Is de vastgoed-cursus van IBA-Coaching goed en bevat het echt de lessen en mentorschap die jou naar je eigen winstgevende vastgoed-assets leiden? Het is slim om een vastgoed-training te volgen, maar is de training van IBA-Coaching de juiste? Lees onze review en ervaringen over dit leertraject…

Als je altijd al financieel onafhankelijk hebt willen zijn, is het volgen van de vastgoed cursus van IBA Coaching iets voor jou. IBA Coaching bestaat uit een team van ondernemers die het gelukt is om compleet financieel onafhankelijk te worden door slim te investeren in vastgoed. Het mooie aan deze training is dat je deze geheel gratis kunt volgen. Na het volgen van deze cursus weet je onder meer welke pluspunten er kleven aan investering in vastgoed, hoe je dit het slimst aanpakt en worden alle begrippen omtrent dit vakgebied aan je uitgelegd. Dit klinkt allemaal goed, maar is deze cursus van IBA Coaching de moeite waard? Dat gaan we bekijken in deze recensie, waarbij we je tevens meer vertellen over IBA Coaching zelf.

Inhoud van deze pagina:

IBA Coaching en de vastgoedreview: een niets verhullende review

Heb jij al gehoord van IBA Coaching? Dit coaching platform ziet het als zijn missie jou meer financiële vrijheid te geven en je in staat te stellen te doen en laten wat je wilt, wanneer het jou uitkomt. Hoe ze dat willen bereiken? Door jou klaar te stomen tot vastgoedbelegger? Misschien is vastgoed wel iets voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden en een volledig, kritisch review van IBA Coaching? Je bent hier aan het juiste adres: wij deden uitgebreid onderzoek.

Onze zoektocht naar de beste vastgoedcursussen – de rol van IBA Coaching

Vastgoed is investeren met grote bedragen, toch? Ja en nee. Tegenwoordig zijn er namelijk ook heel wat mogelijkheden om met kleinere bedragen, of zelfs met de overwaarde van je woning in vastgoed te investeren. Wij als redactie volgen die bijzondere ontwikkelingen op de voet. Denk je aan een creatieve vastgoedcursus? Dan kom je vroeg of laat uit bij IBA Coaching.

Waarom wij vastgoedcursussen prima kunnen reviewen

Vastgoedkennis? Wij hebben er vroeger pap van gegeten. Nu ja, dat is wellicht een beetje overdreven, maar we weten zeker waar het over gaat. Het jargon is ons niet vreemd. Onze interesse in vastgoed is dan ook niet van gisteren – deze zit zo diepgeworteld als vastgoed zelf.

Tegelijkertijd moet je kritisch blijven op vastgoedcursussen

Beleggen in vastgoed lijkt een solide investering: er blijft altijd behoefte aan woningen en ander vastgoed. Klopt. Maar omdat de huizenprijzen nu stijgen, wil dat nog niet zeggen dat dit over vijf, tien of twintig jaar ook zo is. Beleggen in vastgoed blijft beleggen en beleggen is altijd risicovol.

IBA Coaching maakte ons in eerste instantie wat sceptisch

Wij waren in eerste instantie nog niet bekend met IBA Coaching en dat maakte ons wat sceptisch. Kunnen we een vastgoedcursus blindelings vertrouwen, simpelweg omdat deze ons mooie beloften doet? Nee, zo werkt dat niet. Daarom doen wij altijd eerst grondig onderzoek.

Wat belooft een vastgoedexpert als IBA Coaching?

Een vastgoedexpert zal je graag een passief inkomen beloven: misschien verdien jij wel genoeg geld met het beheer van vastgoed dat je ervan kunt leven. Oké, dat zou kunnen. Maar wat zegt dat? Dat je nooit meer hoeft te werken? Waarschijnlijk niet. Onthoud dat ook het onderhouden van een vastgoedportfolio je tijd, moeite en inzet gaat kosten. Wel ben je eigen baas.

Deze criteria gebruiken wij bij een vastgoedcursus beoordeling

IBA Coaching testen we aan de hand van de volgende criteria:

 • We willen dat de cursus voor een eerlijke prijs toegankelijk is

 • We willen van tevoren een duidelijke opzet van de cursus – wat ga je precies leren?

