thijs Lindhout heeft een heleboel te bieden en biedt overal eerlijke tarieven voor. Het e-boek “Leef Intens” is bijvoorbeeld gratis verkrijgbaar via zijn website. Ook als gastspreker vraagt hij een schappelijk tarief.

Is hij zijn geld ook echt waard?

Thijs Lindhout kan niet alleen goed spreken, maar ook goed drummen. Tijdens zijn live optredens wisselt hij het spreken af met krachtige drumsessies. Zo blijft het gehele optreden dynamisch. Als je naar een positieve vibe op zoek bent, is Thijs Lindhout hoe dan ook het geld waard.

Module 1: 100% Inspiratie Podcasts

In de 100% Inspiratie Podcasts – bij Thijs Lindhout draait alles om 100% Inspiratie – worden verschillende thema’s besproken rond zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Hier worden dan ook vaak gastsprekers voor uitgenodigd. Hieronder zullen we de meest recente podcasts benoemen:

 • Waarom het zo belangrijk is jezelf te kunnen zijn (Intens 240)

 • Waar komen emoties als verdriet, boosheid en jaloezie vandaan? (Intens 239)

 • De Lazyfitgirl methode (Intens 238, met gastspreker Anki Willemsen)

 • De zoektocht naar zakelijk succes en spiritualiteit (Intens 237)

 • Lancering Manifestatie Magazine (Intens 236, met gastspreker Linda Dronkers-Steijn)

 • Behind the scenes – Interview met Thijs door Mirjam Hegger (Bonus).

Module 2: Leef Intens e-book

Wat ga je precies leren met het e-book Leef Intens?

 • Je vindt de beste lessen voor je persoonlijke zoektocht naar succes en geluk

 • Het e-boek bestaat uit acht hoofdstukken, waarin 75 geluk experts, BN’ers en Peak-performers aan bod komen

 • De zoektocht naar verbinding met jezelf.

Module 3: Hoe the fuck vind ik geluk? Show

Ook wel de 100% Inspiratie Show genoemd. Dit is wat je krijgt:

 • De beste inzichten op het gebied van succes en geluk

 • Inspiratie en entertainment worden samengebracht

 • Een gezellige avond uit

 • Enerverende drumsessies

 • Inspiratie voor je eigen leven.

Thijs Lindhout in cijfers

 • Kwaliteit: 8. Een man die weet waarover hij spreekt en anders bereid is te leren

 • Prijs: 9. Diensten en producten voor mooie prijzen

 • Updates: 8.5. Thijs Lindhout blijft altijd in beweging

 • Support: 8. Stel een vraag en je krijgt goed antwoord

 • Eenvoud: 9. Thijs Lindhout is voor iedereen toegankelijk

 • Enthousiasme: 10. Je moet goed zoeken, wil je een enthousiaster persoon dan Thijs vinden.

Wat maakt Thijs Lindhout uniek onder zijn collega’s?

Als het op persoonlijke ontwikkeling aankomt, is Thijs Lindhout toch verreweg de meest energieke van de publieke sprekers. Hij staat vol in het leven en leert ook graag van anderen. Inmiddels heeft hij ruim 220 experts geïnterviewd, onder andere voor zijn podcasts en is hij verantwoordelijk voor 36 uitverkochte shows. Bovendien is zijn e-boek ruim 5.000 keer gedownload en luisteren er maandelijks meer dan 100.000 mensen naar zijn podcasts.

Een expert bespreekt de unieke aanpak van Thijs Lindhout

Eén van de experts die Thijs geïnterviewd heeft, vroegen wij wat nu precies zijn magie is. Zij vertelde ons dat Thijs Lindhout één van de meest open-minded personen is die je tegen kunt komen. Iemand die geduldig is en voor nieuwe perspectieven en ideeën openstaat. Hij zal nooit iets veroordelen dat hij niet begrijpt en ook niet beweren zelf alle antwoorden in pacht te hebben.

Waarom kiezen voor de lessen van Thijs Lindhout en geen gratis informatie op het internet?

Een zelfontwikkelingscoach is iemand die je niet alleen moet lezen of moet zien, maar die je vooral zelf een keer moet ervaren. Wil je een verandering teweeg brengen in je eigen leven, dan moet je de sensatie van live ervaren. Eén van Nederlands beste live sprekers is toch wel Thijs Lindhout.

