Wie is Steffy Roos du Maine, is het zinvol om mee te doen met haar businessprogramma ‘Ongelimiteerd Leven‘ en zijn wij onder de indruk van deze bekende expert die bekend is van Mindful & Miljonair? Je leest het in deze eerlijke review met onze ervaringen over Steffy Roos du Maine.

Inhoud van deze pagina:

Review over en ervaringen met Steffy Roos du Maine en haar cursus Ongelimiteerd Leven

Wanneer je je wilt verdiepen in spiritualiteit, maar ook een eigen bedrijf te runnen hebt, kan het soms moeilijk zijn om hier de tijd of energie voor te vinden. Steffy Roos du Maine heeft hier niet alleen ervaring mee, maar heeft ook nog de ambitie om jou op je pad verder te helpen. Deze veelzijdige vrouw – yogadocent, schrijver en ondernemer – kent het klappen van de zweep en heeft voor de liefhebber het businessprogramma Ongelimiteerd Leven in het leven geroepen.

Waarom vinden wij hulp belangrijk? Zoeken naar iets dat je houvast geeft en op weg helpt  

Waarom onderzoeken wij dit soort programma’s die ons helpen om gelukkiger en rijker te leven? De wereld is niet altijd die vrolijke plek zoals je die als kind zag. Er is armoede, honger, oorlog en met de natuur is het ook al niet best gesteld. Je kunt je soms afvragen hoe lang het zo nog door kan gaan. Je wilt echter ook niet bij de pakken neer gaan zitten en je laten leiden door al deze ellende. En dus zoek je naar iets dat je houvast biedt en waar je je eigen wereld op kunt bouwen en een stukje beter kunt maken. Je wilt groeien. Dat is niet egoïstisch, maar zorgen voor jezelf zodat je er ook voor een ander kunt zijn.

Wie zijn wij om Steffy Roos du Maine’s aanbod door te lichten?

Zelf ben ik al lange tijd ondernemer en eens in de zoveel tijd beoordeel cursussen die het ondernemerschap én persoonlijke groei faciliteren. Daartoe heb ik Bedrijvenconsultant.nl dan ook opgericht. Als er een ding is waar we enthousiast van worden, dan is het wel persoonlijke groei. Je komt er namelijk niet onderuit. Zelfs als je niet al te snugger bent of denkt dat je na het behalen van je eerste schooldiploma klaar bent, blijf je gedurende je hele leven lang groeien. Alles wat je meemaakt, draagt bij aan je ontwikkeling. Bij de een is het alleen iets meer op relatiegebied, terwijl het bij de ander bijvoorbeeld op werkvlak gebeurt. Het ideale plaatje is groeien op elk levensaspect. Voor je groei als ondernemer en mens (spiritueel gezien) is Steffy Roos du Maine de aangewezen persoon.

Waarom ga je niet zomaar met iedereen in zee?

Net als bij een (werk)relatie of ander soort ontwikkelingsproces, moet je niet zomaar op iedereen vertrouwen. De veiligste manier is via je eigen netwerk een coach of tool vinden die bij je past en waarvan je weet dat het oprecht is. Niet iedereen heeft namelijk het beste met je voor. Sommige mensen willen gewoon een online cursus aan je slijten en daar flink voor vangen. Online aanbod is sowieso lastig te beoordelen, want ervaringen die je tegenkomt zijn niet altijd objectief.

Ongelimiteerd Leven – wat heb ik daar dan aan?

Ja, we horen je al denken: “Een cursus en een werkboek om me bij mezelf te brengen en financiële voorspoed te realiseren? Hoe gaat dat dan in zijn werk?” Maar wie al eens van manifesteren en visualiseren heeft gehoord, weet ook dat je toekomst sterk verbonden is met hoe je brein functioneert. Je kunt namelijk niet continue negatief denken en tegelijkertijd alleen maar positieve zaken meemaken. Voor een groot deel creëer je je eigen werkelijkheid, dus bewust bij stil staan, levert resultaat op.

Wat belooft Steffy Roos du Maine met haar producten?

Bij alles wat deze powervrouw ontwikkelt, heeft ze twee zaken in haar achterhoofd:

 1. Haar eigen verleden, ervaringen en de dingen die haar hebben geholpen te bereiken waar ze nu staat.
 2. Dit willen delen met anderen, zodat ze de wereld ietsje mooier kan achterlaten dan ze het aan heeft getroffen. Dit doet ze door aanbod te creëren waar mensen door slagen en hun successen in het leven op allerlei vlakken kunnen vieren.

Waar lette ik op bij de twee producten van Steffy Roos du Maine?