 • We zoeken een cursus die ook ingaat op alle regels rond de aanschaf en verkoop van vastgoed

 • Een goede vastgoedcursus deelt ook casussen uit eigen ervaring

 • Je krijgt niet-goed-geld-terug garantie

 • Het is goed geregeld met de algemene voorwaarden

 • Je leert de risico’s van vastgoedbeleggen

 • Je krijgt een goed beeld van hoeveel tijd er in vastgoedhandel zit.

Wij testten IBA Coaching in de praktijk aan de hand van deze onderzoeksdata

IBA Coaching is door ons persoonlijk uitgetest. Hoe dat precies gebeurd is? Eén van de redactieleden (we hebben lootjes getrokken) heeft zich ingeschreven, de modules gevolgd en uiteraard haar kennis met ons gedeeld. Zo hebben we allemaal een goed beeld van waar IBA Coaching voor staat en wat je met IBA Coaching kunt. Tot onze opluchting is dat een hele hoop.

Waar staat IBA Coaching precies voor?

IBA Coaching is voortgekomen uit de ambitie vrij te zijn en niet altijd zo overdreven hard te moeten maken. In feite zou je de keuze tussen veel geld óf veel vrije tijd niet moeten maken. Daarom gingen de oprichters van IBA Coaching op 30-jarige leeftijd in vastgoed investeren. Voor hen heeft dit vruchten afgeworpen. Nu spannen zij zich uit dat ook voor jou mogelijk te maken.

Wie zijn de slimme koppen achter IBA Coaching?

IBA Coaching is opgericht door het tweetal Marijn en Chantal. Zij runnen vijf bedrijven en zijn ouders van twee kinderen. Naar eigen zeggen, zaten zij lange tijd vast in de “financiële race”. Inmiddels zijn ze financieel onafhankelijk en is die race voorbij. Samen bezitten ze nu zo’n 20 panden.

IBA Coaching: type producten/cursussen

IBA Coaching biedt verschillende soorten abonnementen aan. Verder is het aanbod opgedeeld in:

 • Hot topics en trends op het gebied van vastgoed

 • Coaching sessies

 • Live sessies, vraag-en-antwoord sessies

 • Verschillende trainingen

 • Contact in de Communities (2).

Onze testdata: welke resultaten bereik je met een IBA Coaching cursus?

IBA Coaching is een platform dat wat ons betreft zeer verrijkend is en je helpt het beste uit jezelf te halen. Wil je echt werk maken van vastgoedbeleggen, dan IBA Coaching één van de beste platforms die je tegen zult komen. Ook een voordeel: alles is gezellig informeel.

Welke kosten maak je bij IBA Coaching?

IBA Coaching vraagt verschillende kosten voor trainingen. Deze komen niet boven de paar honderd euro uit. Daarnaast heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om lid te worden van de VIN Groep. Het Vastgoed Investeerders Netwerk is een plek waar kennis, masterminds en deals samenkomen. Het is een online community waar je 10 euro per maand voor kwijt bent. Et wel op: voor de volledige IBA Coaching Vastgoedcursus ben je 2.700 euro kwijt.

Is IBA Coaching genadig voor de portemonnee?

Over het algemeen is IBA Coaching prima te betalen, zeker gezien de service die je ervoor terug krijgt. Je krijgt niet alleen de praktische informatie, de tips, maar ook zelfvertrouwen om in vastgoed te beleggen. Al met al kunnen we zeker zeggen dat IBA Coaching zijn geld waard is.

Ons oordeel over de IBA Coaching cursussen

Zoals gezegd, biedt IBA Coaching verschillen cursussen, trainingen en modules aan. Deze benoemen we hier.

Cursus 1: Minitraining waardevermeerdering

Deze mini-training richt zich specifiek op waardevermeerdering van een huis. Hoe zorg je dat een huis in jouw bezit meer waard wordt? Welke investeringen moet je daarvoor doen? Je krijgt hiervoor vijf tips, plus twee voorbeeldplattegronden. Er zijn zelfs mogelijkheden als je besluit niet te verbouwen. De Minitraining waardevermeerdering kost je slechts 24,99 euro.

