Wellicht heb je wel eens van The Millionaire Club gehoord van Vasco Rouw en Rapper Boef. We zijn altijd kritisch op dit soort praktijken met het woordje ‘millionaire’ in de naam. Is dit daadwerkelijk een goed programma of is het een wassen neus? Vinden wij de Milllionaires Club wel een goed initiatief? Zijn er addertjes onder het gras, bijvoorbeeld rondom het opzeggen van The Millionaires Club? Wij besloten lid te worden om onze ervaringen te delen. Lees verder voor onze kritische review

Wat is The Millionaires Club?

Rapper Boef en zijn zakenpartner Vasco Rouw bieden hun kennis en tijd aan als mentor aan onder de naam: “The Millionaires Club.” Dat doen ze via events, het bij elkaar brengen van mensen in een netwerk, video’s, tools voor financiële planning en een elektronische leeromgeving die Vasco zelf heeft laten ontwikkelen.

De belangrijkste lessen? Investeren, geldbeheer en financiële onafhankelijkheid. Ook speelt mindset een hoofdrol in The Millionares Club. Wie mee wil doen, kan terecht op hun website.

Wij besloten in ieder geval om lid te worden en in deze review gaan we bespreken of we waar voor ons geld kregen.

Gladde praatjes of wel gewoon toegevoegde waarde?

Met The Millionaires Club wordt uitgebreid ingegaan op de vraag: hoe verander je een beetje geld nu eigenlijk in heel veel geld – en wel zoveel mogelijk geautomatiseerd? Met andere woorden: hoe kun je geld voor jou laten werken? Daar beweren ondernemer Vasco Rouw en rapper Boef je mee te kunnen helpen. Wij vroegen ons op onze beurt af of we dit daadwerkelijk goed konden leren nadat we lid werden…

We namen het programma tot ons om te kijken of het de investering waard is. Boef en Rouw zetten namelijk samen The Millionaires Club op, waarbij je voor een vast maand-, kwartaal- of jaarbedrag een jaar lang gecoacht wordt op het gebied van passief inkomen, mindset, kennis en netwerken. Het uiteindelijke doel: financiële onafhankelijkheid. Hier lees je meer over wat dit nu precies inhoudt en wat we ervan vinden.

Boef: voegt hij iets toe aan The Millionaires Club?

Rapper Boef – volledige naam: Sofiane Youssef Samir Boussaadia – zou je eigenlijk niet verwachten in een serieuze cursus en serieus mentorschap. Wij ook niet. Toen wij echter dieper in zijn prestaties doken, bleek hij juist de ideale mentor. Boef heeft laten zien dat hij het geld dat hij heeft verdiend met zijn artiest-schap niet zomaar in rook op liet gaan. Doordat hij het geld investeert, weet hij het geld zichzelf te laten vermenigvuldigen, waardoor hij de status van multimiljonair bereikte.

Wat blijkt? Niet alleen die investeringstactieken, maar ook de mindset van Boef hebben hierbij een rol gespeeld. Het boek The Secret ken je wellicht wel. Dit boek – dat over de wet van aantrekking gaat – speelde een belangrijke rol in het leven van Boef. Dit is overigens niet uniek aan Boef: het is algemeen bekend dat veel bekende artiesten de wet van aantrekking omarmen – en bij rappers speelt dit al helemaal.

Wij konden de lessen en het contact van Boef in ieder geval waarderen. Hij laat niet op een trotse, arrogante, maar juist op een bescheiden manier zien wat hij geleerd heeft. Dat vonden we bijzonder, aangezien hij juist alle redenen heeft om trots te zijn op wat hij bereikt heeft.

Vasco: te zien in Steenrijk, Straatarm (zie aflevering hieronder)

Vasco Rouw heeft – voor zijn gigantische status – de meest toegankelijke uitstraling die we lange tijd hebben gezien in een ‘goeroe’. Op zijn Instagram en Youtube kun je zien dat hij altijd nuchter blijft. Ook was dat voor ons duidelijk te zien in The Millionaires Club.

Eind 2019 verscheen Vasco in Steenrijk, Straatarm. Het succes van Vasco begon echter al in 2002, toen hij als veertienjarige al 3.000 euro per maand verdiende met zijn videogames. Zijn gamebedrijf bleef groeien naar al gauw tienduizenden euro’s per maand, tot het een wereldwijde miljoenenorganisatie werd met een groot personeelsbestand en miljarden app-downlads.

