Is de BNB Verhuurcursus 2.0 aan te raden of stelt het niet zoveel voor? Het is de meest romantische droom die er maar is: een eigen Bed & Breakfast openen. Lekker veel geld binnen harken en ondertussen niet zoveel werk hoeven doen, aangezien je een poets kunt inhuren. Werkt het ook echt zo en is deze cursus inhoudelijk goed? Lees verder voor onze review en ervaringen

Veel beloftes of kun je succesvol geld leren verdienen met vastgoed via de bnbverhuurcursus 2.0?

Het leven is te kort voor een 9 tot 5 baan waarmee je eigenlijk niet echt tevreden bent, aldus Nikki en Priscilla van bnbverhuurcursus.nl. Dit jonge stel met ambities heeft het voor elkaar gekregen om op hun 30e al een passief inkomen voor zichzelf te genereren voor te investeren in recreatie- en BNB verhuur en vastgoed. De kennis die zij tijdens hun carrière in deze wereld hebben opgedaan delen ze met je via YouTube, Facebook en Instagram.

Als jij iemand bent die graag wil investeren in vastgoed en verhuren, dan is de bnbverhuurcursus 2.0 een manier om daar meer over te weten te komen en meer winst te maken.

Wat is de bnbverhuurcursus 2.0?

Volgens Nikki en Priscilla is de bnbverhuurcursus 2.0 ideaal voor mensen die vrij willen komen van de 9 tot 5 cultuur en die door te investeren in vastgoed en dat te verhuren financieel onafhankelijk kunnen worden. In de cursus krijg je toegang tot de formule die zij hebben toegepast en waarmee zij zoveel successen hebben geboekt. Deze formule gebruiken ze al jaren en passen ze elke keer weer toe op elke nieuwe woning.

Het doel van de cursus is om jou te helpen meer te verdienen en minder te werken, zodat je tijd hebt voor de belangrijke dingen in het leven. Dit hebben ze zelf ook gedaan en met veel succes, dus door je voor de cursus in te schrijven profiteer je direct van de ervaring die Nikki en Priscilla zelf hebben opgedaan.

De inhoud van de cursus

De bnbverhuurcursus 2.0 bestaat uit en groot aantal onderdelen.

1.       De A-Z videocursus

Je krijgt direct toegang tot de videocursus waarin je onder andere leert over hoe je zonder geld en direct kunt starten, wat de meest winstgevende gebieden zijn, hoe je efficiënt opschaalt, hoe je recreatiewoningen financiert, hoe je automatiseert en dus meer vrijheid krijgt, hoe je zo min mogelijk betaalt aan het verhuur-klaarmaken van een woning, hoe je goede reviews krijgt en wat de wetgeving is. De cursus zit vol met voorbeelden uit de praktijk, legt alle belangrijke platformen uit en besteedt ook veel aandacht aan het vinden van vakantiewoningen en chalets en de financiering ervan.

Met de videocursus krijg je ook een verscheidenheid aan documenten, PDF’s en contracten die je nodig hebt om direct van start te kunnen gaan. Hij bestaat uit 14 modules met meer dan 130 verschillende lessen en is daarmee bijzonder uitgebreid en compleet.

2.       Persoonlijke coaching sessies

Je krijgt elke weeg toegang tot een live call met Priscilla en Nikki waarin je al je vragen kunt stellen en hoort wat andere te vragen hebben. Ze kijken persoonlijk mee met hoe het met jouw business gaat en geven je direct advies. Je krijgt dus toegang tot meer dan 50 coaching sessies per jaar, die overigens vrijblijvend zijn. Je hoeft ze niet allemaal bij te wonen en kunt dat ook alleen doen als je ergens mee zit. Het feit is dat Nikki en Priscilla ook nadat je de cursus hebt afgerond nog voor je klaar staan als je er niet uitkomt.

3.       Toegang tot de online community

Als je de bnbverhuurcursus 2.0 aanschaft dan krijg je direct toegang tot de videocursus, maar wordt je ook toegelaten tot de bnb verhuur mastermind community voor investeerders uit België en Nederland. Daar kun je ervaringen uitwisselen met andere investeerders, vragen stellen en hulp krijgen of anderen helpen.

