Wellicht heb je wel eens van The Millionaire Club gehoord van Vasco Rouw en Rapper Boef. We zijn altijd kritisch op dit soort praktijken met het woordje ‘millionaire’ in de naam. Is dit daadwerkelijk een goed programma of is het een wassen neus? Vinden wij de Milllionaires Club wel een goed initiatief? Wij besloten lid te worden om onze ervaringen te delen. Lees verder voor onze review

Wat is The Millionaires Club?

Rapper Boef en zijn zakenpartner Vasco Rouw bieden hun kennis en tijd aan als mentor aan onder de naam: “The Millionaires Club.” Dat doen ze via events, het bij elkaar brengen van mensen in een netwerk, video’s, tools voor financiële planning en een elektronische leeromgeving die Vasco zelf heeft laten ontwikkelen.

De belangrijkste lessen? Investeren, geldbeheer en financiële onafhankelijkheid. Ook speelt mindset een hoofdrol in The Millionares Club. Wie mee wil doen, kan terecht op deze website.

Gladde praatjes of wel gewoon toegevoegde waarde?

Met The Millionaires Club wordt uitgebreid ingegaan op de vraag: hoe verander je een beetje geld nu eigenlijk in heel veel geld – en wel zoveel mogelijk geautomatiseerd? Met andere woorden: hoe kun je geld voor jou laten werken? Daar beweren ondernemer Vasco Rouw en rapper Boef je mee te kunnen helpen. Wij vroegen ons op onze beurt af of we dit daadwerkelijk goed konden leren nadat we lid werden…

We namen het programma tot ons om te kijken of het de investering waard is. Boef en Rouw zetten namelijk samen The Millionaires Club op, waarbij je voor een vast maand-, kwartaal- of jaarbedrag een jaar lang gecoacht wordt op het gebied van passief inkomen, mindset, kennis en netwerken. Het uiteindelijke doel: financiële onafhankelijkheid. Hier lees je meer over wat dit nu precies inhoudt en wat we ervan vinden.

Extra kortingscode bovenop de actiekorting
Deal

Er is op dit moment met deze coupon kans op een actieve kortingscode voor The Millionaires Club en de organisatie gaat geen nieuwe code uitgeven. Hier kun je LAMBO invoeren bovenop de actiekorting.

More Less

Boef: voegt hij iets toe aan The Millionaires Club?

Rapper Boef – volledige naam: Sofiane Youssef Samir Boussaadia – zou je eigenlijk niet verwachten in een serieuze cursus en serieus mentorschap. Wij ook niet. Toen wij echter dieper in zijn prestaties doken, bleek hij juist de ideale mentor. Boef heeft laten zien dat hij het geld dat hij heeft verdiend met zijn artiest-schap niet zomaar in rook op liet gaan. Doordat hij het geld investeert, weet hij het geld zichzelf te laten vermenigvuldigen, waardoor hij de status van multimiljonair bereikte.

Wat blijkt? Niet alleen die investeringstactieken, maar ook de mindset van Boef hebben hierbij een rol gespeeld. Het boek The Secret ken je wellicht wel. Dit boek – dat over de wet van aantrekking gaat – speelde een belangrijke rol in het leven van Boef. Dit is overigens niet uniek aan Boef: het is algemeen bekend dat veel bekende artiesten de wet van aantrekking omarmen – en bij rappers speelt dit al helemaal.

Wij konden de lessen en het contact van Boef in ieder geval waarderen. Hij laat niet op een trotse, arrogante, maar juist op een bescheiden manier zien wat hij geleerd heeft. Dat vonden we bijzonder, aangezien hij juist alle redenen heeft om trots te zijn op wat hij bereikt heeft.

Vasco: te zien in Steenrijk, Straatarm (zie aflevering hieronder)

Vasco Rouw heeft – voor zijn gigantische status – de meest toegankelijke uitstraling die we lange tijd hebben gezien in een ‘goeroe’. Op zijn Instagram en Youtube kun je zien dat hij altijd nuchter blijft. Ook was dat voor ons duidelijk te zien in The Millionaires Club.