Vasco Games groeide uit tot het gamebedrijf dat tegenwoordig tientallen spellen uitbrengt – veelal voor mobiele telefoons. Hiermee bouwde Vasco Rouw zijn vermogen van meerdere miljoenen per jaar op, want zijn mobiele games passeerden zelfs de magische grens van een miljard downloads.

Zoals Vasco in ‘Steenrijk, Straatarm’ vertelt, was hij te veel bezig met zijn bedrijf, waardoor zijn relatie in de problemen kwam. Daarom besloot Vasco om het over een andere boeg te gooien en zijn focus te leggen op vastgoed. Daar hoef je namelijk minder actief voor te werken. Met vastgoed laat je namelijk jouw geld voor jou werken. Ondertussen heeft Vasco meer dan 100 panden in zijn vastgoed-portfolio, veelal in Emmen. Dat zijn erg zinvolle assets om te hebben omdat ze allemaal voor huurinkomsten zorgen.

Vasco leerde ons echter om al je geld niet in één soort belegging te stoppen. Daarom heeft hij ook aandelen in bedrijven en andere soort beleggingen. Vastgoed blijft echter de meest zekere keuze – omdat de bakstenen nou eenmaal niet kunnen verdampen – waar Vasco zelf maandelijks tienduizenden euro’s rendement op behaalt.

 • Kamer van Koophandel: 59613874 Vasco Beheer.
 • Adres van de BV: Weerdingerstraat 36, 7815 SC Emmen.
 • Anere BV’s van Vasco: Vasco Investment & Vasco Foundation.

Vinden wij Vasco een geschikte mentor voor rijkdom?

the millionaires club ervaringen en review

Het is schrikbarend hoeveel bankroete ‘goeroe’s tegenwoordig anderen iets over rijkdom willen leren. We keken dus vooral of Boef en Vasco daadwerkelijk zelf financiële successen hebben. Wat bleek? Boef is wel gewoon daadwerkelijk miljonair en Vasco Rouw al helemaal.

Vasco Rouw is een rasechte ondernemer die van alle markten thuis is. Al op zijn dertiende ontwikkelde hij zijn eerste game en in 2002 richtte hij zijn eerste bedrijf op, Vasco Games. Deze onderneming werd al snel zo succesvol dat Rouw van de leerambtenaar toestemming kreeg om te stoppen met school. Dit was het startsein van een succesvolle carrière als ondernemer.

Rouw stortte zich op uitdaging na uitdaging en hield zich onder andere bezig met het opzetten van een website voor online Bingo, het ontwikkelen van flash games en het maken van zoveel mogelijk omzet met behulp van advertenties. Het geheim achter zijn succes zit hem naar eigen zeggen in het creëren van games die op elkaar lijken. Originaliteit kost veel geld en tijd, terwijl een succesvol ontwerp met wat aanpassingen gewoon opnieuw op de markt gebracht kan worden. Op die manier maakte Rouw in één week soms wel 15 nieuwe games.

In de jaren die hierop volgden opende Vasco Rouw verschillende kantoren in binnen- en buitenland. Dit was echter ook het punt waarop zijn relatie na ruim 10 jaar stukliep, juist omdat hij zo hard werkte. Dit was het moment dat hij besloot dat hij niet per se harder, maar vooral slimmer moest gaan werken. Het gevolg was een volledig nieuwe carrière in het investeren in vastgoed en aandelen.

The Millionaires Club: Het kindje van Vasco en Boef

Hoewel Vasco Rouw dus nog redelijk jong is – anno 2021 is hij 33 jaar – heeft hij al enorm veel ondernemerservaring opgedaan. Deze ervaring wil hij delen met ambitieuze mensen die ook streven naar financiële onafhankelijkheid. Dit resulteerde in de oprichting van The Millionaires Club. Dit is een exclusieve organisatie die Rouw samen met de bekende rapper Boef opzette. Als lid van de club leer je – voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar – een jaar lang alles over hoe je die financiële vrijheid het beste kunt bereiken.

Het gaat bij The Millionaires Club niet alleen om het investeren in de goede zaken, maar juist ook om het veranderen van je eigen mindset. Met behulp van handige connecties en inspirerende tools en video’s krijg je meer informatie over wat jij kunt doen om zelf succesvol te worden. Bovendien deelt iedereen zijn persoonlijke ervaringen, waardoor je ook van elkaar kunt leren.