4.       Andere bonusmodules

Je kunt je bnbverhuurcursus 2.0 uitbreiden met een aantal extra modules. Deze zijn momenteel tijdelijk gratis en daardoor zeer de moeite waard. De bonusmodules die je tot je beschikking hebt zijn:

  • E-mail templates in verschillende talen, zodat je klanten van verschillende nationaliteiten in hun eigen taal te woord kunt staan (twv €360).
  • Een expats module, waarmee je de grote expat community aanspreekt (twv €249).
  • De short stay business module waarmee je bedrijven aanspreekt die personeel voor een korte tijd moeten huisvesten (twv €350).
  • Het corona strijdplan zodat je ook in deze tijden winst kunt maken met je recreatieverhuur (twv €499).
  • Exclusieve casestudies met voorbeelden uit de praktijk en de ervaringen en fouten die daarbij horen (twv €399).
  • Een module waarin je leert hoe je de rest van je leven huurvrij en hypotheekvrij kunt leven (twv €299).
  • Een module over het uitvoeren van een marktonderzoek en de bijbehorende wetgeving (twv €285).

De prijs en inschrijving

Momenteel is de bnbverhuurcursus 2.0 van Nikki en Priscilla in de aanbieding. Je krijgt niet alleen de bovenstaande modules gratis, maar ook een korting op de totaalprijs. in overleg met Nikki kom je tot een passende prijsafspraak. Ze laten niet iedereen meer toe zeg maar. Je kunt ook per kwartaal betalen en kunt met iDeal betalen, met Apple Pay, met Creditcard en met Bancontact.

Vanaf het moment dat de betaling binnen is heb je direct toegang tot al het materiaal dat bij de cursus hoort, word je toegelaten tot de community en kun je wekelijks bij de coaching sessies aansluiten. Je krijgt 30 dagen garantie en kunt tijdens die periode nog bepalen of de cursus waardevol voor je is. Zo niet, dan krijg je je geld terug.

Over Nikki en Priscilla: koplopers op vastgoed-gebied

Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma hebben in 2015 de bnbverhuurcursus 2.0 opgezet omdat zij zoveel vrijheid ervaarden met hun eigen verhuurmodel. Ze wilden dit delen met anderen en hun kennis en ervaring gebruiken om andere mensen dezelfde kans te geven.

Ze delen de kennis die ze hebben opgedaan door middel van de bnbverhuurcursus 2.0, maar ook op YouTube, Facebook en Instagram. Dit jonge stel is vroeg begonnen en wist al tegen de tijd dat ze 30 waren een semi-passief inkomen te genereren waar je u tegen zegt. Ze willen beginners mentoren en mensen die tegen problemen aanlopen helpen, zodat jij tijd en geld bespaart en ook snel succesvol kunt worden.

Ervaringen & reviews van andere recensenten

RecensentSamenvatting van de review
Allemaal ReviewsDe cursus is overzichtelijk in modules opgesplitst en de basis van investeren via vastgoed komt goed aan bod. De klantenservice werkt snel. Met de inhoud van de cursus kun je direct aan de slag. Deze reviewer is echter nog niet gestart met investeren in vastgoed.
Review FabriekDe reviewers vinden de cursus de moeite waard. Je krijgt een uitgebreid pakket aan informatie en je hebt geen groot startkapitaal nodig volgens de trainers. Je krijg inzicht in hoe je je investeringen moet aanpakken om je vermogen te kunnen laten groeien. De cursus is wel prijzig, maar je investeringen zouden dat makkelijk op moeten kunnen leveren.
De Review KoningJe vindt je weg snel binnen het online platform. De reviewer is enthousiast over de community. Hier kun je al je vragen kwijt of sparren met anderen en de trainers. Het is handig om standaard documenten al te hebben, zodat je die niet zelf hoeft te bedenken.
Betrouwbare ReviewsDe cursus met inhoud is van hoog niveau volgens deze bron. De structuur van de cursus is goed en de stappen zijn makkelijk te volgen. De flinke investering van het cursusgeld is het wel waard, aangezien je er veel voor terug krijgt.
de GeldwolfHet is fijn om vanuit de praktijk informatie te krijgen en templates te ontvangen, zodat je die niet zelf hoeft te ontwerpen. Er zijn regelmatig interessante updates en modules binnen de cursus. Een minpunt is het geluid bij de online video’s, die verschilt nogal. Verder is de intro volgens deze reviewer niet to the point.
Super ReviewDe cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Je krijgt alle informatie die nodig is om te leren investeren in vastgoed. Interessant is vooral dat je geen groot vermogen nodig hebt om te kunnen starten.
Reviewlezen.nlDe uitleg door de trainers is duidelijk en de documenten die je gratis erbij krijgt zijn nuttig. De rollenspellen worden gewaardeerd en zijn leerzaam. Het is hard werken volgens deze bron, maar het kan je veel opleveren.
Geldgroeien.nlDeze bron spreekt positief over de start van de cursus, omdat mindset hierin ter sprake komt. Dit is vaak belangrijker dan de inhoud, omdat het bij velen aan de juiste mindset ontbreekt. Er worden veel praktijkvoorbeelden besproken en dat is nuttig. Documenten krijg je gratis en hoef je niet meer zelf te ontwerpen, alleen aan te passen aan jouw verhuurbedrijf.