Eind 2019 verscheen Vasco in Steenrijk, Straatarm. Het succes van Vasco begon echter al in 2002, toen hij als veertienjarige al 3.000 euro per maand verdiende met zijn videogames. Zijn gamebedrijf bleef groeien tot het een wereldwijde organisatie werd met een groot personeelsbestand.

Vasco Games groeide uit tot het gamebedrijf dat tegenwoordig tientallen spellen uitbrengt – veelal voor mobiele telefoons. Hiermee bouwde Vasco Rouw zijn vermogen van meerdere miljoenen per jaar op, want zijn mobiele games passeerden zelfs de magische grens van een miljard downloads.

Zoals Vasco in ‘Steenrijk, Straatarm’ vertelt, was hij te veel bezig met zijn bedrijf, waardoor zijn relatie in de problemen kwam. Daarom besloot Vasco om het over een andere boeg te gooien en zijn focus te leggen op vastgoed. Daar hoef je namelijk minder actief voor te werken. Met vastgoed laat je namelijk jouw geld voor jou werken. Ondertussen heeft Vasco meer dan 100 panden in zijn vastgoed-portfolio, veelal in Emmen. Dat zijn erg zinvolle assets om te hebben omdat ze allemaal voor huurinkomsten zorgen.

 • Kamer van Koophandel: 59613874 Vasco Beheer.
 • Adres van de BV: Weerdingerstraat 36, 7815 SC Emmen.
 • Anere BV’s van Vasco: Vasco Investment & Vasco Foundation.

Vinden wij Vasco een geschikte mentor voor rijkdom?

De lessen van The Millionaires Club - Vasco en Boef

Het is schrikbarend hoeveel bankroete ‘goeroe’s tegenwoordig anderen iets over rijkdom willen leren. We keken dus vooral of Boef en Vasco daadwerkelijk zelf financiële successen hebben. Wat bleek? Boef is wel gewoon daadwerkelijk miljonair en Vasco Rouw al helemaal.

Vasco Rouw is een rasechte ondernemer die van alle markten thuis is. Al op zijn dertiende ontwikkelde hij zijn eerste game en in 2002 richtte hij zijn eerste bedrijf op, Vasco Games. Deze onderneming werd al snel zo succesvol dat Rouw van de leerambtenaar toestemming kreeg om te stoppen met school. Dit was het startsein van een succesvolle carrière als ondernemer.

Rouw stortte zich op uitdaging na uitdaging en hield zich onder andere bezig met het opzetten van een website voor online Bingo, het ontwikkelen van flash games en het maken van zoveel mogelijk omzet met behulp van advertenties. Het geheim achter zijn succes zit hem naar eigen zeggen in het creëren van games die op elkaar lijken. Originaliteit kost veel geld en tijd, terwijl een succesvol ontwerp met wat aanpassingen gewoon opnieuw op de markt gebracht kan worden. Op die manier maakte Rouw in één week soms wel 15 nieuwe games.

In de jaren die hierop volgden opende Vasco Rouw verschillende kantoren in binnen- en buitenland. Dit was echter ook het punt waarop zijn relatie na ruim 10 jaar stukliep, juist omdat hij zo hard werkte. Dit was het moment dat hij besloot dat hij niet per se harder, maar vooral slimmer moest gaan werken. Het gevolg was een volledig nieuwe carrière in het investeren in vastgoed en aandelen.

The Millionaires Club: Het kindje van Vasco en Boef

Hoewel Vasco Rouw dus nog redelijk jong is – anno 2020 is hij 32 jaar – heeft hij al enorm veel ondernemerservaring opgedaan. Deze ervaring wil hij delen met ambitieuze mensen die ook streven naar financiële onafhankelijkheid. Dit resulteerde in de oprichting van The Millionaires Club. Dit is een exclusieve organisatie die Rouw samen met de bekende rapper Boef opzette. Als lid van de club leer je – voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar – een jaar lang alles over hoe je die financiële vrijheid het beste kunt bereiken.