De Drum-Inspiratie Keynote

We hadden het al verklapt: Thijs Lindhout is ook een begaafd drummer. Zijn keynote van één uur bevat:

 • De beste inzichten van maar liefst 200 experts

 • Live drum voor de dynamiek

 • Een lezing die 100% actueel is

 • Je kunt de lezing live streamen vanuit huis via de eigen professionele studie van Thijs

 • De keynote is persoonlijk aan te vragen en wordt geheel op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever(s).

Contact met Thijs Lindhout

Thijs, of de organisatie achter Thijs (100% Thijs!) heeft het hoofdkantoor in Amersfoort, aan de Uraniumweg 17, 3812. Je kunt Thijs bereiken via [email protected], via zijn eigen website thijslindhout.nl, of je kunt gewoon bellen naar 085-0602271. Wij hebben zowel gebeld als gemaild. In beide gevallen werden we heel vriendelijk en met veel geduld ter woord gestaan.

Voor wie is de aanpak van Thijs Lindhout geschikt?

Thijs Lindhout richt zich specifiek op mensen die hongerig zijn naar groei en die het beste uit hun leven willen halen. Ambitieus zijn, is ook belangrijk. Al hoeft dit niet per se ambitieus op zakelijk gebied te zijn. Voor Thijs is het belangrijk dat je je eigen ambities en levensdoelen najaagt.

Stappenplan: aan de slag met de lessen van Thijs

In het kort:

 • Ga naar Thijslindhout.nl en bekijk wat hij te bieden heeft

 • Download het gratis e-boek “Leef Intens” en kom nog meer over de filosofie van Thijs Lindhout te weten

 • Schrijf je in voor een voorstelling of cursus.

Updates van Thijs Lindhout: wat staat er op de planning?

Zoals gezegd, is Thijs Lindhout een bezige bij, die regelmatig nieuwe content op zijn website plaatst. Zo vind je wekelijks een nieuwe aanvulling in de 100% Inspiratie Podcasts en zijn er regelmatig nieuwe events. Ook kun je Thijs Lindhout persoonlijk inhuren als gastspreker.

Reviews van anderen over Thijs Lindhout

Bedrijvenconsultant.nlDeze review gaat over de online Podcast Trainging van Thijs Lindhout. Thijs Lindhout laat zien een eerlijke aanbieder te zijn, die een cursus kan opzetten die overzichtelijk in elkaar zit. Alle onderwerpen die je nodig hebt voor persoonlijke groei (en het maken van eigen podcasts) komen aan bod.
Natuurlijklinda.nlIn dit review wordt het boek van Thijs Lindhout “Hoe de fuck vind ik geluk?” besproken. Linda noemt het een topboek en een aanrader. Geschikt voor mensen die weten wat ze willen, maar niet echt een idee hebben over hoe ze hier moeten komen. Het boek zit vol praktische voorbeelden en persoonlijke verhalen. Ook kom je allerlei nuttige opdrachten tegen die je aan het denken zetten.
Mylenebouwman.nlOok deze recensie gaat over Hoe de fuck vind ik geluk? Thijs laat zien dat het allerbelangrijkste is om met jezelf in verbinding te blijven: dit is de rode draad van het hele boek. Het boek wordt omschreven als praktisch en nuchter: een aanrader voor alle mensen die positiever willen denken (zonder zweverig gedoe).
Onlinevibes.beOok hier wordt Hoe de fuck vind ik geluk? Gereviewd. Het boek is op geen enkele manier vaag. Alle vragen en probleemstellingen worden heel praktisch beantwoord. Zo kun jij de lessen praktisch gaan toepassen in de praktijk. Het boek heeft prettige overgangen en is heel goed leesbaar.
 

Alternatieven voor de Thijs Lindhout methode

Beste algemene keuzeRobert Bridgeman Academie – in deze Academie leer je alles over persoonlijke groei aan de hand van spiritualiteit.
Onze persoonlijke favorietKundalini Yoga Club – sterke focus op het vinden van mentale rust als basis voor een gebalanceerd leven.
Beste budgetoptieRébien Ghazali – focust op persoonlijke ontwikkeling en mindset training op zakelijk gebied.