Onze conclusie: fenomenaal goed

De cursus zelf is fenomenaal goed, en de prijs is ook erg vriendelijk. Je moet ze even bellen om de speciale actieprijs te krijgen. De aanbieding die nu loopt via bnbverhuurcursus.nl is erg interessant. Je krijgt niet alleen korting op de cursus zelf, maar ook toegang tot alle extra modules waar je anders voor zou moeten betalen. Maar zelfs als je het volle pond betaalt is deze cursus nog steeds de moeite waard.

De cursus is inhoudelijk uitzonderlijk compleet. Het programma is namelijk bijzonder uitgebreid met 14 modules en meer dan 100 lessen per module. Als je de recensies leest over deze cursus, dan zijn ze ook bijzonder lovend en erg enthousiast.

De belangrijkste voordelen van de cursus is dat Nikki en Priscilla echt alles delen wat ze zelf hebben meegemaakt. Je krijgt inzicht in hun eigen bedrijf, je krijgt voorbeelden uit de praktijk, werkboeken om zelf direct mee aan de slag te gaan en elke week live contact met vragen en problemen.

Daarnaast is de cursus niet statisch en wordt deze regelmatig bijgewerkt met nieuwe modules. Hier blijf jij als cursist toegang toe hebben, dus je houdt nooit op met leren.

Er zijn eigenlijk geen nadelen aan de cursus te noemen. Misschien is de grote hoeveelheid informatie (Nikki en Priscilla zijn écht de #1 experts op dit gebied) voor sommige mensen ietsje te heftig, omdat het echt op hoog niveau ingaat op investeren en veel geld verdienen. Het is gemakkelijk om je overweldigd te voelen als je die zee aan waardevolle informatie ziet, terwijl anderen dat juist fijn vinden.

Waar voor je geld krijg je zeker en het is allemaal informatie die bruikbaar is en die niet overbodig is. Een klein nadeel dat soms genoemd wordt is dat het geluid per video kan verschillen en dat je dit daardoor af en toe moet bijstellen. Dit is een nadeel die nauwelijks relevant lijkt als je ziet welke voordelen er tegenover staan.

Ook al is deze cursus groot en geeft het je ontzettend veel informatie in één keer, het is een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Je krijgt coaching en extra modules. Dat maakt de bnbverhuurcursus 2.0 een zeer interessante investering, zowel voor iedereen die nog een leek is in de verhuur business als de ervaren verhuurder die nog wat extra wil leren.

Onze review samengevat

ReviewBNB Verhuurcursus 2.0
SamenvattingHoewel de trainers soms hoorbaar een accent hebben, is hun vakkennis en presentatie top en is de training inhoudelijk erg compleet, praktijkgericht en kwalitatief. Alle slimmigheidjes die we kenden en nog niet kenden, werden in deze cursus behandeld. Hierdoor kunnen we de BNB Verhuurcursus sterk aanbevelen.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.7 (van de 10)
StartenStart hier

Op jouw succes!