Wat met name centraal staat in The Millionaires Club is het feit dat het niet draait om snelle trucjes. Volgens de oprichters kunnen deze weliswaar op de korte termijn effectief zijn, maar zullen ze op de lange termijn weinig effect hebben. In plaats daarvan gaat het om het veranderen van je gehele leefstijl. Met een goede balans tussen toewijding, slim investeren en discipline liggen jouw doelen binnen handbereik. En dat is precies waar Vasco Rouw en Boef je bij gaan helpen.

Slim ontworpen tool voor je financiële planning

het dashboard van the millionaires club

The Millionaires Club is niet alleen een cursus, event, mastermind en mentorschap… maar vooral ook een tool waarmee je je eigen financiële planning kunt regelen. Deze tool is speciaal door Vasco’s gamebedrijf ontwikkeld. We vinden dit stukje software erg prettig werken omdat het doelgericht naar jouw geld laat kijken: wat wordt mijn groei, wat spendeer ik en wat heb ik nodig?

Eindelijk een mastermind die gebaseerd is op harde cijfers?

the millionaires club dashboard
the millionaires club dashboard review

weet je waar we een walging voor hebben? Nep-masterminds die totaal niet to the point komen en nooit concreet zijn. Veel ‘masterminds’ doen tof met loze kreten en zelfs vage visualisaties en meditaties die helemaal niks met zakelijk en financieel succes te maken hebben. De bekende Amerikaanse oplichter Napoleon Hill is hier ooit mee begonnen, waarna hij met talloze leugens veel geld is gaan verdienen aan onschuldige ondernemers. Ook in de 21e eeuw zijn er dit soort ‘masterminds’ die geleid worden door goeroe’s die geen enkele intentie hebben om to the point te komen met jouw doelen.

Wij vonden een sterk aspect aan The Millionaires Club dat het een mastermind is die daadwerkelijk op harde, concrete cijfers is gebaseerd. Op de eerste plaats vul je je financiële doelstellingen en voortgang in. Vervolgens blijf je je ontwikkelen op financieel gebied en ondertussen blijf je in dialoog met gelijkgestemden.

In je dagelijks leven kom je niet makkelijk met mensen in aanraking die je op een hoger niveau brengen. Op de basisschool, middelbare school, studie én je werk word je omringd door mensen die ‘normaal’ leven en die jou willen leren om ook normaal te leven. En we weten allemaal dat normaal niet gelijk staat aan goed, geluk en succes. Het tegendeel is zelfs waar.

Breng je grootse plannen, ideeën en doelen in de groep, dan word je niet alleen uitgelachen, maar ook een beetje verketterd – zelfs door de leraren op school. Die mensen die jou bij de norm willen hebben – inclusief het bijbehorende magere salaris – zijn niet de meest inspirerende mensen die je om je heen kunt verzamelen.

De mensen met wie je omgaat, hebben een sterke invloed op je gedrag en je resultaten. Wij raden aan om met andere mensen om te gaan – zowel als vrienden en als sparringspartners – die groot durven te denken en een positieve mindset hebben. En vergis je niet: de leden van The Millionaires Club zijn niet allemaal beginners, maar velen hebben erg veel vastgoed en succesvolle bedrijven. Dat maakt van The Millionaires Club een geschikte vastgoed-mastermind.

Maar wacht even… dit klonk voor ons als blindelings volgen van goeroe’s

Wij zijn bij Bedrijvenconsultant.nl nogal kritisch wanneer we merken dat er sprake is van goeroe-praktijken. Met andere woorden: geld geven aan een goeroe, waarna hij je op een zo goedkoop mogelijke manier aan het lijntje probeert te houden.

Wij kunnen er absoluut niet tegen als je een hoop gebakken lucht krijgt voor de investering die je moet doen bij goeroes. Nu we The Millionaires Club een tijdje hebben ervaren, kunnen we zeggen dat hier geen sprake is van louche goeroe-praktijken: we kregen daadwerkelijk een zinvol netwerk, leuke events, zinvol materiaal en handige tools voor financiële planning… terwijl het kostenplaatje erg coulant is.