Cursus 2: Mini vastgoed cursus

De Mini Vastgoed Cursus richt zich op vastgoed en financieren. Je leert:

 • Welke strategie het beste bij jou aansluit

 • Hoe je zonder vermogen kunt investeren

 • Een winnende mindset te creëren

 • Hoe je huurders binnen kunt halen

 • De cursus bestaat uit 2 online modules, met ruim 5 uur content, waar je 12 maanden onbeperkt toegang toe hebt

 • Hier betaal je tijdelijk 99 euro voor (afgeprijsd van 379 euro).

Cursus 3: IBA Vastgoedreis

IBA Vastgoedreis geeft je toegang tot zes maanden intensieve training. Behalve de cursus zelf, krijg je ook om de twee weken persoonlijke monitoring, uitgebreide privésessies, plus live meet ups (denk aan een afsluitingsdiner en kick off event). Ook krijg je 12 maanden IBA Membership.

Cursus 4: De Online Vastgoed Cursus

De Online Vastgoed Cursus leert je van A tot Z hoe je in vastgoed moet investeren. De cursus is inclusief:

 • Vele praktijkvoorbeelden en -documenten

 • Een uitgebreide begrippenlijst

 • 12 maanden IBA Membership

 • Uitgebreid bonus materiaal.

IBA Vastgoed Membership

IBA Vastgoed Membership houdt in dat je toegang hebt tot een netwerkgroep. Hier kun je 24/7 sparren met andere investeerders. Ook wordt hier uitgebreid vastgoednieuws gedeeld. Er worden deals aangeboden en je kunt hier live sessies volgen. Interactiviteit op zijn best.

Kickstartdag

Om de zoveel tijd wordt er een Kickstartdag gegeven. Tijdens deze kickstartdagen ontdek je of investeren in vastgoed wel of niet bij je past. De dag is ideaal als je niet precies weet wat je wilt en wat er mogelijk is. Ook ontmoet je tijdens de Kickstartdag veel gelijkgestemden.

Wat maakt IBA Coaching nu zo goed ten opzichte van de concurrent?

IBA Coaching geeft veel persoonlijk contact en is informeel op een prettige manier. Je leert de oprichters echt kennen, kunt je invoelen in hun situatie, waardoor het ook makkelijker is je eigen leven als vastgoedinvesteerder voor je te zien. Daarbovenop zijn de diensten van hoog niveau.

Een expert bespreekt IBA Coaching

Op ons verzoek heeft een expert naar IBA Coaching gekeken. Deze was ook erg te spreken over het aanbod. IBA Coaching is down-to-earth, werkt volgens een vaste en onderlegde strategie. Mits je je hier als vastgoedondernemer aan houdt, zul je niet snel op je bek gaan.

Waarom kiezen voor IBA Coaching betaalde cursussen en geen gratis cursussen op Google of YouTube cursus?

Met IBA Coaching leer je alles wat je nodig hebt: van begin tot eind. Je ontdekt het totaalplaatje. Je krijgt toegang tot verschillende handige documenten en leert valkuilen te vermijden waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Bovendien krijg je uitgebreide persoonlijke coaching en toegang tot een community: een gratis cursus geeft dat allemaal niet.

IBA Coaching supportafdeling: hoe staat het met de ondersteuning?

Wist je dat je bij IBA Coaching een gratis strategie- en kennismakingsgesprek kunt inplannen? Dat vinden we reuze klasse. Voor overige vragen of opmerkingen kun je bericht sturen via het contactformulier op de website. Als het goed is wordt je snel geholpen. IBA Coaching B.V. is een bedrijf uit Breda, gevestigd aan Zinkstraat 24 (unit A4294), 4823 AD.

Voor wie is IBA Coaching de ideale keuze?

IBA Coaching is voor mensen die het heft in eigen handen willen nemen en onafhankelijk hun geld willen verdienen. Ook helpt IBA Coaching je meer tijd voor jezelf te vinden en daarnaast een stabiel inkomen op te bouwen. Sim investeren in vastgoed is geschikt voor iedereen die ambitieus is, op eigen benen kan staan en een klein beetje oog voor de markt heeft.

Welke inleg en investering bij vastgoedbeleggingen

Vastgoedbeleggen kon lange tijd alleen met grote bedragen. Dat is tegenwoordig gelukkig wel anders. Ook met relatief kleine bedragen kun je aan de slag. Vandaag de dag is het onder bepaalde voorwaarden zelfs al mogelijk de overwaarde van je huis in te zetten als investering.