We splitsen de criteria die we belangrijk vinden op in twee delen: het werkboek en het Ongelimiteerd Leven lidmaatschap. Als eerste lees je over het Mindful & Miljonair kaartendeck:

 • De technische aspecten: formaat van de kaarten, dikte en stevigheid van het papier, afwerking (glans of mat), verpakking waar de kaartenset in geleverd en opgeborgen wordt, printkwaliteit, kwaliteit van tekeningen, uitleg bij elke kaart
 • De spirituele kant: veelzijdigheid, artistieke waarde, boodschap voor de persoon in kwestie, diepgang, effect op bewustzijn

Onze criteria bij Ongelimiteerd Leven:

 • Inhoud van lidmaatschap
 • Uitbreiding van inhoud (na verloop van tijd)
 • Algemene gedachte en aansluiting bij doelgroep
 • Combinatie van spiritualiteit met “beide voeten stevig op de grond”
 • Toepasbaarheid van oefeningen en opdrachten
 • Prijs voor pakket aan onderdelen bij lidmaatschap

Hoe zijn we aan onderzoeksdata voor deze review gekomen?

Zonder persoonlijke ervaring geen waardevolle review en daarom zijn twee elementen die Steffy Roos du Maine aanbiedt (want er is nog veel meer keuze op haar website) onder de loep genomen door ze aan te schaffen. Dat wil zeggen dat we het kaartendeck besteld hebben en ons aangemeld hebben bij de community van Ongelimiteerd Leven. Door beiden te gebruiken en testen, kwamen we er achter welke waarde je eraan kunt hechten.

In het kort: waar gaat het om bij het kaartendeck en de community?

Bij het Mindful & Miljonair kaartendeck krijg je een set met 44 kaarten die ter inspiratie, bewustwording en zelfontwikkeling dienen. Ze gaan dus niet alleen over jou, maar je kunt ze interpreteren en met alles wat je aanraakt in verbinding brengen. Relaties, gezondheid, je bedrijf; alles kan in verband gebracht worden, omdat jij het middelpunt bent.

Bij Ongelimiteerd Leven gooit Steffy het over een hele andere boeg, want hier kun je als lid alle content die haar heeft gebracht waar ze nu in het leven is in je eigen voordeel gebruiken. Je krijgt oefeningen om samen te doen (bijvoorbeeld mediteren), hebt elke maand een meeting met Steffy en andere leden die willen groeien, maar er zijn ook individuele opdrachten die je helpen om je leven een positieve wending te geven en de doelen die je in dit leven wilt behalen te realiseren.

Info over Steffy Roos du Maine – wie is deze kanjer van een vrouw?

Je hoeft maar even op LinkedIn te kijken en je krijgt al snel een indruk van deze vrouw en die indruk is niet mis. Haar studies, haar ondernemingen en eigen haar hele levensspirit is te herleiden naar wat hier staat geschreven. Voeg daar nog een aantal andere activiteiten aan toe (schrijven, spreken, yogales geven) en je snapt dat deze vrouw tomeloze energie heeft en snakt naar het leven. Haar boek Mindful & Miljonair zet dan ook velen aan om een volgende stap in het leven te zetten.

Hoe ziet het aanbod van Steffy eruit?

Ga je naar haar website, dan zie je meer dan alleen het kaartendeck en het lidmaatschap dat je kunt nemen. Ook vind je hier haar boek en de podcasts. In de online shop vind je nog een aantal kleinere producten, maar het meest opvallend zijn toch wel Ongelimiteerd Leven. Waarom? Omdat dit deel van wat Steffy aanbiedt tot de meeste verandering in je leven zal leiden. De andere zaken kunnen hierbij helpen en ondersteunen, maar lid zijn brengt een positieve spiraal te weeg.

Onze test en ervaring met Steffy’s kaartendeck en lidmaatschap

Voor deze review zijn we elke dag een kaart gaan trekken en soms pakten we het boekje met uitleg erbij, andere keren voelden we intuïtief aan wat de betekenis van de getrokken kaart was. Je kunt dit in je eentje doen, maar wij vonden het leerzaam om – bij dit voor sommigen nieuw product – in een kleine en vertrouwde groep te werken. Je kunt elkaar helpen en we hadden ook een groep collega’s bij elkaar die ervoor open stonden en elkaars inbreng accepteerden en waardeerden.

Voor het lidmaatschap van Ongelimiteerd Leven is een ander clubje aan de slag gegaan. Zij hebben online alle opdrachten doorlopen en de oefeningen in een rustige, afgesloten ruimte gedaan (dit omdat we ook andere producten letterlijk testen en dit wel eens met herrie gepaard kan gaan). De oefeningen brengen je dichter bij je eigen rust en je gaat weer ervaren wat je kern is, in plaats van te zijn wat de wereld de afgelopen periode van je gevraagd heeft. Het was een echte eye opener.