Voor- en nadelen van themillionairesclub

Iedereen wil miljonair worden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch zijn er wat platforms die je op weg willen helpen. The Millionaires Club is daar een van. Zij willen je de juiste skills geven voor jouw reis naar de top. Dat doen ze door je kennis te laten maken met experts en gelijkgestemden. Ook leer je door cursussen hoe je jouw geld kan laten groeien en je het beste kunt investeren in jouw financiële toekomst. Klinkt mooi maar is het een club waar je lid van moet worden? Wij geven je alvast deze punten mee zodat jij kan beoordelen of je een lidmaatschap moet nemen.

Voordelen

✅ Een cursus aanbod dat dieper gaat dan andere platforms voor mensen die snel geld willen verdienen.

✅ Gebruiksvriendelijk dashboard waarmee je naast je vermogen ook contacten en trainingen beheert.

✅ Interessante en kleurrijke experts zoals Boef die je op weg helpen naar jouw miljoenen.

✅ Leuke events die naast leerzaam ook vermakelijk zijn en waar je interessante mensen ontmoet.

✅ Eindelijk een nuchtere cursus over cryptocurrencies en de mogelijkheden daarvan. Dit is een van de vele onderwerpen waar de cursus op in gaat, waarvan vastgoed de belangrijkste is.

Nadelen

❌ Onduidelijkheid over de prijs per jaar en wat de voorwaarden zijn. Daarom bij deze: je gaat altijd een jaarabonnement aan bij The Millionaires Club, ook al betaal je per maand. Wij hebben echter wel gezien dat er refunds binnen 14 dagen na aankoop worden uitgereikt.

❌ Diamond membership geeft maar een aantal perks terwijl de prijs veel hoger ligt, hoewel de private calls met Vasco heel gaaf zijn.

Wat krijg je als lid van The Millionaires Club? Silver & Diamond

the millionaires club review

Silver Membership

Als betalend lid van de Silver Membership van The Millionaires Club krijg je:

 • Toegang tot alle tools binnen het dashboard, waaronder zinvolle tools voor je financiële plannning. Het platform met tools is uiteraard ontwikkeld dankzij de Game-ervaring van Vasco. Hierop vind je tools die hierboven al kort werden genoemd. Ook deze hulpmiddelen worden continu verder aangevuld.
 • Meerdere events per jaar.
 • Toegang tot de Mastermind-groep op Facebook. Hier ontmoet je mensen met dezelfde mindset als jij en kan je leren van hun ervaringen.
 • Live interviews via Facebook. Maandelijks worden inspirerende professionals geïnterviewd, die meer vertellen over hoe zij succesvol zijn geworden en tips geven voor iedereen die hetzelfde wil bereiken. Aan het einde van het interview is er altijd tijd voor vragen.
 • Mindset module met Vasco, Boef, Kjeld Nuis, Victor Mids en meer.
 • De weg naar financiële vrijheid module met Vasco Rouw en Eef van Opdorp
 • Investering-module waar de trainers je van A tot Z uitleggen hoe je kunt starten met investeren.
 • Crypto-module met ervaren experts.

Diamond Membership

Daarnaast is er nog een Diamond Membership dat een flink stuk meer kost. Hiervoor krijg je een aantal extra modules:

 • Toegang tot exclusieve trainingen over de onderwerpen die in dit artikel genoemd zijn. De trainingen worden regelmatig aangevuld en je kunt ze zo vaak volgen als je zelf wilt.
 • Vastgoed-module.
 • Sale- module.
 • Ondernemerschap-module.
 • Exclusieve community dat los staat van de Silver-community.
 • Diamond-seats op events.
 • Twee private group calls per maand met Vasco.

Ieder jaar meerdere events van The Millionaires Club: leerzame ervaringen

Naast het feit dat je toegang hebt tot de bovenstaande middelen, kun je ook evenementen van The Millionaires Club bezoeken. Deze events vinden meerdere keren per jaar plaats en zijn toegankelijk voor alle leden van The Millionaires Club. Experts en mede-leden komen samen om te leren en te delen.

Tijdens deze events worden er onder andere workshops georganiseerd, waarin de focus ligt op het visualiseren van de doelen die je hebt voor de komende jaren en vooral ook wat je kunt doen om die doelen te bereiken. Andere workshops gaan bijvoorbeeld over het verbeteren van jouw salesstrategie, het optimaliseren van je zakelijke model en het vinden van de juiste partners. De workshops worden afgewisseld door sprekers met motiverende succesverhalen en er is uiteraard ook meer dan genoeg ruimte om je netwerk uit te breiden.