Het gaat bij The Millionaires Club niet alleen om het investeren in de goede zaken, maar juist ook om het veranderen van je eigen mindset. Met behulp van handige connecties en inspirerende tools en video’s krijg je meer informatie over wat jij kunt doen om zelf succesvol te worden. Bovendien deelt iedereen zijn persoonlijke ervaringen, waardoor je ook van elkaar kunt leren.

Wat met name centraal staat in The Millionaires Club is het feit dat het niet draait om snelle trucjes. Volgens de oprichters kunnen deze weliswaar op de korte termijn effectief zijn, maar zullen ze op de lange termijn weinig effect hebben. In plaats daarvan gaat het om het veranderen van je gehele leefstijl. Met een goede balans tussen toewijding, slim investeren en discipline liggen jouw doelen binnen handbereik. En dat is precies waar Vasco Rouw en Boef je bij gaan helpen.

Slim ontworpen tool voor je financiële planning

het dashboard van the millionaires club

The Millionaires Club is niet alleen een cursus, event, mastermind en mentorschap… maar vooral ook een tool waarmee je je eigen financiële planning kunt regelen. Deze tool is speciaal door Vasco’s gamebedrijf ontwikkeld. We vinden dit stukje software erg prettig werken omdat het doelgericht naar jouw geld laat kijken: wat wordt mijn groei, wat spendeer ik en wat heb ik nodig?

Waarom een mastermind?

In je dagelijks leven kom je niet makkelijk met mensen in aanraking die je op een hoger niveau brengen. Op de basisschool, middelbare school, studie én je werk word je omringd door mensen die ‘normaal’ leven en die jou willen leren om ook normaal te leven. En we weten allemaal dat normaal niet gelijk staat aan goed, geluk en succes. Het tegendeel is zelfs waar.

Breng je grootse plannen, ideeën en doelen in de groep, dan word je niet alleen uitgelachen, maar ook een beetje verketterd – zelfs door de leraren op school. Die mensen die jou bij de norm willen hebben – inclusief het bijbehorende magere salaris – zijn niet de meest inspirerende mensen die je om je heen kunt verzamelen.

De mensen met wie je omgaat, hebben een sterke invloed op je gedrag en je resultaten. Wij raden aan om met andere mensen om te gaan – zowel als vrienden en als sparringspartners – die groot durven te denken en een positieve mindset hebben. En vergis je niet: de leden van The Millionaires Club zijn niet allemaal beginners, maar velen hebben erg veel vastgoed en succesvolle bedrijven.

Maar wacht even… dit klonk voor ons als blindelings volgen van goeroe’s

Wij zijn bij Bedrijvenconsultant.nl nogal kritisch wanneer we merken dat er sprake is van goeroe-praktijken. Met andere woorden: geld geven aan een goeroe, waarna hij je op een zo goedkoop mogelijke manier aan het lijntje probeert te houden.

Wij kunnen er absoluut niet tegen als je een hoop gebakken lucht krijgt voor de investering die je moet doen bij goeroes. Nu we The Millionaires Club een tijdje hebben ervaren, kunnen we zeggen dat hier geen sprake is van louche goeroe-praktijken: we kregen daadwerkelijk een zinvol netwerk, leuke events, zinvol materiaal en handige tools voor financiële planning… terwijl het kostenplaatje erg coulant is.