Conclusie: raden wij zelfontwikkeling van Thijs Lindhout aan?

ReviewThijs Lindhout
SamenvattingThijs Lindhout is iemand die het publiek veel te bieden heeft. Hij weet niet alleen hoe hij het publiek moet enthousiasmeren, maar biedt ook diepgaande kennis en praktische inzichten. Verder is hij uitstekend schrijver van boeken en goed drummer. Wel jammer dat hij vooralsnog geen eigen methode heeft ontwikkeld heeft om gelukkiger te worden.
Review doorDe redactie
BeoordelingHet eindcijfer: 9.1 uit 10.

Zelfontwikkeling: jouw vervolgstap

Wil jij jezelf ontwikkelen en daarnaast geïnspireerd raken door een enthousiast spreker? Dan raden wij je zeker aan de website van Thijs Lindhout, Thijslindhout.nl, er eens op na te slaan.

Vaak gestelde vragen over Thijs Lindhout

 • Hoe kom je in contact met Thijs Lindhout?

100% Thijs is een bedrijf gevestigd in Amersfoort, aan de Uraniumweg 17, 3812 RJ. Je neemt telefonisch contact op via 085-0502271, of stuurt een mail naar [email protected]. Verder kun je thijslindhout.nl raadplegen of hem vinden via het KvK-nummer 66762367.

 • Wie is Thijs Lindhout?

Thijs is een motivatie spreker met ruim negen jaar ervaring, daarnaast is hij een begenadigd drummer. Hij geeft gemiddeld ruim 50 lezingen per jaar en heeft voor zijn podcasts en meer 200 geluksexperts geïnterviewd. Bovenal is hij iemand die enthousiast blijft en wil blijven groeien.

 • Wat is precies de drum keynote?

Je kunt Thijs Lindhout inhuren voor een op maat gemaakte drumkeynote – de enige keynote in Nederland waar live drum bij ziet. In een mini-workshop leer je als groep te drummen en komen er talloze tips op het gebied van gelukvinden op de werkvloer en erbuiten besproken.

 • Wat vind je in het gratis e-boek “Leef Intens”?

Dit e-boek bestaat uit 8 hoofdboeken, waarin maar liefst 75 experts op het gebied van geluk aan bod komen, ook BN’ers. Het e-boek is gratis te downloaden op de website van Thijs Lindhout.

Inschrijven en prijs

Je kunt je online inschrijven voor dit platform. De eerste maand betaal je €1 en dat is een proefperiode. Daarna wordt er maandelijks €10 afgeschreven en dat is inclusief btw. Betalen doe je veilig met iDeal, credit card of Bancontact en je kunt je abonnement opzeggen wanneer je wilt. Nadat je betaald hebt krijg je direct de inloggegevens via je e-mail en heb je dus ook direct toegang.

Podcast Training

Naast het Podcast Premium platform en zijn honderden podcasts biedt Thijs Lindhout ook een andere dienst aan. Hij deelt namelijk zijn kennis en ervaring in het maken van succesvolle podcasts in zijn Online Training Podcast Maken. Dit initiatief komt voort uit de vele vragen die Thijs krijgt over hoe je je eigen succesvolle podcasts kunt opzetten. Ook al wil hij dat graag doen voor iedere individu die bij hem komt, heeft hij nu ook al zijn tips en tricks samengevat in een online Podcast Training. In deze training deelt hij zijn geheimen, inzichten, strategieën en tips met de cursisten en leer je hoe hij zo succesvol is geworden.

De inhoud van de training

De Podcast Training is een online training die bestaat uit 5 modules:

 1. De eerste module gaat over de software en apparatuur die je nodig hebt om een podcast te maken. Je krijgt de technische informatie over hardware en software en de platforms die je kunt gebruiken om je podcast op te publiceren.
 2. In de tweede module bespreekt hij wat een goed interview is en hoe jij een goede interviewer wordt. Een gesprek moet lopen, je moet je voorbereiden en je gast moet zich op zijn of haar gemak voelen. In deze module lees je hoe je dat doet.
 3. De derde module gaat over het vinden van de juiste gasten en over hoe je bekende mensen zo ver krijgt dat ze zich door jou laten interviewen.
 4. Module nummer vier behandelt het promoten van je podcast en het aantrekken van luisteraars. Hoe bereik je je doelgroep en hoe zorg je ervoor dat je duizenden luisteraars verzamelt elke week?
 5. De laatste module gaat over geld verdienen met je podcast. Er zijn een aantal manieren waarop je dat direct en indirect kunt doen en in module nummer 5 leer je hoe je de beste methode kiest voor jou.