Wat vinden wij?

Hoewel de events interessant zijn – met sterke sprekers – gaat het ons vooral om de implementatie. De financiële tools – zoals eerder in deze review beschreven – vonden we het meest unieke aan The Millionaires Club. Hiermee konden we actief bijhouden hoe goed we op weg zijn naar onze financiële doelen. De events en het online lesmateriaal vonden we een gave aanvulling hierop, omdat we hierdoor echt de motivatie, energie en kennis kregen om ons geld voor ons aan het werk te zetten.

Reviews & ervaringen van anderen over TMC

RecensentSamenvatting van de review
Online Rijkdom SpecialistDe reviewer is geïnspireerd door de trainer. Het product is interessant voor wie financieel onafhankelijk wil worden. Wat stimuleert is dat je geen bepaald startbudget nodig hebt om ermee aan de slag te gaan.
De GeldwolfDe materie is soms pittig voor deze reviewer, maar hij is tevreden over de stapsgewijze aanpak binnen de training. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en als je wilt, kun je met de tools die je krijgt succes boeken. Over de klantenservice is men minder tevreden. Er wordt niet heel snel op e-mails gereageerd.
Volgende GeneratieDeze cursus biedt meer inhoud dan vergelijkbare cursussen. Tijdens de events zijn er interessante topsprekers. Vooral de online community werkt inspirerend. Jammer vindt deze reviewer dat je alleen een jaarabonnement kunt nemen. Je betaalt altijd voor een jaar, ook als je na 3 maanden wilt stoppen.
De Review BaasDeze bron is erg tevreden over de diversiteit van het aanbod binnen het pakket. Hij is enthousiast over de verschillende sprekers en raakt door hen gemotiveerd om aan de slag te gaan. Het gaat niet alleen over theoretische aspecten van geld verdienen, maar ook over mindset.
Website AcademieMen is tevreden over de prijs die je betaalt en wat je daar allemaal voor krijgt. De externe sprekers maken het nog boeiender. Ook deze reviewer geeft aan dat het lang duurt voordat er een reactie op e-mails komt. Binnen de community reageert men veel sneller.
Verdien FormuleDe adviezen van de trainers worden als waardevol ervaren, omdat ze uit eigen ervaring spreken. Het succes werkt aanstekelijk en je raakt erdoor geïnspireerd. Je moet wel een lange adem hebben om de adviezen op te volgen.
Doen Of Niet DoenWat deze reviewer uniek vindt is dat je een zinvol kijkje in de wereld van twee succesvolle mensen krijgt. Daarnaast worden de strategieën en tools die zij hanteren om dit succes te bereiken met je gedeeld.

Drie belangrijke ingrediënten van The Millionaires Club

masterminden millionaires club

Alles wat in The Millionaires Club wordt besproken, is terug te brengen tot drie belangrijke punten:

Strategie

Hoewel Vasco Rouw al op jonge leeftijd goed bezig was, heeft het hem tien jaar gekost om miljonair te worden. Dit lijkt misschien niet lang, maar in die tien jaar heeft hij vrijwel non-stop moeten werken om zijn doelen te bereiken. Dat had voornamelijk te maken met het feit dat hij er lang over heeft gedaan om te bepalen wat nu eigenlijk de juiste doelen waren. Hij had geen duidelijke strategie. Daar wil hij de leden van de club voor behoeden door hen te helpen bij het bepalen van hun doelen en het opstellen van een stappenplan om die doelen te bereiken.

Netwerk

Hierbij gaat het niet alleen om het opbouwen van een netwerk van mensen die je bijvoorbeeld kunnen helpen op het zakelijke vlak, maar juist ook mensen die de juiste mindset hebben. Vasco Rouw heeft jarenlang deel uitgemaakt van mastermind-groepen. Dit zijn groepen van speciaal geselecteerde mensen, die hier onderling hun kennis delen. De groepen zijn volledig gericht op zelfontwikkeling en het leren van elkaars succes en fouten. Dit past goed in de algemene strategie van Rouw: je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Originaliteit kost tijd en geld, dus je kunt beter een beetje afkijken bij anderen. In de mastermind-groepen kreeg Rouw allerlei handvatten die hij heeft toegepast om zijn eigen ondernemingen succesvoller te maken. Deze kennis wil hij nu overdragen op de leden van The Millionaires Club.