Meer info over IBA Coaching

IBA Coaching werd opgericht door Marijn & Chantalle Noordermeer. Zij hebben het voor elkaar gekregen om samen voor hun 30ste compleet financieel afhankelijk te worden. Beide zijn vrije geesten die van aanpakken houden. Zo besloot Marijn al op zijn 18e dat naar school gaan niets was voor hem. Hij kon prima leren, maar hij had niets met de mal waarin de schoolwereld hem probeerde te proppen. Alhoewel ze teleurgesteld waren, besloten zijn ouders dat Marijn de kans moest krijgen om hun ongelijk te bewijzen. Dat is hem meer dan gelukt, aangezien hij tegenwoordig samen met Chantalle compleet financieel onafhankelijk is.

Chantalle stond er hetzelfde in als Marijn. Ook zo wist al vanaf jonge leeftijd dat studeren niet voor haar bestemd was, alhoewel ze het prima kon. Na het behalen van haar atheneum diploma besloot ze daarom niet om te gaan studeren bij een universiteit, maar de wijde wereld in te trekken. Alhoewel studeren uiterst leerzaam is, maak je tijdens je avonturen in de wijde wereld veel meer progressie op persoonlijk vlak. Je leert meer zelfredzaam te zijn en hoe mensen je verder kunnen helpen. Chantallel leerde tijdens deze periode een hoop wijze lessen. Een ander iets dat ze leerde, is dat ze de door haar vergaarde kennis graag wil doorgeven aan andere mensen. Mensen coachen en helpen geeft haar energie, en dat is dan ook wat ze tegenwoordig doet.

Marijn en Chantalle vormen de spil van IBA Coaching, maar er is tevens een derde persoon die deel uitmaakt van dit team. Dit is Wouter Bothoff. Het leuke aan dit derde teamlid is dat hij zelf de vastgoed cursus heeft gevolgd voordat hij aan de slag ging bij dit team. Wouter was namelijk van zichzelf al een gerenommeerde naam op het gebied van marketing, sales en online activiteiten. Het internet kent geen geheimen voor hem, en hij weet precies hoe hij producten en cursussen optimaal aan de man moet brengen. Tijdens het volgen van de cursus ontdekte hij dat hij een goede klik had met zowel Marijn als Chantalle. Wouter bleek het missende puzzelstukje te zijn. Dit dream team wil jou verder helpen middels hun vastgoed cursus.

Hun verleden: Noordermeer Vastgoed

Voordat IBA Coaching werd opgericht, waren Marijn en Chantalle al actief onder de naam Noordermeer Vastgoed. Zij hebben dus al veel ervaring op het gebied van vastgoed en het is dan ook niet verbazingwekkend dat zij de code hebben ontdekt die je nodig hebt om succesvoller dan ooit te worden op het gebied van vastgoed, zelfs wanneer je niet over eigen vermogen beschikt. Je hebt dit namelijk niet eens nodig, en tijdens de vastgoed cursus zul je ontdekken hoe dit precies zit. Wanneer je al binnen de vastgoed branche hebt gewerkt, ken je deze branche als geen ander. Marijn en Chantalle waren samen al succesvol, maar IBA Coaching was voor hen de volgende stap. Het typeert hen dat dit eerste succes niet genoeg was voor hen, dat hun honger naar succes niet was gestild. Het toont eens te meer aan hoe belangrijk een goede mindset is om verder te komen. Ook jij kunt dit bereiken aan de hand van de vastgoed cursus.

De online presence van IBA Coaching

Als bedrijf kun je het tegenwoordig niet meer maken om alleen reclame te maken via traditionele media. Het is niet raar dat vele bedrijven inmiddels ook online goed te bereiken zijn. Je dient aanwezig te zijn online, bijvoorbeeld in de vorm van een blog of middels vlogs. Ook hier doet IBA Coaching aan mee, en het is leuk om te zien dat ze ook op deze wijze hun kennis met mensen trachten te delen. Tijdens de video’s laat Marijn (soms Chantalle en een enkele keer ook Wouter) zien wat nodig is om net zo succesvol te zijn als hen. Succes is namelijk iets waarbij alles wat je doet op een dag aan bijdraagt.