Wat krijg je als lid van The Millionaires Club? Silver & Diamond

the millionaires club review

Als betalend lid van de Silver Membership van The Millionaires Club krijg je:

 • Toegang tot alle tools binnen het dashboard, waaronder zinvolle tools voor je financiële plannning. Het platform met tools is uiteraard ontwikkeld dankzij de Game-ervaring van Vasco. Hierop vind je tools die hierboven al kort werden genoemd. Ook deze hulpmiddelen worden continu verder aangevuld.
 • Meerdere events per jaar.
 • Toegang tot de Mastermind-groep op Facebook. Hier ontmoet je mensen met dezelfde mindset als jij en kan je leren van hun ervaringen.
 • Live interviews via Facebook. Maandelijks worden inspirerende professionals geïnterviewd, die meer vertellen over hoe zij succesvol zijn geworden en tips geven voor iedereen die hetzelfde wil bereiken. Aan het einde van het interview is er altijd tijd voor vragen.
 • Mindset module met Vasco, Boef, Kjeld Nuis, Victor Mids en meer.
 • De weg naar financiële vrijheid module met Vasco Rouw en Eef van Opdorp
 • Investering-module waar de trainers je van A tot Z uitleggen hoe je kunt starten met investeren.
 • Crypto-module met ervaren experts.

Daarnaast is er nog een Diamond Membership dat een flink stuk meer kost. Hiervoor krijg je een aantal extra modules:

 • Toegang tot exclusieve trainingen over de onderwerpen die in dit artikel genoemd zijn. De trainingen worden regelmatig aangevuld en je kunt ze zo vaak volgen als je zelf wilt.
 • Vastgoed-module.
 • Sale- module.
 • Ondernemerschap-module.
 • Exclusieve community dat los staat van de Silver-community.
 • Diamond-seats op events.
 • Twee private group calls per maand met Vasco.

Ieder jaar meerdere events van The Millionaires Club: leerzame ervaringen

Naast het feit dat je toegang hebt tot de bovenstaande middelen, kun je ook evenementen van The Millionaires Club bezoeken. Deze events vinden meerdere keren per jaar plaats en zijn toegankelijk voor alle leden van The Millionaires Club. Experts en mede-leden komen samen om te leren en te delen.

Tijdens deze events worden er onder andere workshops georganiseerd, waarin de focus ligt op het visualiseren van de doelen die je hebt voor de komende jaren en vooral ook wat je kunt doen om die doelen te bereiken. Andere workshops gaan bijvoorbeeld over het verbeteren van jouw salesstrategie, het optimaliseren van je zakelijke model en het vinden van de juiste partners. De workshops worden afgewisseld door sprekers met motiverende succesverhalen en er is uiteraard ook meer dan genoeg ruimte om je netwerk uit te breiden.

Drie belangrijke ingrediënten van The Millionaires Club

masterminden millionaires club

Alles wat in The Millionaires Club wordt besproken, is terug te brengen tot drie belangrijke punten:

Strategie

Hoewel Vasco Rouw al op jonge leeftijd goed bezig was, heeft het hem tien jaar gekost om miljonair te worden. Dit lijkt misschien niet lang, maar in die tien jaar heeft hij vrijwel non-stop moeten werken om zijn doelen te bereiken. Dat had voornamelijk te maken met het feit dat hij er lang over heeft gedaan om te bepalen wat nu eigenlijk de juiste doelen waren. Hij had geen duidelijke strategie. Daar wil hij de leden van de club voor behoeden door hen te helpen bij het bepalen van hun doelen en het opstellen van een stappenplan om die doelen te bereiken.

Netwerk

Hierbij gaat het niet alleen om het opbouwen van een netwerk van mensen die je bijvoorbeeld kunnen helpen op het zakelijke vlak, maar juist ook mensen die de juiste mindset hebben. Vasco Rouw heeft jarenlang deel uitgemaakt van mastermind-groepen. Dit zijn groepen van speciaal geselecteerde mensen, die hier onderling hun kennis delen. De groepen zijn volledig gericht op zelfontwikkeling en het leren van elkaars succes en fouten. Dit past goed in de algemene strategie van Rouw: je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Originaliteit kost tijd en geld, dus je kunt beter een beetje afkijken bij anderen. In de mastermind-groepen kreeg Rouw allerlei handvatten die hij heeft toegepast om zijn eigen ondernemingen succesvoller te maken. Deze kennis wil hij nu overdragen op de leden van The Millionaires Club.