Ervaringen van de Consumentenbond, Radar en Kassa met het aanbod van Steffy Roos du Maine

Geen enkele van de consumentenpartijen heeft zelf ervaring opgedaan met het kaartendeck of het lidmaatschap van Steffy. Toch zijn er wel artikelen te vinden die ondersteuning bieden als het om het effect van haar aanbod gaat. Bij de Consumentenbond geven ze een algemeen beeld van online programma’s en wat hun waarde of effect is. Bij Kassa gaat een heel artikel over mindset (een belangrijk punt dat Steffy wil maken voor het bereiken van je doelen). En Radar gaat in op rust in je hoofd en lijf creëren en dat je dit door meditatie en yoga onder andere kunt bereiken.

Gebruikte bronnen bij ons onderzoek:

Zijn het kaartendeck en het lidmaatschap je geld waard?

Na je aanmelding krijg je direct de benodigde logingegevens en hiermee kun je gewoon op je computer, maar ook via een app toegang krijgen tot de content. Bij het kaartendeck krijg je iets fysieks thuis gestuurd. We waren diep onder de indruk van beide producten. Ze zijn praktisch, zakelijk en holistisch tegelijk. Het was onze investering in ieder geval zeker waard.

Tijdens het schrijven van deze review gaan we overigens al richting het einde van het jaar, dus we zijn dan ook  benieuwd wat het lidmaatschap straks voor een heel jaar gaat kosten. De inhoud is het zeker waard als je er bewust mee aan de slag gaat. (En dat is natuurlijk bij elke training, cursus of ontwikkeling van vaardigheden zo.)

Wat vinden wij van het Mindful & Miljonair kaartendeck en Ongelimiteerd Leven?

Mindful & Miljonair – 44 kaarten in een doosje

De kaarten zijn van goede kwaliteit en we zijn er voorzichtig mee omgegaan om ze zo lang mogelijk mooi te houden, want dat zijn ze zeker waard. De plaatjes en tekeningen zijn heel vrouwelijk en passen bij het woord dat op de kaart staat. (Bij verandering is bijvoorbeeld een vlinder in de tekening verwerkt.) Dit is typisch zo’n set die je in een mooie standaard op je bureau of nachtkastje wilt hebben staan, zodat je er elke dag eentje met gemak en aandacht kunt pakken.

Start er je werkdag mee of sluit er ’s avonds je dag mee af om je intenties voor de volgende dag mee te nemen in je onderbewuste en je voelt de kracht vanzelf sterker worden. Als je nog niet geloofde in wat je eigen brein en geloof in jezelf voor je kan doen, dan gaat je dat met deze kaartenset wel lukken.

Ongelimiteerd Leven – oefeningen, opdrachten en mindset

Persoonlijk vinden de website nog een stukje prettiger in het gebruik dan de app. De app nodigt ook meer uit om onderweg te gebruiken en dan ervaren wij te weinig rust om de inhoud helemaal goed tot ons door te laten dringen (laat staan dat we de oefeningen goed kunnen doen).

De onderdelen – zoals je missie in het leven of in je werk eens helemaal op papier uitschrijven of de aanpak voor het schrijven van een boek – voegen waarde toe aan de richting die je uit wilt gaan. Andere onderdelen – zichtbaarheid en spiritueel stappenplan – zijn wat holistischer, maar kunnen ook voor de praktische deelnemers van dienst zijn.

Wat je vooral bij alle opdrachten en oefeningen merkt, is dat bij jezelf gaan voelen waar je op dat moment behoefte aan hebt de sleutel tot je ontwikkeling is. Je doet dat wat je wilt doen op het moment dat het ook goed voelt om dat onderdeel te doen.

De meditaties kun je eigenlijk op elk moment doen. Ze brengen je terug bij jezelf, creëren rust en werkend inspirerend om alles uit je lidmaatschap vanOngelimiteerd Leven te halen.

Voor- en nadelen van Steffy Roos du Maine’s producten

Voordelen

 • Het kaartendeck is van goede kwaliteit en je hebt iets tastbaars in handen dat je elke dag kunt gebruiken en waar je van kunt leren.
 • De online community en content is 24 uur per dag te gebruiken, doordat je na je betaling direct toegang krijgt.
 • De oefeningen en opdrachten sluiten aan bij wat je in het leven wilt bereiken en geven je een handvat hoe je dit kunt aanpakken.
 • Een groot deel van de content gaat over krijgen waar je recht op hebt en dat dit vooral een kwestie van je gedachten op orde krijgen en in jezelf geloven betreft.

Nadelen

 • We konden geen nadelen vinden aan hetgeen Steffy ons presenteerde.