Zo gaat Marijn in één van de video’s bijvoorbeeld in op de mindset die je nodig hebt om succes te behalen. Het belangrijkste is vooral dat je anders denkt dan anderen. Dit kun je leren, waardoor je dingen ziet die anderen niet zien. Bovendien scheelt het al een hoop als je ietwat anders bent dan de rest. Niet iedereen durft aan wat Marijn en Chantalle hebben gedaan en wat jij misschien van plan bent om te doen. Degene die je nu bent, hoef je niet te zijn in de toekomst. Dit is ook iets wat terug komt tijdens de cursus. Natuurlijk leer je een hoop op het gebied van vastgoed, maar het is ook belangrijk dat er bij jezelf een omslag ontstaat. Je leert tijdens de cursus dus dingen waar je jouw hele leven lang profijt van zult hebben.

Het leuke aan IBA Coaching is ook dat je op de site van dit bedrijf een community ontdekt van mensen die de cursus al hebben ondernomen en mensen die de cursus nog willen volgen. Je vindt hier een groep vol gelijkgestemden die elkaar graag uit de brand helpen in het geval van vragen. Zo deel je kennis en ontvang je tips die je van ‘normale’ mensen niet zou krijgen. Zij beschikken immers over bovengemiddelde kennis op het gebied van vastgoed. Een bezoek aan deze community is sowieso de moeite waard, helemaal wanneer je de cursus volgt of verregaande interesse hebt in vastgoed.

Wat vinden we van de vastgoed cursus van IBA Coaching?

Slim investeren in vastgoed is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je bent niet de enige die vastgoed wil gebruiken om zijn eigen vermogen op te bouwen. Toen ze nog als vastgoedmakelaars actief waren, ontdekten Marijn en Chantalle dat ze veel meer uit vastgoed konden halen dankzij een door hen gekraakte ‘code’. Ineens zagen zij hoe ze, middels een paar slimme stappen, veel geld konden verdienen. Tijdens de cursus laten Marijn en Chantalle zien hoe ook jij dit kunt bereiken. Niet voor niets hebben ze inmiddels samen 6 succesvolle bedrijven, zijn ze financieel onafhankelijk en weten ze ook nog eens twee kinderen samen op te voeden.

Marijn en Chantalle vinden het ook belangrijk om te genieten van het leven. Natuurlijk werk je voor je geld, en vind je het niet erg om hard te werken. Maar je wilt ook de vruchten plukken van je arbeid. Je wilt ook kunnen genieten van het leven en niet alleen maar hard aan het werk zijn. Werk je om te leven, of leef je om te werken? Marijn en Chantalle waren als ondernemer continu hard aan het werk. Alhoewel ze hun werk met veel liefde en voldoening uitvoerden, kregen ze wel het gevoel alsof het leven langs hun heen vloog. Ze besloten dat ze niet alleen wilden werken, maar dat ze ook van het leven wilden genieten. Dit word je tevens geleerd tijdens de cursus: hoe je zo optimaal mogelijk alles uit je vastgoed kunt halen zodat je van je leven kunt gaan genieten. Sommige cursisten hadden als doel om met pensioen te gaan als ze 30 worden. Wij denken dat dit aan de hand van de vastgoed cursus van IBA Coaching gaat lukken.

De meerwaarde van een vastgoed cursus

Investeren in vastgoed kun je leren. Sommige mensen vragen zich af of het voor hen is, maar iedereen kan leren hoe ze het beste om kunnen gaan met vastgoed. Mocht je nog niet overtuigd hiervan zijn, dan helpt IBA Coaching je hierbij. Daarnaast wordt getoond wat de voordelen zijn van het investeren in vastgoed. Eén van de grootste pluspunten van investeren in vastgoed is dat je dit kunt uitvoeren zonder dat je hiervoor eigen vermogen nodig hebt. Het is op deze wijze dat Marijn en Chantalle, dankzij hun slimme aankopen, al op hun 30ste financieel onafhankelijk zijn geworden. Maar zij krijgen ook energie van mensen verder helpen. Vandaar dat deze handige cursus is opgezet.