Tools

Vasco Rouw heeft een platform gebouwd waarop je alle tools vindt die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken en optimale resultaten te behalen. Het gaat hierbij om hulpmiddelen die je helpen bij het plannen van je financiële strategie, het bijhouden van je vermogen en het berekenen van rendement van vastgoed.

Dit soort masterminds kosten normaal gesproken tonnen (aanbiedingstarief)

millionaires club kosten

Mastermind-groepen rondom die dit soort onderwerpen behandelen en die door mentoren met de status van Vasco Rouw geleid worden, kosten tonnen. Lid worden van The Millionaires Club kost echter 67 euro per maand, hoewel er momenteel een speciaal promotietarief van 37 euro per maand geldt. In onze beleving is dat een heel vriendelijke prijs. Als je echter per kwartaal of per jaar wilt betalen, ben je nóg goedkoper uit.

Met 297 euro ben je voor een heel jaar klaar en kun je gementord worden door Vasco, Boef en alle andere leden. Alleen al voor de contacten en de mastermind-mogelijkheden vinden wij dit een heel coulante prijs.

Dit soort cursussen en Masterminds kosten in Amerika veel meer – terwijl ze geleid worden door mensen met dezelfde of zelfs ene lagere status dan Vasco Rouw. Bovendien gelden de lessen van Amerikaanse trainingen echt voor het betreffende land – Amerika – omdat bijvoorbeeld het vastgoed-landschap er in Nederland juridisch, economisch en sociaal gezien compleet anders uitziet. Juist om die Nederlandse invalshoek raden we aan om Vasco als mentor te nemen en Nederlandse mastermind-leden te vinden.

Praktische informatie: hoe zit het nou precies met opzeggen?

the millionaires club opzeggen

Met het promotietarief van 37 euro per maand kun je lid worden van The Millionaires Club. Op de informatie-pagina zie je dat het altijd om een jaarabonnement gaat. Dit werd bij ons bevestigd: je kunt jaarlijks opzeggen – waarbij je kunt kiezen om per maand, kwartaal of jaar te betalen. Voor 297 euro ben je voor een heel jaar klaar. Wij raden dit dan ook sterk aan.

Het bedrag is bovendien inclusief btw. Als ondernemer kan je deze btw zakelijk aftrekken. Het kan echter ook voorkomen dat je uit de club wordt verwijderd. Dit geldt vooral voor mensen die niet de juiste mindset hebben en verwachten zonder inzet binnen een paar dagen succesvol te worden. Ben jij echter gedreven om het volgende niveau in je carrière te bereiken? Dan hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Conclusie van deze review: is onze ervaring als lid positief?

We hebben de tijd genomen om The Millionaires Club te ervaren en onze conclusie is erg positief. De tools, events, community en lessen van The Millionaires Club zijn in onze beleving erg zinvol. Ze draaien allemaal om het vergroten van je vermogen en geluk, waardoor het onze investering waard is geweest. Wat ons betreft zeker een aanrader.

Start hier met The Millionaires Club

Na deze review weten wij het al zeker: wij raden de Millionaires Club aan omdat we er veel van hebben opgestoken. De tools van The Millionaires Club vinden we erg belangrijk omdat je groots moet denken, hulp van mentoren moet aannemen en met gelijkgestemden om moet gaan. Hier leer je precies hoe het werkt.

ReviewThe Millionaires Club
SamenvattingThe Millionaires Club biedt in onze beleving zinvolle lessen, coaching en tools om je geld op een slimme manier te leren verdienen ne managen.
Review doorRubin Alaie
Beoordeling8.9 (van de 10)

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...