Extra’s

Behalve toegang tot de 5 modules krijg je ook een aantal andere extra’s die standaard bij de cursus zijn inbegrepen. Zo krijg je toegang tot de online community met andere mensen die deze cursus hebben gevolgd. Daar kun je kennis, succes en ervaring delen, feedback en hulp vragen, netwerken, samenwerken en nieuwe mensen leren kennen. De cursus is toegankelijk van alle apparaten, dus je kunt het volgen van achter je pc, met je telefoon in de bus of met je tablet in het café. De updates en verbeteringen die regelmatig gedaan worden zijn gratis voor cursisten. Je hebt dus altijd toegang tot de meest recente versie van de cursus. Als laatste worden er extra upgrade mogelijkheden aangeboden, zoals het live bijwonen van één van de podcasts van Thijs Lindhout.

Inschrijven en prijs

Je inschrijven voor de Online Training Podcast Maken doe je online. De prijs is €497 exclusief btw en €601,37 inclusief btw. Daar zit de cursus bij in en de toegang tot de community. Vanaf het moment dat je betaald hebt krijg je direct je login gegevens en toegang tot alles hier boven beschreven. Betalen doe je met iDeal, creditcard of Bancontact en de verbindingen zijn veilig en versleuteld. Ben je niet tevreden over de training die je ontvangt, dan heb je twee weken om dat aan te geven. Je krijgt dan je geld terug met de niet goed, geld terug garantie.

Conclusie

De Podcast Training en het Podcast Premium Platform zijn zeker de investering waard. Ben jij iemand die als hobby of professioneel podcasts wil gaan maken, dan heb je aan de cursus vast heel veel. De website en het aangeboden materiaal ziet er professioneel uit en het komt van één van de besten in het vak. De manier waarop de cursus wordt aangeboden is bijzonder duidelijk en eerlijk. Er worden geen tientallen extra opties aangeboden met een hoge waarde die je dan nu gratis krijgt. Dat zie je bij andere aanbieders van trainingen wel en dat is overduidelijk een tactiek om meer klanten te werven. Thijs Lindhout doet dit niet en geeft duidelijk aan dat je toegang krijgt tot 5 modules van de training en de online community. Je bespaart niet zogenaamd duizenden euro’s door je nu aan te melden en dat is een frisse en eerlijke aanpak die wij aanmoedigen.

Het Premium Platform is niet bedoeld voor mensen die podcasts willen maken, maar die regelmatig naar de 100% Inspiratie podcasts luisteren en meer willen. Je zou het kunnen zien als een plek waar fans en trouwe luisteraars worden beloond met extra’s. Voor een tientje per maand is dat een erg leuke manier om luisteraars bij elkaar te brengen en ze te laten zien dat ze worden gewaardeerd. Daarbij krijg je toegang tot extra materiaal, tot e-boeken en krijg je begeleiding tijdens jouw zoektocht naar geluk. Je probeert het platform een maand lang uit voor een investering van slechts €1.

Ook de cursus is niet duur en in tegenstelling tot wat veel andere trainers aanbieden, ziet het er erg professioneel en compleet uit. De niet goed, geld terug garantie is een duidelijke indicator van kwaliteit en het geeft jou de mogelijkheid om de cursus eerst te bekijken voordat je echt besluit of je ermee door wilt gaan. Ook dat ontbreekt nogal eens. Je kunt deze cursus dus veilig aanschaffen. De inhoud is, net als de aanbieding, eerlijk en krachtig. Je krijgt geen tientallen modules met meerdere video’s. Alles is bijzonder overzichtelijk en tegelijkertijd worden alle onderwerpen behandeld die jij nodig hebt om met je eigen podcast te beginnen.

Thijs Lindhout is een duidelijk voorbeeld van hoe je met podcasts grote successen boekt en deze kennis deelt hij in een zeer degelijke, overzichtelijke en professionele online Podcast Training.