In verband met de Coronacrisis wordt de cursus in zijn huidige vorm online gegeven. Natuurlijk hopen we met zijn allen dat deze tijd snel voorbij zal zijn, want het is natuurlijk fijner om een dergelijke cursus in real life te volgen. Je mist online toch net dat beetje persoonlijke contact, en ook verloopt de communicatie net wat minder soepel online. Wat sowieso van toepassing is, online of niet, is dat Marijn en Chantalle goed bereikbaar zijn. Mocht je met vragen zitten over de stof van de cursus, dan kun je altijd bij hen terecht. Ze checken ook altijd of alles goed gaat en wat je van de cursus geleerd hebt. Deze betrokken manier van coachen is nog een pluspunt.

Wat leer je nog meer tijdens de vastgoed cursus van IBA Coaching?

Al snel leer je meer over de voordelen van het bezitten van vastgoed en hoe je dit kunt bereiken zonder je eigen vermogen aan te moeten spreken. Daarnaast word je getoond hoe je na je eerste stappen op het gebied van vastgoed (je eerste aankoop) door kunt groeien op dit vlak. Door goed de markt te analyseren en koopjes te vinden, kun je als een komeet vooruit schieten. Tevens word je getoond wat compound interest is. Dit lijkt een vaag begrijp, maar als je eenmaal door hebt hoe het werkt kan dit een hoop verschil maken. Dit kan namelijk voor zo’n enorme groei zorgen dat je enorm veel geld kunt verdienen zonder er extreem hard voor te werken. Het beste van beide werelden. Natuurlijk mag je tijdens de cursus alle vragen stellen die in je opkomen.

Wat leer je over jezelf?

Ook waren wij aangenaam verrast door de manieren waarop Marijn en Chantalle er voor zorgden dat we ook aan onszelf gingen werken. Deze vastgoed cursus is meer dan alleen maar droge stof en focust zich op meer dan alleen maar de praktijk. Om succesvol te zijn, dien je namelijk ook aan jezelf te werken. Dit gaat dieper dan alleen maar standaard motivatie speeches. Je leert echt hoe je jouw angsten en onzekerheden kunt confronteren en hoe je hier doorheen gaat. Je zult nu eenmaal dingen moeten doen waar je bang voor bent, maar je hebt veel meer spijt van de dingen die je niet doet dan van de dingen die je wel doet. Ook op persoonlijk vlak maak je een groei door dankzij deze cursus, wat nog een reden is waarom we deze vastgoed cursus van IBA Coaching van harte aanbevelen.

Ons eindoordeel over de IBA Coaching vastgoed cursus

Wij zijn fan van de manier waarop de IBA Coaching vastgoed cursus is opgezet. Ook nu we nog midden in de Coronacrisis zitten, weet dit team hun cursisten goed te bereiken online. Een pluspunt van de online cursus is dat er ook allerlei video’s worden meegeleverd. Deze kun je bekijken wanneer het jou het beste uitkomt en zijn niet al te lang qua lengte, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je wat kijkt. Bovendien is de drempel om te kijken laag dankzij de korte lengte, en de manier waarop de stof helder en to the point wordt uitgelegd. Marijn & Chantal hebben enorm veel ervaring op het gebied van vastgoed. Voordat ze met IBA Coaching aan de slag gingen, hebben ze samen jaren als vastgoed makelaars gewerkt. Ze weten dus wel van wanten. Maar je merkt aan alles dat het hun energie en voldoening geeft om mensen te helpen. Wij verwachten dan ook dat jij een hoop zult hebben aan deze vastgoed cursus. Voor meer info kun je gerust een kijkje nemen op de site van IBA Coaching.

Stappenplan: je IBA coaching kennis in praktijk gebracht om zelf aan de slag te gaan

Beginnen bij IBA Coaching?

 • Plan allereerst een telefonisch strategiegesprek in of woon een Kickstartdag bij
 • Volg daarna eventueel een mini-cursus
 • Word pas abonnee als je merkt dat IBA Coaching écht aansluit bij jouw wensen en ambitie.

IBA Coaching updates: wat is er allemaal nieuw?

IBA Coaching deelt regelmatig updates en nieuws in blogvorm. Ook zijn er verschillende gratis events om aan deel te nemen, zoals een online masterclass. Je moet je hier wel op tijd voor inschrijven. Kickstart dagen geven veel informatie. Je vragen krijg je beantwoord tijdens live Q&A sessies.