Tools

Vasco Rouw heeft een platform gebouwd waarop je alle tools vindt die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken en optimale resultaten te behalen. Het gaat hierbij om hulpmiddelen die je helpen bij het plannen van je financiële strategie, het bijhouden van je vermogen en het berekenen van rendement van vastgoed.

Dit soort masterminds kosten normaal gesproken tonnen (aanbiedingstarief)

the millionaires club kosten

Mastermind-groepen rondom die dit soort onderwerpen behandelen en die door mentoren met de status van Vasco Rouw geleid worden, kosten tonnen. Lid worden van The Millionaires Club kost echter 67 euro per maand, hoewel er momenteel een speciaal promotietarief van 47 euro per maand geldt. In onze beleving is dat een heel vriendelijke prijs. Als je echter per kwartaal of per jaar wilt betalen, ben je nóg goedkoper uit.

Met 297 euro ben je voor een heel jaar klaar en kun je gementord worden door Vasco, Boef en alle andere leden. Alleen al voor de contacten en de mastermind-mogelijkheden vinden wij dit een heel coulante prijs.

Dit soort cursussen en Masterminds kosten in Amerika veel meer – terwijl ze geleid worden door mensen met dezelfde of zelfs ene lagere status dan Vasco Rouw. Bovendien gelden de lessen van Amerikaanse trainingen echt voor het betreffende land – Amerika – omdat bijvoorbeeld het vastgoed-landschap er in Nederland juridisch, economisch en sociaal gezien compleet anders uitziet. Juist om die Nederlandse invalshoek raden we aan om Vasco als mentor te nemen en Nederlandse mastermind-leden te vinden.

Hoe zit het nou precies met opzeggen? Praktische informatie…

the millionaires club opzeggen

Met het promotietarief van 47 euro per maand kun je lid worden van The Millionaires Club. Op de informatie-pagina zie je dat het altijd om een jaarabonnement gaat. Dit werd bij ons bevestigd: je kunt jaarlijks opzeggen – waarbij je kunt kiezen om per maand, kwartaal of jaar te betalen. Voor 297 euro ben je voor een heel jaar klaar. Wij raden dit dan ook sterk aan.

Het bedrag is bovendien inclusief btw. Als ondernemer kan je deze btw zakelijk aftrekken. Het kan echter ook voorkomen dat je uit de club wordt verwijderd. Dit geldt vooral voor mensen die niet de juiste mindset hebben en verwachten zonder inzet binnen een paar dagen succesvol te worden. Ben jij echter gedreven om het volgende niveau in je carrière te bereiken? Dan hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Conclusie van deze review: is onze ervaring als lid positief?

We hebben de tijd genomen om The Millionaires Club te ervaren en onze conclusie is erg positief. De tools, events, community en lessen van The Millionaires Club zijn in onze beleving erg zinvol. Ze draaien allemaal om het vergroten van je vermogen en geluk, waardoor het onze investering waard is geweest. Wat ons betreft zeker een aanrader.

De mix van de nuchtere Vasco Rouw en de wat ‘Amerikaansere’ Boef, vonden we heel inspirerend. Beiden zijn ze een mooi voorbeeld van hoe je je geld zodanig inzet dat je nooit meer geldzorgen heb. Waar veel andere artiesten en rappers al hun geld opmaken, investeert Boef het slim waardoor hij miljonair is geworden – en zal blijven.

Wil je het niet alleen bij kennis houden, maar wil je daadwerkelijk een netwerk om je heen bouwen met mensen die ervoor kiezen om hun geld slim in te zetten zodat het geld vóór je gaat werken, dan moet je in onze beleving absoluut lid worden van The Millionaires Club.

Start hier met The Millionaires Club

Na deze review weten wij het al zeker: wij raden de Millionaires Club aan omdat we er veel van hebben opgestoken. De tools van The Millionaires Club vinden we erg belangrijk omdat je groots moet denken, hulp van mentoren moet aannemen en met gelijkgestemden om moet gaan. Op hun site leer je precies hoe het werkt.

Samengevat

ReviewThe Millionaires Club
SamenvattingThe Millionaires Club biedt in onze beleving zinvolle lessen, coaching en tools om je geld op een slimme manier te leren verdienen en managen.
Review doorDe Redactie
Beoordeling8.9 (van de 10)

Op jouw succes!