Harm van Wijk is een bekende beleggingsspecialist. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak heeft hij al diverse grote en kleine bedrijven verder geholpen in de wereld van beleggen. Dit gebeurt grotendeels vanaf een eigen platform: beleggen.com. Hier kunnen beginners terecht voor een korte cursus, maar ook voor uitgebreide trainingen over beleggen en aandelen. Wie is Harm van Wijk, hoe komt hij aan zijn kennis over beleggingen en wat zijn de ervaringen over hem? Lees verder…

Harm van Wijk biografie

Harm van Wijk is bepaald geen onbekende in de zakelijke wereld. Hij heeft in de loop der jaren al gewerkt voor grote namen als Fortis, de Volksbank en de Binckbank.

Hij rondde zijn studie Economie af aan de Universiteit van Tilburg, en kwam direct terecht in de financiële wereld. Zijn richting was direct duidelijk: slim investeren en beleggen op ‘onbekende markten’.

Zijn kennis is echter niet alleen te vinden in beleggen. Zo heeft van Wijk ook gewerkt op de afdelingen PR, verkoop en Business Development. Hij is onder meer verantwoordelijk geweest voor het opzetten van beleggingsplatformen voor de SNS Bank, genaamd SNS FundCoach, en ABN Amro, genaamd de ABN Amro Turbo’s.

Ook op zijn eigen platform – beleggen.com – verzamelen alle beleggers van Nederland zich voor advies. We zien dagelijks vele berichten voorbijkomen in de community:

mijn beleggen lidmaatschap community

Harm van Wijk is geen kleine speler dus, en die kennis heeft hij meegenomen in de adviserende en coachende rol die hij nu op zich neemt via beleggen.com – een interessant platform voor mensen zich interesseren in kleine en grote beleggingen.

Harm van Wijk mag met recht een expert worden genoemd in het beleggen van geld op de juiste plekken, en op het juiste moment. Het primaire proces van Harm van Wijk richt zich op particulier beleggen, voor beginners en gevorderden.

Bekijk eerst ook onze videoreview over het hoofdproduct van Harm van Wijk

Staan wij zelf achter beleggen? Absoluut, maar voornamelijk in vastgoed

Wij zijn zelf erg huiverig om te beleggen in grondstoffen en aandelen. Het enige beleggingsdoel waar wij volledig achter staan, is het beleggen in vastgoed.

Koop echter alleen vastgoed als je zelf het geld al hebt. Ga geen leningen aan om vervolgens via de verhuur van jouw vastgoed rond te komen. Iedere crisis kan anders namelijk roet in het eten gooien. Zorg ervoor dat je eerst je cashflow op orde hebt, koop vervolgens een gebouw en verhuur het tot slot.

We kunnen het echter absoluut aanbevelen om meer te leren over de principes van beleggen. We raden daarom het gratis materiaal van Harm van Wijk zeker aan:

De website van Harm van Wijk: beleggen.com

Geld beleggen is voor steeds meer particuliere spelers een interessante optie naast – dan wel ter vervanging van – regulier sparen. De financiële wereld kan voor een ‘leek’ echter nieuw en overweldigend zijn, en daarom is enige voorbereiding en training vaak vereist om succesvol geld te beleggen.

Het leuke van beleggen is dat dit al vanaf kleine bedragen zoals 250 euro mogelijk is – bijvoorbeeld via aandelen – en dat zie je dan ook prominent naar voren komen op de website van Harm van Wijk: beleggen.com. Velen zien dit als goede methode, maar wij focussen ons persoonlijk meer op vasthoed.

Vermoedelijk ken je de website van Harm van Wijk al, en anders komt deze persoon zelf je wellicht bekend voor. Hij is namelijk als grensverleggende expert in beleggen al meermaals aan het woord geweest bij betrouwbare programma’s als EenVandaag, Radio 1 en RTL Business Class.

Gratis en VIP-materiaal van Harm van Wijk

Kost beleggen veel tijd? Niet als je eenmaal de basisbeginselen van beleggen op de beurs onder de knie hebt. En deze basis krijg je door het gratis materiaal aan te vragen vanaf de website van Harm van Wijk.

Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om zelf te beginnen met beleggen. Relevante en vooral veel gratis informatie, maar ook betaalde trainingen om nog meer te leren over dit vak.

Ook heeft Harm van Wijk verschillende Scholarly articles geschreven in het Nederlands en Engels om beleggers gratis te informeren.

Wil je meer persoonlijk advies over het verdienen van geld op de beurs, dan zijn er ook betaalde programma’s te vinden, waarin Harm van Wijk je bij de hand neemt bij het betreden van de beurs.

De Trading Navigator Methode

Een belangrijk onderdeel van de website beleggen.com is de introductie van speciale software voor beleggingen. Dit komt samen in de Trading Navigator Methode.

De Trading Navigator Methode is een stap-voor-stap handleiding in de wereld van beleggen. Hierin start je als beginner, en groeit door tot een expert in beleggen, ook of vooral met een kleine portefeuille.

Hoe begin je met beleggen en welke strategieën en valkuilen bestaan er? De software binnen de Trading Navigator Methode is erop gericht dat je met zo min mogelijk bestede tijd, een zo hoog mogelijk rendement weet te garanderen.

Het doel is om je tijd te doen besparen, terwijl je wel van tijd tot tijd waardevolle en interessante aandelen kunt selecteren. In kleine overzichten, maar wel met de benodigde informatie om een goede afweging te kunnen maken.

Deze methode bevat:

  • Uitgebreide training van 6 weken
  • Speciale toegang tot systemen en alerts om je op de hoogte te houden
  • Unieke handleidingen om nog meer geld te verdienen met beleggen
  • Toegang tot waardevolle events waar meer is te vinden over beleggingen

Hier vind je alle info over de Trading Navigator Methode.

Ervaringen met Harm van Wijk & Beleggen.com

Verschillende soorten beleggers hebben met Harm van Wijk gewerkt. Van oudere mensen die hun geld willen beleggen, tot jonge spaarders die willen investeren om meer te verdienen.

Harm van Wijk biedt vanaf beleggen.com uitgebreide mogelijkheden om te beginnen met beleggen. Een fraaie optie voor het verkrijgen van meer waarde over je geld.

Daarnaast kies je zelf hoe ver je wilt gaan in het ontvangen van informatie omtrent beleggen. De gratis modules zijn de moeite waard en geven je alle informatie die nodig is om te kunnen starten met beleggen, terwijl de Trading Navigator Methode een van de meest premium tools van Harm van Wijk is.

Het beste introductiemateriaal van Harm van Wijk

Op jouw succes!