Reviews van IBA Coaching: in het kort

Veelreviews.nlDe reviewer is zeer te spreken over de vastgoedcursus. Deze is van hoog niveau, lekker uitgebreid en ook nog eens leuk. De aanbieders – Marijn en Chantalle – zijn sympathieke mensen die begaan zijn met de cursisten.
Beleggenmetpassie.nlDe reviewer is over weinig cursussen zo te spreken als over IBA Coaching. Bijna alles klopt aan de cursus: deze is uitgebreid en kwalitatief sterk. Toegegeven, de prijs is wat aan de hoge kant. Toch is IBA Coaching al met al echt een aanrader.
Trustpilot.comOp Trustpilot zijn op moment van schrijven 19 reviews achterlaten door cursisten. Dit zorgt voor een gemiddelde van 4.3 uit 5. Liefst 84% geeft vijf sterren. 11% geeft vier sterren. Slechts 5% – wat neerkomt op één persoon – is echt niet te spreken over het aanbod.
Succesvoorhetoprapen.nlSuccesvoorhetoprapen stelt dat de cursus je echt bij de hand neemt. Je krijgt in kaart wat de risico’s van beleggen in vastgoed zijn. De video’s zijn prettig kort, maar duidelijk. Marijn en Chantalle komen als “gewone” (maar wel heel kundige) mensen over. Ook dat werkt het vertrouwen in ze in de kaart.
Marchealthy.nlDe cursus is uitgebreid, heeft een logische opbouw en zit vol praktische voorbeelden. De prijs voor IBA Coaching is wat hoog, maar je krijgt hier wel ontzettend veel waarde voor terug.

Alternatieven als je IBA Coaching niet ziet zitten

Beste algemene keuzeBNB Verhuurcursus – ook deze cursus laat je op toegankelijke wijze zien hoe je in vastgoed kunt beleggen zonder eigen vermogen.
Onze persoonlijke favorietActief Vastgoed – een platform vol plezier en vol connecties. Ook nog eens met trainingen van hoog niveau.
Beste budgetoptieVastgoed Community – een geschikte community met veel vastgoedkennis en talloze vastgoed connecties.

Conclusie: aan IBA Coaching beginnen of liever niet?

ReviewIBA Coaching
SamenvattingIBA Coaching is een platform dat we door zijn hartelijke, vriendelijke oprichters zeker kunnen aanraden. Je blijft dichtbij de feiten, met beide voeten op de grond, maar leert toch hoe je voor jezelf een stabiel inkomen kunt opbouwen. Kortom: de vele ingrediënten samen zorgen voor een winnend product.
Review doorDe redactie
BeoordelingOns eindcijfer: 9.7/10.

Jouw vervolgstap op het gebied van vastgoed

Aan de slag met vastgoed? Dat kan absoluut via IBA Vastgoed. Je kunt een gratis cursus volgen, maar je ook meer verdiepen met een betaalde cursus. Kortom: je kunt vele kanten op. Kies eventueel ook voor één van de alternatieve vastgoedplatforms hierboven genoemd.

Veel gestelde vragen (met antwoorden) over IBA Coaching

 • Is IBA Coaching geschikt voor iedereen?

Nu ja, geschikt voor mensen die voldoende inzet en doorzettingsvermogen hebben. Het volgen van lessen en modules gaat je wat tijd kosten, maar werkt uiteindelijk wel zijn vruchten af.

 • Wat kost de IBA Coaching Vastgoed Cursus?

IBA Coaching biedt verschillende producten aan, sommige producten al voor een paar tientjes. Kies je voor de Vastgoed Cursus – het échte werk – dan ben je 2.700 euro kwijt. Geen klein bedrag, maar wel een investering die zijn vruchten na verloop van tijd afwerpt.

 • Hou je levenslang toegang tot de Vastgoed Cursus?

Absoluut. Heb je een eenmaal betaald en toegang tot de cursus, dan blijf je toegang houden. Je krijgt zelfs toegang tot alle updates die in de toekomst nog aan de cursus toegevoegd worden.

 • Hoe betrouwbaar zijn Chantalle en Marijn?

Heel betrouwbaar. Ze weten waar ze het over hebben, hebben een vriendelijke uitstraling en staan jou als cursist persoonlijk te woord. Je kunt altijd een vraag stellen of om advies vragen.

Op jouw succes!