Onze score voor kaartendeck en lidmaatschap

Ondanks dat het kaartendeck Mindful & Miljonair heet, gaat het meer om de algemene intenties waar je jezelf voor kunt voorprogrammeren dan om bergen geld verdienen aan de hand van een kaartenset. De kaarten zelf zullen je bankrekening niet spekken, maar het vertrouwen in jezelf en in je (bedrijfs)activiteiten kunnen wel een stimulans krijgen die het effect waarmaken. De effecten hiervan merkten we al direct in de maanden die volgden: we gingen makkelijker met ons productportfolio om, onze omzet ging omhoog en onze inkomstenstromen gingen meer stromen.

Bij het lidmaatschap van Ongelimiteerd Leven haal je er alleen alles uit als je consequent met alle onderdelen aan de slag gaat. Iemand die bijvoorbeeld een beetje huiverig is om zijn zwakkere kanten te erkennen en eraan te gaan werken, zal het onderdeel dat over zichtbaarheid gaat waarschijnlijk een tijdje parkeren (of overslaan) en dan is het totaaleffect natuurlijk minder aanwezig als wanneer je alle opdrachten en oefeningen doet en blijft doen. Jij bepaalt dus het effect op je leven, niet de community of het lidmaatschap zelf.

Voor wie is het aanbod van Steffy Roos du Maine bedoeld?

Steffy richt zich vooral op vrouwen en wat zij in hun leven willen bereiken. Ze wil hun horizon verbreden, hun kansen vergroten en het geloof in zichzelf herstellen of bevestigen. Als je niet weet wat je wilt, kun je er ook niet om vragen of er bewust aan werken. Dat is het uitgangspunt. De kaarten en de community werken aan allerlei facetten om in jouw leven helder te krijgen wat je precies wilt en hoe je dat gaat bereiken met een goed en doordacht plan. Daarnaast is er ruimte voor diepgang en spiritualiteit en gaat niet alles om de harde cijfers.

Ervaringen van anderen met kaartendeck en Ongelimiteerd Leven

Bij andere leveranciers is het kaartendeck op dit moment uitverkocht, maar inhoudelijk gezien is iedereen alleen maar positief over de kaarten. Ook waren onze medecursisten van Ongelimiteerd Leven, net als ons, super enthousiast over hun zakelijke resultaten.

Samenvatting andere reviews

RecensentSamenvatting review
https://www.vollemaankalender.nl/review-mindful-miljonair-kaartendeck/Het kaartendeck heeft een fijne vibe en feel.
https://hetspirituelewarenhuis.nl/mindful-miljonair-kaartendeckEr is geen inhoudelijke review, maar de prijs is hier wel een stuk hoger dan in Steffy’s webshop.
https://www.tarot.nl/mindful-miljonair-kaartendeck/?v=796834e7a283Reviewer is tevreden en blij met kaartendeck.
https://www.vollemaankalender.nl/producten/school-of-samkalpa/De prijs is hier wel heel anders dan op de website zelf.

Conclusie: wel of niet investeren in kOngelimiteerd Leven?

Beide testteams zijn te spreken over zowel de kaarten en wat ze je brengen als de online community met opdrachten en oefeningen. Je kunt de kaarten als ondersteuning bij je dagelijkse ritme gebruiken en ze gaan nooit vervelen. Zelfs als je binnen een week dezelfde kaart trekt, kun je door het moment, wat je mee hebt gemaakt die dag of hoe je je voelt er een andere betekenis aan geven. Daarnaast zijn we fan van de illustrator die de tekeningen op de kaarten gemaakt heeft.

Bij Ongelimiteerd Leven zijn de meningen van het testteam ook duidelijk: het is een van de beste programma’s die je kunt volgen om je relatie met geld als ondernemer te versterken – en om daarmee vloeiend miljonair te worden. Niet iedereen in het testteam zit natuurlijk aan een miljoen, maar dat is waarschijnlijk omdat niet iedereen in dezelfde fase zit als het gaat om persoonlijke of bedrijfsmatige ontwikkelingen. De een kan met alle opdrachten uit de voeten, terwijl de ander blijft hangen bij de missie en die maar niet pakkend en voor langere tijd op een rijtje krijgt. Wat je uit deze online content haalt, hangt dan ook vooral af van jezelf. Onze mening is in ieder geval dat dit een absolute aanrader is voor iedere ondernemende vrouw.

Review Steffy Roos du Maine en Ongelimiteerd Leven, evenals haar werkboek
SamenvattingBeide producten zijn helemaal op zijn plek als je behoefte hebt aan zingeving, spirituele ontwikkeling en toch beide voeten stevig op de grond als het je bedrijf aangaat.
Review doorRedactie
Beoordeling9,5 van 10 punten

Op jouw succes!